apa in interior - stanga spate
![]() ![]() ![]() |
apa in interior - stanga spate
eaglex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1997
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Eu am o alta intrebare pentru tine. Mie nu-mi intra apa in masina, nici cand o spal sub presiune. In schimb se aude vantul si motorul tare. La tine cum e ? Daca intra apa, ar trebui sa ai avion la viteze mari. Tot incerc si eu sa vad ce nu e antifonat bine.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
eaglex |
![]()
|
QUOTE(ricochet2 @ 14 Oct 2009, 20:40) In schimb se aude vantul si motorul tare. La tine cum e ? Daca intra apa, ar trebui sa ai avion la viteze mari. Motorul nu prea se aude pana la peste ~ 2500 RPM, iar vantul... sa zicem ca la peste 120km/h se aude, dar nu exagerat. This post has been edited by eaglex: 14 Oct 2009, 20:50 |
--------------------
Renault
Laguna
1997
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
exact aceeasi problema cu apa am si eu dar la dreapta spate
14 Oct 2009, 21:54: exact prin acelasi loc 14 Oct 2009, 21:56: cred ca chederele sint problema.Si eu as vrea sa le schimb This post has been edited by neiu: 14 Oct 2009, 20:56 |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Neaparat trebuie sa mai fac o tura cu masina ta si sa trag cu urechea, Neiu. Chedere vrei noi sau second ? Alea noi sint foarte scumpe, alea second sint deja uzate.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
maine dupa amiaza?
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
cu apa nu am problema..si sper asa sa ramana..insa cu vintu sau antifonatul..cum preferati..sunt in barca cu rico.
eaglex..ridica sezutul banchetei si verifica sub el daca e uscat sau nu..si ce ai,brek sau berlina? in cazul in care e berlina apa mai poate sa intre si pe la gemuletul ala mic de dupa usa sau pe la chederul de la hayon. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
eaglex |
![]()
|
QUOTE(Adi R5 @ 14 Oct 2009, 21:25) Nu prea cred ca e pe sub bancheta, am pus pe cineva sa toarne apa in timp ce eu ma uitam din interior, prin partea incercuita in prima poza venea. Dar o sa ma uit totusi. Am break. 15 Oct 2009, 06:14: Dupa o noapte de ploaie, am fost sa inspectez. Rezultatul: uscat. Totusi, nu stiti cam pe la ce preturi sunt chederele? This post has been edited by eaglex: 15 Oct 2009, 06:14 |
--------------------
Renault
Laguna
1997
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cele noi originale sint o avere. O sa intreb zilele astea, ca ma duc oricum la Renault. Aftermarket nu stiu sa fie. Iar folosite pot sa intreb, dar sincer, se merita ? Alea sint uzate oricum.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
20 lei buc second(ala de pe usa)
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Asta cu apa jos la portierele spate e o problema generala la Laguna 1.
Varianta simpla e sa se dea o gaura in cheder, in zona respectiva. Un cheder nou nu stiu daca ar rezolva problema 100%. Rico, daca tot te duci sa intrebi de chedere, arunca aci niste scoruri pentru chedere fata/spate ![]() Astept test-driveu cu a lu Neiu. Cu zgomotul.. Oricum, cine vrea si are timp si bani, poate sa-si puna ceva bucati d'alea de pasla pe peretele dintre motor si habitaclu, sa mai puna cateceva in zona pedalelor..alea alea. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Neiu, abia acum am citit invitatia. As fi curios si motorul cum se aude. La mine zici ca e avion. Am tras cu urechea in spate, suspectand toba, dar in fata se aude, nu se aude sunet spart, de toba.
Am intrebat azi la Renault chederul care iti face tie probleme, eaglex. Costa 380 lei bucata. ![]() Maister, nu am apucat sa intreb si de cel de fata. Cel de spate costa cum spuneam, 380 lei. M-am uitat pe monitorul lor. E dracia aia care se monteaza pe caroserie, nu ala de pe usa. This post has been edited by ricochet2: 15 Oct 2009, 16:16 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Barem e placat cu aur?
![]() CAT?? Enorm! |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Aceeasi problema si la mine : stanga spate patrunde apa.
