Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Jante de aluminiu ruginite !, "Renault, creator de tinichele"

ThunderRa
post 22 Oct 2009, 17:45
Post #31

posesor posedat

Group: Members
From: Piatra Neamt

Raspunsul de la Vocea Clientului:

"Stimate domnule Nastasa,

Vă confirmăm prin prezenta primirea solicitării adresate societății noastre, referitoare la autovehiculul Renault Megane cu seria de caroserie VF1LMxxxxxxxxxxxxxx.

In legătura cu aspectul prezentat de către dumneavoastră „Jante-de-aluminiu-ruginite”, dorim să vă comunicăm că incidentul nu face obiectul garanției contractuale, conform Carnetului de Garanție Renault, pag .11 capitolul Garantia pentru vopsea nu acoperă: - elementele mecanice care nu fac parte integranta din caroserie (jante, sistemul de eșapament, etc)"

In consecință, Renault Nissan România nu poate da curs favorabil solicitării dumneavoastră.

Stimate domnule Nastasa, vă asigurăm de întreaga noastră considerație și vă transmitem salutările noastre distinse.

Cu deosebita stima,
Anisoara Bratu
Vocea Clientului Renault
Tel.: 021 203 88 58
Fax: 021 203 88 80
e-mail: voceaclientului.renault@renault.com
www.renault.ro
www.merchandising-renault.ro "

Pe romaneste, Renault Romania vinde jante, esapamente, etc fara sa dea garantie pentru ele. Astept sa vad cat de repede se vor misca acum oficialitatile.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 - NT-23-DAC 2008 - Lux Privilege 1.6 16v
Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 23 Oct 2009, 10:42
Post #32

Unique like everyone else

From: Bucuresti

"Stimate domnule Nastasa, vă asigurăm de întreaga noastră considerație și vă transmitem salutările noastre distinse. "

Asta trebuia pusa direct la faze de toata jena.
Nu-ti ramane decat sa urmezi caile legale din pacate sad.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
ThunderRa
post 23 Oct 2009, 16:34
Post #33

posesor posedat

De ce or fi "distinse" salutarile? smile.gif)

--------------------
+
DRD
post 24 Oct 2009, 17:25
Post #34

Membru autentic

From: Brasov

Sa fie bani de lumanari pentru RRO popa.gif

--------------------
Renault Megane 2 1.5 Dci Comfort Expresion 2004
+
gutui
post 28 Oct 2009, 11:06
Post #35

Membru autentic

sal. in primul rand imi pare rau ca ai patit ce ai patit, mai ales pt ca ai zis ca masina ai luat-o pt ca ti-a placut. Sa stii ca e un detaliu important. Succes in lupta asta, si sincer, nu te lasa. daca printre noi sunt avocati, mai dati cu sfatul (gratuit) sa-l ajutam pe colegul nostru. Te rog sa ne tii la curent cu absolut tot. Un sfat de la mine: Pe langa dosarul cu hartiute pe care i-l intocmesti si pe care i-l depui la judecatorie sau i-l dai la avocatul tau, mai fa-ti cel putin inca un exemplar pe care sa-l ai tu acasa, de care sa stii doar tu....nu uita sa faci copii de pe orice hartiuta, data si semnatura, inclusiv de pe ciorne, ca si avocatul te "poate da in gat"...si te lasa balta. Scrie-ne cat mai des, si nu uita: "Vorba nu se pune la dosar".

--------------------
M II -11.2002 VW Jetta, diesel 1.6 - VN 11 LUK -01.2013
+
megane1
post 28 Oct 2009, 11:37
Post #36

Membru autentic

From: Moinesti

salutare,Thunder si restul colegilor ;
"conform Carnetului de Garanție Renault, pag .11 capitolul Garantia pentru vopsea nu acoperă: - elementele mecanice care nu fac parte integranta din caroserie (jante, sistemul de eșapament, etc)"

eu vad chestiunea asta asa: daca ai semnat acel carnet de garantie, inseamna automat ca esti de acord cu prevederile lui..iar din punct de vedere legal, jantele tale au o problema de vopsea, de care RRO s-a spalat pe maini inca de la inceput, cu acordul tau sad.gif . daca era o alta problema la jante, afara de vopsea, RRO era obligata de lege sa ti-o remedieze..nu cred ca e vreo sansa de izbanda, reala, decat consum de nervi si stres .
nu au spus ca nu ai garantie la jante, ci numai ca nu ai la vopseaua de la jante.. sad.gif
imi pare rau, cu minimele cunostinte juridice din facultate, cam asa interpretez eu ..sper din tot sufletul sa ma insel ...
multa bafta!

