apa in interior - stanga spate
![]() ![]() ![]() |
apa in interior - stanga spate
lag_ph |
![]()
|
||
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|||
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
sa sti ca celalalt era problema,am pus unul second si vad ca nu mai intra
mai astept niste ploi sa vad |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Fa dansul ploii.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 5 Dec 2009, 11:53) Da, cel de pe usa face figuri.. deci, la imbinarea intre chederul usii si plafon (adica partea de sus) din cauza de timp, ori s-au lasat portierele un pic in jos, ori nu mai etanseaza chederul sus.. si de acolo se prelinge in interior, pe chederul de pe cadrul masinii.. si apa ajunge jos, pe cheder si pe urma inauntru, in functie de cantitatea de apa. Acel cheder nu poate avea o uzură care-l face inutilizabil. Dacă intră pe sus apa se pot slăbi putin șuruburile balamalelor, in special cele de sus și bați putin in ele inspre față (catre bord), ții ușa ridicată si strângi inapoi piulițele, asta în cazul in care nu vrei sa schimbi bolțurile deocamdată. Apoi slăbești și șuruburile de la blocajul yalei aflat pe caroserie și o muți cu 1 mm înspre interiorul mașinii. Ca rezultat se va inchide probabil mai greu dar ferm și nu va mai intra apa. Bineinteles ca dimensiunile de reglaj date sunt relative, așa că mai rămâne să le adaptați în funcție de cerințe. Sper că m-am făcut înțeles și v-am fost de folos |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
B o g d a n |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 17 December 08 ![]() |
Am si eu o problema.Cred ca sa spart radiatorul de caldura.Cum se da afara?Se poate repara(lipi)?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(B o g d a n @ 6 Dec 2009, 20:39) http://www.reno.ro/Radiator-caldura-t163101.html ...si zic io ca odata cu munca depusa e pacat sa te incurci cu lipituri (in cazul in care e posibil lipitura) |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Salut baieti. Eu am creat un topic asemanator in sectiunea Laguna II, dar vad ca problema e asemanatoare. Am folosit poza colegului nostru si am editat-o un pic, cu rosu (sper ca se vede) am trasat traseul apei, adica pe undeva unde am incercuit intra apa pe sub cheder si se prelingea pe dunga de tabla pe care se aseaza chederul exact cum am trasat cu rosu. Iar undeva unde se termina dunga rosie, apa ajungea in partea din spate.
O posibila rezolvare ar fi ce am postat aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=163773&hl=apa This post has been edited by ovidy: 7 Dec 2009, 23:04 Attached thumbnail(s) poza3.1.JPG ( Size: 233.95k ) Number of downloads: 348 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
si eu am avut.. tot stanga spate.. acolo era balta.. si am dat jos toata mocheta surpriza si in dreapta spate era putina apa.. si am continuat am dat jos si in dreapta soferului surpriza mai multa apa si acolo si dat jos mocheta si de la sofer.. aia era cel mai putin uda... naiba de chedere are efect daca le mut cu taietura in cel mai jos punct unde sar putea aduna apa?
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
Si eu am problema asta,dar in dreapta fata.Nu era "balta",dar era mocheta umeda .Ce-i drept,chederele interioare sunt cam varza...
This post has been edited by Vasiu: 10 Jan 2010, 17:58 |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
1.8 16V 120HP 1998
- HD 99 MUS DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
deci merge faza cu taiatu chederului in punctu celmai jos sa se scurga?
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Cred ca cel mai indicat e modificarea lui prin topire, nu taiere..
* asta pentru a evita scurgerea cumva pe sub el a apei, direct pe tabla. Eu cam asa am in gand sa-i fac.. iau o sarma, o incing si modelez in zona respectiva un mic sant. Dar momentan nu a intrat inauntru apa. Btw, la hayon, dupa ceva ploaie, se strange apa in partea dreapta sus exact pe partea aia metalica culisanta, o sa revin cu ceva poze.. Iar cand deschid portbagajul, incepe si se scurge.. e ca si cum acolo ar retine apa ca un baraj. Asta am observat cand masina este parcata pe partea dreapta a drumului, deci si inclinatia masinii tot pe partea cu acumularea de apa |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
eu am dat o gaura ''la rece'' in cheder, la usa soferului. se prelingea un firicel de apa de sub usa, peste ornamentul ala de plastic semirotund, si ajungea sub pres. dar am scapat de inamic
![]() in spate, se aduna apa in hayon, il deschid, si apoi il inchid si atunci se scurge de sub stopuri..ghinion. oricum chederele ma enerveaza, nu insonorizeaza deloc.cred ca o sa bag un furtun de 0.5 cm sau ata groasa prin toate, sa stranga mai bine usa pe chederele de la usi. |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
QUOTE(pixule @ 10 Jan 2010, 21:30) eu am dat o gaura ''la rece'' in cheder, la usa soferului. se prelingea un firicel de apa de sub usa, peste ornamentul ala de plastic semirotund, si ajungea sub pres. dar am scapat de inamic ![]() in spate, se aduna apa in hayon, il deschid, si apoi il inchid si atunci se scurge de sub stopuri..ghinion. oricum chederele ma enerveaza, nu insonorizeaza deloc.cred ca o sa bag un furtun de 0.5 cm sau ata groasa prin toate, sa stranga mai bine usa pe chederele de la usi. gaura la rece adica se poate o poza? |
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
miau venit chederele... astept ploaia:D
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
am constatat ca la mine geamul nu calca bine pe rama usii..cauciucul ala nu e suficient de maleabil ca sa apese pe sticla..si exista un joc..de unde se aude un fasait..parca as fi intr-o dacie veche .bleah.
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
Acum am descoperit si eu...mocheta uda si in stg si in dr spate.Cand da caldura,o desfac toata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
1.8 16V 120HP 1998
- HD 99 MUS DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
mocheta nu are rost sa o desfaci,mai bine cauta pe unde intra apa
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
alexco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 June 12 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(pixule @ 10 Jan 2010, 22:30) eu am dat o gaura ''la rece'' in cheder, la usa soferului. se prelingea un firicel de apa de sub usa, peste ornamentul ala de plastic semirotund, si ajungea sub pres. dar am scapat de inamic ![]() in spate, se aduna apa in hayon, il deschid, si apoi il inchid si atunci se scurge de sub stopuri..ghinion. oricum chederele ma enerveaza, nu insonorizeaza deloc.cred ca o sa bag un furtun de 0.5 cm sau ata groasa prin toate, sa stranga mai bine usa pe chederele de la usi. Salut, ai reusit sa opresti scurgerea in portbagaj? |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V +GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:31 |