Apa in buzunar lateral, apa in buzunarul de la usa din dreapta
![]() ![]() ![]() |
Apa in buzunar lateral, apa in buzunarul de la usa din dreapta
mumus |
![]()
|
||
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|||
zqxwce |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 10 November 12 ![]() |
Salut,
Pentru apa din buzunar stanga,dreapta existenta ,exista doua solutii. 1.Usa are o singura gaura de evacuare apei si aceea este in marginea inferioara a usii catre stalpul masinii. Rezolvare : Faceti inca 2 gauri cu burghiu de 8-10 mm ,una la mijloc si una in capatul opus celei existente ,dati cu grund si apoi cu vopsea pe cele 2 gauri noi facute.Atentie sa nu distrugeti acel cheder de pe marginea inferioara a usii. 2.Se confectioneaza din nailon(sac plastic) un cilindru cu un capat astupat in care bagati partea interioara a difuzorului apoi dati de jur inprejur un pic de silicon pt. acvariu(rezistent la apa)in locul de fixare a difuzorului ,montati si ati scapat de problema apei in usa. Firele de la difuzor se trec prin partea de jos a protectiei de plastic nou confectionata ,etansati cu silicon de acvariu. Verificati periodic cu ajutorul unei sarme daca gaurile de scurgere sunt libere. Cu stima. |
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
mumus |
![]()
|
sfatul cu gauri in plus trebuie exclus... este suficient. sa etansati difuzorul, marginea lui de fapt, de jur imprejur cu silicon.
This post has been edited by mumus: 3 Oct 2013, 16:41 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Dupa ploile de zilele astea aveam seara apa de 4 degete in usa din stanga !!!
Meseriasa masina....baltabac-baltabac-baltabac... ![]() |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
ritter, eu vreo 2 degete.. culmea boxele originale deci nu e taiat nimic..
naiba stie pe unde intra, e bine ca nu se duce prin alte parti :-j |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Si eu la a mea ma gandesc sa iau un pestisor
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Se vede clar cum se scurge apa prin boxa din usa stanga
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
mumus |
![]()
|
cred ca pur si simplu dupa atatia ani cedeaza tesatura boxei, eu oricum le-as schimba, ca se aud jalnic, in corsa se auzea muzica fantastic...in megane e la fel ca in logan..daca nu mai rau...
Oricum, izolati cu incredere difuzorul cu silicon. Eu nu mai am strop de apa, deloc. |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
eu am cas stock si boxe stock... dar cu statie si sub, totul reglat cum trebuie se aude f ok incat nu simt nevoia de alte boxe sau cas. Prea mare deranjul pt acest defect... eu rar gasesc apa, si in 2 minute e curat in buzunar... o sa-mi bat capul cand o sa cedeze boxa, presupun ca de la apa ar trebui
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
ritter |
![]()
|
Io' zic ca nu este suficient doar izolarea boxei pe margini cu silicon, ci si imbracarea ei in spate cu o punga ceva....altfel boxa sta permanent in umezeala pana se distruge
|
--------------------
Fost Renault
2007 Sport Dynamique
|
|
mumus |
![]()
|
corect, eu nu am facut si partea a 2-a, ptr ca detest cum se aude, si cand o sa am timp si imi fac si chef, am sa schimb boxele stock... si pe alea am sa le izolez
![]() |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
eugenTL |
![]()
|
daca imbraci boxa cu punga o sa se auda ca naiba apoi
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
mumus |
![]()
|
pe una din fostele masini pe difuzoare avea niste protectii in spate,acoperea exact jumatatea de sus a boxelor... rolul lor banuiesc ca nu are rost sa il mai spun, si se auzeau ok.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
In urma celor 2 aproape 3 zile de ploaie, a aparut in buzunarul usii stanga spate apica de vreo 3 degete, capitonajul ud si nu prea imi dau seama cum se intampla fenomenul
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
mumus |
![]()
|
izoleaza difuzorul cu silicon, nu te zgarci , pune silicon in strat gros, si daca mai ai probleme revin-o.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
constable |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 September 07 ![]() |
Dupa o reparatie (revopsit usa dreapta si aripa) am patit si eu acelasi lucru. Am mers la reprezentanta unde am efectuat reparatia si in 10 minute s-a rezolvat. La oglinda retrovizoare de pe partea dreapta a schimbat gratis nu stiu ce garnitură si a mai aplicat niste silicon. Rezolvat !
|
--------------------
Renault
Megane 2.2.
2007 Manager 1.5 DCI - 85 Cp euro 4
|
|
mumus |
![]()
|
Nu prea imi vine sa cred, eu zic ca doar pe la boxa poate sa vina apa, si eu izlolasem, si am izoltat oglinda cu silicon, la greu... si pana nu am izolat bine difuzorul nu sa rezolvat. Vino si tu cu un rezultat dupa prima ploaie sanatoasa.
