Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 20 21 22 23 24 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

Modus
post 14 Oct 2009, 08:50
Post #631

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(cristib @ 14 Oct 2009, 08:43)
btw, io cand ma uit la oprescu, vad un basel la o scara mai mica.
*

Eu nu, pentru ca Oprescu nu deranjeaza pe nimeni.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 14 Oct 2009, 08:56
Post #632

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Pai daca Oprescu pare un Base la scara mai mica, atunci in turul II, voturile primarului ghiciti unde se vor duce ? icon_mrgreen.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
aleksanders
post 14 Oct 2009, 09:02
Post #633

.

From: ...

cine e remus cernea sau asa se traduce numele ungurului?

--------------------
. . - . .
....
+
CGB
post 14 Oct 2009, 09:06
Post #634

CGB

From: behind

n-ajunge in nici un tur 2. nici nu merita sa ajunga acolo. sa stea la bucuresti si sa faca ce-a promis. sintem satui de fosti primari ajunsi presedinti.
cat despre faptul ca basel ar deranja pe cineva, nu cred ca-i taman adevarat. in afara de scandalurile pe care le provoaca c-o placere sadica, baselu nu deranjeaza pe nimeni. marile afaceri necurate merg in continuare si coruptia a fost mai mare ca niciodata de cand e el prejedinte.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
aleksanders
post 14 Oct 2009, 09:18
Post #635

.

marea diferenta intre basescu si oprescu este ca dupa basescu a disparut flota iar dupa oprescu se vad schimbari majore atat la spitalul universitar cat si la elias - tin sa precizez ca unversitarul desi nu este clasificat ca spital de urgenta este net superior spitalului de urgente de pe stefan cel mare - asa ca intre cei doi inclin sa ii dau votul meu lui oprescu

--------------------
. . - . .
....
+
Flamingo
post 14 Oct 2009, 09:46
Post #636

Membru "SPARKY Team"

In ciuda faptului ca se observa schimbari, angajatii din spitalele de care spui tu au cele mai mici salarii din Sanatate (pe Bucuresti), comparabile cele din provincie... si asta nu tine de stat ci de conducere. Scuza lor ? Nu da Oprescu bani... Ma rog, la acea vreme Oprescu era tartor pe acolo.

Deci nu este posibil ca dupa 10 ani de vechime sa fii incadrat la locul de munca ca DEBUTANT intr-unul din spitalele de mai sus, pe un salariu minim pe economie...

Asta asa, ca fapt divers... si crede-ma ca stiu foarte bine ce vorbesc. Nu la fel se intampla la Coltea, Fundeni, Budimex, etc... unde salariile sunt in limita decentei, atat la medici, asistente cat si la infirmiere sau brancardieri.

Deci nu ma aburi cu ce-a facut Oprescu la spitalele de mai sus, ca nu tine, smile.gif cel putin la mine. La mase, poate... ca pe ele se bazeaza catindatul.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
aleksanders
post 14 Oct 2009, 09:52
Post #637

.

flamingo atotstiutorule - eu un lucru pot spune - in universitar le era frica sa primeasca spaga si nu misca nimeni in front - iar spitalele din bucuresti le stiu destul de bine fara a merge pe acolo in plimbare - si nu imi spune mie ca cei din fundeni sunt mai bine platiti cand acolo te pun sa iti cumperi pana si o aspirina - poate ca tu privesti altfel treaba din prisma sotiei care lucreaza in mediul medical - da eu ca beneficiar al seviciilor mediacale romanesti tin sa afirma ca in universitar nu a fost nevoie sa scot bani din buzunar pentru medicamente cum e cazul fundeniului iar personalul medical nu a facut o obisnuita din spaga ...sunt multe de spus .. si nu vreau sa comentez si alte aspecte mai putin placute a lui oprescu - eu doar am vrut sa prezinta starea spitalului in sine fata de alte unitati medicale din bucuresti

