Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

DaciaClub - Schimbari majore

DodoBird
post 28 Mar 2005, 12:18
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Desi, ca multora dintre voi, nu imi este foarte clar ce sa intamplat iata ca acest lucru devine suparator , cel putin pentru cei care intra cu placere pe acest site , asa cum o fac si eu !
Este DEPLORABIL ca unii nu inteleg scopul, utilitatea dar mai ales "sufletul" acestui site.
In acealsi timp insa banui ca acest lucru era de asteptat deoarece numarul cerlor care subscriu creste sub ochii mei in fiecare zi, si din nefericire succesul este mai greu de digerat de incompetenti !
Stiu ca este greu dar personal as dori sa incurajez, in aceste momente realizatorii si cei care intretin si au fiintat acest minunat site, DIN TOT SUFLETUL ! Sa nu va uitati la rauvoitori ! si revin : succesul este digerat greu in romania de cei a a caror nimicnicie in suflet este poate depasita de RAUTATEA lor !
Par a fi 2 probleme :
1- la intalniri . Deja sunt probabil multi si asa incognito au curajul " de turma" sa actioneze in numele DaciaClub (vorbesc de elementele negative si nu de membrii seriosi) ! Eu as propune pur si simplu o "legitimatie de intalnire" personalizata per persoana si sa zicem pseudo legalizata (stampila unica semnatura sau ceva de genul asta).
2- In cadrul siteului (fac chiar o paranteza , eu personal nu am vazut posturi scandaloase sau obscene, semn ca moderatorii si administratorii isi fac treaba si o fac bine ! e adevarat ca intru mai mult pe rubricile CLT pt ca astea m-au interesat mai mult avand Dacie 1300 , dar bietii de ei abia acum inteleg eu ce le-a trecut prin fata ochilor).
Cred ca aici cel mai mare succes ar avea BANAREA pe IP uri si hai sa va fac un calcul : de exemplu eu am la servici 4 IPuri publice , deci as avea de "irosit" 4 gloante , acasa mai am un IP se mai pune un glont, deci in total ar trebui sa imi fac 5 conturi iar onor moderatorii sa ma baneze de 5 ori . Bun sa zicem ca e asa , pai daca eu sunt tampit dupa cele 5 banari ar trebui sa renunt pentru ca nu-mi convine sa ma duc la "cafe" deoarece e pe bani (si stiu ca iar ma baneaza si trebuie sa caut alt cafe - basca penibilului ca desi am toate conditiile atat acasa cat si la servici eu merg la cafe !). Insistenta mea nu isi mai are rostul , voi abandona siteul si voi gasi altul de care sa imi bat joc !!!!!
SI ASA CRED EU CA VOM SCAPA din 5 - 6 interdictii de IP de toti neavenitii din club.
E adevarat ca la inceput moderatorii vor avea ceva mai multa treaba dar cu timpul probabil se va reintra in normal.
Si ganditi-va acum si la mentalitatea si psihologia "neavenitului", un creier inferior organizat, incapabil sa faca efort sustinut, sigur se vor plictisi repede !
Nu cedati suntem alaturi de voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorin alias DodoBird

--------------------
Dacia Berlina 1300 cmc 2005 Alba - B-54-WEG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
burliu
post 28 Mar 2005, 12:22
Post #92

Membru autentic

personal eu cred ca o reorgaizare , triere a subiectelor si a utilizatorilor ar fi bine venita, cred ca admin si moderatorii ,stiu ca este o munca destul de mare, ca anumite subiecte sa fie comasate , membrii care nu a au fost activi mai mult de 30 zile sa fie "trasi pe dreapta" (multi s-au inscris de dragul de a fii undeva), iar cei ce au calcat strimb sa fie exclusi de pe forum

--------------------
. . .
+
driverx
post 28 Mar 2005, 12:24
Post #93

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(burliu @ 28 Mar 2005, 12:22)
personal eu cred ca o reorgaizare , triere a subiectelor si a utilizatorilor ar fi bine venita, cred ca admin si moderatorii ,stiu ca este o munca destul de mare, ca anumite subiecte sa fie comasate , membrii care nu a au fost activi mai mult de 30 zile sa fie "trasi pe dreapta" (multi s-au inscris de dragul de a fii undeva), iar cei ce au calcat strimb sa fie exclusi de pe forum
*

