Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 3 4 5 6 7 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

DaciaClub - Schimbari majore

os
post 28 Mar 2005, 15:51
Post #121

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

... si: daca faceti treaba, faceti-o pîna la capat. Am incercat sa raspund în "Diverse" userului normal cu id-ul "adso" si n-am reusit ("you don't have permission..."). Toate bune si frumoase, da' acest user cum a initiat pe 28.03.2005 topicul (si de ce a avut voie sa-)?

Si mie mi se pare ca forumul a fost (sper sa si ramîna) un succes Internet si masuri pompieristice îi pot afecta imaginea. Ce se intimpla la intilniri e alta poveste.

Octavian

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 28 Mar 2005, 15:55
Post #122

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Faptul ca unii useri au putut pune mesaje pe forum reprezinta (cel mai probabil) un bug al invision. Nici noi nu stim exact de ce s-a intamplat treaba asta. Nu va mai mancati atat cu treaba asta.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
boby13
post 28 Mar 2005, 15:57
Post #123

Membru incepator

Group: Members
From: Cluj

QUOTE(Marty @ 28 Mar 2005, 12:54)
Si eu ma gindeam la taxa de participare, sincer sa fiu. Sau sa facem cumva ca topicurile sa fie inchise, fara posibilitatea de a se da reply la ele, in cazul aparitiei unei noi probleme sa se trimita mail la admini sau moderatori, acestia urmind sa raspunda cu un link sau sa deschida un nou fir de discutii. Ma rog, poate parea stupida ideea dar nu vreau s-o zic p-aia cu raspunsuri primite pe mail de la initiatorul unui topic
*

Marty, si eu sunt de acord ca trebuie facut ceva, dar... taxa de participare la forum poti cere doar daca ai cheltuieli de intretinere a forumului... deci, ori se scoate listing-ul de cheltuieli, ori se renunta la ideea cu banii...

--------------------
Dacia Solenza 1.4 MPI - CJ-21-VIG
Nu conteaza cat stii azi, maine oricum va trebui sa stii mai multe!...
+
maddan
post 28 Mar 2005, 15:57
Post #124

Speedy Gonzales

From: Bucuresti

Practicand sportul national, imi dau si eu cu parerea...:

1. Este de ajuns sa se respecte actualul regulament. Cu o mica adaugire: apasati butonul de report atunci cand vedeti ca un user nu respecta regulamentul. Si cu inca o adaugire: mai mult calm si mai multa bunavointa din partea noastra, a moderatorilor.
2. Despre intalniri: avand in vedere ca vin foarte multi oameni la ele, exista doar doua solutii:
a. Daca ele raman publice, pentru ca se poate asuma culpa juridica asupra proprietarilor forumului (considerati organizatori ai intalnirilor), trebuie neaparat sa fie tinute pe o proprietate privata.. Personal cred ca timpul acestui tip de intalniri a trecut, dat fiind cantitatea foarte mare de oameni care vin la ele.

b. Normal ar fi ca intalnirile sa nu mai fie publice, ci ca acei membri care doresc sa se intalneasca sa isi spuna locul si data pe chat/email/PM/YM. Astfel nu vor avea surpriza de a fi deranjati de cine stie ce cosar adolescentin care vine sa faca burn-out-uri, si nici nu va fi nevoie de niste parcari imense.

Ca o remarca generala: cu cat moderatorii vor fi mai putin constipati, iar utilizatorii mai putin indisciplinati, cu atat ne va fi mai bine.

Si nu uitati de butonul de Report... rolleyes.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
to_the_limit
post 28 Mar 2005, 16:01
Post #125

Membru autentic

"... Numai sa nu imi pretinzi mie (ca moderator) sa stau cu pusca in mana 24/7 si sa trag imediat in cei care calca stramb...."

nu pretinde nimeni sa stai cu pusca 24/24..dar in momentul cand esti moderator cam trebuie sa renunti la vechile activitati de pe forum,adica sfaturi,si multe posturi, si trebuie sa te concentrezi pe activitatea ta,si anume de a interveni in discutii cand unii o iau pe aratura,cand se face off-topic,de a uni topice postate aiurea,etc...cam atat..

daca nu se face fata,atunci e o problema:ori cineva nu isi face treaba,ori nu sunt destui moderatori pentru cate arii sunt pe forum.

eu nu dau vina pe moderatori,nu imi permit asa ceva ,dar daca vreti sa scapti de uscaciuni asa trebuie procedat..

