Nemtoaice, pentru carcotasi
![]() ![]() ![]() |
Nemtoaice, pentru carcotasi
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
beton...jante de bentley....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
kitschuri tunate ieftin nu? pe cand o 1300 facand asa daca tot comentati aiurea. Aveti toti ceva impotriva toti cu masinile nemtesti. Pt ideea voastra vw produce audi care are una din cele mai performante masini R8, vw are sub tutela sa bentley si lambo. vw mai are sub tutela sa si Porsche. Sa va aduc aminte de Veyron? motoru e alcatuit in mare parte din doua motoare R8.... sisteme de franare, directie, si mutle altele luate de la bentley lambo... pur si simplu o masina de publicitate prin care vw a pierdut 1 milion de euro la fiecare masina. pe cand publicitatea asta si la alte marci??? da lasati avem logan cu sigla de dacia renault si nissan. conduc un Vw cu f multi km la bord si e TeDei carcotasilor. Si imi pun masina drept miza si va demostrez ca in 10 ani aproape si aproape 200.000 km au f schimbate doar consumabile. pe cand asa la restul marcilor?
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
1.1 75CP 2008 MOTION fost twingar si fost TDI-st
|
|
qiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 June 06 From: Iasi ![]() |
faza e ca la noi in romanica nu o sa poti conduce masinile astea din simplul motiv ca sunt prea joase
|
--------------------
Dacia
1300 prrr prrr poc
- IS-03-???
1983 obosita de ce politistul ia salar? Pt ca prostia se plateste
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() inca odata: ce preferati? Kitchurile alea, la 2mm de pamant sau un bmw m5? Eu unul prefer m5-ul, indiferent cati bani s-ar fi bagat in masinile alealalte. Faptul ca unii baga zeci de mii de euro intr-o masina, nu inseamna ca dispun automat si de bun gust. SI da , si la manele , avem oameni care le apreciaza, si sunt unii care arunca cu miile de euro pe ritmurile lor, asta insa nu inseamna ca reprezinta ceva de calitate ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca langa un Golf 2 Syncro VR6 turbo cu jante BBS si garda la sol de 2 mm vad un M5, M5-ul pentru mine devine imediat neinteresant si fad.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
aphophis, chiar ca n-ai idee ce-i aia kitsch. Dar presupun ca suna bine sa arunci cuvantul asta in stanga si-n dreapta
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
aphophis |
![]()
|
ceva ce iti zgaraie ochiul. Si cel putin pt mine chestiile alea ultrajoasa, sunt kitch. Nu m-am referit la performante, nu m-am referit la interior (unele is facute chiar k), pur si simplu nu imi place tipul asta de tuning, la fel cum nu imi place nici ala "mediteranean" (parca asa ii zice), in care masina trebuie sa arate cat mai nebun cu putinta. Pur si simplu imi place tuningul facut cu bun gust la exterior. De aia tot zic de m5-ul ala, din punctul meu de vedere e tuningul asa cum trebuie sa fie: discret .
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Fratzica |
![]()
|
chestiile alea ultrajoase se mai si ridica la apasarea unui buton, nu merg asa 24/7. Nu vad cum pot masinile de mai sus sa zgarie ochiul. In legatura cu tuningul la italieni si spanioli iti dau dreptate, dar ce-i in filmuletele astea nu are nici o legatura cu alea.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aphophis |
![]()
|
o fi de laudat sau de aruncat cu rosii?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
am castigat cel putin 30 de hp
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
aphophis |
![]()
|
imi inchipui
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(aphophis @ 2 Nov 2009, 20:32) Da' ce-ti zgarie ochiul la astea din filme, pacatele mele? ![]() Masinile pastreaza linia originala, NU au bare nebune, eleroane, culori stridente sau abtibilduri si neoane. Au jante clasice, mici la masinile vechi, mari la modelele mai recente, pneuri intinse si garda la sol mica. Ce vezi tu ostentativ la ce-i in filmele alea??? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vladrehau |
![]()
|
nu vede rombuuuuuu
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
si daca nu vede rombuu e chici? bardon kitch?
![]() |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Hai ca ma bag si eu. In clipurile postate mai sus nu vad opelurile, sau ale nu e nemtesti?
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
astia-s fani VAG, cu toate ca parca apare si un mercedes pe acolo...opel nu le place
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Apar doua Mercedes-uri.
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Fratzica |
![]()
|
1:51 ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ala a rupt aderenta?
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
a uitat sa tuneze si franele
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia nu a fost frana... cred eu
![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
da, ai dreptate m-am uitat si eu mai atent acum
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
asteptam cu interes suzuki. Ca sa fie declarata cea mai buna masina din lume , cea mai fiabila bla bla de catre vag-ofili
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
masinile sunt facute destul de ok majoritatea..ceea ce nu-mi place e atitudinea posesorilor....un fel de cocalari de-ai nostrii da' cu mai multi bani....toti cu bad-boy look...cu ochelari de soare....multe idei luate din nfs.....multe fete partial dezbracate puse in clip....asta nu-mi place...atitudinea de cocalar!...daca as sti ca a facut-o pentru el...sa-i placa lui...si sa se plimbe toata ziua pe un circuit cu ea ar fi ok...dar asa....sa mearga doar la intalnirile alea unde vin toti shmecherii....si sa intre in scene asa incet si misterios la relanti sa apuce toti sa-i vada conserva....sau cealalta extrema...intrarea in scene cu un drift, burnout etc....e show ieftin....mi-e nu-mi plac treburile astea
|
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Gusturile nu se discuta.... comunitatile astea pun mult suflet si foarte, foarte multi bani in masinile alea.... este un hobby... exact ca si pescuitul sa zicem..... ca la unul sau altul nu-i place este alta poveste..... ce imi place mie este ca in Germania... toate masinile alea bad boy... au omologari de la TUV pt. tot ce vezi pe masini.... nimeni nu modifica si sa nu omologheze pt. ca risti sa iei o amenda uriasa si sa-ti confiste masina....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 06:30 |