Sau multi is foarte ocupati cu job, sotie, copil, caine si nu intra poate nici 2 luni....ii tragi pe dreapta. Si se intampla chiar cu membri marcanti al acestui forum. Tu i-ai trage pe dreapta?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Lexy
post 28 Mar 2005, 12:26
Post #94

Just ME

1- la intalniri . Deja sunt probabil multi si asa incognito au curajul " de turma" sa actioneze in numele DaciaClub (vorbesc de elementele negative si nu de membrii seriosi) ! Eu as propune pur si simplu o "legitimatie de intalnire" personalizata per persoana si sa zicem pseudo legalizata (stampila unica semnatura sau ceva de genul asta).

Ce-i chestia asta ca mi se pare o prostie notorie!(si din pacate nu citesc pentru prima data in acest topic)Cum adica daca sunt membru actionez in numele DACIACLUB,ca nu inteleg?

Daca trec pe rosu si fac accident sa inteleg ca nu patesc nimic ca's membru DC?!?!?!?!?!
Apartenenta la un forum nu te face sa nu mai raspunzi de actiunile tale si sa blamezi un grup virtual din care faci parte...tot ceea ce se poate FACE E sa se asocieze UNELE FAPTE NEGATIVE CU imaginea DACIA CLUB, si doar atat!!!!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
Bihomoldoveanul
post 28 Mar 2005, 12:37
Post #95

Membru autentic

Jesus H Christ! Imi pare rau sa o spun dar unii se comporta la fel de copilaros precum cei din cauza carora chipurile se produce aceasta forfota.
In primul rind ma doare in cot ce faceti la intilnirile forumistice. Eu sint membrul STAS al forumului care are lucruri prea importante de facut ca sa vina la intilniri just for the fun of it. Si deci mi se filfiie daca stati in cap la intilniri, daca faceti burnouturi cu matoadoare de doi lei sau daca organizati sedinte de yoga. Pentru mine forumul nu are nici o legatura cu intilnirile forumustice, puteti sa le discutati pe privat cind si unde va intilniti, e vorba de cu tot alt spectru decit motivul pentru care acest forum s-a format, exista si a evoluat. La intilniri va vedeti citeva zeci poate pe cind membrii forumului sint mii. Numai pentru asta mi se pare injust ca o asemenea patanie sa produca seisme atit de puternice in forum.
A doua problema, complet diferita de problemele cu politia si intilnirile este problema calitatii userilor care se aduna in jurul nucleului daciaclub. Si asta e o problema de care milioane de useri inaintea voastra s-au lovit in istoria internetului si unii dintre voi incercati sa redescoperiti acum focul cu liste negre, vinat vrajitoare si alte timpenii. Cu cit masa de utilizatori este mai mare cu atit profilul moral al societatii ca integralitate va fi mai pregnant pe forum. Si cum vorbim de un profil de civilizatie in cizme de cauciuc mi se pare evident unde e problema. In acelasi timp nu o sa puteti voi reusi acolo unde au fost ingenuncheati zeci de mii de administratori inaintea voastra: forumul nu este un instrument de educatie. Unde nu a functionat scoala sau familia nu va veni un moderator sa zamisleasca minuni sociale. Exista o singura metoda: sa te minimizezi damage-ul adus de prostie/lipsa de civilizatie/infantilism. Si asta se face prin regindirea modului in care moderatorii actioneaza si userii primesc avertismente. Ce inseamna 10% warn?! Exista doar doua trepte reale: avertisment si ban. Cum te lupti cu clonele dupa aia e deja o poveste pentru oameni mari. Si terminati cu melancoliile astea "cind forumul avea 100 useri". Adapt or die.

ai mei 2 eurocenti, care este

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI
+
marksman
post 28 Mar 2005, 12:40
Post #96

Post mortem nihil est

From: sat

Banarea pe IP: nu merge, pentru ca in spatele unui IP mai exista Dumnezeu stie cate calculatoare

CNP: sa fim seriosi, cine te impiedica sa furnizezi de la prima logare un CNP perfect valid, dar care nu-ti apartine?