--------------------
+
Liviu
post 28 Mar 2005, 16:04
Post #126

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Nu ai inteles ideea de baza.
Moderatorii NU SUNT politisti !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Sony
post 28 Mar 2005, 16:04
Post #127

Membru autentic

From: Ban Land

Si mie mi se pare foarte bun actualul regulament. Nu ramane decat sa fie aplicat corect, iar noi sa atingem mai des butonul Report, dar sa nu excelam in activitatea asta. wink.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
GeorgeB
post 28 Mar 2005, 16:07
Post #128

the 7 stars of Pleiades constellation

din pacate cele mai multe probleme au venit de la mediatizarea LOGAN ului.

multi din userii care fac probleme sunt cei mai noi .

imi pare rau , dar nu se poate padure fara uscaturi. noi (moderatorii) incercam sa mentinem forumul intr-o anumita limita.

de aceea aici se pune mare accent pe modul in care scriu mesajele . de aici fara scris tip mirc sau fara caterinca (gratuita tongue.gif) .

este unul dintre cele mai "dictatoriale" forumuri din punct de vedere al regulilor, si vrem sa ramana in continuare un loc prietenos , dar in care respectul pentru ceilalti sa fie la cote maxime.

va multumesc.

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
to_the_limit
post 28 Mar 2005, 16:11
Post #129

Membru autentic

pai si atunci care e problema,toata lumea isi face treaba,cei care o iau pe aratura sunt tratati ca atare,sincer nu vad sa fie vreo problema pe forum in aceste conditii.

deci..?

--------------------
+
Marty
post 28 Mar 2005, 16:12
Post #130

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(boby13 @ 28 Mar 2005, 15:57)
Marty, si eu sunt de acord ca trebuie facut ceva, dar... taxa de participare la forum poti cere doar daca ai cheltuieli de intretinere a forumului... deci, ori se scoate listing-ul de cheltuieli, ori se renunta la ideea cu banii...
*

Iti dai seama ca banii nu vor fi folositi ca sa se imbete moderatorii ca porcii si sa rida de useri! Probabil ca-n banii aia vor intra niste chestii: autocolante, insigne, prezervative cu sigla forumului, popcorn, bilete de tramvai folosite.....

P.S.: era o simpla idee, nu era o propunere!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
sp67
post 28 Mar 2005, 16:14
Post #131

Membru

From: Bucale

In ce priveste intalnirile, o solutie ar fi un subforum privat rezervat intalnirilor, unde sa se poata intra numai pe baza de invitatii. Astfel se pot stabili noi locuri de intalnire, pastrandu-se avantajele unui forum, si avand intimitatea unor mesaje private.

Nu cred ca solutia cu membrii platitori e viabila in Romania, deocamdata. Daca ne referim strict la aspectul financiar, popularitatea de care se bucura forumul cred ca poate aduce bani suficienti din publicitate. Adica (punand un fapt negativ intr-o lumina pozitiva), macar asa sa profite form-ul de clickurile celor cu minte putina care ii fac zile negre smile.gif

E absolut normal sa apara astfel de fenomene cand un forum depaseste cateva mii de membri, dar exista solutii pentru gestionarea lor. Poate unii de pe aici care au de a face cu IT-ul cunosc slashdot.org: e un forum care se apropie de milionul de utilizatori, si evident ca e bantuit de legiuni de idioti a caror distractie e sabotarea discutiilor. Si totusi Slashdot merge f. bine, in primul rand datorita sistemului de moderare desi, chiar daca unora de pe aici li se poate parea ciudat, moderatorii sunt alesi automat si nu au dreptul sa stearga sau sa modifice post-uri. Pentru amanunte vedeti http://slashdot.org/faq/com-mod.shtml. Cheia e sistemul de punctaj (intre -1 si 5) asignat prin moderare post-urilor, care permite selectionarea post-urilor interesante dintr-o coirba indigesta de post-uri pestrite: daca citesti Slashdot la threshold -1 (adica toate post-urile, ca si cum ar fi nemoderat), e mai rau decat Daciaclub in cele mai rele zile; daca il citesti la threshold 3, e cu totul altceva, afli numai lucruri interesante si/sau amuzante.

