Apa in buzunar lateral, apa in buzunarul de la usa din dreapta
![]() ![]() ![]() |
Apa in buzunar lateral, apa in buzunarul de la usa din dreapta
Salinas |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 18 November 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Grandtour
1.6 16v Privilege 2004 cu GPL
|
|||
vcristi77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 15 February 10 From: timisoara ![]() |
bineinteles ca mai coboara geamul,spuma se taie cu un cuter cat ai nevoie,am lasat si loc pt.cele trei scurgeri.Este diferenta enorma la zgomot si tabla nu mai suna a conserva ieftina,a meritat 15 lei cit ma costat un tub de spuma,am sa-mi fac la toate usile la fel
![]() |
--------------------
renault
megan II 2.0 dci 150 c.p. grad tour
2006/megane2.2
|
|
bg17aw |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 23 September 15 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am apa in buzunar sofer, am intrebat, majoritatea mecanicilor spun ca intra pe la oglinda.
Se pare ca codul piesei este 8200152525 pt usa dreapta, stie cineva codul pt usa stanga? Oricum, mi se pare cam scump, dar e o varianta. 289vk7o.jpg 33f3w2e.jpg This post has been edited by bg17aw: 25 Nov 2015, 20:44 |
--------------------
Renault
Megane II Berlina dCI 82bhp (60kW)
2004
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Si care ar fi piesa? Pe interiorul oglinzi unde vine prinsa in portiera exista un dop pe care la mine l au etansat cu mastic. Insa la prima ploaie mocaneasca de 3 zile a intrat apa doar in portiera dreapta in stanga nu a mai intrat.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
stateam ca fraieru azi in masina si ma uitam cum se prelinge apa pe la boxa
ne miram ca muzica nu se aude bine, ca modulul motoraselelor de geamuri cedeaza, ca toamna miroase a mucegai in masina si alte mici sau mari probleme eu zic sa nu disperam sa punem silicon la boxe sa etensam mai bine la oglinzi, sa ne varsam amarul pe forum, sa ne amuzam cu bancuri despre vw sa fim invidiosi pe japoneze ca nu prea se strica dar sunt urate si nu aveam noi cele mai fiabile masini dar cele mai frumoase sigur sunt....si vine ia vara si o sa ploua mai putin |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
clic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 5 March 14 ![]() |
Am citit ce sa scris pana acum legat de problema apei in buzunar fata de usa, la masina mea pe fata de usa nu se vede nici o urma ca sa banuiesc ca sa prelins pe la cheder pe la oglinda sau alta zona,am desfacut difuzorul si cand am apasat pe buretele de pe spate ce il izoleaza pe suportul de fixare iesea apa din partea de jos,interesant ca pe usa am mai multe scurgeri toate curate si destul de marisoare iar difuzorul are pe jumatatea de sus o carena de plastic sa nu ajunga apa.
|
--------------------
Renault
Megane
2006
|
|
budspencer07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
De pe protectia difuzorului se prelinge.Lipestei o bucata de banda pe deasupra protectiei lasand capetele mai jos pt a se prelinge apa de pe banda jos.
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
Am facut si eu operatiunea multumita colegilor de pe forum. am dat jos boxa din stanga care avea o garnitura de etansare imbibata cu apa, curatat boxa de vechea garnitura, lipit cheder de usi fixat inapoi sper sa nu mai curga.
This post has been edited by oanavas: 11 Oct 2016, 07:22 |
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
Ma declar multumit. A trecut si codul portocaliu de ploi din regiunea mea si in buzunarul lateral al portierei stanga este uscat.
