Caut posesor R5
![]() ![]() ![]() |
Caut posesor R5
betamax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
||
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|||
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
dupa nr de la masina poti intreba la impozite sau la politie si ti se va da adresa asa cred asa ar trebui sa fie .
poate ma insel . asta e cea mai rapida cale de a afla sper |
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
mariand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 July 06 ![]() |
Salut,masina zace de cativa ani buni pe marginea strazii.Eu il cunosc pe proprietar dar din pacate nu mai locuiesc in zona de vre-un an si nu mai stiu exact scara si etajul..Masina este intr-o stare avansata de rugina,degradare,MARE PACAT.Eu am un RSuper5 intr-o stare impecbila si la tablarie si la motor,reviziile le-am facut numai la RAR si nu am avut probleme niciodata sa nu trec.Acum o pregatesc pentru vopsit,prima vopsea dupa cea originala data de fabrica.Am si masina noua cumparata nu zic marca sa nu fac reclama dar de R5 nu ma pot desparti.In 18 ani de soferie am avut 4 modele de R5.Masini adevarate,la asta noua in treapta a 3 a mai mult de 60KM/h nu se duce pe cand R5 ajung la 100KM/h.Masinile din ziua de azi sunt comerciale
![]() |
--------------------
Renault Super 5GTX
Renault Super 5
1994
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Nu stiu daca politia este dispusa sa-mi ofere astfel de informatii.
Multam pt informatie, mariand, ma gandeam ca poate am noroc si apare proprietarul pe forum, desi, dupa cum arata masina, nu cred ca e fan R5. Mai astept, poate, poate (cum zicea o colega de forum). |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
flaviuf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 March 06 From: Sibiu ![]() |
Salut.
Daca chiar vrei un Alpine Turbo te pot trimite la cineva. Doar spune-mi daca chiar te intereseaza. |
--------------------
Renault
5 Alpine
1981, 93 Cp
- SB07GSB F**k USA, f**k Bill Clinton, f**k NATO, asta-i gara mea!
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Lol...flaviuf, tu ai citit primul post ?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
flaviuf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 March 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
5 Alpine
1981, 93 Cp
|
|
betamax |
![]()
|
Ca sa nu mai deschid alt topic, fac o paranteza aici. Am fost sa vad R5 Alpine-ul asta :
http://www.reno.ro/-VAND-RENAULT-5-ALPINE-t158184.html Daca vreti amanunte, va pot da. Il vinde o doamna care nu stie exact ce piese mai are dar pretul (1000 euro) e batut in cuie. Eu nu l-am luat pentru ca nu e nici o sansa sa-l fac iar de oras la costuri rezonabile. O varianta ar fi sa ne grupam cativa si sa-l luam impreuna, pe bucati. Pe mine ma interesau in primul rand actele si motorul, dar tocmai acolo e o problema. Ar ramane pentru doritori scaunul pilotului (e brici !) + centura, un rand de jante originale, turbina si ce-o mai avea domna respectiva (parca erau si trei cutii de viteza). Revenind on-topic, mariand, poate da Dumnezeu si mai ajungi prin zona aia, lasa-i te rog un bilet sub stergator cu mentiunea "cumpar! betamax3@yahoo.com". Pe mine nu m-a dus creierul sa fac asta cand am fost acolo. In fine, ideea e ca vreau un Super 5 bun (macar tabla) si ieftin (stiu ca cele doua conditii sunt antagonice, dar ma tot uit pe mobile.de si plang ). This post has been edited by betamax: 5 Oct 2009, 09:20 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
betamax |
![]()
|
Mi-am adus aminte de o chestie la Alpine-ul ala : cutia de viteze este amplasata in fata motorului (intre motor si radiator). Care e smecheria acestei configuratii ?
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
flaviuf |
![]()
|
Posibil pentru optimizarea centrului de greutate.
|
--------------------
Renault
5 Alpine
1981, 93 Cp
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Smecheria este urmatoarea: R5 a aparut in perioada lui R8 R10, care aveau motorul in spate in cofiguratia : cutia in fata si urmata de motor.
