Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Semnatura ta e bine plasata dupa citirea acelui blog
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
"Cate capete atatea pareri".
Intr-un stat democratic ar trebui ca nimeni sa nu iti bage pumnul in gura doar ca iti exprimi parerea. Din moment ce se poate comenta, exista si un drept la replica. Nu vad unde e problema. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(xcss @ 14 Dec 2009, 01:32) Doamna e spioanca PDL, nu-i asa ?! ![]() Sfarsitul unui partid ! - reluarea turului 2 ![]() This post has been edited by luck33ro: 14 Dec 2009, 15:38 |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@Luck3ro... postarea aia de pe blog, e acum istorie...
![]() Stiri de ultima ora... Din cauza ninsorilor, autoritatile au decalarat aseara cod portocaliu. Chiar Basescu a confirmat asta imediat dupa comunicatul BEC. ![]() $$ilviu, CGB, Daniel4ro, Rombul, Dan73, L!nux, Aleksanders, Manuel, M i h a i, Sorin1967 si inca 75 care ati votat pro Geoana... unde sunteti acum tata, ca nu va mai vad ? In alta ordine de idei, cred ca este timpul sa se inchida topicul si sa se redeschida peste 5 ani. Sa traiti bine ! ![]() This post has been edited by Flamingo: 15 Dec 2009, 19:20 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
prezent domnule Flamingo
![]() sa va verificati frigiderele din cand in cand, incepand cu luna ianuarie, dupa Sarbatori, toti astia care l-ati votat pe Baselu. hai, La multi ani! Sa va simteti bineeeee! LE Multumesc pentru onorabilul loc 3 in clasamentul tau ![]() This post has been edited by daniel4ro: 15 Dec 2009, 19:31 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Deci Geonika avea grija sa-i puna lui Daniel toate bunatatile prin frigiderele familiei. Acum il inteleg dc se agita el asa tare cu PSDelu
![]() |
--------------------
**
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
ninja, nu la asta m-am referit, dar las-o asa ca nu stau sa-ti explic tie...
crezi ca ma doare burta daca votantii lu basel vor avea ce manca? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@Xcss..
Cu toate ca multi si-au schimbat declaratiile in ultimile zile sau au demisionat din PSD (ieri 2 senatori / deputati), cred ca pentru prima data Becali a vorbit la misto... ![]() Sa revenim... Aveti mai jos episodul 441 din "O angajata Realitatea TV vorbeste" pe mesenger... ...disctutie de azi dimineata. Cine nu ma crede, ii dau copy si paste ori print screen din arhiva mesengerului: ![]() Eu: felicitari ca in ultimile zile nu v-am mai vazut pro-PSD precum in turul I si in turul II in care dadeati la greu in Basescu ![]() Ea: ![]() Ea: pai crezi k (ca) are sefu de ales? Eu: hahahaha, banuiam io ![]() Eu: cel putin in ultimile zile s-a vazut o schimbare brusca de macaz catre PDL ![]() Ea: pai da, pt ca tre sa manance si gura noastra o paine Eu: adevar graiesti ![]() Ea: si base daka m ar angaja la el m a-s duce ![]() Eu: in schimb sunt curios cine plm o sa-i mai anagajeze p-aia de la Antena3, in special pe Gadea si pe Firea Ea: ![]() Ea: ii ia Realitatea inapoi cu conditia sa cante ca noi Ea: oricum Gadea a mai lucrat la noi Eu: pai am inteles ca in unele televiziuni, redactii, etc... astia (Gadea si Firea)sunt subiect de discutie, cica li s-a facut multora sila de ei si ca n-o sa-i mai angajeze nimeni. E adevarat ? ![]() Ea: de fapt Gadea de la noi a plecat la Antena Ea: si eu am auzit ca no sa-i mai vrea nimeni Eu: naspa faza din ziua alegerilor cand Firea a facut emisiunea aia de i-a avut ca invitati pe Vadim si pe Roman si care dadeau puternic in Base... Eu: e caz penal si din cate am inteles s-au sesizat si CNA-ul dar si politia Ea: ma mir cum nu au luat amenda Eu: inca nu, mai e timp Ea: da, pt ca nu aveau voie sa pronunte nume de politcieni in ziua alegerilor Eu: corect |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
da-mi voie sa ma abtin de la vreo remarca legata de capacitatile intelectuale ce-i completeaza alura de persoana de incredere cunostintei despre care faci vorbire. nu trebuie sa redai mai mult, fiecare pasaj pe care l-ai postat pana acum releva exact proportiile zbaterilor interne.