--------------------
renault megane2.2 privilege 1,6 16v mai 2007
privilege, gris platine+mp3
+
DanCVA
post 28 Oct 2009, 12:17
Post #37

Membru care arde gazu'... accelerand

Daca aveai mai putin de 12 luni de cand aveai masina, cred ca ai fi rezolvat cu OPC-ul. Altfel nu vad rostul.
Naspa!

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD - B 82 KVA Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
+
solidconvert
post 28 Oct 2009, 16:41
Post #38

Donator

Inca un client convins de ''calitatea Reno''... icon_mrgreen.gif
@ThunderRa: da fuga si mai cumpara un Megane 3 laugh.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
ThunderRa
post 28 Oct 2009, 18:25
Post #39

posesor posedat

@megane1: Cunostintele acelea minime de drept iti spun ca un contract intre doua parti poate sa bata o lege? Renault sunt obligati de legea din Romania sa dea garantie produselor pe care le pun in vanzare. Legea nu vorbeste de garantii partiale sau pe componente. O sa aflu saptamana viitoare exact ce pot rezolva. Deocamdata am aflat ca Renault Romania la fiecare proces afirma ca nu ei au vandut masina si ca dealerul este cel care ar fi trebuit dat in judecata. Evident, nu tine figura pentru ca banii i-am trimis la ei in cont, nu in contul dealerului si garantia o reglementeaza ei si nu dealerul. Oricum, am sa revin cu detalii.

@dancva: Nu eu i-am pus pe cei de la Renault sa dea garantie 18 luni. In cazul de fata cele 12 luni pe care le pomenesti nu constituie termen contractual.

@solidconvert: Call me a freak, dar mie unul imi place mai mult megane-ul 2 sedan decat megane-ul 3 sau chiar decat fluence. Urmatoarea masina ar fi fost o Laguna insa acum va fi cel mai probabil un subaru sau o honda. Am sa vad anul viitor...

Oricum, de renault m-am lecuit odata cu megane-ul acesta. Am mai avut un Renault 9 GTD pe care l-am vandut la 300.000 km si in care nu am bagat atatia bani si nu a fost reparat de atatea ori ca actuala masina in 30.000 km. "Saltul in calitate" este evident in jos in cazul lui Renault.

This post has been edited by ThunderRa: 28 Oct 2009, 19:25

--------------------
+
megane1
post 29 Oct 2009, 09:16
Post #40

Membru autentic

un contract intre 2 parti poate bate oricand o lege , daca contractantii cad de comun acord sa fie asa(cu precizarea ca acel contract sa nu aiba prevederi VADIT NELEGALE ).
trebuie numai ca , cei 2 contractanti sa aiba capacitate de exercitiu , si contractul sa nu fie incheiat sub amenintare,santaj, constrangere, etc ( in drept se cheama eroare,dol si violenta).
nu am scris aici pt a-m etala minimele cunostinte juridice, ci pt a incerca sa iti arata ca desi legea 449/2003 spune ca trebuie sa primesti garantie pt produsul cumparat, daca tu te-ai inteles cu RRO ca iti da garantie pentru jante, dar NU si pentru vopseaua de pe ele..asta e..

mai jos iti pun textul de lege care spune exact asta: ca RRO e obligat sa iti dea garantie 2 ani la jante, in " conditiile in care a facut prezentarea produsului/publicitatea acestuia" .
adica : in carnetul tau de garantii scrie clar ca nu ai garantie la vopseaua jantelor.
poftim : Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

"Capitolul VI - Garantii

Art. 19
Garantia este obligatorie din punct de vedere juridic pentru ofertant, in conditiile specificate in declaratiile referitoare la garantie si in publicitatea aferenta. "

e destul de limpede ca aceste " conditii specificate " sunt scrise la tine in carnetul de garantii..deci, de la inceput, garantia vopselei pt jante nu intra in discutie.

