Dacia Duster la Geneva, fost ZEentry
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster la Geneva, fost ZEentry
uadiv |
![]()
|
||
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
uuu
uuu
- ...
uuu Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
No pics
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
uadiv |
![]()
|
tare imi este ca vom avea o varianta de Renault Ondelios in versiune Dacia...
usile tip fluture se potrivesc cu filozofia Easy Entry (ZEentry), silueta teaserului de pe site-ul Dacia... Attached thumbnail(s) renault_ondelios_concept_3.jpg ( Size: 107.72k ) Number of downloads: 3735 |
--------------------
uuu
uuu
- ...
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Chiar m-a facut curios chestia asta cu conceptul de la Dacia
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Clientii dacia chiar se plangeau ca nu pot sa intre 4 de-odata pe-o usa.Asta era primul lucru de care duceau lipsa masinile dacia.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
incredibil !!! cate lucruri viseaza seara astia de la dacia !!! sa fim serios daca nu cumparau nemtii loganele lor nu mai visau decat la Dacia 1310....
imi inchipui ce finisaje va avea dacia coupe si zentry ala de care tot vorbesc ei, astea de data asta din ce firma sunt "imprumutate" ? |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
adica astea? http://www.dacialoganmcv.nl/?p=2674
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
NU ma pricep la postat chestiuni pe forum, din pacate.
Eu le vedeam pe cele postate de mine, dar pe cele postate de Alexu7 nu le vad... Da, sunt cele de pe dacianloganmcv.nl, asa cum am scris si mai sus. Actualizare: Acuma le vad si pe cele ale lui Alexu7. Nu sunt alea. Cele cu ZEentry bumper sunt aici, asa cum a gasit aphophis: ZEentry This post has been edited by Deceneus: 25 Feb 2009, 15:39 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu pune careva aici pozele astea, atasate pe daciaclub?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
Deci, concept car-ul se va numi DUSTER!!!
Iata si cateva poze... Sursa: www.media.renault.com. This post has been edited by mimunku: 2 Mar 2009, 12:29 Attached thumbnail(s) duster1.jpg ( Size: 62.71k ) Number of downloads: 2969 duster2.jpg ( Size: 70.44k ) Number of downloads: 2952 duster3.jpg ( Size: 55.9k ) Number of downloads: 2873 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bani de care s-a ales DUST-ul...
This post has been edited by MAERSK: 2 Mar 2009, 12:26 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.drive-test.ro/galerie.php?art_id=1215&t=articole
Eu zic ca arata misto. Mai multe poze imediat! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai, dar pe partea stanga au ramas fara bani si au pus numai o usa?
![]() Nota: Asta a fost gluma din aia de o gasesti la comment-urile online la stirile cu Dacia. Eu inca incerc sa-mi dau seama ce vrea sa-mi transmita Dacia prin conceptul asta. Opinii? This post has been edited by Stefan: 2 Mar 2009, 12:57 Attached thumbnail(s) dacia_duster_concept_17.jpg ( Size: 65.88k ) Number of downloads: 2618 dacia_duster_concept_24.jpg ( Size: 127.86k ) Number of downloads: 631 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Interesant, are doua usi pe partea trotuarului si una pe partea soferului.
Pacat ca de la concept pana la masina reala ....cad atatea. De placut imi place, as putea spune ca (exemplu) daca la o greutate de o tona, ar avea macar vreo 130 cp, urmatoarea mea masina va fi dacia zentry. Pai vrea sa-ti transmita ( firma Renault) ca a fost multumita de afacerea Logan. This post has been edited by logan1.5dci: 2 Mar 2009, 12:59 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu, nu cred ca asta vrea sa-mi transmita. Altcineva?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vrea să arunce niște DUST în ochi.
|
--------------------
-
-
|
|
uadiv |
![]()
|
bun.. asta este Dacia Praf, dar ZEentry!?
sunt in ceata ![]() |
--------------------
uuu
uuu
- ...
|
Stefan |
![]()
|
ZEntry e Duster.
Mai pe romaneste: Intrarea usoara este praf. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai pe romaneste: conceptul arata extrem de bine.
