Suntem primii în UE, la numărul de victime din accidente rutiere
![]() ![]() ![]() |
Suntem primii în UE, la numărul de victime din accidente rutiere
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.333 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
In U.S. daca intri pe interzis ti se anuleaza permisul, iar dupa un an ai dreptul sa faci din nou scoala si sa dai examen, dar nu mai devreme de un an.
La noi de ce nu se poate inaspri asa de tare legea? Nu cred ca acei "baieti" ar putea sta un an fara permis si nu cred ca ar prefera sa faca puscarie. Cand o sa fie salarii mari, nu o sa mai vezi spaga... Michael Sumacher, a ramas fara permis. Alex Barros, a ramas fara permis. Mika Hakkinen, a ramas fara permis. Nu isi permiteau financiar o spaga? De ce nu au dat? |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Cred ca am merita un premiu pentru aceasta pozitie.
![]() Din pacate, asta e realitatea. Cu cat inconstienta si teribilismul vor exista la volan, cu atat vom pastra locul asta in UE. Cauzele sunt multe si nu se vor rezolva prea usor. Se cumpara destul de mult masini de afara care ulterior sunt conduse de oameni prea increzatori in ei, prea tupeisti si prea smecheri. Consecintele ?!... evident ca le tragem cu totii. De cate ori sunt plecat prin tara (nu in afara ei), sunt pus sa sun cand ajung la destinatie, sa vada daca am ajuns OK. ![]() Este un risc sa conduci in tara asta, dar odata plecat la drum, ti-l asumi. Riscuri exista si ca pietoni, sa mergi regulamentar si sa se urce un teribilist peste tine cu masina tu fiind pe trotuar, ca vroia sa-i arate lu` pitzi ce nemtoaica stapaneste el. De cate ori plec la drum intins, imi fac cruce... pentru ca am impresia ca doar D-zeu mai poate avea grija de mine. Este trist... ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
AlexV |
![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
AlexanderCarstoc, ce sa inaspresti ca nu se aplica nici asta? putem sa copiem o lege "perfecta", neaplicata ramane doar toner pe hartie.
Evolutia numarului de accidente, a mortilor si ranitilor grav intre 1992 si 2008 in Bucuresti
slide0187_image053.gif sursa: Brigada Politiei Rutiere Bucuresti Arterele crimogene din Bucuresti 2008 1235556394.jpg
Doar 1296 de "conducerea sub influenta bauturilor alcoolice? 3 - 4 pe noapte? sau 10 pe noapte daca au facut razii doar in weekend sau sarbatori legale? pai pe astia 1296 ii faci in 2 saptamani lejer. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu mai incape discutie ca principala cauza este Infrastructura = 0 din tara asta. Pentru cei ce sustin ca se merge cu viteza in tara asta: era un topic cu un filmulet in care 50 km dintre 2 localitati se parcurgeau in 2 ore sau chiar mai mult respectand vitezele legale de pe fiecare sector de drum si sa nu mai mentionez intrarea cu oile pe autostrada, nu mai spun pe un drum judetean ca deja acolo cerem prea mult vacarului sau oierului. Cand o sa putem folosi toate soselele la viteza maxima permisa pe sectoarele respective, atunci mai vorbim. Si aici vorbim de actualele drumuri de la 1900 toamna pe care le avem nu ca am avea ceva drumuri si nu le cunoastem noi sau nu le folosim cum trebuie.
This post has been edited by ionutctn: 16 Nov 2009, 11:03 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ionutctn, eu am mers de la bucuresti la iasi respectand fiecare limita de viteza. si da, am pierdut vreo 3 ore in plus fata de vitezomani, dar am ajuns acolo. nu zic ca e ok, sau ca alte dati n-am mers si mult mai tare, dar inca putem sa imbunatatim mult siguranta rutiera pe baza infrastructurii actuale.
imi imaginez doar ce s-ar intampla daca am avea infrastructura germaniei de ex. si mentalitatea si gradul de civilizare din ro. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ieri pe a2 cand ploua si era ceatza,din nou a ceiasi poveste,iti joaca masina pe sosea numai stanga dreapta,ca prinzi santuri pe minunata autostrada pline de apa care te fura.