Intrare cu plata: perfect de acord, dar ar trebui implementat un sistem de plata on-line (daca e cu plata de fiecare data cand folosesti forumul).
Sau, ca sa te inregistrezi, te duci la Banca X, depui suma de (?) Euro/Lei, Daciaclub incaseaza banii si-ti activeaza contul. Normal ca ai mare grija sa nu calci pe bec, ca atunci ai pierdut banii... Si daca faci dobitocenii, o faci pe bani, nu moka... Ai calcat pe bec? Adio cont, banned forever !

This post has been edited by Illusi0n: 28 Mar 2005, 12:41

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
Ov
post 28 Mar 2005, 12:41
Post #97

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

QUOTE(Funny @ 28 Mar 2005, 12:14)
excl.gif
Nu stiu cine si in ce mod a sarit calul , obligind administratorul sa opreasca temporar forumul ,insa deranjant este faptul ca in ciuda restrictiilor impuse de echipa admin-moderatori exista persoane care pot initia un topic nou fara nici un fel de probleme.
Consider ca aceasta atitudine ofenseaza cea mai mare parte a utilizatorilor care isi vad de treaba si nu au jignit prin prestatia lor pe nimeni .
Parerea mea este ca se tinde catre infiintarea unui club exclusivist unde legile se aplica numai pentru "catei" iar "dulaii" zburda in voie.(imi pare rau ca nu mai retin fabula , dar in mod sigur cei mai multi dintre voi vor intelege)
Adoptarea unor masuri care sa limiteze pe viitor "excesul de zel" al unora dintre utilizatori este apanajul exclusiv al moderatorilor care de multe ori le canta in struna unora dintre "naravasi" ,declansind "flame-uri".
Asa cum au spus mai multi , nu cred ca solutia este de genul "imi iau trotineta si inchid SNC-ul".
excl.gif
*

deci, deocamdata sunt deschise doar anumite sectiuni (Logan/SN/Diverse/Probleme administrative), acolo poti posta si tu fara nici o problema.

Restul sectiunilor raman deocamdata inchise si evident ca moderatorii care "este" au acces pt a face "curatenie".

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
Pedro
post 28 Mar 2005, 12:43
Post #98

Membru autentic

Hai ca deja ati luat-o pe aratura rau ca niste pustani care vorbesc verzi si uscate . Chiar nu ne putem dezminti , chiar nu putem scapa de duhoarea asta de balcanism imputit. Sportul asta national, datul cu parerea aiurea e interesant atata vreme cat se practica in limita unei varste extrem de fragede. Maturitatea poporului roman se limiteaza undeva la povestile lui I. Creanga.

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
ciobanu petre
post 28 Mar 2005, 12:47
Post #99

Membru

From: Ploiesti

Sunt unul dintre batranii forumului.Imi pare rau pentru ceea ce se intampla in aceste momente. Daca se observa eu sunt foarte rezervat in a da replici. Nu postez decat cand este cazul. Recunosc ca nu ma pot pune cu limbajul celor tineri si nici nu vreau. Cand mi-am luat DSN-ul nu stiam mare lucru despre el. Atunci am cautat un site si am dat de acest forum care pentru mine este foarte util. Am invatat destule dupa el. Cand s-a cerut bani am dat(in limita posibilitatilor) si daca este cazul mai dau.Vreau ca acest forum sa supravietuiasca. Este necesar si util pentru toata lumea. Am incredere in realizatorii acestui forum, care dupa parerea mea sunt baieti de toata isprava. Alex daca isi aduce aminte, la un moment dat am vrut sa ma retrag dupa acest forum datorita tineretii membrilor. M-a sfatuit sa raman si l-am ascultat. Am vazut ca sunt destui tineri cu o gandire matura pentru care din partea mea, tot respectul. In concluzie:nu stricati o munca frumoasa a unori tineri de bine. Multumesc!

--------------------
Dacia Logan Laureat1,4 - -
+
DodoBird
post 28 Mar 2005, 12:54
Post #100

Membru autentic

QUOTE(Lexy @ 28 Mar 2005, 12:26)

Ce-i chestia asta ca mi se pare o prostie notorie!(si din pacate nu citesc pentru prima data in acest topic)Cum adica daca sunt membru actionez in numele DACIACLUB,ca nu inteleg?