Totusi ce am observat e ca imi intra apa in masina daca afara ploua cu galeata si ma deplasez (ma refer la codul galben de la sfarsitul acestei veri cand nu-mi dovedeau stergatoarele).Daca masina e stationata nu imi intra apa.Suspectez tot chederul desi teste nu am avut timp sa fac. |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
--
- ----
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar cand speli masina cu apa sub presiune, nu intra ? Ca stiu ca aia dau nu gluma, peste tot. Nu cred ca ploaia are asa o presiune.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
eaglex |
![]()
|
QUOTE(ricochet2 @ 15 Oct 2009, 16:15) La preturi de astea, cred ca raman la metodele ingineresti (gaura in zona corespunzatoare). A mai plouat destul de serios zilele astea, tot uscat e. La magazinele de piese auto, nu la reprezentanta, nu ar fi mai ieftine? Sau acolo nu au? Evident, noi, ca uzate nu cred ca are rost. |
--------------------
Renault
Laguna
1997
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar unde sa dai gaura ? Si mai ales, cu cea ajuta ? Chederul oricum nu e dintr-o bucata si se imbina in partea de jos. Poate pe la acea imbinare ar trebui sa se scurga apa.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
L a magazin am intrbat eu pt portiera din fata si mi-au zis 220 de ron
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Scump. Aftermarket, nu ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
eaglex |
![]()
|
QUOTE(ricochet2 @ 16 Oct 2009, 09:40) Dupa cum am zis si mai sus, este o parte uzata (rupta chiar, spre partea din exterior). Dupa ce am mutat partea aia mai jos, unde se aduna de obicei apa, se scurge acum direct afara, nu mai apuca sa se adune si sa curga si inauntru. Eventual o sa fac poze, ca e mai usor de explicat. |
--------------------
Renault
Laguna
1997
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Da. Asta ma intreb si eu. Daca usa e inchisa, pe unde sa se scurga apa, gaura sau nu. Ca doar nu ai de gand sa dai o gaura si in caroserie.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
M-am lovit si eu de vre 3 ori de problema asta dar a disparut nu mai intra apa. Apropo de chedere scump dom'le o bucata de cauciuc la fel ca si alte piese... pacat de masini ca merg foarte bine dar s-ar putea sa le fac la larevedere
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
LagunaMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 30 August 07 ![]() |
Ca o varianta ce spuneti de cheder de Logan. Ca aspect exterior arata la fel si poate cineva are posibilitatea de a incerca fara sa dam o groaza de bani.
|
--------------------
renault
laguna 1
1996 rt
- P 2783 PM
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar nu are cum sa se potriveasca. Alte dimensiuni.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
LagunaMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 30 August 07 ![]() |
Da acum imi pun casca de fier si spun: Ca lungime poate este mai scurt. Dar in partea de jos probabil ca poate mai poate fi adaugata o bucata mai mica sau mai mare. Ma gandeam la un cheder de Logan accidentat . Pe la parcuri de desmembrari,nu stiu zic si eu.
![]() |
--------------------
renault
laguna 1
1996 rt
- P 2783 PM
|
|
ionutzcioby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 19 August 09 ![]() |
da... stanga spate.Intra apa si la mine.La un coleg cu break intra in dreapta fata.Solutii mai putin costisitoare?Pana acum nu am facut decat sa caut locuri cat mai drepte la parcare.Am parcat masina intr-un loc inclinat stanga...a doua zi ..balta nu alta.Am parcat masina pe loc drept si nimic.Merge si la colegul meu.Asta pana reusiti sa schimbati chederul,desigur.
20 Oct 2009, 14:51: cat despre pretul chederelor...e cam ridicol. 20 Oct 2009, 14:53: trebuie sa fie si mai ieftin.Eu nu as merge la renault.Am sa ma interesez si va anunt. This post has been edited by ionutzcioby: 20 Oct 2009, 14:53 |
--------------------
renault
laguna
1999
- cs 05 rcm
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(ionutzcioby @ 20 Oct 2009, 15:48) da... stanga spate. Intra apa si la mine.La un coleg cu break intra in dreapta fata.Solutii mai putin costisitoare?Pana acum nu am facut decat sa caut locuri cat mai drepte la parcare.Am parcat masina intr-un loc inclinat stanga...a doua zi ..balta nu alta.Am parcat masina pe loc drept si nimic. Idem, e in functie de inclinare! Partea care e mai jos este expusa "inundarii". Este clar un defect de proiectare. KKTul de Matiz era ermetic la chedere, puteam sa'l si atarn in pom si nu intra nimic in el.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pai nici la mine nu intra apa, oricat de inclinata as pune-o.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Am patit si eu cu apa in aceeiasi parte stanga spate .Am observat odata ud si nu stiam de unde ,iar dupa vreo doua zile cand miam amintit si am vrut sa ma duc sa vad daca sa uscat ,ploua afara .Mam dus dupa ce a stat ploaia si era balta acolo .Care poate sami explice pe unde intra ,mai bine spus de unde vine apa si pe unde trebuia sa se scurga ca nu inteleg .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
neiu |
![]()
|
trebuia sa nu intre,nu sa se scurga?
pe la chedere probabil |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:44 |