Pe slobozia drajna deja era un accident ,unu cu taxiu zburase in camp si altu in santz . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.645 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Daca suntem primii la decedati inseamna ca suntem si primii la care se va descongestiona traficul de la sine?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
QUOTE(AlexV @ 16 Nov 2009, 11:12) Si ti s-a parut normal sa faci turism prin atatea localitati? Nu era mai bine daca exista ruta ocolitoare? Si sunt si niste sate pe acolo, pur si simplu nu se termina, sau nici nu mai stii in ce sat te afli ca sunt lipite....atat de dese sunt. This post has been edited by fost membru: 16 Nov 2009, 11:36 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(fost membru @ 16 Nov 2009, 02:08) [...] Esenta: Presupunand ca avem doua familii, fiecare cu cate un copil. 1)Prima familie isi educa copilul cu frica, adica il bate sau pedepseste de cate ori greseste. Regulile ar fi deseori incalcate de parinti si copilului i s-ar arata pe fata ca nu-i pasa nimanui de el. 2)A doua familie isi educa copilul recompensandu-l si laudandu-l, incurajandu-l sa respecte regulile. Parinti ar fi model (cel putin in fata copilului) nu ar incalca regulile si ar ingriji copilul, aratandu-i ca este nepretuit. Care credeti ca ar fi rezultatele, care copil ar incalca mai putin regulile ? Aici e vorba sa educi un COPIL. Evident, pentru asta trebuie ca educatorul sa aiba ceva in cap pt a-l educa cu vorba buna, adica in 90% din cazuri sa fie el insusi educat. Apoi, pe un copil, crud fiind, il educi cu vorba buna. Numai ca soferii de azi is oameni majori, presupus maturi, mai greu sa-i educi cu vorba buna daca lor li s-a inoculat un tipar. Ca atare, aplici democratia fortata. Care, in cazul unora care respecta legea nu ar trebui sa aduca nici o stare de jena, ar sti ca asprimea acelei legi e pt ceilalti. QUOTE(axabrt @ 16 Nov 2009, 09:52) aaa, ok. Si daca "baietu" a facut 2 milioane de euro prin diverse "lucraturi" din condei, oricum nu dam amanunte aci, nooo, ce parere ar avea despre posibilitatea de a fi amendat ? [...] De-aia afirmam pe alt topic ca posibilitati amenzile progresive conform averii/masinii/etc sau, mai bine, pirnaia care-i afecteaza pina la un punct, la fel pe toti. QUOTE(AlexV @ 16 Nov 2009, 11:12) ionutctn, eu am mers de la bucuresti la iasi respectand fiecare limita de viteza. si da, am pierdut vreo 3 ore in plus fata de vitezomani, dar am ajuns acolo.[...] Si, totusi, inca depinzi de noroc. Norocul de a nu-ti provoca un aiurit o coliziune. Eu fac cam 5 ore Rm.VL-Cluj. Adica o medie orara de 50 km/h. Pt soselele noastre, destul de OK. Si apare unu' care afirma ca el a facut pe acelasi traseu 2.45 ore. Adica, pe 250 km o medie orara de 100km/h. Cu cit a mers ala? In fine, inca o consider gogorita/lauda... |
--------------------
Opel
Corsa
- xx
2001 Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ok, acum considera ca poporul e un copil,care deja a crescut (are 20 de ani), ce faci cu el ? Il bati pentru ca atunci cand trebuia sa-l educi i-ai inoculat o educatie gresita. Ok sunt de acord, sa indreptam astfel lucrurile (pe ideea ca trebuie spart odata buboiul), dar incepi prin a lua capul celor vinovati pentru aceasta educatie, adica incepi cu inceputul, nu te face ca uiti de vinovati.
This post has been edited by fost membru: 16 Nov 2009, 12:02 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Mda, eu propun tuturor parintilor, educatorilor si instructorilor auto sa-si faca sepuku, pentru a spala rusinea esecului!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
fost membru |
![]()
|
Da e bine, greaua mostenire, normal. Autor necunoscut. Pai de ce sa-si faca sepuku cand ar putea presta in folosul comunitatii, la autostrazi de exemplu, in costum dungat, vreo 25 de ani (sa zicem, dar nu sunt eu in masura sa stabilesc perioada, ca este in functie de natura responsabilitatii).
This post has been edited by fost membru: 16 Nov 2009, 12:34 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
ati uitat o alta cauza foarte importanta (zic eu) a accidentelor: starea masinilor... era o statistica RAR a controalelor efectuate in trafic: peste 70% din masini aveau nereguli tehnice... de ce sunt acum, pe vremea asta, atat de multe accidente? nu avem cultura masinii... mergem cu anvelopele trecute de mult de martorul de uzura si ne miram de ce nu plecam de pa loc iarna, sau de ce acvaplanam la 20 km/h...