Sunt curios, daca scoteau bulgarii sau ungurii un astfel de concept, reactionati la fel, sau spuneati ca 'uite, ei pot, noi de ce nu putem?!' ![]() Hm? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-are legătură, dar oricum, francezii nu's români.
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bine zis colega maddan......
si nu uitati ca si mini are 3 usi..2 pe o parte si una pe cealalta.... numai ca asta e mis to pt europa ...pt anglia este peste mana (asta era si comentariul englezilor)... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
benitez |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 November 08 ![]() |
Mai multe detalii : http://www.capital.ro/articol/duster-cross...cia-117179.html
|
--------------------
Audi
A 4
- bv 02 ppp
2000
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Doar Clubman are 3 usi + hayon...
Oricum, arata extraordinar noul concept. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Chiar imi place ce vad!
![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 2 Mar 2009, 13:45 Attached thumbnail(s) dacia_duster_concept_12.jpg ( Size: 107.12k ) Number of downloads: 744 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Arata bine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
uadiv |
![]()
|
Niste specificatii tehnice...
As a design study the Duster concept signals Dacia's intentions of being taken more seriously as a quality brand than it has been before. The Duster measures 4.25 metres in length, is 1.49m high and has a wheelbase of 2.8m. Loading space is 470dm3 (VDA) while the interior features a two-tone chocolate and blue combination. It's a versatile concept that allows the front passenger seat to slide under the driver's seat to create more loading space. The front grille has Dacia design elements with a headlights cluster that wraps all the way around to where the front door hinges. The exterior is fitted with oversized 21-inch aluminium alloy wheels and the exterior mirrors are placed so high up the A-pillar they are almost on the roof. At the back the Duster concept features wrap-around rear lights and trapezoidal tail lamps. Fitted in the engine bay is a 1.5dCi engine with 105hp (77kW) and 240Nm of torque. A sprint time for the 0 - 100km/h run of 9.6 seconds is claimed when driven by the 6-speed manual gearbox. The engine produces a C02 emissions figure of 139g/km and an average fuel consumption of 5.3 litres per 100km. Source: Renault This post has been edited by uadiv: 2 Mar 2009, 14:04 |
--------------------
uuu
uuu
- ...
|
Stefan |
![]()
|
QUOTE(razvan_3asy @ 2 Mar 2009, 13:59) Nici macar titlurile topicurilor nu se mai citesc in ziua de azi? ![]() Ma asteptam la o motorizare mai "exotica" - per total eu zic ca e un exercitiu reusit, nu ne prezinta tehnologii noi, de altfel nici nu asta e rolul marcii Dacia in grup. LE: QUOTE ...when driven by the 6-speed manual gearbox. Daca leg citatul asta de pozele de pe topicul cu noul logan unde apare cv cu 6 viteze... ma gandesc ca ni se pregateste ceva frumos. This post has been edited by Stefan: 2 Mar 2009, 14:08 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
uadiv |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 2 Mar 2009, 13:19) Mai pe romaneste: conceptul arata extrem de bine. Sunt curios, daca scoteau bulgarii sau ungurii un astfel de concept, reactionati la fel, sau spuneati ca 'uite, ei pot, noi de ce nu putem?!' ![]() Hm? n-am spus ca nu imi place, ba din contra! cred ca arata foarte bine! Plus de asta ai doua masini in una: cupe pe partea soferului, masina de familie pe cealalta parte ![]() Daca i-ar scoate toate brizbriz-urile alea cred ca ar putea lejer intra pe piata fiind un concurent pentru Toyota FJ ![]() |
--------------------
uuu
uuu
- ...
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Observ ceva ce se va schimba din start la masina reala, grilele de aerisire frontale, sunt subdimensionate si farurile alea asa subtiri cum le vor face practic? Chiar si xenoane cu lupa sunt mai late.
This post has been edited by logan1.5dci: 2 Mar 2009, 18:18 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
Mda... Mult prea concept, din pacate... Sunt foarte curios cat din asta o sa vedem pe modelul de serie.
Faza cu interiorul futurist, cu scaunul pasagerului glisant... A... incep sa cred ca la Geneva va fi Duster si atat... Al doilea concept pare din ce in ce mai mult o naluca... Duster arata foarte bine. Sper sa nu arate "prea bine" pentru fabricatia in serie. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 19:22 |