iti doresc multa multa bafta in demersul tau ! tine-ne la curent

This post has been edited by megane1: 29 Oct 2009, 09:21

--------------------
+
solidconvert
post 29 Oct 2009, 09:22
Post #41

Donator

QUOTE(ThunderRa @ 28 Oct 2009, 18:25)
@megane1:
@solidconvert: Call me a freak, dar mie unul imi place mai mult megane-ul 2 sedan decat megane-ul 3 sau chiar decat fluence. Urmatoarea masina ar fi fost o Laguna insa acum va fi cel mai probabil un subaru sau o honda. Am sa vad anul viitor...
Oricum, de renault m-am lecuit odata cu megane-ul acesta. Am mai avut un Renault 9 GTD pe care l-am vandut la 300.000 km si in care nu am bagat atatia bani si nu a fost reparat de atatea ori ca actuala masina in 30.000 km. "Saltul in calitate" este evident in jos in cazul lui Renault.
*

grouphug.gif

This post has been edited by solidconvert: 29 Oct 2009, 09:24

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
shteffanivlad
post 29 Oct 2009, 12:02
Post #42

Membru cu ESP/ASR

Eu problema o vad asa: RRO nu da garantie pentru jante daca sunt lovite, zgariate, exfoliate de acizi sau alte elemente chimice sau mecanice. Sau ca s-au tocit in 5 ani. Si sunt de acord cu ei, mi se pare logic.

Insa in cazul de fata, problema este la ei, adica la vopsirea initiala, unde pregatirea materialului nu s-a facut corespunzator. Dupa mine este eroare de fabricare, care ar trebui remediata indiferent de garantii, conditii sau alte aiureli.

Asa ca parerea mea este sa mergi pana in instanta cu ei...

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
marshall_balance
post 29 Oct 2009, 12:27
Post #43

Membru direct si la obiect

From: Timisoara

Dar pana la urma, pentru ce da RRo garantie? E o mare tampenie chestia asta, adica da garantie pentru jante dar nu pentru vopsea...doamneeee, pai vopseaua e parte integranta din jante...Oricum, eu zic sa te lupti cu ei, ca e prea de tot asa ceva!

--------------------
BMW 530d F10 2011
+
hellcat
post 29 Oct 2009, 12:37
Post #44

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Pai ma gandesc marshall, ca reno romania zice...bun, in romanica iarna se da pe sosele cu tot felul de porcarii ce cred ca afecteaza in vreun fel jantele, atunci sa adaptam si noi carnetul de garantii. Nu?

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
marshall_balance
post 29 Oct 2009, 12:43
Post #45

Membru direct si la obiect

From: Timisoara

QUOTE(hellcat @ 29 Oct 2009, 12:37)
Pai ma gandesc marshall, ca reno romania zice...bun, in romanica iarna se da pe sosele cu tot felul de porcarii ce cred ca afecteaza in vreun fel jantele, atunci sa adaptam si noi carnetul de garantii. Nu?
*

Absolut...Nu inteleg de ce RRo nu ar face si ei o treaba buna, de calitate, iar in cazul unor defecte, sa le remedieze imediat fara scandal. Astfel ar fi clientul multumit, si ar mai cumpara. N-am mai auzit pe altundeva sa rugineasca aluminiul, numai la Renault...Azi imi cumpar solutie speciala pt jante si le analizez si eu ale mele, poate poate sunt la fel de bune...Sincer, din ce vad eu pe aici, chit ca-s multumit pana acum de Megane, cand termin cu leasing-ul direct pe o nemteasca sar... sad.gif

--------------------
BMW 530d F10 2011
+
hellcat
post 29 Oct 2009, 12:47
Post #46

FrontYard Motorsport

From: Dieppe

Nu este RUGINA...eu l-am rugat pe initiatorul toicului sa modifice titlul, dar nu a facut-o. Nu are cum sa apara rugina, sa ramanem seriosi.
Stii unde se murdareste de rugina intradevar?...in zona gaurii de centrare, pe zona de contact cu fuzeta!

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
megane1
post 29 Oct 2009, 12:50
Post #47

Membru autentic

oameni buni, dar nu e discutie despre ce ne dorim noi ca si consumatori, sau despre conditiile de exploatare de la noi ...
e simplu, in opinia mea: RRo nu s-a obligat in nici un fel fata de VOPSEAUA de pe jante si cumparatorul, Thunder, a fost de acord cu asta..
RRO nu e obligat , conform precizarilor facute despre garantie, in nici un fel, sa asigure garantia vopselei de pe jante..RRO a scris de la inceput, in carnet: jantele nu au garantie la vopsea...dpdv legal, e tot ce le trebuia..
restul e...can-can smile.gif

--------------------
+
shteffanivlad
post 29 Oct 2009, 13:17
Post #48

Membru cu ESP/ASR

Dar aici nu e vorba de garantie, e vorba de defect de fabricatie. Materialul nu a fost curatat/tratat cum trebuie inainte de vopsire. Nu ai ce garantie sa ceri la jante, poate doar sa nu se crape in mers...

