Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Jante de aluminiu ruginite !, "Renault, creator de tinichele"

ThunderRa
post 30 Oct 2009, 16:50
Post #61

posesor posedat

Group: Members
From: Piatra Neamt

Chestia cu "creator de tinichele" era o aluzie destul de clara (zic eu) la reclama pe care o fac respectivii. Sunt "consumator" de renault-uri si nu imi cumpar renault din masochism ci pentru ca imi plac aceste masini. Problema e ca atunci cand o dai in bara, ar fi bine sa ai curajul sa o recunosti, nu sa te ascunzi dupa reguli cel putin idioate.
In cazul de fata, Renault mi-a vandut o tinichea la pret de aluminiu, si orice prevedere contractuala ar invoca ei, adevarul ramane acelasi.

@Bogdan: Ba chiar am citit tot ce ai scris insa nu cred ca ai dreptate si parerea mea a fost confirmata si de profesionisti care se ocupa de astfel de spete. Nu cred ca ai citit legile astea mult inaintea mea avand in vedere faptul ca prin prisma serviciului meu trebuie sa fiu pus la punct cu legislatia de genul acesta. Cel mult am citit-o amandoi la aparitie cu toate ca ma indoiesc ca la 20 de ani (cati aveai in 2003 cand a aparut legea) tu stateai "geana" pe monitorul oficial sa devorezi fiecare noua aparitie iar eu am (si aveam si atunci) un Birou Juridic care imi aduce la cunostinta toate aparitiile legislative care au tangenta cu domeniul meu de activitate. Dar fie cum vrei tu.

Singura mea problema in momentul de fata este ca vreau sa evit amendarea dealer-ului si trebuie sa gasesc modalitatea prin care singurii care sa aiba de suferit sa fie cei de la Renault Romania. Poate ca ar fi bine ca inainte de depunerea oficiala a unei reclamatii la ANPC sa incerc o descriere a situatiei catre responsabilii din patria mama a Renault.

Precizez ca am refuzat deja o oferta de "gest comercial" din partea dealer-ului.

This post has been edited by ThunderRa: 30 Oct 2009, 16:58

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 - NT-23-DAC 2008 - Lux Privilege 1.6 16v
Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nashudela1
post 1 Nov 2009, 21:57
Post #62

Membru autentic

From: Bucuresti

Stimați utilizatori de Renault, o părere personala pe care am deduso pe parcursul anilor , Meganu I a fost net superior Meganului II din punct de vedere al fiabilitati, Renault 9 la vremea lor au fost foarte fiabile si durabile, dar atentie acestea au fost facute la mama lor!!! Megan II cumparat de la noi, fabricat pentru noi si utilizat la noi nu stiu inca vre unu sa fi ajuns la 300.000 km fara reparatii la motor, nu mai spun de trenul de rulare, in Germania sau Franta sa stiti ca sunt destule cu acesti Km. fara nici o reparatie majora la motor dar la ei nu gasesti si nu vezi Sedanuri Turcesti ci hatchback-uri si breack care sunt de la mama lor.
NU prea vad ce treaba are turismu cu fabrica de la Bursa, or fi ei tari in turism dar in piese auto e de 2 lei.
Renault a gasit la Bursa o fabrica cu LOW costuri de fabricatie dar HIGH costuri de intretinere din partea consumatorului.

--------------------
Renault EX Megane 2 2005 Sedan
+
Catalinmodena
post 23 Nov 2009, 14:18
Post #63

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Pentru initiator:ce ai mai facut,ai rezolvat problema jantelor?

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
ThunderRa
post 23 Nov 2009, 16:00
Post #64

posesor posedat

In curs de... Se invart greu rotitele justitiei...

--------------------
+
adistnsc
post 24 Dec 2009, 23:04
Post #65

Anti - VW-Golf :))

From: Giurgiu/București

Pai ai si probelme mari existentiale de rezolvat in justitie, nu stiu cati ani ai si ce ai invatat din traiul din romanica...dar se pare ca nimic, mai ramane sa dai in judecata spalatoriile auto care folosesc spuma cu prea multa soda caustica si drumurile lui basescu pline de gropi si pietricele in care ti-ai bagat banii...si daca tot te-ai hotarat sa-ti iei masina nemteasca, vw si opel arata ca un cur de gaina violata, ia-ti bmw sau audi daca ai bani