Daca trec pe rosu si fac accident sa inteleg ca nu patesc nimic ca's membru DC?!?!?!?!?!
Apartenenta la un forum nu te face sa nu mai raspunzi de actiunile tale si sa blamezi un grup virtual din care faci parte...tot ceea ce se poate FACE E sa se asocieze UNELE FAPTE NEGATIVE CU imaginea DACIA CLUB, si doar atat!!!!
*

Iertare dar mie asa mi sa parut din discutiile de mai sus ca unii (nu obligatoriu membri) au stricat imaginea DaciaClub. Si daca asa s-a intamplat in mod cert atunci cand au fost intrebati de ce au facut respectivele sa zicem "probleme" au adus vorba de acest site, deci ne-au implicat si pe noi oarecum. Intradevar cand treci pe rosu raspunzi personal si oricat te-ai chinui nu poti da vina pe DaciaClub insa aici a fost altceva din moment ce sa intamplat asa.
Repet este ceea ce imi imaginez pentru ca nu am fost acolo !

"tot ceea ce se poate FACE E sa se asocieze UNELE FAPTE NEGATIVE CU imaginea DACIA CLUB, si doar atat!!!!"
Sincer : doar atat ? asta nu se pune daca e "doar atat" ? Hmmmm cred ca sunt depasit de evenimente, scuze ca de la mine se vede altfel !

--------------------
Dacia Berlina 1300 cmc 2005 Alba - B-54-WEG
+
romulus
post 28 Mar 2005, 13:05
Post #101

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

Domnilor, daca problema a plecat de la intalniri, renuntati la ele. Daca nu doriti sa renuntati, schimbati locul, nu faceti public noul loc, si gata. Sau, cei care doresc sa se intalneasca, sa foloseasca o parcare privata, cu plata in momentul sosirii la intalnire, fiecare pe raspunderea lui. Cine doreste sa se intereseze de intalniri, nu are decat sa contacteze moderatorii care vor lua decizia informarii sau nu in functie de anumite criterii. Imi pare rau ca am ajuns sa sustin ideea desfiintarii intalnirilor, dar daca viitorul daciaclub-ului o cere... Se pare ca asta e una din solutii. Si daca solutii pentru restrictionarea accesului pe forum nu sunt, suplimentati numarul de moderatori, temporar cel putin, care sa taie in carne vie, si mai ramane ca noi, useriii sa-i ajutam, raportand.

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
Funny
post 28 Mar 2005, 13:07
Post #102

Membru autentic

QUOTE(romulus @ 28 Mar 2005, 13:05)
Domnilor, daca problema a plecat de la intalniri, renuntati la ele. solutii. Si daca solutii pentru restrictionarea accesului pe forum nu sunt, suplimentati numarul de moderatori, temporar cel putin, care sa taie in carne vie, si mai ramane ca noi, useriii sa-i ajutam, raportand.
*

Ce zici , ne oferim voluntari? 168.gif

--------------------
Dividae et impera!
Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
+
Lexy
post 28 Mar 2005, 13:07
Post #103

Just ME

Ceea ce a fost uitat partial este ca dupa cum bine au zis unii membrii anterior acest site a fost creeat si exista din pasiunea unor personaje care trec peste toate aspectele negative si merg mai departe cu stoicism...
Sunt de acord cu deranjul si supararea moderatoriilor referitor a ceea ce s-a intamplat la intruniri,dar cred ca se pune prea mult pret pe pomenirea unui nume de CLUB(forum), atat tot!Si persoanele care au daunat lor in primul rand si pe urma noua( forum membrii) nu pot blama DACIACLUB ptr un comportament pueril si stupid, pe care ei il afiseaza.Si DC nu e direct raspunzatoare cu acest lucru.
Dar REPET asta este parerea mea!

Daca vad o masina care o ia pe interzis ni are un sticker daciaclub n-o sa zic :mama nene astia de pe forumul asta numai chestii din astea fac!Ma repet, scuze dar imi mentin ideea....

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
eek
post 28 Mar 2005, 13:37
Post #104

Membru incepator

From: McTropolis

Daca voi renuntati la intalniri din cauza a cativa ciobani, atunci inseamna ca degeaba v-ati chinuit sa faceti forumul... Incercati sa gasiti alte metode de a-i indeparta.