astept sa se instaleze un guvern, sa se astearna linistea dinaintea sfarsitului. |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
Am mai postat vreo 2-3 episoade cu tanti asta pe topic... Mi-a fost candva secretara si pot bag mana in foc la capitolul barfa, televiziune si politica...
![]() Ai dreptate, e blonda, dar cand vorbesc cu ea, este sincera... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 15 Dec 2009, 19:19) @Luck3ro... postarea aia de pe blog, e acum istorie... ![]() Stiri de ultima ora... Din cauza ninsorilor, autoritatile au decalarat aseara cod portocaliu. Chiar Basescu a confirmat asta imediat dupa comunicatul BEC. ![]() $$ilviu, CGB, Daniel4ro, Rombul, Dan73, L!nux, Aleksanders, Manuel, M i h a i, Sorin1967 si inca 75 care ati votat pro Geoana... unde sunteti acum tata, ca nu va mai vad ? In alta ordine de idei, cred ca este timpul sa se inchida topicul si sa se redeschida peste 5 ani. Sa traiti bine ! ![]() Sunt aici gata sa te ascult ![]() |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
nu vom trai noi bine vor fura ei mult si bine sa aibe plozii lor ce pradui prin malluri.eu am votat cu geoana ca nu a candidat altcineva impotriva lui base. dar astia care ati votat cu base chiar credeti ca o sa traiti mai bine? nici geoana nu e mai breaz ca tara e in rahat tare dar daca va plac chilotii din politica asta e.
This post has been edited by buzasparta: 15 Dec 2009, 20:45 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 15 Dec 2009, 19:19) Unde suntem? Pai pe cand lansai tu intrebarea eu eram pe la closet unde m-am straduit sa vad legatura dintre "Monstrul de pe pachetul de Pampers" si teoria conspiratiei. Recunosc ca altii au mai multa imaginatie ![]() In alta ordine de idei, pune si tu zilnic la sectiunea stiri a forumului pasaje din conversatiile cu tipa aia...ce sa mai cetim ziare....ne documentam direct de la o sursa sincera. Daca bagi tu mana in foc nu mai incape indoiala. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 15 Dec 2009, 20:40) nu vom trai noi bine vor fura ei mult si bine sa aibe plozii lor ce pradui prin malluri.eu am votat cu geoana ca nu a candidat altcineva impotriva lui base. dar astia care ati votat cu base chiar credeti ca o sa traiti mai bine? nici geoana nu e mai breaz ca tara e in rahat tare dar daca va plac chilotii din politica asta e. eu nu am votat cu marinarul crezand ca voi trai mai bine ci am votat impotriva lui geoana, cu care sigur traiam mai rau ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
PD-L= FSN-PSD
Adevarul ca Basescu face numai figura de intelectual si el va numi doar un guvern capabil. Stati sa vedeti ce ministri vor fi propusi si apoi sa injurati! .................::::: ![]() 1. Udrea-se ocupa de dansuri si voie buna 2.Ritzi-se ocupa de transef bancar stat catre privat 3.Pogea- se ocupa cu studiul manualului de economie liceu (pentru Bac) 4.Videanu se ocupa cu relaxarea( mai tot timpul este in vacanta). Unde era cand PSD-ul a trimis cele 33 de masuri impotriva crizei? In strainatate, in vacanta......Parca acum il aud pe Base ,,Nu are rost sa luptam impotriva crizei ca nu se poate, guvernul nu si-a propus sa lupte impotriva crizei". Noi, cetatenii credeam ca de aceea este acolo guvernul, sa ia masuri sa ne ajute sa depasim etapa aceasta grea in viata! ............................ |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
eu nu ma pricep dar candva nu era pdsr sau psdr cum dracu se numea si care s-a copt s-a copt si hop doua partide: psd si pd care mai apoi si-a impletit coada cu neste "dizidenti" din pnl si a aparut pdl. culmea sa te pretinzi de dreapta cand ai fost un mare partid de stanga. numai in tarisoara asta se poate intampla asa ceva.