--------------------
. . - . .
....
+
j.d
post 14 Oct 2009, 09:52
Post #638

...internationally known

QUOTE(aleksanders @ 14 Oct 2009, 09:18)
marea diferenta intre basescu si oprescu este ca dupa basescu a disparut flota iar dupa oprescu se vad schimbari majore atat la spitalul universitar cat si la elias - tin sa precizez ca unversitarul desi nu este clasificat ca spital de urgenta este net superior spitalului de urgente de pe stefan cel mare - asa ca intre cei doi inclin sa ii dau votul meu lui oprescu
*

E cale lunga de la un spital la o tara sau o capitala...wink.gif
Daca noi ca tara ne "mandrim" cu spitalul Municipal, atunci asta spune tot...noi nu avem nici un spital care sa mearga cum trebuie, sa fie modern, sa aiba medici competenti, sau orice alta caracteristica demna de un spital european...NICI MACAR UNUL.

--------------------
powered by TFSI
Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
+
Modus
post 14 Oct 2009, 09:55
Post #639

Membru autentic

QUOTE(cristib @ 14 Oct 2009, 09:06)
cat despre faptul ca basel ar deranja pe cineva, nu cred ca-i taman adevarat. in afara de scandalurile pe care le provoaca c-o placere sadica, baselu nu deranjeaza pe nimeni. marile afaceri necurate merg in continuare si coruptia a fost mai mare ca niciodata de cand e el prejedinte.
*

Serios? Atunci de ce l-au suspendat din functie, de ce aproapte toata mass media e anti-Basescu, dar nu si anti Geoana, Oprescu, sau Crin?
De ce Patriciu il infiereaza in toate felurile? De nedaranjant ce e, nu?

--------------------
+
aleksanders
post 14 Oct 2009, 09:57
Post #640

.

jd - eu nu compar o tara cu un spital - spun doar ca exista si siteme in romania care inca mai functioneaza - si calea si mai lunga a fost de la un vapor la o capitala si apoi la o tara-

14 Oct 2009, 09:58:
ai dreptate modus- basescu este un sfant iar familia lui este model pentru noi toti

This post has been edited by aleksanders: 14 Oct 2009, 09:58

--------------------
. . - . .
....
+
Adi86
post 14 Oct 2009, 10:03
Post #641

Membru autentic

From: Lausanne, Switzerland

O scurta caracterizare:

Mircea Geoana: cel mai bun demagog - cum sa oferi 20.000 de Euro celor veniti de afara sa voteze? Asta e cea mai tare duma auzita! laugh.gif

Crin Antonescu: proaspata imagine "Tariceanu" - imediat cum s-a retras T. de la guvernare pentru a nu pata imaginea PNL-ului (faimoasa taxa auto) au schimbat si leader-ul. Gagiul este carismatic, vorbeste foarte frumos, intr-adevar limba romana este o materie obligatorie la BAC laugh.gif . Votati-l cu incredere daca l-ati uitat cumva pe Greuceanu.

Sorin Oprescu: vorba unor colegi de forum - un spital e PEPSI fate de un intreg popor, o intreaga tara. Sorinel e cam incet, dar smecher rau.

Nici Basescu nu e departe, dar din tot raul, aleg raul cel mai "bun". Singurul mandat prezidential in care s-a simtit o crestere economica a fost cel al lui Basescu.

--------------------
Renault Megane Sedan 2008
+
xcss
post 14 Oct 2009, 10:05
Post #642

Born to Be Epic

Pe acelasi considerent, singurul mandat in care toata cresterea economica s-a dus dracului in 9 luni a fost tot al lui Basescu.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
DrK
post 14 Oct 2009, 10:06
Post #643

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

crin vs ctp a fost de vis...
"hai canta ceva in franceza cu noi " radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Dan73
post 14 Oct 2009, 10:13
Post #644