--------------------
Oltena 12 TRS
+
MAS
post 28 Mar 2005, 13:48
Post #105

Le Bubulateur

Intr-un fel, daca renuntam la intalniri, ii lasam sa castige pe nataraii care au facut timpenii... Cunosc zicala conform careia "inteleptul totdeauna cedeaza" dar aici nu e cazul de asa ceva... ei sunt un factor perturbator si ori ii educam si civilizam astfel incat sa ne putem tine intalnirile in liniste si pace, ori zboara!
Eu unul nu sunt adeptul ideii vehiculate pe aici de a renunta la intalniri... eu de fiecare data cand vin, vin din placere, vin din dorinta de a discuta cu voi, vreau sa aflu ce a mai vazut ce i s-a mai intamplat fiecaruia dintre voi cu care am stat la masa de cate ori s-a mers la suc... RESPING ideea de a se desfiinta intalnirile!
Si daca voi nu o sa mergeti, sa stiti ca pustanii care au facut problemele tot o sa se duca, tot joi, tot la academie, tot la ora opt, si daca o sa-i intrebe cineva ceva o sa raspunda "noi suntem de la daciaclub" chiar daca nici unul din mai vechii forumului n-o sa fie acolo, iar numele DaciaClub tot o sa fie patat.

Deci problema nu se rezolva asa, fugind de ea, ci infruntand-o direct!

Adoptand solutia asa-zisei desfiintari a intalnirilor nu se face decat ca persoanele care nu merg acolo sa nu aiba probleme cu politia, pentru ca pustii care deja stiu locul si ora, se vor intalni si se vor trage intre ei si vor face timpenii si vor tiri prin noroi numele acestui forum.

This post has been edited by MAS: 28 Mar 2005, 13:51

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
Mache
post 28 Mar 2005, 13:53
Post #106

Chibiț autorizat

Poate ceea ce voi spune suna cam ciudat, dar pentru cei care au reusit sa stea mai mult si sa citeasca cu atentie acest forum e un lucru vizibil. Aici, pe forum, s-a format o familie, o comunitate, un organism viu.

Pe majoritatea celor ce scriu aici nu-i cunosc personal, dar ii simt aproape, ca pe niste prieteni, ca pe niste membri ai familiei. Cand am avut nevoie de ajutor, au sarit, fiecare cu ce a putut, sa ma sprijine: un sfat, o vorba buna, o imbarbatare. A contat enorm.

Acum suntem in situatia in care niste personaje, necunoscute noua, vin si incearca sa tulbure echilibrul acestei familii. Atat pe forum cat si la intalniri. Normal, reactionam si cautam sa ne aparam. Suntem in situatia unui proprietar de casa, caruia ii vin musafiri in vizita si care se apuca sa-i dea sfaturi despre cum sa si-o reorganizeze si sa o intretina. Mai mult, pentru ca nu stiu sa utilizeze instalatiile casei se apuca de stricat, zicand despre gazda ca este nepriceputa. Poate ca unele din ideile acestor musafiri sunt bune, si gazda ar tine cont de ele, daca le-ar expune pe un ton politicos.

Daca din bun simt, sau din curiozitate, unii dintre noii veniti ar incerca intai sa inteleaga cum functioneaza acest forum si cum pot obtine informatiile de care au nevoie, multe neplaceri ar fi evitate. Si eu am avut ceva dificultati de adaptare aici. Nu stiam cum functioneaza un forum, care sunt regulile lui, dar le-am invatat. Banuiesc ca fiecare dintre voi, acasa, aveti niste reguli specifice, nescrise, pe care le respectati. Cand sunt incalcate, apar neplacerile. Aici, acestea au capatat forma Regulamentului. Incalcarea lui presupune asumarea responsabilitatii actiunii comise si suportarea consecintelor. Din pacate, multi dintre cei care vor sa intre, nu se straduiesc sa vada care sunt regulile "casei". Si atunci, gazdele ii atentioneaza. Si, cand depasesc limita, ii dau afara.