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi - B-81-LXV Ianuarie 2008 / LMSE
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
megane1
post 29 Oct 2009, 13:40
Post #49

Membru autentic

stheffanivlad, dpdv legal, defectul de fabricatie intra sub incidenta GARANTIEI...legislatia nu specifica defect de fabricatie, etc...spune doar ca produsul trebuie adus la stare de "conformitate initiala" de catre vanzator.
ori RRO a zis de la bun inceput ca nu il intereseaza vopseaua jantelor noastre.si Thunder a acceptat asta, cumparand produsul.
deci ulterior, jantele , din orice motiv ar suferi ceva legat de vopsea, nu intereseaza RRO...iar masina lui Thunder are acusi 2 ani.. sad.gif dar nu asta conteaza.
nu sunt deloc Gica contra, incerc sa exprim o parere care sa ajute colegul nostru in demersul sau.
lucrez in servicii, si am avut de-a face si cu reclamatii, si cu OPC si cunosc si legea si cum se interpreteaza ea. ma rog, in anumite limite.repet,nu scriu aici decat ca sa il scutim de efort si nervi pe Thunder, nu sa fac un serial pe teme juridice.
cititi concret ce am zis mai sus: legea spune ca vanzatroul (RRO) are obligatii de garantie fata de cumparator (Thunder), doar in limitele pe care vanzatorul (RRo) le-a publicat : si anume da garantie la jante, dar NU la VOPSEA. chestiunea era publicata in carnetul de garantii, ca Thunder nu a citit/stiut, e alta discutie sad.gif
inteleg supararea voastra, am si eu adunate cateva frustrari pe teme similare sad.gif insa dpdv legal nu cred ca Thunder are de castigat sad.gif

This post has been edited by megane1: 29 Oct 2009, 15:51

--------------------
+
elro
post 29 Oct 2009, 13:47
Post #50

Membru

From: Ct

"@solidconvert: Call me a freak, dar mie unul imi place mai mult megane-ul 2 sedan decat megane-ul 3 sau chiar decat fluence. Urmatoarea masina ar fi fost o Laguna insa acum va fi cel mai probabil un subaru sau o honda. Am sa vad anul viitor..."

Asa gandesc si eu,dar m-as opri la o Laguna Coupe

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
gutui
post 29 Oct 2009, 15:11
Post #51

Membru autentic

megane 1...lucrezi cumva la vreo reprezentanta RENAULT? pt ca prea le iei partea, in loc sa sfatuiesti colegul, mai tare il descurajezi.
partea doi: ....de clauze abuzive, a auzit careva?....chiar daca este o clauza prevazuta in contract sau in nu stiu ce carnet...bla, bla, bla....in instanta poate fi combatuta si declarata clauza abuziva. Deci sfatul meu, mergi mai departe, nu te lasa.
si contractele si carnetele de garantie, pot fi combatute, nu total, dar partial...da.

<span class='edit'>29 Oct 2009, 15:16:</span>
in conditiile astea, se ia una bucata contract, cu una bucata carnet garantie si ce altceva mai este...se duc la un BUN avocat cu ceva experienta in comercial, se citesc de 1 mie ori (s-ar putea ca in contract sa nu scrie ca carnetul de garantie face parte integranta din contract) si atunci te pisi pe el (scuze). se ataca orice articol care are o forma mai "delasatoare". se invoca toate exceptiile existente in cod procedura...din bou bla, bla, bla.....sunt sigur ca exista ff multe portite, si mai sigur ca vor pierde. In primul rand, nu cred ca isi permit un astfel de proces, si cu putin noroc cred ca pot fi trasi in noroi si Dacia, ca au aceleasi produse, ce mama masii. (din nou scuze).
Chiar nu am vazut un contract al Reno, si nici vreun certificat de garantie....dar cu siguranta nu sunt acoperite total. biggrin.gif...in conditiile in care LEGEA ESTE INTERPRETATIVA...da?.....si in conditiile in care legile noastre se modifica de la o zi la alta. Totul tine de Interpretarea textului de lege si al contractului...si de "bunul papagal al avocatului".
SIGUR VOR CERE SA CEDETI LA "PACE".