<span class='edit'>15 Dec 2009, 21:37:</span> @aphophis eu ma refeream la acei alegatori care au votat cu base convinsi de menirea lui mesianica pe pamantul tarii nu la alegatori cum suntem noi care am votat cu unul ca sa nu iasa altul. @dan73: prea tare. This post has been edited by buzasparta: 15 Dec 2009, 21:38 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
Ma bucur ca ati raspuns PREZENT... Deci ati fost prin zona... asteptand un semn. Nu pe bune acum... chiar era gol topicul fara voi, cel putin in ultimile zile. Va multumesc.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Hai, lasa ideile astea de superioritate, mai bine te gandesti ce faci cand incepe genialul guvern a lui Base sa faca greseli. Cine crezi ca va lua suturi?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE @aphophis eu ma refeream la acei alegatori care au votat cu base convinsi de menirea lui mesianica pe pamantul tarii nu la alegatori cum suntem noi care am votat cu unul ca sa nu iasa altul. o sa ai un shoc cand o sa aflii ca majoritatea l-au votat pe marinar tocmai ca sa nu iasa prostanacul si gasca lui de looseri? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
toti
nu vor fi suturi, cu spituri in dinti de-a dreptul ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
daniel4ro |
![]()
|
stai calm, domnu presedinte va recunoaste ca a gresit. si gata. se sterge cu buretele
votantii lu basel, nu uitati sa va verificati frigiderele, in curand vor da pe afara ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
ce sa spun. Dadeau pe dinafara daca iesea prostanacul
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
|
daniel4ro |
![]()
|
uita-te-n jur. mirosul vine din alta parte, de la varf, nu de la comentariul meu
![]() sa aveti un cincinal fericit! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
DrK |
![]()
|
tare mi-e ca intr-o situatie inversa, de la varf venea un miros de naftalina postdecembrista... evident amestecata si aia cu rahat...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Master01 |
![]()
|
Da, dar acum veti avea ocazia sa vedeti cata dreptate a avut saracul de el presedinte, ce guvern capabil va numi el, ca scrie asta in Constifutie, iar ministrii lui vor fi cei mai capabili, Udrea va impleti ciorapei frumosi si calzi de lana si va dansa hora cu cel mai frumos flacau de la targul de turism dar va face si un handjob lui sefu pe linie de partid. Si asta simultan. Videanu va renunta la plecarile in concediu fiindca il va durea in cot de tarisoara asta la care el a numarat voturile 1+1 prin telefon direct de la STS, sa nu greseasca la adunare si unde nu iesea bine aduna cu 3%, sa nu bata la ochi. Pogea va alerga cu sufletul plangand si va strange banutzii pentru infriguratii bugetari, dar nu va uita nici firma lui Flamingo pentru ca el face dreptate pt toti, nu iarta pe nimeni din patronii ce ,,fura" tara asta, dar ii va ierta pe Umbrarescu si Cocos pt ca saracii trec prin criza economica (si lor nu trebuie sa le ia ultimii banuti, saracii). O sa le si multumim acestor domni ca s-au nascut si exista pe acest pamant. Domnul Blaga va ruga din pieptul lui pe politisti sa nu ia spaga si sa nu pice la pace cu mafiotzii pentru ca sa nu il faca de rusine fata de domnul presedinte.
Da, si vreau sa o vad ministra pe doamna Pora ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
aphophis |
![]()
|
deci shhhhhhhhhhhhhh
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:20 |