Scuze pentru incoerenta.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
klaus
post 28 Mar 2005, 13:54
Post #107

步步

Stau si ma intreb daca nu cumva, unii de intra de la o anumita intreprindere pe forum, nu sunt pusi sa bage zanzanie...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Slider
post 28 Mar 2005, 14:02
Post #108

Membru autentic

From: Cernavoda

Naiba stie....si mie mi-a trecut lucrul asta prin cap.

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
Liviu
post 28 Mar 2005, 14:23
Post #109

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Am sa repet ce am mai spus o data smile.gif (dar nu-i nimic, asa se invata).

Cel mai bine functioneaza autocenzura. Useri care sa cenzureze useri.
Daca va uitati la numarul moderatorilor, o sa vedeti ca este mult prea mic fata de marimea actuala a forumului, si ve devei din ce in ce mai mic.

Singura solutie este ca userii care posteaza in prealabil intr-o anumita sectiune, sa se foloseasca mai des de butonul "Report". Cand apasati pe acel buton, mesajul vostru (cu link automat la post-ul care il raportati) este trimis la toti moderatorii sectiunii respective ...

In felul asta veti da o mana reala de ajutor moderatorilor .. si cred ca asa se va rezolva o mare parte din probleme !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
paulp
post 28 Mar 2005, 14:38
Post #110

Bagator de seama!

From: Iasi

Subscriu la cele spuse de Liviu, dar am o mica obiectie: Spuneti fratilor cidn dati report si ce vreti, ca nu sintem Mafalada sa ghicim de ce ati raportat acel lucru. M-am trezit de multe ori cu mesaje reportate, si habar n-aveam ce sa fac cu ele, ca omu nu spunea nimic, doar ii cazuse destu pe butonul report wink.gif

This post has been edited by paulp: 28 Mar 2005, 14:39

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
to_the_limit
post 28 Mar 2005, 14:43
Post #111

Membru autentic

driverx si gabi,imi pare rau ca ati sustras doar anumite idei din ce am spus eu si ati interpretat ca atare...

daca esti moderator nu trebuie sa stai day and night pe forum,e de-ajuns sa intri de 2-3 ori pe zi cate 15 min verifici pe aria ta cum stau treburile si gata.

in legatura cu bursa daca scrie in regulament ca trebuie pret obliagtoriu,se da un avertisment de 24h,si daca nu s-a respectat in perioada asta de timp, o vacanta de 7 zile,sau cat aveti voi e bine meritata de respectivul user.

--------------------
+
Ant
post 28 Mar 2005, 14:43
Post #112

Utilizator resuscitat

Liviu e posibil ca si acest lucru sa genereze diverse nemultumiri pentru ca fiecare are o anumita toleranta la ineptii , unii mai mult altii mai putin. Oricum pare mai fiabila aceasta solutie decat cea cu bile negre ...

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
klaus
post 28 Mar 2005, 14:48
Post #113

步步

QUOTE(to_the_limit @ 28 Mar 2005, 14:43)
daca esti moderator nu trebuie sa stai day and night pe forum,e de-ajuns sa intri de 2-3 ori pe zi cate 15 min verifici pe aria ta cum stau treburile si gata.
Pardon, acilisa gresesti...
Eu zic asa: incearca sa intri 30 minute pe zi pe forum, si sa citesti toate mesajele postate nou (doar sa le citesti). In timpul liber, mai da si niste raspunsuri, dupa care mai sterge din ineptii, mai modifica niste mesaje scrise cu piciorul stang in araba unita, mai da si niste raspunsuri la userii ce se simt "nedreptatiti" de actiunile tale pe forum si cu restul de timp din acele 30 de minute, joaca un joculet, sa zicem jocul "cum declaram ca am stat pe forum 30 de minute cand am stat 2 ore"...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
driverx
post 28 Mar 2005, 14:51
Post #114

--- Membru cu ralanti ---

Schimbati/Adaugati moderatori (desi Liviu zice ceva de reducere...nu o vad viabila prea curand). Sigur sunt oameni de incredere pe care ii stiti de la intalniri.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
dantes
post 28 Mar 2005, 15:17
Post #115

Membru

From: Tzaranoaia

Nu are rost sa mai scriu si eu ce s-a afirmat mai sus...Greu de gasit acei pusti cu cazaturi si liniute in cap...
CNP-ul se poate rezolva cu putine cunostinte...asa ca fara acces la baza de date a politiei..cam pauza...circula de mult excelul cu modalitatea de calcul a CNP-ului..
Taxa....hmmm...greu de spus ce si cum...daca e prea mica, eu personal s-ar putea sa ma gandesc daca merita benzina pana la banca, daca e prea mare ma gandesc ce ofera concret forumul...adica ceva palpabil...si atunci o sa am pb. cu nevasta...etc...Dar cred ca o suma moderata la intrare ar fi buna...