Membru autentic

Mai Modus, cand iti spun mai multi ca esti beat te duci si te culci. Domnu, alo...daca in mandatul lui nu e nici un barosan cu proces finalizat, bagat la racoare, cum poti tu spune ca e deranjant pentru mafioti, moguli etc? Ce sa spun, singur impotriva tuturor.
Ia uite ca am ajuns sa te si citez:
"Si care e modelul ala?
Iar saracul Remus Cernea trebuie sa invete sa se adreseze unui auditoriu"
Evident ca tie iti pute oricine altcineva in afara de Cel Mare, Cel Drept, Cel Sfant.
Cred ca modul tau de gandire, mai modus, este destul de larg raspandit, nu intamplator avem presedintele care-l avem...din pacate.
Uite, desi mie nu-mi place cum gandesti, eu am medicamentul pentru a scapa de dragostea asta. Va fi o sfasiere pentru tine dar trebuie sa treci peste. Modus...Basescu a condus multa vreme un VW...si l-am mai vazut si cu o Octavia. Niciodata nu l-am vazut cu un renault. Deci? Imi pare rau ca ti-am stricat sfarsitul de an.

Mai Adi...nu ca Geoana e strain de demagogie, dar vezi ca nu pentru cei care voteaza promite el 20000 de coco...ci pentru cei care se intorc in tara.

Antonescu-Greuceanu blink.gif ..interesanta deductie.

This post has been edited by Dan73: 14 Oct 2009, 10:54

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aleksanders
post 14 Oct 2009, 10:34
Post #645

.

adi- probabil ca nu ai copilarit cu basmele lui petre ispirescu de ai dedus tu ca "greuceanu' este personajul negativ

--------------------
. . - . .
....
+
Adi86
post 14 Oct 2009, 10:42
Post #646

Membru autentic

From: Lausanne, Switzerland

Sa ma explic biggrin.gif :

Limba romana - materie obligatorie la Bac - Dupa cum am zis, Antonescu vorbeste foarte frumos, are stil...Ideea este ca toti politicienii se pricep la vorbe, sunt niste filozofi, explica foarte frumos, isi sustin ideile de aceea nu se doreste scoaterea materiei din programa de Bac. Doar avem nevoie de oameni capabili care sa vorbeasca frumos, nu? huh.gif In schimb, la partea tehnica stam destul de prost...

--------------------
Renault Megane Sedan 2008
+
b76bgaarh
post 14 Oct 2009, 11:06
Post #647

Membru autentic

da de mitul german care loveste din nou nu zice nimeni nimic????

oricum base fu lucrat f bine la faza cu guvernul...si daca astia nu isi dau cu tesla in oo.... in turul I...base nu intra in turul II si daca intra va lua o f mare batai in turul II

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
Hack
post 14 Oct 2009, 14:22
Post #648

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Daca ai trai in Sibiu ti-ai da seama ca nu e mit german, dar nici eu nu sunt de acord cu propunerea lui Johannis pentru premier.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Modus
post 14 Oct 2009, 14:36
Post #649

Membru autentic

QUOTE(aleksanders @ 14 Oct 2009, 09:57)
<span class='edit'>14 Oct 2009, 09:58:</span>
ai dreptate modus- basescu este un sfant iar familia lui este model pentru noi toti
*

Basescu nu e mai sfant decat tine.

14 Oct 2009, 14:40:
QUOTE(Dan73 @ 14 Oct 2009, 10:13)
Mai Modus, cand iti spun mai multi ca esti beat te duci si te culci.
*

Asta as putea sa spun si eu acelasi lucru despre tine.

14 Oct 2009, 14:41:
Domnu, alo...daca in mandatul lui nu e nici un barosan cu proces finalizat, bagat la racoare, cum poti tu spune ca e deranjant pentru mafioti, moguli etc? Ce sa spun, singur impotriva tuturor.
*

Si atunci de ce vor in continuare sa scape de el?

14 Oct 2009, 14:42:
nu intamplator avem presedintele care-l avem...din pacate.
*

pe care pe care il avem este corect gramatical, ca doar Crin si alegatorii lui sunt mai cultivati decat Basescu si sustinatorii sai.