This post has been edited by gutui: 29 Oct 2009, 15:18

--------------------
M II -11.2002 VW Jetta, diesel 1.6 - VN 11 LUK -01.2013
+
megane1
post 29 Oct 2009, 15:42
Post #52

Membru autentic

sleep.gif stimate coleg Gutui, NU lucrez la RRO (am scris ca lucrez in servicii, mai precis tot in vanzari, dar NU auto), NU am rude care au vreo legatura cu RRO ,etc etc...si raspunsul meu e NU la orice idee v-ar mai veni pe tema asta.
am incercat sa ajut colegul prin a-i spune exact ce si cum s-ar putea intampla, ca sa nu mai consume nervii,banii si timpul.
evident, am scris de cateva ori ca nu am nici un interes..
nu e vorba de nici o interpretare complicata, si daca aveti puterea sa vedeti dincolo de supararile pricinuite de relatia noastra de cumparatori ai unor produse RRO , in cazul de fata, LEGAL colegul nu are preamulte sanse de izbanda, DIN PACATE ! sad.gif

NU incerc sa il descurajez, pur si simplu va rog pe toti care "il sustineti", sa o faceti concret, cu argumente cat de cat valabile.....fara atititudini de genul "la lupta, sa luam furci, topoare, sa ne cerem drepturile" ...ca nu il ajutam cu prea multe.. excl.gif
nu e vb de RRO,e vorba sa fim un pic in cunostinta de cauza cand ne cerem DREPTURILE..
repet, ultima data, pe acest topic: RRO a scris in carnetul de garantie ca putin ii pasa de VOPSEAUA jantelor lui Thunder....si el a fost de acord cu prevederile din carnet, cumparand masina...RRO nu are alte obligatii decat cele legale sau cele asumate in carnetul de garantie...intr-un post mai sus sm pus pana si paragraful de lege care spune clar asta...
imi cer iertare daca ati inteles ca iau partea cuiva...incercam sa-i arat lui Thunder o versiune la care sa nu ajunga platind bani buni la avocati...care sa-i spuna in cele din urma acelasi lucru sad.gif
cu stima, ii urez succes maxim lui Thunder si opresc aici tirada pe teme legislative... dry.gif

--------------------
+
ThunderRa
post 29 Oct 2009, 20:01
Post #53

posesor posedat

@megane1: daca noi doi facem un contract de vanzare de cocaina atunci nu mai conteaza legea care interzice vanzarea cocainei? Nu intelegi ca in Romania punerea in vanzare a produselor este reglementata prin legi speciale? Ce invatati voi in facultatea de drept? Ia vezi tu ce inseamna "viciu ascuns" in sensul legii 449 / 2003... Si daca tot cauti legea, citeste-o toata... e o lectura interesanta.

@shteffanivlad: exact asta mi-au zis cei de la ANPC dar si angajatii dealer-ului. Defectul se datoreaza cel mai probabil pregatirii deficitare a produsului pentru vopsire. In sensul legii, acesta este un viciu ascuns pe baza caruia se poate cere inlocuirea produsului si dupa ce perioada de garantie a trecut... ceea ce nu e cazul aici pentru ca eu sunt in perioada de garantie.

This post has been edited by ThunderRa: 29 Oct 2009, 20:21

--------------------
+
nashudela1
post 29 Oct 2009, 21:30
Post #54

Membru autentic

Tot ce este produs sau asamblat in Turcia sunt de calitate foarte proasta, cu siguranta pe interiorul gentilor tale scrie "Made In Turkey" am mai vazut genti facute in Turcia care aratau ca ale tale, sfatul meu e sa nu mai cumparati masini facute in Turcia indiferent ca e Renault, Hyundai, toyota sau ce so mai face pe acolo, mi-am bagat nasu cam prin toate si e cam de la cer la pamant calitatea de la mama ei si Turcia.
Cam toti producatori au gasit acolo o mana de lucru ieftina si produc masini de proasta calitate pentru Europa de EST.
Mai nou am avut ocazia sa imi bag nasu si prin o KIA CEE`D facuta in Cehia pentru Romania, surprinzator si aceasta da semne de oboseala, dupa aproximativ 4-5 luni, soricei prin usi, haion, rugina cam pe la toate suruburile de pe dedesupt etc.
Asa ca pe viitor fugiti de masinile asamblate in Turcia indiferent de marca lor.
Bafta.

--------------------
Renault EX Megane 2 2005 Sedan
+
ThunderRa
post 29 Oct 2009, 22:12
Post #55

posesor posedat

Se numesc jante si nu "genti" iar despre Turcia ... te inseli. Fabrica de la Bursa este una extrem de moderna si foarte bine utilata iar turcii sunt un popor mult mai responsabil decat sper eu sa devenim noi vreodata. De 5 ani merg macar o data pe an in Turcia tocmai datorita serviciilor de calitate si a valorii pe care o au banii cheltuiti acolo.