O idee de-a mea ar fi ca fiecare sa completeze un form cu diverse date personale obligatorii, iar pe baza unor criterii vor fi acceptati ca membri sau nu... Pentru actualii membri, sa le apara o pagina dupa login cu formul respectiv, si luat la mana de catre admini/moderatori sau cine este incredintat... Acest form sa fie pus DOAR pentru o perioada de timp...dupa, se sterge automat contul..

Prin formul asta s-ar putea curata un pic de uscaturi..cine nu ar putea sa intre in perioada asta, msg la unul din admini/moderatori...daca nu..inseamna ca nu-l intereseaza.

Cam asta ar fi ideea mea...

Acuma..MARE RUGAMINTE..please, i beg you, va rog, sa mutati undeva sau sa deschideti cumva topicul cu FORMULA 1 de la Cafenea...ca uite vine Bahrainul si vroiam sa scriu sa stie si adversarii lui Schumi ca de la Bahrain vor merge pe masina F2005..si diverse despre F1...Asta daca se poate...ptr. ca ma gandeam ca Renault e in frunte, Renault aprox. = Dacia, dar nu numai..e sportul masinilor rege...Multam.

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Ake
post 28 Mar 2005, 15:23
Post #116

Morderator

QUOTE(Liviu @ 28 Mar 2005, 14:23)
Singura solutie este ca userii care posteaza in prealabil intr-o anumita sectiune, sa se foloseasca mai des de butonul "Report". Cand apasati pe acel buton, mesajul vostru (cu link automat la post-ul care il raportati) este trimis la toti moderatorii sectiunii respective ...
In felul asta veti da o mana reala de ajutor moderatorilor .. si cred ca asa se va rezolva o mare parte din probleme !

Eu personal n-am folosit niciodata butonul REPORT . Uite cateva motive:
A- Inca din scoala primara nu mi-a placut para. Celebrul " La tovarasaaaa!....Te spun la tovarasaaaa!. ". Asta aducea automat la reversul "Paraciosul! (roade osul)"
B- Observi un user la primul post / topic care s-a plictisit la citirea regulamentului si omite niste reguli (ex:scrie cu majuscule). Ai doua variante. Ii faci observatie ca sa editeze si il trimiti sa citeasca inca o data regulamentul - tipul se corecteaza, totul e OK. Sau faci report si saracu are toate sansele sa ia un Warn sau un BAN dat la nervi. Sunt mai ingaduitor din fire si aleg prima varianta.
C-Observi un nou topic in care un aerian bate campii. (ex: usi de Lamborghini pe 1300) .
Ai trei variante. Una - Te faci ca n-ai vazut. Doi - Incepi un misto care poate deveni memorabil, si care s-a dovedit (prin prisma IQ-ului destul de ridicat al majoritatii userilor) o mostra de umor de foarte buna calitate. Trei - Report urmat ori stergere ori de mutarea topicului la Cafenea cu mistoul aferent inceput de moderatori. Personal aleg varianta a doua, pentru ca oricum se va sterge la un moment dat.

Cam acestea ar fi cateva motive. Asta nu inseamna ca daca voi considera necesar nu voi folosi reportul. Dar doar in situatiile in care voi considera ca este inevitabil.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
dorin
post 28 Mar 2005, 15:27
Post #117

Membru autentic

Ma gandeam daca nu ar fi bine ca inscrierea pe forum sa nu se mai faca automat. Sa se astepte o perioada in care unul din moderatori sa aiba timp sa valideze userul respectiv. Nu stiu inca prin ce metode ar putea fi validat sau nu un user, insa inscrierea putin mai greoaie in forum nu cred sa-i deranjeze prea mult pe userii seriosi. (asta pentru evitarea clonelor). O alta idee ar fi sa introducem obligativitatea postarii la inscriere, a unei poze tip buletin (dimensiuni stabilite). In felul acesta apare si un element care il poate ajuta pe moderator sa valideze sau nu un cont. Desigur aceste poze nu trebuie sa fie vizibile decat pentru moderatori.
E doar o idee ...nu dati cu parul ...

