Dacia Duster la Geneva, fost ZEentry
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster la Geneva, fost ZEentry
Deceneus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|||
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Nimică sau nimica ? ca nu imi este clar
![]() Platforma 4x4 la Dacia e reala iar SUV-ul e anuntat pentru 2009. Ce treaba are conceptul cu SUV-ul ? Apare el si SUV... un Sandero cocotat 4x4 probabil... sau poate un MCV cocotat ... parca Sandero are mai mari sanse, deja exista Stepway... |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
Amu știi cumu-i cânticu...
"Își atârnă clopu-n cui Și nimică nu-i a' lui" Sigur că o să fie și SUVul, dar acuma nu au scăpat nimic despre el. Speram că vor da drumul la ceva sugestii, să ne facem o idee. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 2 Mar 2009, 20:43) Deic pana la urma cei de la Dacia si-au batut joc de noi si au scos un concept doar ca sa arate ca pot ? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rudibedy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai de obicei conceptele sunt scoase sa vezi ce pot si ce tehnologii noi au conceput. Cateva din tehnologiile de pe concept sau linii de design se transmit si in viitoarele modele de serie. Am citit pe cateva site-uri straine si astia nu prea au o parere pozitiva fata de acest concept, sunt curios ce o sa se intample maine la geneva, ce reactii o sa fie, cat de plin o sa fie stand-ul s.a.m.d .
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
- B-86-BDY
KissFM
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Daca ai citi pune niste link-uri sa vada si baietii ce spun site-urile alea straine!
This post has been edited by locosaint: 3 Mar 2009, 00:29 |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
rudibedy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.worldcarfans.com/9090302.007/da...of-geneva-debut
Aici am incercat sa zic cai marfa si au inceput baietii: http://www.reddit.com/r/videos/comments/81...in_geneva_2009/ Cei mai anti-duster cred ca-s astia: http://jalopnik.com/tag/dacia-duster/?id=5162595 Cei mai tari mi se par astia din UK, ei vand deja Dustere la mana a doua, sau cel putin au introdus categoria: http:// www .netcars.co.uk/search/dacia-duster-used-cars-for-sale,8.aspx Stai ca nu aveam dreptate la ultima, a mai existat Dacia Duster, ete un PDF: http://www.4x4uk.org/faq/pdf/33.pdf Adica asta: heading_pic.jpg This post has been edited by rudibedy: 3 Mar 2009, 00:15 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
- B-86-BDY
KissFM
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 2 Mar 2009, 23:02) ![]() ![]() Nu m arefeream la asta ci la faptul ca ne-au tinut cu fufletul la gura.. Ba ca apare, ba ca nu apare... si nah, ca tot romanul m-am gandit si eu ca va fi ceva de serie... Cat despre Hyundai... Iti dai seama ca multe OZN-uri de acolo le-am vazut si eu... dar in RO, nu. Doar cele arhicunoscute publicului larg. In fine... Azi trebuie sa aflam daca pe langa Duster mai e si altceva. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
pai o sa fie duster si sandero 1.2 16v...cam atat reiese din discutiile si din link'urile de pe aici
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai tocmai,la hyundai exista o gramada de conceptcaruri care nu s-au materializat in modele de serie..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Duster nu e ce credeați, cel puțin după ZF
![]() Attached thumbnail(s) duster.JPG ( Size: 227.41k ) Number of downloads: 1790 |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-5462...te-vreodata.htm