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
Horhe |
![]()
|
![]() Megane Boy Group: Members Posts: 33 Joined: 10 February 16 From: Iasi ![]() |
Se pare ca am imbulinat-o si eu cu apa in buzunar. Sfaturile din acest topic par a fi rezolvarea. Niste mastic si la treaba.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 / 1.6 16v
- IS 09
|
|
oanavas |
![]()
|
Trebuie sa vad de ce mi se pateaza si meterialul la portiera din spate dreapta! pe unde se poate infiltra? Materialul este bej si se observa
This post has been edited by oanavas: 6 Apr 2018, 10:30 |
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
claudiu_xd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 January 18 ![]() |
Dai frumos fața de ușa jos și o căptușeși cu o folie(celofan) pe toată suprafața. Nu o sa mai ai probleme cu absolut nimic.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Folia o sa vibreze de la difuzor, asa mi au captusit mie prima oara la reno, trebuie pus mastic pe toata lungimea buzunarului pe interior.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(valikris2002 @ 24 Jun 2018, 21:28) Folia o sa vibreze de la difuzor, asa mi au captusit mie prima oara la reno, trebuie pus mastic pe toata lungimea buzunarului pe interior. Se poate face ceea ce am "implementat" eu, a se vedea în foto (mai veche). Funcționează perfect în ultimii cîțiva ani atît la mine cît și la ceilalți la care am implementat. În alte cazuri am aplicat o folie fonoizolantă din poliuretan, autoadezivă, groasă de minim 5 mm (ce se pune, mai nou, la Dacii). Attached thumbnail(s) WP_20160606_15_44_23_Pro.jpg ( Size: 2.8mb ) Number of downloads: 505 |
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
gastorro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 27 September 15 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane2 facelift 1.4 16v K4J740
2006.12
- CYO-274
|
|
Heavyd |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 17 February 17 From: Timisoara ![]() |
Intrebare.
Ii normal sa intre apa in interioru usii? |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 60 kw 82 cp
2004
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Foarte normal! Sunt 3 gauri de scurgere speciale, la baza usii,jos!
Punga sau sticla din plastic decupata,sunt sfinte pentru cei care au distrus protectia,cu boxe mai mari! |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
valikris2002 |
![]()
|
Nu ploua pe la boxa, ci pe la lipitura buzunarului de fata de portiera, cu timpul nu mai e etansa lipitura .
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(valikris2002 @ 30 Jun 2018, 17:47) Nu ploua pe la boxa, ci pe la lipitura buzunarului de fata de portiera, cu timpul nu mai e etansa lipitura . N-am prea priceput cum lipitura termică se poate "detanșa". Pb e că"plouă" din 2 motive destul de clare: 1. de pe geamul lateral apa se scurge direct pe un "cubuleț" de poliuretan de pe care stropește tot ce e pe fața de ușă; 2. apa are tendința să se scurgă pe toate cablurile de mai jos. La mine a fost aplicat mastic "la îmbinare", fără succes. Singura metodă sigură 100% e cea prezentată în poză. Mai e și avantajul izolației fonice suplimentare cu aceactă ocazie... |
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
SirAng3L |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 December 17 ![]() |
Si eu am aceeas problema cu apa in usa dreapta... 😉 Am rezolvat romaneste cu ce gaseste omul prin casa.. Am gasit prin balcon niste folie de izolat (aia de se pune sub parchet) si am avut 2 role de banda dublu adeziva. Am dat fata de usa jos si am lipit pe tabla interioara de sus pana jos acea folie. Am lasat-o putin mai lejera ca sa nu o rupa protectia boxei si celelalte elemente de plastic de pe fata de usa. In prealabil am facut gauri pentru cablaj. Si gata cu apa in masina si am rezolvat si cu modulul de confort care facea figuri de la umezeala. Ps. Acelas lucru am facut si la oglinda. Sper sa va ajute ideea mea. Nu am poze ca am uitat sa fac... dar cand o sa fac la celelalte usi operatiunea o sa postez.. Apropo izoleaza destul de bine si zgomotul de afara... Si inca ceva verificati bandourile de pe usa.. Eu le.am dat jos ca vibrau la inchiderea usii si la muzica tare si cu aceeas folie lipita pe ele am reusit sa le fac sa stea mai fixe si sa nu mai vibreze. Si pe acolo intra apa daca sunt lejere.
|
--------------------
renault
megane 2 break
2007 privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:38 |