14 Oct 2009, 14:44:

Mai Adi...nu ca Geoana e strain de demagogie, dar vezi ca nu pentru cei care voteaza promite el 20000 de coco...ci pentru cei care se intorc in tara.
*

Bun, si care dintre cei intorsi in tara a primit 20.000 euro conform promisiunii presedintelui PSD, al carui partid a fost la guvernare pana mai adineauri?

14 Oct 2009, 15:16:
Se pare ca nici preferatul lui Crin nu este perfect http://www.mediafax.ro/politic/primarul-or...u-surse-4988803

This post has been edited by Modus: 14 Oct 2009, 15:16

--------------------
+
sandman
post 14 Oct 2009, 17:07
Post #650

Membru

naspa moment al tarii. acuma or sa profite francmasonii aia de la pnl de populatia slaba care ii crede. si vad ca sunt cativa pe aici. psd a ramas acceasi grupare comunista, cu alte capete la inaintare, dar condusa din umbra, pdl nu e departe. udmr, mai au un pic si pun mana pe tara, ca daca romanii nu merg la vot, lasa ca merg maghiarii...

--------------------
Skoda Superb 2019
+
Flamingo
post 14 Oct 2009, 19:17
Post #651

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(aleksanders @ 14 Oct 2009, 10:52)
flamingo atotstiutorule - eu un lucru pot spune - in universitar le era frica sa primeasca spaga si nu misca nimeni in front - 
*

Nu vad legatura cu ce am spus eu... Stiu doar atat, ca pe vremea cand nea Oprescu era mare carmaci la acel spital, a preferat ca banii salariatilor sa-i bage in altele. Tu, bolnav fiind... vii la spital si vrei marea cu sarea, vrei sa fii tratatat omeneste, dar nu ai de unde sa sti ca personalul moare de foame si vine la munca in scarba, in timp ce Oprescu face glume sexuale, ciupeste de c.ur asistentele si cate si mai cate.

A vrut nevasta-mea sa se angajeze acolo iar cand sefa de personal i-a citit CV-ul si a vazut ca primii ani de vechime in sanatate ii are in Bagdasar Arseni pe ATI, i-a spus ca nu are ce cauta acolo pe salariu de debutant si bine a facut ca nu a accepat, deoarece la Spitalul Coltea unde a ajuns la scurta vreme, trebuirle stau cu totul si cu totul altfel, de zici ca nu e spital din Romania... si aici nu ma refer la ce frumos arata pe dinauntru sau pe dinafara ci la partea financiara.

De ce spitalul lui Oprescu avea cele mai mici salarii din Bucuresti ? Poti sa-mi spui si mie ? Ce facea el cu banii destinati salariatilor ? De ce abia de curand au inceput sa mai creasca lefurile personalului de acolo ? Pentru ca plecau rand pe rand la alte spitale ? Hai spune-mi , ca zici ca stii foarte bine situatia...

Deci din punctul asta de vedere, Oprescu e vax pentru mine. Vino si tu cu alte argumente, cu ce-a facu pentru Bucuresti, cu autostrada aia spuspendata, nu ca a fardat spitalul X sau Y. Vorba lui J.D. ... am ajuns sa ne mandrim cu un spital in Bucuresti doar pentru cum arata. As mai spune eu si altele despre ce se intampla p-acolo dar ne-am intinde prea mult.