Dacia nu a folosit luni pentru prima data numele Duster la o masina, el revine la peste doua decenii dupa ce a aparut pentru prima oara. Dacia l-a folosit pentru masinile Aro 10 vandute in Marea Britanie din 1985 in 1993, iar masina a fost laudata de unii pentru ca era ieftina si solida, dar si criticata de multi, fiind chiar inclusa in randul celor mai proaste masini facute vreodata, in unele carti de limba engleza care se gasesc si la noi. Intra in articol pentru a citi povestea tumultoasa a Daciei Duster in UK. Nu se stie cand va reintra Dacia pe piata britanica, insa prezenta ei in Regat a fost destul de indelungata. In 1982 a inceput sa se vanda berlina 1310, sub numele de Duster, iar trei ani mai tarziu a intrat pe piata si Dacia Duster, care era practic un Aro 10. Renault a ales sa vanda masina sub sigla Dacia pentru ca marca era deja cunoscuta in Regat. Duster a avut in Marea Britanie probleme cu importatorii, trebuia sa intre acolo inca din 1982, dar importatorul a renuntat, apoi alte probleme au aparut in 1990 si importatorul a fost schimbat. Cum, necum, masina s-a vandut pana in 1993. Site-ul 4x4uk.org noteaza ca masina nu are o reputatie buna, nefiind credibila in cercurile iubitorilor de off-road-ere. Pe drumuri bune ii lipseste stralucirea, vitezele se schimba greu, directia nu e prea grozava. Pe off-road masina se descurca ceva mai bine, desi jantele de 14 inchi fac ca garda la sol sa fie mica fata de modelele consacrate. Site-ul mai adauga ca, desi calitatea masinii a fost variabila si indoielnica, totusi multe piese de origine Renault sunt solide. ARO-ul a fost disponibil si in varianta cu acoperis textil. Iata cateva specificatii tehnice: pe benzina Duster dezvolta 65 CP cu motor de 1,4 litri, viteza maxima era 122 km/h, iar masina atingea "suta" in 23,5 secunde. In versiunea diesel Duster dezvolta 57 CP cu motor de 1,6 litri, viteza maxima era 113 km/h, iar vehiculul putea atinge 100 kmh in 26 de secunde. Duster avea 3,77 metri lungime, garda la sol de 22,5 cm si avea o sarcina utila de 1,5 tone. Consumul mediu de carburant era de circa 9,5 litri/100 km la benzina si 8,5 litri la diesel. E interesant de stiut ca Dacia Duster figureaza in unele carti in lista celor mai proaste masini facute vreodata. E cazul cartii The World’s Worst Cars a lui Craig Cheetham, volum care se gaseste si la noi in librarii si contine 150 de masini. E clar insa ca in comparatie cu marcile de traditie care vindeau masini off-road pe cele mai competitive piete ale lumii, un model venit dintr-o tara est-europeana nu putea fi la fel de dezvoltat tehnologic. Insa Duster era ieftin si avea un raport calitate - pret de neegalat pe piata britanica. |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
in postul de mai sus de face referire la o carte...n-am reusit s-o gasesc decat pe ebay, daca stii cineva ceva...sa dea un semn
![]() |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
rudibedy |
![]()
|
Au aparut poze reale de la Geneva cu Dacia Duster:
http://www.automarket.ro/stiri/geneva-live...-viu-18848.html |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
- B-86-BDY
KissFM
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
mai, cred ca faptul ca claxonul este tot pe maneta semnalizatorului, face parte din identitatea Dacia
![]() This post has been edited by uadiv: 3 Mar 2009, 15:23 Attached thumbnail(s) 292606l_576x432_h_a1d63b6c.jpg ( Size: 54.94k ) Number of downloads: 1524 |
--------------------
uuu
uuu
- ...
uuu Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi, la Geneva a fost prezentat doar Duster ? Nu si alta masina ? Intreb deoarece topciul cu Sandero 1,2 16 V a fost inchis / sters... din motive de... siguranta probabil.
