Top Gear Season 14, Top Gear
![]() ![]() ![]() |
Top Gear Season 14, Top Gear
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da superb hepisodu'.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Judecând la rece, un motor cu carburator, fără reglaje pe parcurs, nu cred că funcționa la ~5200 m altitudine.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Evident. Da' dupa ce am vazut emisiunea din Romania, si am citit prin diverse locuri si am auzit de la diverse surse ce s-a intamplat de fapt, nu tre sa mai "punem botu'" ci doar sa lasam emisiunea sa ne binedispuna. Acum am vazut si eu, a meritat!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Infricosator drumul acela prin munti....
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
smechera rau ,mai ales cei acolo in tara aia
AMerica e ciudata rau te uiti in nord totu modern cu zeci de ani in fata noastra,si la vecinu lor putin mai jos in A de Sud ca in africa ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Așa-i că ați uitat de episodul din seara asta?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
da
![]() downloading... |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa vedem daca e mai tare ca 6 .ca ala a meritata cel mai mult dintre toate pana acuma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Merced |
![]()
|
Credeam ca dupa un episod special mai baga si ei o pauza acolo. Deh, bine ca am ce vedea in prag de somn, mie imi placea sa adorm ascultand Top Gear, cand am avut primele 12 sezoane, cred ca am urmarit cam 20 de minute din majoritatea episoadelor, puneam in fiecare zi pe urmatoru' inainte sa ma culc, si decat p-alea foarte interesante apucam sa le vad pana la capat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bun testul cu X6, mai ales cu privire la mult lăudatul xdrive.
|
--------------------
-
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 4 Jan 2010, 02:25) Cam p-acolo am adormit. ![]() Insa ma bucur ca imi impartaseste cineva parerea cu privire la aceasta masina, "the stupidest car in the world". Ca prin Pitesti daca intrebi lumea de X6, e in topu' preferintelor. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
si mie mia placut reclama la x6.ma intreb ce zic cocalarii care au asa masina acuma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pentru Andreea Marin X6 e mașina ideală. Ce contează că nu poate să ridice o sacoșă până în buza portbagajului...
|
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(C@talin @ 4 Jan 2010, 10:23) Am pus si eu intrebarea asta acum cateva episoade, cand au dat X5 si Q7, dar mi-am amintit ca ei (cocalarus maronius) sunt chiar foarte cunoscuti pentru lipsa lor de ignoranta si incapatanare, pentru pragmatism si inteligenta lor iesita din comun. Acum pe bune, mi-am adus, de fapt, aminte de o vorba a lu engleji "Common sense is realy not that common" This post has been edited by MuciX: 4 Jan 2010, 11:23 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde e reclama cu x6???? in episodul asta cu america de sud?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cum să nu...
![]() Episodul cu aventura din America de Sud a fost săptămâna trecută, fiind numărul 6 al seriei. Ultimul episod, 7, a fost aseară. |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aham....
merci.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
X6-le a fost facut pt cei care vor siguranta aia aparenta dintr-un suv, dar ceva mai apropiati de sosea si la propriu si la figurat.
Partea cu urcatul pe iarba era normala avand in vedere cauciucurile+jante de 19 inch.....daca le puneai pe range rover ramanea la fel. Oricum mi-a placut foarte mult acest episod. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Acel Range avea anvelope similare...
|
--------------------
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Similare insemnanad un inch mai mic...un talon mai gros si probabil nu erau pilot sport sau mai stiu eu ce.
La dificultatea aia redusa totuls e rezuma la roti.Ca 4X4 e si aia si aia...si te puteai descurca si fara un diferential blocant.Ba chiar puteai sa urci si cu un logan..eventual cu caucicucuri de iarna. This post has been edited by Arhimede: 4 Jan 2010, 12:40 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
similar = asemanator...nu identic....daca ai sti ce diferenta enorma este pe zapada intre michelin primacy hp si Good Year NCT(anvelope de vara)...acelasi tip de masina.....anvelope ''similare''
![]() This post has been edited by M i h a i: 4 Jan 2010, 12:41 |
--------------------
------
------
------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu e chiar așa... X6 & Co. e 4x4 când e pe șosea... Odată ce a început să derapeze o roată, nu prea mai e nici 4x2...
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
si mie mi s-a parut ca au tratat cam nedrept x6-ele. La faza cu range-ul. Nu contest cel mai probabil range-ul e mai performant in offroad, insa nu cred ca x6-ele ramane asa cum au aratat ei daca avea anvelope bune. In rest cred ca au avut dreptate cu x6-ele
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
in anumite momente se vede clar cum patineaza toate rotile. a avut cauciucuri total nepotrivite. nu zic ca e vreo bestie in offroad, dar nici corect nu a fost
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Orice masina 4x4 fara reductor este mai mult un autoturism pentru activitati de "recreere", nu poate emite pretentii serioase in off-road.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 4 Jan 2010, 13:40) Similare insemnanad un inch mai mic...un talon mai gros si probabil nu erau pilot sport sau mai stiu eu ce. La dificultatea aia redusa totuls e rezuma la roti.Ca 4X4 e si aia si aia...si te puteai descurca si fara un diferential blocant.Ba chiar puteai sa urci si cu un logan..eventual cu caucicucuri de iarna. nustu daca ai observat da baietii de la topgear au range rover modelul de echipare vogue care e penultima versiune la echipare ,ultima fiind vogue II . Si Versiunea aia are roti pe 20" ![]() This post has been edited by C@talin: 4 Jan 2010, 16:09 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Arhimede |
![]()
|
Exagerezi.Te gandesti la trial...Un 4X4 e facut si el sa treaca prin ceva namoale, drumuri greu accesibile, dar drumuri, nu teren "virgin". Suntem in 2010!
Daca vrei de la un 4X4 sau de la un suv( ca sa nu mai zic de o struto-camila care e facuta cu un scop si se vinde foarte bine pt ce e facuta nu pt. altceva) sa o tai tu pe trasee montane sa cauti ursu unde se scapa si sa fugaresti capre negre deja te-ai rupt de realitate. Nu stiu daca 1% din cei care au reductor l-au folosit.Si astia care l-au folosit cu siguranta nu gaseau util un x6 nici daca avea reductor si dif. blocant. Nu cred ca e cineva ca si-a luat X6 sa aibe pretentii in off-road.E ca si cum ti-ai lua ipod sa bati carnea cu el. Cataline zi-ne ce cauciucuri are Vogue si ce cauciucuri are x6. Fiecare scula are mesteru ei ... LE: Range- 255/60 Bmw - 275/40 Deci talonul la RR e cam cu 40% mai mare...E un continental cross-contact Ca sa nu mai zic ca in film sunt diferente intre portiunile de teren si ca X6 nu are pic de moment in miscare. This post has been edited by Arhimede: 4 Jan 2010, 16:30 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 4 Jan 2010, 12:42) Nu e chiar așa... X6 & Co. e 4x4 când e pe șosea... Odată ce a început să derapeze o roată, nu prea mai e nici 4x2... Io nu știu la ce film te-ai uitat tu, dar la mine x6-le își mișca toate cele patru roți în același timp. Deci ceva autoblocante pe acolo sigur avea. Chit că poate erau electronice. Gume de vară pe iarbă udă. De zăpadă nu mai zic. Penibil. Vine Range Rover cu avânt, talon mai mare și pneuri adecvate. Wow. Ce surpriză. What a cock! |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 07:35 |