E normal sa creasca numarul de post-uri si sa scada calitatea lor: e un semn de popularitate si asta ar trebui sa bucure pe administratorii site-ului. In acelasi timp asta inseamna ca ceea ce a fost la inceput site-ul unui grup restrans si relativ bine selectionat, a devenit acum un reper popular si nu mai poate functiona dupa aceleasi reguli. Ori se trece la un sistem mai putin democratic si se selectioneaza membrii (poate ceva bazat pe invitatii, gen orkut.com - desi experienta Orkut a aratat ca e greu de controlat evolutia chiar si asa), ori se modifica radical sistemul de moderare. O solutie tehnica ar fi Slashcode (http://www.slashcode.com/), adica soft-ul pe care ruleaza Slashdot, si care este open source.

This post has been edited by sp67: 28 Mar 2005, 16:23

--------------------
+
boby13
post 28 Mar 2005, 16:17
Post #132

Membru incepator

Ce am zis eu, am zis mai mult judecand dpdv juridic...adica nu e corect sa incasezi bani de la cineva, fara sa fii incondicat la stat cum ca faci treaba asta legal

--------------------
+
Marty
post 28 Mar 2005, 16:19
Post #133

Aha, ok, scuze, am inteles gresit!

--------------------
+
boby13
post 28 Mar 2005, 16:24
Post #134

Membru incepator

QUOTE(Marty @ 28 Mar 2005, 18:19)
Aha, ok, scuze, am inteles gresit!
*

biggrin.gif biggrin.gif
...si zici va vroiai sa te faci avocat...(vezi citatul din subsol) LolLolLo.gif

--------------------
+
Marty
post 28 Mar 2005, 16:26
Post #135

Hm...am terminat dreptul, domnu'! tongue.gif Doar ca in momentul de fata sunt atit de sexualizat de foame si de oboseala incit nu mai citesc f. bine. smile.gif

--------------------
+
boby13
post 28 Mar 2005, 16:34
Post #136

Membru incepator

QUOTE(Marty @ 28 Mar 2005, 18:26)
Hm...am terminat dreptul, domnu'! tongue.gif Doar ca in momentul de fata sunt atit de sexualizat de foame si de oboseala incit nu mai citesc f. bine. smile.gif
*

scuze de off-topic!!
ce-i drept, un carnet de membru "DaciaClub" nu ar strica, mai ales la intalniri...asa n-ar mai fi posibil ca toti pustanii sa se deie drept membri

--------------------
+
BOBINATOR
post 28 Mar 2005, 16:47
Post #137

Membru incepator

From: Bucharest

As avea si eu o sugestie daca sunt bagat in seama .Cred ca puteti rezolva problema intalnirilor mai simplu .Tine totusi de membrii principali ai acestui forum ,adica de initiatorii si conducatorii acestui forum.Cand se vede un nou venit la o intalnire ar trebui chestionat un pic .Adica cel putin bagat in seama si intrebat cine este , explicat un pic cam care sunt regulile intalnirii la fata locului si sfatuit sa isi vada de drum daca nu respecta anumite conditii .Asta ar face ca cei linistiti sa se simta totusi un pic familiarizati cu ceilalti iar cei cu intentii rele sa se gandeasca de 2 ori inainte de a actiona .Personal , nu am fost la nici o intalnire desi urmaresc cam din luna octombrie a anului trecut forumul as dori totusi sa vin la intalniri macar odata sa vad si eu ce se discuta ,ce masini au ceilati oameni , eventuale sugetii pentru a-mi imbunatati masinuta sau cum pot rezolva anumite probleme cu un sfat alaturat si de un demo live ca sa inteleg mai bine.