Primele R5 aveau motorul de pe R8, R10, R4. |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
mariand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 July 06 ![]() |
QUOTE(betamax @ 5 Oct 2009, 09:17 Revenind on-topic, [ ![]() mariand[/b], poate da Dumnezeu si mai ajungi prin zona aia, lasa-i te rog un bilet sub stergator cu mentiunea "cumpar! betamax3@yahoo.com". Pe mine nu m-a dus creierul sa fac asta cand am fost acolo. In fine, ideea e ca vreau un Super 5 bun (macar tabla) si ieftin (stiu ca cele doua conditii sunt antagonice, dar ma tot uit pe mobile.de si plang ). Maine las bilet sub stergator si la portiere,intamplator am drum pe acolo,am fost si in aceasta seara dar nu am vazut decat acum rugamintea ta.O seara buna in continuare va doresc,Marian |
--------------------
Renault Super 5GTX
Renault Super 5
1994
|
|
betamax |
![]()
|
multam, saru-mana, mariand. In weekendu' asta fusei la Botosani dupa un R5 si tot cu mana goala m-am intors. Argumentul principal: masina nu nu avea frane decat pe fata, trebuia sa dai pedale la greu ca sa opresti. Dar avea ITP pana in 2011 !! N-am avut curaj sa fac 700 km cu ea in starea asta. Deci, dupa o incercare esuata la Baia Mare (acolo imi asum vina, n-am fost atent, omul spusese R5 dar eu voiam super5) si alta la Botosani (aia de la Bucuresti nu se pune) cred ca am studiat destul geografia Romaniei. Inca nu mi-a iesit cuiul R5 din cap, dar urmatorul drum va fi in Alemania ( daca nu apare vreo pomana pe o raza de 120 km ).
Daca poti sa-ti intorc serviciul, o voi face. Sunt electronist (dar nu auto, sorry) |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
mirel vicaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 10 February 08 ![]() |
sunt interesat sa luam mai multi r5 AT cu pricina.
Voi fi in capitala la sfarsitul lunii, poate iese ceva. Betamax daca mai esti interesat da un semn tel 0757100970 |
--------------------
Renault
5
1984
- TM37TIA www.renault5.3xforum.ro
|
|
betamax |
![]()
|
Bun. Spune ce anume te intereseaza. Tabla arata mai rau ca in poze, masina este tinuta in strada.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
villytzah |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 22 August 06 ![]() |
Am eu un reno 5 din '88 daca te intereseaza. Nu este GTT este la limita inferioara cu motor de 1,1.
Dar daca il iei pe asta din Gorjului pt piese poti face transferuri ![]() La mine tabla e ok a fost refacuta toata masina acum 1 an jumate. Are ceva modificari, iti trimit poze cu ea daca esti interesat. Bara fata de GTT cu buza, bara spate modificata finut, jante de BMW rechin, amortizoare tari pe fata - abia le-am schimbat. O poti vedea parcata vis-a-vis de Piata Veteranilor, dar incepand cu sapt viitoare. Momentan e acs la Ploiesti, ii fac unghiurile de fuga. Daca esti interesat da-mi un semn pe IM villysor. Bafta. |
--------------------
Renault
Renault 5
1988-Campus
- PH-03-CNI
|
|
betamax |
![]()
|
Ma intereseaza un R5 benzinar de 1,4 (cu gandul bat la un turbo, dar ma trage inapoi buzunaru'). La masina din topic mi-au placut rotile, spatele si eventualul pret mic. Asta e, din spate unele arata mai bine decat din fata, depinde ce vrei sa faci cu ele.
villytzah: schimbarea motorului (cu un altul, de alt tip) implica drumuri/aprobari de la RAR = complicatii. Deci ... sorry. Si inca ceva : poate sa-mi spuna cineva care sunt locurile unde este batuta seria caroseriei la R5, productie '86 -'96 ? A patit-o azi un coleg de serviciu cu un Golf variant (sau cum i-o zice, ala break), la RAR i-au zis ca nu se imbuca seriile (?!). Asta in ideea ca iau R5-u' de afara (imi venisera si niste ganduri necurate, dar sunt fricos, batran si am o pozitie sociala (deocamdata) respectabila si respectata). Multam. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
virusacheh5n1 |
![]()
|
![]() 0769-51-53-51 Group: Members Posts: 140 Joined: 12 September 08 From: BUCURESTI, SEC 6 ,ROMANIA ![]() |
am un renault super 5 an 1988,benzina 1,1 cmc,2+1 usi ,alb zace de 2 ani pe la curte .cine este interesat sa sune .PRET;450 EURO
|
--------------------
RENAULT
RENAULT ESPACE 2.0 DCI ,173CP/FILTRU DE PARTICULE
2007
- O769-51-53-51
|
|
villytzah |
![]()
|
@Betamax - ai dreptate, eu am dat o sugestie
![]() Dar vb cu baietii aici pe forum, multi au transformat motorul de 1,1 in ceva mai puternic. Vezi la postul cu poze ale masinilor noastre, poza cu a mea e ultima, iar inainte de ea e una fosta 1,1 actuala turbo. Plus ca mai sunt cateva in BUC - faur de 4tuning parca a modificat la fel, nu mai stiu exact ![]() Succes in cautare ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Renault 5
1988-Campus
- PH-03-CNI
|
|
betamax |
![]()
|
Vad ca moderatorul a intrat in forta pe topicurile comerciale. Era de asteptat. Iar eu nu mai primesc nici o veste, nici de la mariand, nici de la propitarul gandacului albastru.