Daca in schimb te-ai referit la genti (Samsonite, spre exemplu) atunci nu te contrazic pentru ca nu ma pricep.

P.S. 1 Pe jante nu scrie "Made in Turkey".

P.S. 2 "Tot ce este produs sau asamblat in Turcia sunt de calitate foarte proasta" tongue.gif Acordul schiop imi aduce aminte de poezia atribuita lui Vanghelie, poezie pentru care imi cer scuze daca va fi considerata offtopic:

Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.

Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules pe toti ei.

Creste iarba, iarba deasa
Perpendicular pe casa
Vine calul si o paste
Alta iarba se dezvolta

Tara mea cu rauri multe
Si cu frunze si cu flori
Ai in tine-o populatie
De mai multi locuitori

Si din bolovani cu apa
S-au format inspre apus
Muntii tai de incretire
Orientati cu varfu-n sus

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare...

This post has been edited by ThunderRa: 29 Oct 2009, 22:22

--------------------
+
Hack
post 29 Oct 2009, 22:53
Post #56

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

@nashudela1: Bravo! Ai desfiintat cel putin 60% din masinile de pe forumul asta. De curiozitate, te intreb, ce ne sugerezi sa ne cumparam? Mertzane si Audiuri cu cutii de viteze si instalatii electrice fabricate in Romania?

This post has been edited by Hack: 29 Oct 2009, 22:55

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
gTz
post 30 Oct 2009, 00:17
Post #57

Membru incepator

Nu conteaza unde e asamblata masina atata timp cat asta este politica firmei.....reno vinde masini ieftine , sigure , cu un design ok dar cu motoare proaste care pica imediat...trebuie sa scoata si ei bani de undeva.....scot din servis.......vw audi bmw.....marcile astea mai scumpe.....dai 20 30k pe ele.....dar 4-5 ani de zile faci numai reviziile......f rar se intampla sa iti mai pice cate ceva.....

--------------------
Renault Megan - B-34-YLW 2004 1.6 16V
+
ThunderRa
post 30 Oct 2009, 06:20
Post #58

posesor posedat

@gTz: motoarele Renault pe benzina sunt extrem de bune din punctul meu de vedere si unele sunt chiar foarte fiabile. Daca vrei un exemplu clasic, te rog sa te uiti la 1.6 mpi, motorul de 90 de cp de pe Logan... Este un motor longeviv si extrem de fiabil. Am mai avut un Renault 9 GTD al carui motor a functionat 300.000 km fara interventii. Masina am vandut-o acum 5 ani si de atunci este taxi. Chiar am sa ma interesez sa vad ce reparatii a necesitat, daca a necesitat.

Va rog sa nu deturnati scopul acestui topic: eu nu am nimic cu firma Renault si cu produsele sale ci cu politica Renault Romania fata de clientul roman. Spun asta deoarece in Franta sau in orice alta tara cu apa calda permanenta, jantele mele ar fi fost inlocuite imediat si nu ar fi avut ei tupeul si nesimtirea sa ofere asemenea raspunsuri.

This post has been edited by ThunderRa: 30 Oct 2009, 06:23

--------------------
+
adi_ar
post 30 Oct 2009, 07:55
Post #59

Membru autentic si conservator

From: Arad

Si atunci de ce titlul "... creator de tinichele" ?
Ti se pare a fi o apreciere ?
Deturnat spre ce, ca din titlu orientarea a fost: "Firma de rahat!" ?

QUOTE(gTz)
cu motoare proaste care pica imediat...trebuie sa scoata si ei bani de undeva.....scot din servis

Masina mea are 4,5 ani si nu mi-a picat motorul, de fapt nu mi-a picat nimic, nici macar schimband distributia la 70.000, in loc de 60.000.
Sa inteleg ca am masina scumpa? huh.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
megane1
post 30 Oct 2009, 08:32
Post #60

Membru autentic

Thunder, am citit legea, si cred ca mult inaintea ta.
nu mai comentez absolut nimic....nu ai citit nimic din ce-am scris mai sus.. sad.gif
iti urez succes in a demonstra "viciul ascuns"...sunt curios cum va evolua chestiunea si iti tinem pumnii wink.gif

This post has been edited by megane1: 30 Oct 2009, 08:49

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 22:51
Dacia