aaa, ziceti-mi daca la revizia masinii v-a verificat cineva din service vreodata presiunea in pneuri... intr-un post mai devreme zicea cineva de accidentele de pe A1 la intrare in buc... eu duminica seara prefer sa merg pe drumul vechi (gaesti - titu) decat pe A1... de ce? de frica... am trecut prin 2 accidente pe A1... si nici unul la volan... la noi pe autostrada vezi masini care circula cu intre 60 km/h si 260 km/h... pai cum sa nu fie accidente? o tara cu reguli asemanatoare cu ale noastre pe autostrazi e franta... acolo am mers destul de mult pe autostrazi si vreau sa spun ca toti, absolut toti, mergeau cu intre 125-134 km/h, indiferent daca aveau un citroen ax de 13 ani sau o laguna nou nouta... ocazional, dar foarte rar, mai trecea cate un bmw sau subaru cu 160-200... pai cum sa fie accidente cand toata lumea merge la fel? la noi daca mergi pe prima banda ai mari sanse sa faci 3h din pitesti pana in buc cand e aglomerat, iar daca stai pe a 2a iti umplu unii frigiderul de carne ca de ce mergi cu 135!!!... unul din accidentele de pe autostrada a fost asa: mergeam cu 135 si vad dupa o curba la stanga ca pe banda de urgenta si o parte din prima banda undeva in fata era o masina oprita cu cineva langa ea, mesterind... in fata noastra se muta pe banda a 2a o skoda octavia... nu iti dadeai seama cu ce viteza se muta... abia destul de aproape, cand am observat ca ne apropiam foarte repede, ne-am dat seama ca idiotul de fapt se oprise pe banda a 2a, fara avarii aprinse, fara lampile stop aprinse... am franat violent si instinctiv eu, din dreapta, am aprins avariile... un priten, in spatele nostru, a vazut avariile si a franat violent... noi ne-am oprit in octavia, el in spatele nostru la 10 cm... soferul a vrut sa se dea jos sa ii spuna sa muta masina pe banda de urgenta sa asteptam politia, cand din spatele nostru auzim poc-poc-poc si intr-o fractiune de secunda pe langa noi trecea un rav4 care s-a oprit si el in octavia... concluzia: 5 masini busite, dintre care 2 dauna totala, din cauza unui idiot oprit pe A1, pe banda a 2a, fara nici un fel de semnalizare... si omul vroia sa plece, ca la masina lui nu se vedea mai nimic... lui nu i s-a parut nimic in neregula... iar prima concluzie a politistilor: noi suntem de vina ca nu am respectat distanta regulamentara... daca nu declaram toti implicati in acident ca omul era oprit pe banda a 2a, ne scoteau astia pe toti vinovati ca nu am respectat distanta legala... care ar fi fost distanta minima legala in cazul asta? 100-200m, nu? sau alta intamplare, chiar de aseara, din bucuresti, in intersectia de la plaza (dr taberei)... treceam prin intersectie, pe prima banda de mers inainte, dinspre lujerului spre moghioros... din spate vad faruri pe banda din dreapta mea si ajunge in paralel cu mine un taxi... eu aveam masina in fata si in spate nimic... pe banda taxi-ului erau masini parcate in fata... ce face omu'? normal, accelereaza si imi trage de volan stanga... franez tare sa nu fac accident cu prostu' si il claxonez... ce face el? deschide USA masini la 50 km/h, scoate capul si incepe sa ma injure din mers, fara sa se mai uite pe directia de mers... credeti ca asemenea, cu bunavointa voastra, "oameni", pot fi educati intr-ale condusului civilizat cu vorba buna? sau doar pe principiul: mi-am luat jeep sh cu bull-bar metalic mare, sa vad cine imi mai taie calea sau nu imi acorda prioritate cand am? nu sunt de acord cu asemenea practici, dar uneori stau si ma gandesc daca nu e ultima solutie... ca de politie vad ca ii doare in cot... This post has been edited by boga81: 16 Nov 2009, 12:40 |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
fost membru |
![]()
|
Inchei, ca deja m-am intins prea mult. Mortii sunt vinovati.
|
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.773 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Romanii nu stiu sa circule pe autostrazi, alea putine pe care le au.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ba stiu, ca nu fac accidente in Europa. Problema e ca romanii nu au autostrazi.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Cati dintre voi, cei care ati postat aici aveti detectoare? Va rog sa raspundeti sincer.
