Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Suntem primii în UE, la numărul de victime din accidente rutiere

Laurentziu83
post 16 Nov 2009, 18:23
Post #61

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(AlexanderCarstoc @ 16 Nov 2009, 13:58)
Cati dintre voi, cei care ati postat aici aveti detectoare? Va rog sa raspundeti sincer.
*

Eu il am si il folosesc, recunosc ca in localitati, acolo unde se vede pana departe, merg in limita de 100 km/h, dar sunt si localitati unde merg cu 30 pe limita de 60, pentru ca nu ma simt in siguranta. In afara localitatilor merg in general 120-140 cu Clio si 120-130 cu Matizul, sunt viteze decente cu care nu imbatranesc pe sosea. Sa vad eu pe cineva pe aici ca mai merge cu 80 la ora ca pe vremea lui impuscatu'.
Plateam accize fantastice la carburant (pana am inceput sa alimentez in republica Moldova, acolo sunt mai mici accizele), platesc rovinieta, am schimbat casetele de directie la ambele masini din semnatura, la Clio la 55 de mii de km si la Matiz la 97 de mii de km, consider ca de mica avere pe care am investit-o atat in bugetul statului cat si in ale service-urilor, am si eu dreptul sa merga ca un european, nu cum s-a dus Ion Creanga de la Humulesti la Socola, in 2 zile.

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
namidee
post 16 Nov 2009, 18:26
Post #62

Membru autentic

From: Frankfurt

Da' cui a dat banii aia nu l-au intrebat?

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
Mariusgl
post 16 Nov 2009, 21:49
Post #63

Membru

From: Galati

Odată cu aderarea la Uniune, România s-a angajat să reducă numărul deceselor în evenimente rutiere cu 50%, până în anul 2010.
2010 a.k.a Pastele Cailor

--------------------
Renault Megane Business Line - GL-35-MRS 1.6 16v 2008
Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
+
Squirrel
post 16 Nov 2009, 22:41
Post #64

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

S-a angajat, dar nu se văd nici măsurile și nici rezultatele…
S-a angajat și nu se va ține de angajamentul luat, ca de obicei!

--------------------
Dacia Duster - RO 44 AWD 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
diaconuliviu
post 17 Nov 2009, 07:36
Post #65

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

QUOTE(fost membru @ 16 Nov 2009, 11:44)
[...]dar incepi prin a lua capul celor vinovati pentru aceasta educatie, adica incepi cu inceputul, nu te face ca uiti de vinovati.

De acord, impuscam parintii si bunicii, colegii care l-au indemnat sa fumeze sau sa traverseze la risc ca e mai cool, pe tine ca l-ai vazut ce face si nu l-ai sfatuit ce periculos e, pe "toa'sa" ca a gindit "la asa salariu, asa-i educ, adica ma doare-n cot", pe militianu' care a format noii politisti, pe stat ca se complace, pe noi toti ca nu sunam la 112 cind vedem asa ceva (ca de, dincolo e normal, aici esti piricios si turnator, mamaaaaaaa, turnator? Mai e un pas si te condamna ca te asociaza cu turnator la secu.

Si uite asa, 22 milioane de romani, la zid ca circula niste "gigei jmekeri" ca timpitii.

Plus ca educatia aia "a fost", adica ar trebui sa aplici o lege retroactiv.

--------------------
Opel Corsa - xx 2001
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
fost membru
post 17 Nov 2009, 09:46
Post #66

membru analfabet

From: clasa I-a

Deci asta e principiul pe care s-a furat si se fura, ca totul a fost in trecut, ce mai vreti, s-a furat acum 2 ani, nu eram eu la conducere. Pai si tu cand ai venit si ai gasit dezastrul ala de care te plangi, din cauza caruia spui ca nu poti sa faci ce ai promis, de ce nu iei masuri de tragere la raspundere a vinovatilor.
Orice post de conducere, are si beneficii dar si mari responsabilitati, mai ales cand de hotararile tale depinde soarta foarte multor oameni.
Ar fi mai multe de spus, dar azi nu am timp, scuze.