--------------------
Dacia 1310 Berlina - B-05-SIO
Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
+
clr
post 28 Mar 2005, 16:55
Post #138

Membru autentic

Chestia cu intalnirile mi se pare ca e destul de veche (parca Asarban a semnalat - o prima data). Nu cred ca veti putea rezolva vreodata. Atata timp cat o intalnire este publica ...; nu este ceva organizat oficial de DaciaClub.

Chestiunea cu subforumul iar nu cred ca e valabila. Chiar credeti ca nu se va afla? Sa fim seriosi. Informatia se scurge oricand. O sa alergam (alergati ca eu din pacate n - am reusit niciodata sa ajung la vreo intalnire) dintr - un loc in altul?

Cat despre uscaturi n - o sa scapam niciodata. Putem sa speram cel putin ca vom limita fenomenul, dar atat. Aduceti - va aminte ca au existat user - i care au gasit tot soiul de solutii (gen intrat prin proxy si alte chestii). Singura solutie dupa parerea mea este stergerea mesajelor sau chiar a topicurilor. Cu cel mult o instiintare (sau trecerea acestei informatii intr - un topic specializat). A taia din dreptul user - ului normal de a posta inseamna de fapt a face rau forumului (cam asta e scopul lui nu?).

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Vlad_solenza
post 28 Mar 2005, 16:55
Post #139

Membru incepator

Nu ma pricep foarte bine la chestii de intretinere si administrare de siteuri, dar n-ar merge facuta o chestie gen myx.net. Userul se inscrie cu toate datele personale, si primeste o parola si un user name de la moderatori. In functie de analiza "dosarului", acesta va primi sau nu dreptul de a intra pe site

--------------------
Dacia Solenza Europa - -
+
Alex2k4
post 28 Mar 2005, 16:56
Post #140

Membru

Cred ca s-ar pierde prea mult timp din cel dedicat intalniri daca la fiecare nou venit s-ar sta sa i se explice cum sa se poarte.
Multi dintre membrii au un program incarcat si cred ca ar trebui sa poata sa se bucure de tot timpul care il au pentru intalnire.
Oricum aceste reguli nu trebui sa le spuna nimeni : sunt reguli de bun simt si sunt aceleasi cu regulile oricarei interactiuni in public.Nu are DaciaClub un set de reguli stricte pentru intalniri - doar necesitatea unui minim de bun simt.
Totusi, solutia cu existenta unui sub-forum strict legat de locul intalnirii, care sa fie accesibil in prima faza doar celor care au participat pana acum, mi se prea cea mai buna.
Daca vrei sa participi dai un pm unuia din moderatori, ideal celui de la sectiunea la care activezi cel mai mult , si iti da acces la acea sectiune.

--------------------
Dacia 1310 Li - B-xx-KIR
Dacia 1310 Li - 2000
+
Cib
post 28 Mar 2005, 17:48
Post #141

fost posesor de Solenza

From: Iasi

1. intalnirile se tin in locuri publice. Nu ai cum sa interzici unui om sa vina intr-un loc public. In plus trebuia sa se spuna clar inclusiv la politie ca nu putem controla pe cei care vor sa-si faca de cap tocmai ca nu e o chestie organizata.
2. Plata: sa fim seriosi, nu se rezolva prob aceasta cu o taxa. Nu ca nu as avea bani sa o platesc, ci doar cei care au avut bani sa investeasca in Solenza ca sa aiba cu ce sa se dea mare (vb de tunuir de bass, tobe sport, filtru sport, etc) o sa aiba si cu ce plati cotizatia...
3. Restul ideilor sunt patetice. Poate mai aproape e cel cu subforumul...

Cred ca nu aveti decat 2 solutii: ori va schimbati locul de intalnire intr-unul plin de gropi unde sa nu poti merge mai mult de 5 km/h ca rupi masina, ori scoateti o autorizatie de la primarie... Aici in Is totul e ok. Ne mai dam pe zapada, dar... e liniste...

