Jante de aluminiu ruginite !, "Renault, creator de tinichele"
![]() ![]() ![]() |
Jante de aluminiu ruginite !, "Renault, creator de tinichele"
ThunderRa |
![]()
|
||
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|||
nashudela1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Stimați utilizatori de Renault, o părere personala pe care am deduso pe parcursul anilor , Meganu I a fost net superior Meganului II din punct de vedere al fiabilitati, Renault 9 la vremea lor au fost foarte fiabile si durabile, dar atentie acestea au fost facute la mama lor!!! Megan II cumparat de la noi, fabricat pentru noi si utilizat la noi nu stiu inca vre unu sa fi ajuns la 300.000 km fara reparatii la motor, nu mai spun de trenul de rulare, in Germania sau Franta sa stiti ca sunt destule cu acesti Km. fara nici o reparatie majora la motor dar la ei nu gasesti si nu vezi Sedanuri Turcesti ci hatchback-uri si breack care sunt de la mama lor.
NU prea vad ce treaba are turismu cu fabrica de la Bursa, or fi ei tari in turism dar in piese auto e de 2 lei. Renault a gasit la Bursa o fabrica cu LOW costuri de fabricatie dar HIGH costuri de intretinere din partea consumatorului. |
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pentru initiator:ce ai mai facut,ai rezolvat problema jantelor?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
In curs de... Se invart greu rotitele justitiei...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
|
adistnsc |
![]()
|
![]() Anti - VW-Golf :)) Group: Members Posts: 128 Joined: 12 May 07 From: Giurgiu/București ![]() |
Pai ai si probelme mari existentiale de rezolvat in justitie, nu stiu cati ani ai si ce ai invatat din traiul din romanica...dar se pare ca nimic, mai ramane sa dai in judecata spalatoriile auto care folosesc spuma cu prea multa soda caustica si drumurile lui basescu pline de gropi si pietricele in care ti-ai bagat banii...si daca tot te-ai hotarat sa-ti iei masina nemteasca, vw si opel arata ca un cur de gaina violata, ia-ti bmw sau audi daca ai bani
|
--------------------
Renault
Koleos 2.0 dci 4x4
ex Megane 1.6 Scenic 2 1.9 Grand Scenic 3 1.6 dci
|
|
ThunderRa |
![]()
|
Pastreaza-ti panseurile pentru colegii de gradinita, te rog. In ajun de Craciun pe la orele 23 tu te gandesti sa demonstrezi ca esti aplaudac Badea dar ca nu intelegi nici 1% din mesajul lui. "Traim in Romania" nu e o scuza pentru incompetenta si bataie de joc. Eu unul nu m-am obisnuit cu asta in 32 de ani si normal este sa NU te complaci in asemenea situatii. Anormalitatea este data de impotenta celor care comenteaza "asa-i in Romania" si trec mai departe. Din cauza acestor atitudini le merge unora in continuare... Din punctul meu de vedere, nu-s prestatorii de servicii vinovati ca incearca sa prosteasca ci clientii ca-i lasa si mai ales semidoctii de genul tau care se cred formatori de opinie si, cu un aer de superioritate, amendeaza incercarile de intrare in normalitate. Savvy?
This post has been edited by ThunderRa: 25 Dec 2009, 08:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
renault megane e masina nemteasca ?
![]() This post has been edited by rtBK: 25 Dec 2009, 08:56 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
hamzteru |
![]()
|
![]() un simplu membru Group: Members Posts: 315 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adistnsc @ 25 Dec 2009, 00:04) Pai ai si probelme mari existentiale de rezolvat in justitie, nu stiu cati ani ai si ce ai invatat din traiul din romanica...dar se pare ca nimic, mai ramane sa dai in judecata spalatoriile auto care folosesc spuma cu prea multa soda caustica si drumurile lui basescu pline de gropi si pietricele in care ti-ai bagat banii...si daca tot te-ai hotarat sa-ti iei masina nemteasca, vw si opel arata ca un cur de gaina violata, ia-ti bmw sau audi daca ai bani De unde a aparut monseniorul ? ![]() Thunder bafta multa cu jantele, poate asa ne mai reglam balanta cu Renault. Craciun Fericit tururor ![]() ![]() |
--------------------
renault
clio symbol / megane estate
---- 2003 1.5 dci 65/2007 1.5 dci 86 privilege
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(hamzteru @ 25 Dec 2009, 13:58) Decat sa-i uram bafta si noroc, mai bine sa fim realisti. Dintr-o oarecare experienta as putea sa afirm ca era foarte bine daca colegul Thunder accepta acel gest comercial propus (probabil o revopsire intergrala a jantelor). |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(adistnsc @ 24 Dec 2009, 23:04) Pai ai si probelme mari existentiale de rezolvat in justitie, nu stiu cati ani ai si ce ai invatat din traiul din romanica...dar se pare ca nimic, mai ramane sa dai in judecata spalatoriile auto care folosesc spuma cu prea multa soda caustica si drumurile lui basescu pline de gropi si pietricele in care ti-ai bagat banii...si daca tot te-ai hotarat sa-ti iei masina nemteasca, vw si opel arata ca un cur de gaina violata, ia-ti bmw sau audi daca ai bani Prietene, singurul care are probleme existentiale de pe aici esti TU. Daca in ajunul Craciunului la 11 noaptea tu faci pe desteptu' pe forumuri nu esti cu nimic mai presus firmele nemtesti in opinia ta! PS. Un moderator ar trebui sa-ti stearga postul ca e cam plin de cuvinte nepotrivite pentru acest forum! |
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
ThunderRa |
![]()
|
Hellcat, oferta a ramas valabila insa este din partea dealer-ului si nu a producatorului. Nu asta urmaream.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:03 |