Inlocuire difuzoare Laguna II, pareri pro si contra Pioneer TS-Q131C
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire difuzoare Laguna II, pareri pro si contra Pioneer TS-Q131C
djidji_thebest |
![]()
|
||
![]() untest Group: Members Posts: 235 Joined: 6 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
- MS 87 DJI
2001 1.6 16v
|
|||
djidji_thebest |
![]()
|
Astea or fi bune?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...axiale/GT5-502/ |
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
- MS 87 DJI
2001 1.6 16v
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Ia pe componente nu coaxiale.Au teoretic 35wRMS iar playerul are 4x30-40w maxim nu RMS...eu nu le-as lua.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pana in 60W RMS poate sa ia linistit orice tip de boxa. Merge pe HU.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
djidji_thebest |
![]()
|
Deci tu zici ca astea ar fi mai bune... decat cele de mai inainte? (audiofilule')
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...larion/SRS1326/ Sau astea? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...steme/GT5-500c/ This post has been edited by djidji_thebest: 15 Jul 2010, 19:25 |
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
- MS 87 DJI
2001 1.6 16v
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Eu as merge pe Clarion dupa specificatii.
Vreau sa punctez un aspect:NU am tangenta cu domeniul audio,sint amator.Am cumparat difuzoarele din titlul topicului si nu am sesizat vreo imbunatatire notabila pentru ca playerul a ramas acelasi,puterea nemodificata.Cum difuzoarele originale sint alese in asa fel incit sa sune bine (sa fie excitate) cu un curent slab cam de ordinul 4x15-18wRMS (4x40w maxim in cazul meu) nu vad cum ar putea suna mai bine neamplificate.Practica mi-a demonstrat acest lucru (repet,dupa opinia mea) si le-am vindut IMEDIAT. Un amplificator poate ar scoate ceva din ele dar eu am mai spus,le-am amplificat cu o statie MacAudio si un HU Alpine si tot se auzeau slabut. Ce ne trebuie in Laguna este un plus de bass...sint solutii postate de colegii nostri pe forum. PS:citeste CU ATENTIE prima pagina a acestui topic.Ajuta mult! This post has been edited by audiofilu': 15 Jul 2010, 20:59 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
agache_drn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 July 10 From: Tulcea ![]() |
Salutare oameni buni. Am un cd player pe Laguna mea si nu merg decat track-uri; oare daca pun un mp3 player tot de Renault original, imi mai merg comenzile pe volan? Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
|
|
djidji_thebest |
![]()
|
Din cate am inteles ar trebui sa aiba o putere in RMS cat mai mica nu-i asa?
Am gasit de la Pioneer astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...steme/TS-G131C/ Crezi ca ar fi mai bune decat celelalte? |
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
- MS 87 DJI
2001 1.6 16v
|
|
tudor79 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 September 10 From: Chisinau ![]() |
http://alpine.su/8_26_932
cre d ca voi pune asa ceva plus setul p-u comenzi de la volan... ce parere avetzi? |
--------------------
Renault
Laguna II
- C PA 754
2003 1.6 16v gaz/benzina EXPRESSION [B]Renault Laguna II 2003 1.6 16v gaz/benzina EXPRESSION[/B][IMG]http://www2.diariomotor.com/imagenes/media/renault_laguna_gt.jpg[/IMG]
|
|
millian03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 08 ![]() |
salutare ,
sper sa nu imi sariti in cap insa vin si eu aici cu intrebare referitoare la radio cd pentru ca nu stiu unde in alta parte.am o laguna 2 phase 1 si imi place foarte mult consola centrala cu radio cd-ul acela de la laguna phase 2 oare merge cumva modificata consola si la laguna 2 ph1 ca la 2? |
--------------------
BMW
320
2004 BMW 320, 2004, 2.0d, 150 CP
|
|
emze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 May 17 ![]() |
Nu merge difuzorul de la usa stanga fata. Se ajunge greu pana la firul buclucas?
|
--------------------
Renault
Laguna II-2
2006 2.0 16V
|
|
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Hyundai
i40
- CT28SBA
1.7 CRDi 136cp CVA
|
|
theWave |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 August 17 ![]() |
salutare colegi,
tin sa precizez ca m-am pricopsit si eu cu o Laguna 2 facelift si da am observat si eu ca sunetul si in special bass-ul cam lasa de dorit. am desfacut o fata de usa ( stanga spate ) si am observat ca difuzorul ii prins de fata de usa, din punctul meu de vedere cam proasta decizie pt ca fata de usa poate vibra foarte usor. Am mai observat ca difuzoarele is cam de jucarie... 13 cm. Ma gandeam sa confectionez niste incinte pe difuzoare sa concentrez bass-ul intr-un singur punct nu sa-l las sa zburde prin toata portiera. De ce zic asta ? Saptamana trecuta am dat fata de usa jos la al meu Pajero si am observat ca la el difuzoarele is bagate in incinte si prinse pe usa (pe metal ) diferentele de sunet intre Pajero si Laguna is astronomice. A mai facut vreun coleg asa ceva ? |
--------------------
Renault
Laguna 2 facelift
- BR 05 BYZ
2007/privilege/2.0 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:51 |