--------------------
Nissan Almera Tekna Oltcit 12TRS 2005 - B-43-ZGO, SV-02-SST
Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii
+
costi
post 28 Mar 2005, 18:29
Post #142

Membru autentic

pai e normal ca asa sinteti voi mai "molcomi" si mai putini;
aici e "melting pot"
caractere girla si de toate felurile !

--------------------
DSN/SLZ
+
paulp
post 28 Mar 2005, 18:45
Post #143

Bagator de seama!

From: Iasi

Costi, numai molcomi nu sintem, mai ales eu ca-s venetic in IS, de prin VN, dar noi am facut cel mai destept lucru (deh, de asta s-a unit Moldova cu Tara Romaneasca si nu invers) ne-am intilnit in parcarea cu plata a Politiei wink.gif. Si de asta domnii de la Circa 7 pot s-o ia pingurita. ca e pulica, cu plata, si muuuuulta pritenie wink.gif. Si mai avem un Atuuuu: unu dintre noi e "cap de creta" smile.gif, baiat bun de altfel wink.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Tonyus
post 28 Mar 2005, 18:48
Post #144

Simply clever...

From: Oradea

Nu sunt de mult imp membru(incepator)dar de fiecare data cand am avut probleme cu a mea masina(se intampla cam des ,are 26 de ani si a avut vreo 3 proprietari)INTOTDEAUNA am gasit pe cineva care sa ma ghideze spre rezolvarea ei.Eu cred ca DaciaClub este(si sper ca va fi)un forum foarte util celor carora le pasa de masinile lor si/sau saturat de toti acei "mesteri" care se (auto)numesc mecanici.Am numai cuvinte de lauda pentru DaciaClub(daca nu era trebuia inventata) worship.gif

--------------------
Skoda Fabia Combi 1.4 16v 2002
"A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU

Subscriu...
+
bj
post 28 Mar 2005, 19:04
Post #145

membru de nevoie

Vreau sa spun si eu cateva cuvinte:

1. Original mod de protest. Pe mine unul m-a pus pe ganduri. Sincer, acum, ma gandesc de 2 ori inainte sa postez smile.gif. Dar oare acest mesaj a ajuns la toata lumea?

2. Propun o regula pe care am vazut-o pe alt forum si pe care eu practic am folosit-o inainte de a ma inregistra pe daciaclub.ro: la crearea contului timp de 48 ore userul sa nu poata posta. In felul acesta este obligat sa citeasca si isi poate face o idee buna despre comunitate. Iar daca e flamer se plictiseste si uita, gaseste el altceva de facut.
In compensatie la punctul 2 poate ar trebui facuta o sectiune de Urgente in special pentru cei care nu vor sa devina membri dar au nevoie de un sfat. Astfel ei vor putea posta si primi ajutor acolo.

Eu inainte sa imi fac cont aici am citit 2 zile. Abia dupa aia mi-am facut cont pentru ca mi s-au parut foarte multe lucruri interesante.

3. Sunt de acord cu ce a zis Liviu despre Report post. Nu te costa nimic sa faci un report post. In plus daca il faci aiurea s-ar putea sa te trezesti tu cu un avertisment. In schimb atragi atentia moderatorilor si reportul tau mai trece si prin filtrul moderatorului. In plus la banare reactivarea contului sa se faca pe bani: ai gresit platesti. Daca nu: la revedere.

This post has been edited by bj: 28 Mar 2005, 19:05

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
Smiley
post 28 Mar 2005, 19:36
Post #146

Membru autentic

legat de taxa pentru accesarea forumului: daca se introduce, eu nu o voi plati. nu pentru ca nu am bani, ci pentru ca ar trebui sa ma agit, sa ma duc si sa ma intalnesc cu cineva pentru asta...si eu sunt destul de comod si uneori chiar foarte ocupat:).
Nu am venit la nici o intalnire, am intrat pe forum atunci cand vroiam sa-mi iau o dacie , mi-am luat altceva, dar am ramas in continuare aici pentru ca sunt unele sectiuni ale forumului cu multe informatii (de exemplu, sectiunea despre calatorii). daca veti decide sa limitati accesul la forum in functie de o cotizatie, probabil ca veti pierde destul de multi useri (ce faceti cu cei din alte orase? ii puneti sa trimita banii prin posta? )

parerea mea....