--------------------
Renault Laguna III 2.0 DCI 150cp Dynamique ++ - B-97-XCO
+
to_the_limit
post 28 Mar 2005, 15:36
Post #118

Membru autentic

mie mi se pare de-a dreptul deplasat ca in momentul cand vii pe forum sa iti dai date personale,mai ales CNP..come on ,oameni voi va auziti ce spuneti?
iar faza cu taxa,nu va avea succes,forumul se va reduce la cel mult 50-100 de persoane,cade-ti in cealalta extrema,raman numai membri vechi,intervine plictiseala si fiecare migreaza apoi spre altceva..

Cel mai simplu,un regulament complet si moderatori care sa taie in carne vie daca nu se respecta,punct!

eu asa fac unde moderez si nu am asemena probleme,cine are de stat,sta si asa, nu conteaza ca esti prieten cu moderatorul sau adminul nu stiu care,regulamentul e acelasi pentru fiecare.

daca vreti, va pot da o mana de ajutor..

in legatura cu intalnirile nu imi permit sa spun ceva pentru ca nu am fost si nu prea am inteles despre ce este vorba..

--------------------
+
MAS
post 28 Mar 2005, 15:42
Post #119

Le Bubulateur

Eu cred ca forumul a fost condus foarte bine pina acum, deci nu as face nici una din schimbarile descrise mai sus... altfel, ajungem sa ne putem inscrie mai usor pe pagina SRI-ului decat pe pagina forum-ului, iar asta nu cred ca ne-ar aduce lauda... Problema este, asa cum am mai spus, la intalniri si in post-urile anterioare am facut cateva sugestii...
Cei care sunt aerieni se triaza, asa cum a spus si AKE, printr-un mistou de mare clasa si foarte buna calitate... numai cand imi aduc aminte ca am ris cu lacrimi cand citeam topicul cu AlexMirica, userul care punea turbine de avion pe Olcit si filtre de Boeing pe Citroen sau Dacie(nu-mi mai aduc aminte exact)... Daca s-ar pune in aplicare sugestiile si constrangerile voastre, forumul ar deveni un loc sterp... Noi toti venim pe acest forum ca sa discutam diverse lucruri sau sa cerem ajutor in rezolvarea unor probleme, dar si ca sa ne si deconectam de activitatea cotidiana, sa ridem sa mai schimbam o vorba-doua, sa ne simtim mai bine... Eu personal, as avea foarte rar motive sa postez daca s-ar introduce regulile descrise de unii co-forumisti. Eu in majoritatea timpului intru pe acest forum pentru deconectare, pentru a purta o discutie cu cineva care are totusi creier, pentru ca m-am cam saturat de bird-brain-urile de care ma lovesc in viata cotidiana...

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
Liviu
post 28 Mar 2005, 15:48
Post #120

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Ake, cu parere de rau iti spun ca exact o atitudine ca a ta face ca forumul sa ajunga asa cum a ajuns. Moderatorii nu sunt superoameni. Ei trebuie ajutati.

Iaf faza cu tovarasa, scuza-ma, dar nu mai suntem la scoala. Acum, la varsta medie a celor de pe forum, fiecare user trebuie sa isi asume responsabilitatea faptelor/vorbelor proprii. Daca folosesti butonul report nu faci nimic altceva decat sa grabesti "curatenia" care la un moment dat se va face in locul respectiv.

Dar daca tie iti place sa citesti mesajele valoroase printre flame-uri si off-topicuri, atunci nu am ce-ti face. Numai sa nu imi pretinzi mie (ca moderator) sa stau cu pusca in mana 24/7 si sa trag imediat in cei care calca stramb.

P.S.: Daca vreti mistouri, mergeti fratilor pe www.haz.ro sau mai stiu eu ce alte site-uri de mistouri. Aici (daca ne uitam putin la scopul forumului) este un forum AUTO .. adica despre masini, nu despre cum sa radem de cei care viseaza avioane.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
7 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 01:52
Dacia