This post has been edited by Flamingo: 14 Oct 2009, 19:21

--------------------
+
Dan73
post 14 Oct 2009, 19:19
Post #652

Membru autentic

Modus, crezi ca iti creste tie cota cu ceva daca vanezi niste greseli de exprimare? Are vreo legatura cu subiectul?
Eu zic ca nu, faci asta pentru ca nu ai alte argumente. E un fel de atac la persoana, nefiind relevant aspectul asta , cu atat mai mult cu cat eu sunt atent in general cand scriu. Normal ca nu o sa ma apuc sa caut acum in postarile tale vreo greseala, nu ca nu as gasi, dar chiar nu merita efortul. Pe tine te califica suficient ideile pe care le exprimi, nu mai e nevoie si de altceva.
Cand vorbeam de betie ma refeream la postarea ta in care ziceai ca toata presa il ataca pe presedinte. Daca toti il ataca inseamna ca e ceva. Acum e mai usor de priceput pentru tine?
Si acum, te-as ruga sa nu mai citezi postarile mele. Evident ca si eu voi renunta sa comentez ce debitezi tu pe aici.

Sa trecem la lucruri serioase.
"ARTICOLUL 103
(1) Președintele României desemnează un candidat pentru funcția de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament.
(2) Candidatul pentru funcția de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului și a întregii liste a Guvernului.
(3) Programul și lista Guvernului se dezbat de Camera Deputaților și de Senat, în ședință comună. Parlamentul acordă încredere Guvernului cu votul majorității deputaților și senatorilor."

Constitutia e foarte clara.
Presedintele trebuie sa desemneze un premier propus de un partid care are majoritatea. Daca nu exista un asemenea partid, atunci desemneaza un premier al unei majoritati constituita din mai multe partide. E logic sa fie asa pentru ca un premier desemnat trebuie sa aiba sansa de a trece de votul parlamentului la investitura.
Presedintele face exact pe dos. Alege el un premier si il trimite in parlament netinand cont de parerea majoritatii parlamentarilor care au optat pentru un candidat de premier. Acest fapt este absurd pentru ca in acest fel presedintele ar avea posibilitatea sa numeasca la nesfarsit niste candidati la functia de premier, inaceptabili pentru majoritatea din parlament pana cand aceasta majoritatea s-ar schimba prin presiuni, negocieri sau santaje (ceea ce si urmareste el cred eu). Daca constitutia ar fi interpretata in sensul lui Basescu ar insemna ca parlamentul nu ar avea nici un rol in desemnarea premierului, decat acela de a fi de acord sub amenintarea dizolvarii, cu alegerea presedintelui. Daca nu se pun de acord ce facem? Alegeri anticipate la nesfarsit pana vine o majoritate care e de acord cu presedintele? E complet absurd.
Daca Vadim castiga alegerile de presedinte si incepe sa desemneze premieri numai de la Romania Mare? Se faca alegeri anticipate pana cand Romania Mare ajunge sa ia 50 % +1 din voturi sau se aliaza altii cu ei. Si daca nu se aliaza nimeni cu ei ce se intampla? Se fac alegeri anticipate la nesfarsit pana cand se termina mandatul presedintelui?
Mie mi se pare evident ca interpretarea data de presedinte constiturtiei e aberanta si ca aplicand aceasta solutie se poate ajunge la un blocaj total, singura solutie la iesirea din acest blocaj fiind ca parlamentul sa cedeze presedintelui.

Mai mult decat atat...presedintele nu are nici o cadere in a aprecia ce calitati trebuie sa aiba premierul si nu trebuie sa aleaga el in functie de parerea personala, asa cum a facut presedintele in seara asta...sa fie bun economist sau bun diplomat de ex. Nu are nici o cadere pentru ca un premier e votat sau demis de parlament, adica el si numai el, parlamentul, are atributul de a aprecia prin vot ce calitati trebuie sa aiba premierul.

This post has been edited by Dan73: 14 Oct 2009, 23:02

--------------------
+
Manuel
post 14 Oct 2009, 19:38
Post #653

Membru autentic

From: VASLUI

S-ar putea sa ma repet dar e I N C R E D I B I L ce face baselu'! Nu mai am cuvinte!

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Flamingo
post 14 Oct 2009, 19:48
Post #654

Membru "SPARKY Team"

Ce ? Tot Boc e premier ? radmasa.gif

--------------------
+
Manuel
post 14 Oct 2009, 23:07
Post #655

Membru autentic

Sunt curios cum or sa mai reuseasca fanii sa-l mai scoata inca odata basma curata avand in vedere ca de data asta a facut-o grav de oaie.
Modus, aphophis, cum comentati?