![]() This post has been edited by mumus: 10 Nov 2013, 22:21 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
Eu am mai multe Meganuri la servici si am aceeasi problema doar la una in usa soferului iar alta in usa din dreapta si la una din ele am dat o gaura mica in buzunar si nu mai sta apa se scurge in usa apoi jos am facut treaba aceasta ca nu stiam ce sai fac, am sa incerc si eu cu izolatul boxelor.
|
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
tavi79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 25 February 07 ![]() |
Eu am problema asta in buzunarul de la sofer. Banuiala mea este ca apa intra atunci cand masina nu este parcata pe teren drept(ex: cu doua roti pe trotuar). Dar, repet, nu este decat o banuiala.
Am izolat cu silicon difuzorul dar degeaba |
--------------------
Renault
Megane 1.5dCi 101 Ponei
2006
|
|
mumus |
![]()
|
daca ai apa in buzunar, de la boxa vine apa.
Da ornamentul jos, ia o lanterna, mergi la spalatorie, afli pe unde curge. Bineintelea inainte. de astea verifiva scurgera usii, sa nu fie infundata. This post has been edited by mumus: 13 Nov 2013, 11:37 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
darlycipri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 12 January 14 From: Bucuresti ![]() |
aceeasi problema o am si eu... daca ploua o zi si o noapte am buzunarul din portiera fata sofer jumate cu apa, cred ca o sa imi bag putin degetele pe acolo poatei mi dau seama de unde vine...singura explicatie pe care o am acum ar fi pe la boxa...
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / 1.5 DCI Megane II 1.5 dCi
|
|
mumus |
![]()
|
Aceea este cauza ! Izoleaza bine cu silicon. da boxa jos, e tinuta de 4 suruburi maxim... toata treaba iti ia 10 minute, cu totul.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
alexxstb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 18 April 12 ![]() |
Se izoleaza prima data difuzorul (cu silicon). Daca tot intra se da jos fata de la portiera si se izoleaza toata imbinarea buzunarului cu fata . Eu am izolat difuzoarele acum 2 ani si n-am mai avut probleme . Apa cea mai multa intra in portiera pe la oglinzi (se poate si acolo silicona un pic intre marginea oglinzii si chederul pe care se scurge apa (cu geamul dat jos bineinteles )).
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 , 1.5 dci , 63 kW
2007
|
|
Cipriansen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 28 May 10 From: Craiova ![]() |
Si la mine imi ploua in ,, buzunarul stang " adica pe partea soferului . Chederul trebuie cumparat nou ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2007 / 1.4 / 16v / 98 CP
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
Ce cheder să cumperi, frate? Studiază! E vb despre apa care curge datorită neetanșării perfecte între geamul lateral și "chederul păros" sau pe la celelalte "îmbinări" cu sticla. Chederul doar se demontează, se șterge și se spală frumos cu apă. Dacă vrei, poți să-l ungi ușor cu niște seu de oaie (cam puturos dar eficient) . Dacă dai cu diverse "spey-uri" cu silicon... nu obții mare lucru și se mai "pătează" sticla de rămîi cu dîre!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
alexxstb |
![]()
|
NU schimba nici un cheder , etanseaza partea de jos a difuzoarelor si un pic pe la oglinda si nu o sa mai scapi de apa.
|
--------------------
Renault
2007
|
|
pinkyther |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 October 10 ![]() |
Salutare!
Am si eu aceeasi problema cu apa in buzunarul dreapta fata. Momentan nu am identificat pe unde se scurge apa dar dupa tot ce au postat ceilalti useri anterior, banuiesc ca problema este pe la difuzor... Ma poate ajuta si pe mine cineva cu "reparatia" (contra cost) ? Multumesc. This post has been edited by pinkyther: 9 Mar 2014, 17:48 |
--------------------
Daewoo
Nubira 2
2001
|
|
mumus |
![]()
|
daca ai drum prin brasov(sacele) iti fac eu.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
eu tot nu inteleg, dupa 6 ani de cand detin masina am gasit apa in buzunarul din dreapta, insa pe unde a curs nu am gasit urma, am verificat scurgerea din portiera si nu e infundata pe fata la nici o portiera. Pe spate nu le am gasit si era si cam ud pe jos sa stau in genunchi pe langa masina insa la deschiderea portierelor se vede cum curge apa din ele. Nu a plouat atat de torential si mult incat sa intre apa, au fost ploi mult mai serioase.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
alexxstb |
![]()
|
Nici nu trebuie sa fie torentiala ploaia , de obicei intra cand ploua linistit . Siliconeaza difuzoarele si nu o sa mai ai probleme.
pinkyther de unde esti? |
--------------------
Renault
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:35 |