|
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
salut,
din pacate prostia imensa din traficul de zi cu zi, nesimtirea si tupeul nu vor fi niciodata corectate de o mai buna infrastructura. vor fi mai rare in schimb intalnirile cu boii astia. doar aplicarea unei legi aspre dar corecte, repet APLICAREA LEGII ne mai poate pune pe drumul cel bun. am condus si pe afara si am ramas uimit cand am vazut cum suna participantii din trafic politia cand vad pe cate un cretin care se crede mare pilot. pai la noi as inrosi telefoanele daca as sti ca ii pasa cuiva. s-auzim de bine! |
--------------------
Dacia
Logan
- SV-37-TOM
2011, Prestige 1.6 16v
|
|
AlexV |
![]()
|
din ciclul ascultatorii intreaba (siguranta rutiera):
"Subiect: alcoolemie 1.19 aer expirat,1.75 si 1.60 aer expirat,ce pot face? ms mult" continuare: "ultimile doua sunt probe de sange,dak as cere o recalculare la IML Iasi?ce ar iesi,mai mare sau mai mica,nu mankasem nimica,am 160cm si 59 kg,consumasem 6beri,concentatzie alcoolica5% de la 19 la 19.30,si mi sau recoltat probe pe la ora 23.50. -nu am mai avut antecedente,nu au fost victime si nici pagube materiale. Multzumesc mult!" deci omu a baut 6 beri, s-a suit la volan, baut bine, a fost prins si din fericire nu a facut si accident si acum cauta sfaturi pe site-uri juridice cum sa scape de condamnare. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Cauza principala este ca nu exista un mecanism prin care activitatea diverselor institutii/autoritati ale statului sa fie auditata de alte institutii/autoritati, independente de primele. Controlul ar trebui sa ajunga cumva tot in mana societatii civile.
In lumea buna a companiilor multinationale e o practica in a angaja 2 firme de audit concurente pentru verificarea activitatilor si cifrelor. In felul asta managementul se asigura ca rezultatele sunt foarte aproape de realitate. Iar daca auditorul intern al companiei nu a fost aproape de rapoartele celor doi auditori externi, e data afara si inlocuit in regim de super-urgenta. Statul nostru prefera sa-si puna componentele sa se auto-controleze, si atunci e normal ca lucrurile sa mearga din prost in mai prost, dar prezentate ca fiind din ce in ce mai bine. Toata lumea are pe cine sa arunce vina. ARR-ul de cine este controlat? Nu cumva de asta vedem in circulatie ruginituri nenorocite? RAR-ul de cine e controlat? Nu cumva de asta ruginiturile mai au si stampila ITP? Seful Politiei de cine e controlat? Nu cumva de asta agentul X primeste telefon sa il lase in pace pe inconstientul cu IcsSics care era oprit pentru depasire neregulamentara? Si amenzile proportionale cu veniturile ar avea un efect destul de bun, dar prima cauza a accidentelor de la noi este neaplicarea legii din cauza coruptiei, de la cel mai mic la cel mai mare. Coruptia nu poate fi diminuata decat prin aplicarea mecanismelor de control si sanctionare a TUTUROR institutiilor, inclusiv a celor care exista pentru a-i controla pe altii. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Squirrel |
![]() ![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Eu unul regăsesc legături cu acest topic.
Și nici nu întrevăd o soluționare rapidă… |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@AlexV se pare ca omul a fost in graba. A baut o bere la 5 minute. Tu iti dai seama ce ficati are omul ala, de in 30 de min a terminat 6 beri pe burta goala ?!
![]() Intradevar spuneam mai sus.... foarte trist. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
QUOTE(AlexanderCarstoc @ 16 Nov 2009, 13:58) Revin cu intreabare si cu continuarea. Cred ca peste 90% avem detectoare, nu? Asta nu inseaman ca plecam de acasa stiind ca o sa incalcam legea? Spunem despre politie si guvernanti ca nu fac nimic si ca nu aplica legea, dar noi de ce achizitionam si folosim detectoarele? Infrastructura sa fie motivul, ca stam mult in trafic? Si daca avem un detector, mergem mai repede si suntem si punem in pericol siguranta, cu ce ne diferentiem de ceilalti care o mai si comit? |
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu nu am si nici nu-mi iau.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Mircea Visan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Confiscarea masinii "armei" dupa depasirea vitezei maxime legale cu 50 km/h.
Nu va suparati, dar aceasta este parerea mea. Cu respect Mircea |
--------------------
Dacia Duster Laureat
4x4 1.5dci
2010
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
|
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
E prea simpla scoala de soferi... nici jumatate din conducatorii auto, nu ar trebui sa aiba permis de conducere.
Si nu ma refer la faptul ca nu se cunosc semnele sau regulile, pe astea poate le invata cu timpul... ci ma refer la nivelul de gandire si de judecata. Sunt foarte foarte foarte multi oameni care conduc fara sa judece... Multi n-ar trebui sa treaca de examenul psihologic, pe care nici nu l-au dat. This post has been edited by andu911: 16 Nov 2009, 17:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
A prins politia un rrom analfabet. L-au intrebat cum a luat permisul si a spus ca a dat bani. Si l-au intreabt cum face in intersectii daca el nu stie semnele.... "Intru in intersectie si daca nu ma claxoneaza nimeni trec, daca ma clacsoneaza stau!"
|
--------------------
>> Renault-uri
Giant Escape M8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 10:48 |