--------------------
Renault Koleos 2.0 dci 4x4 ex Megane 1.6 Scenic 2 1.9 Grand Scenic 3 1.6 dci
+
ThunderRa
post 25 Dec 2009, 07:49
Post #66

posesor posedat

Pastreaza-ti panseurile pentru colegii de gradinita, te rog. In ajun de Craciun pe la orele 23 tu te gandesti sa demonstrezi ca esti aplaudac Badea dar ca nu intelegi nici 1% din mesajul lui. "Traim in Romania" nu e o scuza pentru incompetenta si bataie de joc. Eu unul nu m-am obisnuit cu asta in 32 de ani si normal este sa NU te complaci in asemenea situatii. Anormalitatea este data de impotenta celor care comenteaza "asa-i in Romania" si trec mai departe. Din cauza acestor atitudini le merge unora in continuare... Din punctul meu de vedere, nu-s prestatorii de servicii vinovati ca incearca sa prosteasca ci clientii ca-i lasa si mai ales semidoctii de genul tau care se cred formatori de opinie si, cu un aer de superioritate, amendeaza incercarile de intrare in normalitate. Savvy?

This post has been edited by ThunderRa: 25 Dec 2009, 08:45

--------------------
+
rtBK
post 25 Dec 2009, 08:56
Post #67

Unique like everyone else

renault megane e masina nemteasca ? wub.gif

This post has been edited by rtBK: 25 Dec 2009, 08:56

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
hamzteru
post 25 Dec 2009, 12:58
Post #68

un simplu membru

QUOTE(adistnsc @ 25 Dec 2009, 00:04)
Pai ai si probelme mari existentiale de rezolvat in justitie, nu stiu cati ani ai si ce ai invatat din traiul din romanica...dar se pare ca nimic, mai ramane sa dai in judecata spalatoriile auto care folosesc spuma cu prea multa soda caustica si drumurile lui basescu pline de gropi si pietricele  in care ti-ai bagat banii...si daca tot te-ai hotarat sa-ti iei masina nemteasca, vw si opel arata ca un cur de gaina violata, ia-ti bmw sau audi daca ai bani
*

De unde a aparut monseniorul ? wacko.gif Sunt plictisit de lamentari gen Miorita.
Thunder bafta multa cu jantele, poate asa ne mai reglam balanta cu Renault.

Craciun Fericit tururor party.gif cheers.gif

--------------------
renault clio symbol / megane estate ---- 2003 1.5 dci 65/2007 1.5 dci 86 privilege
+
hellcat
post 25 Dec 2009, 13:56
Post #69

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

QUOTE(hamzteru @ 25 Dec 2009, 13:58)
Thunder bafta multa cu jantele, poate asa ne mai reglam balanta cu Renault.
*

Decat sa-i uram bafta si noroc, mai bine sa fim realisti. Dintr-o oarecare experienta as putea sa afirm ca era foarte bine daca colegul Thunder accepta acel gest comercial propus (probabil o revopsire intergrala a jantelor).

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
marshall_balance
post 26 Dec 2009, 20:29
Post #70

Membru direct si la obiect

From: Timisoara

QUOTE(adistnsc @ 24 Dec 2009, 23:04)
Pai ai si probelme mari existentiale de rezolvat in justitie, nu stiu cati ani ai si ce ai invatat din traiul din romanica...dar se pare ca nimic, mai ramane sa dai in judecata spalatoriile auto care folosesc spuma cu prea multa soda caustica si drumurile lui basescu pline de gropi si pietricele  in care ti-ai bagat banii...si daca tot te-ai hotarat sa-ti iei masina nemteasca, vw si opel arata ca un cur de gaina violata, ia-ti bmw sau audi daca ai bani
*

Prietene, singurul care are probleme existentiale de pe aici esti TU. Daca in ajunul Craciunului la 11 noaptea tu faci pe desteptu' pe forumuri nu esti cu nimic mai presus firmele nemtesti in opinia ta!

PS. Un moderator ar trebui sa-ti stearga postul ca e cam plin de cuvinte nepotrivite pentru acest forum!

--------------------
BMW 530d F10 2011
+
ThunderRa
post 26 Dec 2009, 22:01
Post #71

posesor posedat

Hellcat, oferta a ramas valabila insa este din partea dealer-ului si nu a producatorului. Nu asta urmaream.

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 20:03
Dacia