Multumesc. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
OT
QUOTE(MihaiD @ 3 Mar 2009, 19:31) Dacia nu a folosit luni pentru prima data numele Duster la o masina, el revine la peste doua decenii dupa ce a aparut pentru prima oara. Dacia l-a folosit pentru masinile Aro 10 vandute in Marea Britanie din 1985 in 1993, iar masina a fost laudata de unii pentru ca era ieftina si solida, dar si criticata de multi, fiind chiar inclusa in randul celor mai proaste masini facute vreodata Tata a avut Aro10 din 1983 si pot sa zic ca, dupa standardele de azi, aia era orice, numai masina nu ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si dupa standardele de atunci?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Dupa standardele de atunci, pot sa spun ca, prin comparatie cu Aro 10, berlina era etalon de manevrabilitate, functionalitate, calitate a fabricatiei, si asa mai departe.
Dar suntem offtopic, desi as putea sa povestesc la nesfarsit despre peripetiile (placute sau neplacute) cu Aro ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
547765l-576x432-h-6c54ea0d.jpg
sper sa se pastreze designul farurilor ca particularitate "dacia" la modelele ce vor urma. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
P'afara n'arata rau deloc, dar bordul ala... e naspa rau.
Volanul pare in sistemul Citroen, cu centrul fix. This post has been edited by VladG: 3 Mar 2009, 16:27 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Am prins dupa-amiaza un interviu cu Vardie care transmitea de la fata locului...a lasat de inteles ca a fost "doar un exercitiu de stil", sa arate romanii ca pot si ei - si ca Dacia nu doreste dezvoltarea vreunui model viitor bazat pe acest concept.
Eu ma gandesc ca s-au investit ceva banuti si resurse...si atunci de ce nu si cu o finalitate?... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Flamingo |
![]()
|
Revin cu intrebarea mea obsedanta...
A pomenit ceva de Sandero 1,2 16 V (Stepway) anuntat pe siteul oficial al salonului ? Nu de alta dar unele siteuri au pomenit de asta, succint dar au amintit. ![]() This post has been edited by Flamingo: 3 Mar 2009, 19:34 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
benitez |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 November 08 ![]() |
QUOTE(hellcat @ 3 Mar 2009, 18:57) Am prins dupa-amiaza un interviu cu Vardie care transmitea de la fata locului...a lasat de inteles ca a fost "doar un exercitiu de stil", sa arate romanii ca pot si ei - si ca Dacia nu doreste dezvoltarea vreunui model viitor bazat pe acest concept. Eu ma gandesc ca s-au investit ceva banuti si resurse...si atunci de ce nu si cu o finalitate?... Video aici(calitate mai slaba ![]() |
--------------------
Audi
A 4
- bv 02 ppp
2000
|
|
Flamingo |
![]()
|
Merci mult pt filmulet.
![]() Undeva in spate (ma refer la cea de-a doua filmare), se vede si un fund de Sandero Stepway albastru. Sa ma corecteze cineva in cazul in care gresesc... Respectele mele colega ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rudibedy |
![]()
|
Eu ma intreb cum de nu se gasesc poze cu tot standul Dacia de la Geneva, am cautat de mi-a venit rau! Stie cineva daca exista?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
- B-86-BDY
KissFM
|
|
Flamingo |
![]()
|
Welcome to the Rudibedy ! Asta incerc si eu sa aflu de azi dimineata.
![]() Momentan, singura confirmare ca la Geneva mai exista si altceva decat monstrul Duster... este a doua filmare cu Vardie pentru care am tot respectul... Prietenii vechi stiu la ce ma refer. This post has been edited by Flamingo: 3 Mar 2009, 21:36 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
La protv la stiri, au spus de lansarea sandero de 1,2 16 v .
http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-o...-la-geneva.html Da am gasit si imaginile, nu mai este nici un dubiu... This post has been edited by bobo77: 3 Mar 2009, 21:49 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
A dat la stiri, au aratat si sandero 1.2 75cai.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
rudibedy |
![]()
|
Eu credeam ca astazi s-a deschis si salonul, dar de fapt se deschide pe 5 martie..... de aceea nu vedem prea multe poze de pe acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
- B-86-BDY
KissFM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 02:45 |