Nemtoaice, pentru carcotasi
![]() ![]() ![]() |
Nemtoaice, pentru carcotasi
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.790 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 30 Jul 2010, 11:10) masinile sunt facute destul de ok majoritatea..ceea ce nu-mi place e atitudinea posesorilor....un fel de cocalari de-ai nostrii da' cu mai multi bani....toti cu bad-boy look...cu ochelari de soare....multe idei luate din nfs.....multe fete partial dezbracate puse in clip....asta nu-mi place...atitudinea de cocalar!... tu nu stii ce inseamna cocalar, e atitudine normala de tineri descuiati din Germania, cum ai vrea sa fie piosi toti ca Filip? |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 30 Jul 2010, 12:10) e, doar n-or sta toti acum sa citeasca un volum din Kant in grup. Ochelarii de soare, femeile partial dezbracate si drifturile n-au nici o legatura cu cocalarii, cel putin in afara, iar nemtii sunt niste oameni descuiati, vorba lui argon. Nu cred ca ai vazut vreo masina cocalarita in filmuletul de mai sus. Think outside the box ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Zupper |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 July 10 ![]() |
da cu barbie:)
|
--------------------
Fiat punto
2005 Fiat punto
- PH-02-ALN
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 06:33 |