Caut posesor R5
![]() ![]() ![]() |
Caut posesor R5
virusacheh5n1 |
![]()
|
||
![]() 0769-51-53-51 Group: Members Posts: 140 Joined: 12 September 08 From: BUCURESTI, SEC 6 ,ROMANIA ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
RENAULT ESPACE 2.0 DCI ,173CP/FILTRU DE PARTICULE
2007
- O769-51-53-51
|
|||
RaR5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 25 August 09 ![]() |
Multumesc pentru informare,
dar daca stii exat acesti pasi, ma poti ajuta cu pasii necesari epntru operatiunea inversa? Mutarea si omologarea unui motor pe masina inmatriculata in RO? Am un 1.7 Turbo de Volvo, pus cu muuuuuuuulte ore de munca pe Renault 5 GTX, si m-ar interesa pasii necesari pentru a circula cu ea linistit, fara sa ma tem de vreun control a RAR. Raman dator. |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
cei de la rar nu omologheaza decat pana in 40 parca la suta mai mare . dupa 40 la suta din puterea motorului nu omologheza . asa e in alba iulia. mie nau vrut sami omologheze cauciucurile pe 175/70/13. cica trebie nu stiu ce carte sa vada sau de la reprezentanta foaie de la ei ca pe masina se poate pune si cauciucuri mai late sau jenti mai mari . in schimb am vazut la bucuresti ca omologheaza fara probleme . am inteles de pe forum ca pe undeva la craiova parca daca nu gresesc fac omologari la motoare fara probleme . sfatul meu este sa postezi ce motor ai avut pe masina si sa vezi daca te incadrezi la motor pana in 40 la suta mai mare . daca nu te incadrezi , dai o fuga pana la rar si vb cu tipul care e la identificare . adica in hala . al iei deoparte frumusel sil intrebi personal , daca ati poate face omologarea la masina cu motorul pe care al ai acuma pe masina .
nu sunt adeptul spagi dar functioneaza . urasc pe cei care iau spaga dar mai ales pe cei care dau.eu unul miam inscris masina si am facut itp pe bune . nam dat spaga nam insistat . iam spus sa se uite si daca crede ceva sami spuna . au iesit toate foarte bine .nu vreau sa ma laud dar la frane navea ce baga de vina ca am etrieri cu discuri ventilate ![]() |
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
RaR5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 25 August 09 ![]() |
Salutare,
motorul original al masinii este 1.7 aspirat... ala normal de Reanul 5 GTX, 1.7. Tehnic, blocul e acelasi, doar ca asta are altfel admisia si are Turbo... o sa ma duc Luni pe zi la RAR sa vad ce au ei de zis..... Sper sa iasa. Mersi mult, |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
soby25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 13 November 09 ![]() |
Salut betamax ...Am eu exact ce cauti ..un R5 motor 1.4 In perfecta stare (mai mult sau mai putin) ..E imatriculat si are I.T.P pana in 2011..Daca esti interesat il dau in 3500 ron..asta ca am mai facut cate ceva la el ..Astept sa ma cauti la tel ..0722.676.837
|
--------------------
Renault
5
1989 motor 1.4
- b57 sez
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Salut. Poate bagi si niste pozne, sa vedem jucaria si, vorba orbului, mai vedem.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
soby25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 13 November 09 ![]() |
Sincer deocamdata nu am dar o sa ii fac saptamana viitoare si o sa le pun ..
|
--------------------
Renault
5
1989 motor 1.4
- b57 sez
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:02 |