--------------------
+
Dan73
post 14 Oct 2009, 23:25
Post #656

Membru autentic

In mod clar e o masura abuziva. In costitutie nu putea scapa ceva care sa conduca la asemenea fundatura.
Care e solutia de iesire daca un presedinte o tine mortis cu un premier iar majoritatea parlamentarilor formata din cateva partide i se opune? Dizolva parlamentul de n ori? Evident ca nu se poate asa ceva si ca e absurd. Solutia dizolvarii parlamentului e aplicata atunci cand partidele nu cad de acord asupra unui prim ministru..adica atunci cand nu se formeaza o majoritate in parlament. Nu se dizolva parlamentul pentru ca nu voteaza ce vrea presedintele care are functie executiva ca si guvernul.
Asa ceva este cu totul inadmisibil iar argumentele cu FMI-ul si alte cenzuraturi nu sunt decat o acoperire incropita pentru o imensa si grava incalcare a constitutiei. Nu un om decide care trebuie sa fie e profilul profesional al unui premier ci acei cateva sute pe care i-am trimis in parlament sa ne reprezinte. Asa ceva e de rasul lumii. Asta ne ia din nou, a mia oara, de handicapati mintal.

--------------------
+
Flamingo
post 15 Oct 2009, 05:45
Post #657

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Manuel @ 15 Oct 2009, 00:07)
Sunt curios cum or sa mai reuseasca fanii sa-l mai scoata inca odata basma curata avand in vedere ca de data asta a facut-o grav de oaie.
Modus, aphophis, cum comentati?
*

Cu siguranta ce-a facut el este egal, ca doar nu era prost sa faca vreo greseala acum in prag de alegeri. Probabil are sfatuitri si avocati buni, care au reusit sa gaseasca tot felul de portite prin lege... Nici mie daca nu mi-ar place de tine sau de altul, e la mintea cocosului ca nu mi-ar conveni sa va am prin preajma... Simplu. wink.gif

--------------------
+
Manuel
post 15 Oct 2009, 06:23
Post #658

Membru autentic

O fi legal insa este 100% imoral! Avea cea mai buna ocazie de a pune capat crizei insa el ce face? Amana numirea unui guvern, stiind ca orice alta propunere nu va trece de parlament si il mentine in felul asta pe bocpoc pana dupa alegeri.
Inca odata se dovedeste ca basescu actioaneaza doar in propriul sau interes, ignorand pur si simplu interesul national si sacrificand milioane de oameni doar pentru a nu-si pierde scaunul.

--------------------
+
Flamingo
post 15 Oct 2009, 06:27
Post #659

Membru "SPARKY Team"

Hai ca mai e putin pana la pranz cand se pare ca va iesi Klaus Johanis... Se pare am zis, da ? biggrin.gif

--------------------
+
Modus
post 15 Oct 2009, 07:45
Post #660

Membru autentic

QUOTE(sandman @ 14 Oct 2009, 17:07)
ca daca romanii nu merg la vot, lasa ca merg maghiarii...
*

Maghiarii aceia sunt tot cetateni romani!!!

15 Oct 2009, 08:17:
Basescu nu a incalcat in niciun fel constitutia. Si imorale in primul rand sunt partidele PSD si PNL care au votat anularea legii pensiilor, o lege foarte corecta, care face parte din acordul cu FMI si Uniunea Europeana. In felul asta, alianta PSD-PNL care a functionat intotdeuna perfect a auncat tara intr-o grava criza politica. Pe buna dreptate, unul dintre liderii Partidului Popular European regreta caderea guvernului Boc.

This post has been edited by Modus: 15 Oct 2009, 08:17

--------------------
+
122 Pages « < 20 21 22 23 24 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 12:05
Dacia