--------------------
dacia dacia - CT 09 FMB logan
+
AlexanderCarstoc
post 17 Nov 2009, 10:31
Post #67

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

Mai multe responsabilitati decat beneficii, beneficiile sunt ale poporului, intr-o lume normala.

Pacat ca nu se aplica legea, astazi, in Bucuresti, s-ar fi luat mii de permise. in 25 km parcursi astazi am vazut nereguli cate nu vezi intr-o luna intreaga.

--------------------
>> Renault-uri 11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<< Giant Escape M8
+
diaconuliviu
post 17 Nov 2009, 15:07
Post #68

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

QUOTE(fost membru @ 17 Nov 2009, 09:46)
Deci asta e principiul pe care s-a furat si se fura, ca totul a fost in trecut, ce mai vreti, s-a furat acum 2 ani, nu eram eu la conducere. Pai si tu cand ai venit si ai gasit dezastrul ala de care te plangi, din cauza caruia spui ca nu poti sa faci ce ai promis, de ce nu iei masuri de tragere la raspundere a vinovatilor. 
[...]

E o diferenta intre educatie si act penal. Pentru ca un parinte nu si-a educat copilul care deja e major, nu mai poti face nimic. Chiar de dai o lege precum ca parintii ce nu-si educa copiii merg la zdup, n-o poti aplica retroactiv. Pentru furt insa AI deja lege, trebuie doar s-o aplici. Daca vrei, evident, daca nu, spui ca e greaua mostenire de vina.

Ca atare, pentru furt iti trebuie vointa, pentru reeducare.....ghici.

--------------------
Opel Corsa - xx 2001
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
raresvintea
post 29 Nov 2009, 00:10
Post #69

Membru incepator

intr-o sapt de mers prin tarisoara noastra am vazut mai multe acidente decat in tarile UE intr-o luna......

--------------------
skoda octavia - B72FAR '03 elegance
+
BeciAcustic
post 15 Dec 2009, 21:47
Post #70

BlackLine

From: Constanta

Mai avem putin si o sa se faca statistica pe anul 2009.....cate accidente, cate victime.....

--------------------
DACIA LOGAN - CT - numere rosii 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
mikeb
post 20 Dec 2009, 15:42
Post #71

Membru

"Cel mic" face ce vede la "cel mare". E relativ firesc lucrul asta. Cata vreme, indiferent ca legile sunt mai bune sau mai proaste (desi, statistic, la noi cred ca se poate dovedi ca daca s-a putut ca o lege sa fie mai proasta, asa s-a facut...) "cei mari" sau "de sus" sunt primii care se grabesc sa le incalce, fara a suferi in vreun fel, ce credeti ca se poate face "jos", aici la noi? Inasprire? Pedepse grele? Vom ajunge doar mai rai... Un singur exemplu: instalarea sutelor de camere, radare, ici-colea, cu sau fara rost, nu face decat sa incurajeze jocul de-a soarecele si pisica; n-ar trebui sa strice bani publici pe magarii; era suficient sa faca drumuri practicabile, curate, ocolind frumos localitatile, pe care sa mergi decent cu 100-130 si multe probleme dispareau. Banii nostri pe care ni-i fura fara sa ne intrebe erau muuult mai bine plasati asa.

--------------------
Dacia Logan 1.4MPI - HRxx--- Ambiance-2006
Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
+
the_tavi
post 21 Dec 2009, 22:50
Post #72

Membru

From: Timisoara

Perfect adevarat, pe langa educatia de acasa si cea rutiera, drumurile rele, cu o singura banda pe sens, prost marcate si semnalizate fac morti intr-una.

--------------------
Opel Signum 2.0 T Suzuki SV650 -
Being dead right doesn't make you any less dead!
+
neiu
post 24 Dec 2009, 19:59
Post #73

Membru autentic

From: Timisoara

nu sint numai drumurile de vina,sant soferii astia smecheri care cred ca daca au o masina straina nu li se poate intampla nimic

--------------------
renault laguna 1.8i - TM 11 RFT 1998 berlina
Florin
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 11:32
Dacia