(Postula asta e un fel de "up" mai lung). |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
villytzah |
![]()
|
Nu voi intelege niciodata mentalitatea tampita a romanului
![]() Mentalitate de roman indobitocit, dar asta e. Domnii moderatori prefera sa fac topic in BURSA si apoi sa va spamez pe toti cu PM sau toate posturile in care sa va dau linkul de la articolul meu. E greu sa intelegeti ce inseamna un anunt targetat ??? Eu vand masina unui pasionat de Reno 5 si nu o dau la anunturi ca un samsar pe autovit. Betamax scuze de offtopic .... ma mir daca va ramane nesters...... Up si de la mine .....on topic ![]() |
--------------------
Renault
Renault 5
1988-Campus
- PH-03-CNI
|
|
virusacheh5n1 |
![]()
|
![]() 0769-51-53-51 Group: Members Posts: 140 Joined: 12 September 08 From: BUCURESTI, SEC 6 ,ROMANIA ![]() |
pe nici un forum nu se ingradeste libertatea de a posta un nr de tel, o adresa de mail .aici este CENZURA .eu sant nou pe aici dar ma dezgusta ce fac '''BOSII'''acestui forum.
|
--------------------
RENAULT
RENAULT ESPACE 2.0 DCI ,173CP/FILTRU DE PARTICULE
2007
- O769-51-53-51
|
|
flaviuf |
![]()
|
Eventual la fiecare grupa de modele s-ar putea face un subdirector numit "bursa" unde sa se posteze anunturi comerciale EXCLUSIV pentru modelele respective. Intr-adevar majoritatea cam stiu ce doresc sa cumpere si ar intra la fix. E doar o sugestie..
|
--------------------
Renault
5 Alpine
1981, 93 Cp
|
|
betamax |
![]()
|
Ideea e corecta.
Vad insa ca anuntul cu vanzarea R 18 (pe sectiunea R5) rezista eroic ... . La sectiunea bursa ar fi bune anunturile generale, gen covorase, odorizante, creme de fata, rapandule (!), etc. Si VW, Audi, Porsche, Hummer, ca doar suntem un forum Renault serios si ecumenic. Targetat, focusat, in fine, pentru villy si h5n1 : violenta de limbaj nu rezolva problema, dimpotriva, militianul se enerveaza si aplica litera (si nu spiritul) legii. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
villytzah |
![]()
|
Corect, doar ca eram prea nervos.
Asta e acum ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Renault 5
1988-Campus
- PH-03-CNI
|
|
razvyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 31 October 09 ![]() |
scz
This post has been edited by razvyp: 12 Nov 2009, 10:04 |
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
betamax |
![]()
|
Nu mai zic nici un "up", e inutil, vad. Caut un R5 cu tabla buna si motor de 1400 transversal.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
inmatriculat sau nu ?
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
betamax |
![]()
|
Inmatriculat, ma intere in primul rand actele. Ma gandeam sa iau din Alemania un R5 cu TUV peste un an si pe urma mai vad eu, poate se mai schimba dracului taxa aia de prima inmatriculare (sunt visator, stiu).
Intrebare : stie cineva cat costa recarosarea unei masini intr-un service agreat de RAR ? Taxa de aprobare si ce mai trebuie am gasit pe net. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
villytzah |
![]()
|
Zi-ne si noua ca m-ai facut curios
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Renault 5
1988-Campus
- PH-03-CNI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:44 |