--------------------
+
greieras
post 28 Mar 2005, 21:36
Post #147

Membru incepator

From: St. Louis, Missouri

Am petrecut vreo 20 de minute citind thread-ul de fata, nu am vazut nimic asemanator postat, dar asta nu inseamna neaparat ca nu mi-a scapat...
smile.gif
O idee pe care o vad aplicata pe alte forumuri - www.fatwallet.com este unul din ele; cei care citesc/posteaza intr-un thread pot sa "rate" threadul respectiv, astfel incat scorul thread-ului este de la poor la excellent (cu vreo 3-4 trepte intermediare). Apoi mai exista optiunea pentru fiecare user de a selecta ce threaduri vrea sa vada (le poate vedea pe toate, sau numai pe cele cu rating peste "good", sau peste "average"). Asa ca daca cineva bate campii in un thread, n-are decat, dar este cel putin simplu pentru ceilalti sa il ignore... nu este o metoda perfecta, dar este ceva... rolleyes.gif

Just my 2 cents...

--------------------
Chevy Lumina - AIV-5987
+
Bihomoldoveanul
post 28 Mar 2005, 22:28
Post #148

Membru autentic

Reveniti-va in simtiri, nu poti sa incasezi bani in sapca la coltul blocului. Trebuie sa tai chitante si sa emiti facturi, sa platesti taxe si sa declari contabilitatea. Cind o sa vina garda peste voi o sa va fie dor de politistii de la intilniri.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI
+
BogdanF
post 28 Mar 2005, 22:32
Post #149

Membru

Daca unii oameni sunt necivilizati nu o sa-i civilizeze nimeni. Un prieten de familie din Germania imi spunea acum ceva timp ca parerea lor despre Romania este ca nu suntem o tara in curs de dezvoltare ci o tara in curs de civilizare. Multi oameni nu au bunul simt sa se spele sau sa traga apa la wc asa ca nu puteti avea pretentii de la ei sa posteze civilizat si sa nu ofenseze alti useri. Daca un user incepe cu tampenii eu zic ca trebuie exclus. In sectiunile dedicate unor modele nu se posteaza atat de mult si eu zic ca moderatorii pot face fata si pot cat de cat supraveghea ce se intampla.
Pentru mine acest forum este fabulos. Mi-am luat SN pentru ca nu eram dispus sa dau mai multi bani pe o masina. M-am confruntat cu diferite probleme la care am gasit rezolvarea aici si am scutit o multime de drumuri la service si bani aruncati aiurea.
Singura solutie este o supraveghere mai atenta a moderatorilor.

--------------------
Ford Focus - ...
FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro
+
alex
post 28 Mar 2005, 22:37
Post #150

Membru autentic

Group: Admin

Bani nu putem sa cerem pentru dreptul de a fi membru.
Deocamdata inregistrarile de noi membri sunt oprite insa intentionam sa adaugam un camp in care fiecare nou utilizatori va completa "scopul vizitei". Pe care il prindem cu tuning sau alte bazaconii... out.
Nu mai vrem tunning (Al doilea "n", gresit, este exact nota pe care o da romanul acestei indeletniciri: Nu avem nici un ban in buzunar insa vecinul mananca oua kinder si am auzit ca dau bine puse pe antena).
In acest sens am redenumit sectiunile "Tuning" in "Imbunatatiri" si le-am trecut pe moderare manuala. Adica orice post nu apare pana nu-l aproba un moderator sau admin de la sectiunea respectiva. Intentionam sa modificam si regulamentul si sa nu mai permitem posturi tip "usi fluture".
P.S. Parca si vad zeci de topicuri deschise peste tot cu "de ce nu imi apar posturile". Tine si asta de civilizatie charge.gif

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
7 Pages « < 3 4 5 6 7 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 03:34
Dacia