Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

O cafea buna, Soiuri, servire, mod de preparare

spy_oh_joy1389
post 21 Apr 2012, 14:12
Post #61

Megane zen și un mare plimbăreț

Group: Members
From: Sibiu

Pai in aceeasi logica comparam cafele fara zahar unsure.gif ? La fel si mancaruri fara condimente? (Sarea in bucate? Va aduce aminte de ceva? biggrin.gif )

http://www.diskontomat.com/popusti-snizenj...li-zagreb-1.jpg

Eu bag de asta cu putin zahar si putin lapte. Cafeaua la filtru nu imi place ca ia gust de plastic, iar cafeaua la ibric mereu dau de zat la sfarsit si ma ia "cu frisoane" laugh.gif .
Astept sa se mai incalzeasca sa imi fac Frappe. Bag blenderul sa fac niste fulgi de gheata wub.gif, niste frisca, niste ciocolata rasa

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 21 Apr 2012, 14:15

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vallixx
post 21 Apr 2012, 14:22
Post #62

Membru nesuferit

From: Bucuresti

Comparam chestii care pot fi comparate.
Nu poti compara cafeaua fara zahar - pe gustul meu, cu cafeaua cu vanilie - pe gustul tau.
E ca si cum ai compara lamai cu portocale. Tie nu ti-ar placea lamaia ca e acra, mie nu mi-ar placea portocala pt. ca e dulce, dupa care am decide ca citricele sunt naspa.

Ce incerc sa zic este ca nu poti zice despre o cafea ca este sau nu este ok, daca eu am baut cafea cu altceva. Altceva-ul ala schimba gustul cafelei, deci nu mai poti aprecia cafeaua.

In cazul tau poti compara cafeaua cu vanilie de la Starbucks, cu cafeaua cu vanilie de la......completati pe linia punctata.

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
ipiq
post 21 Apr 2012, 19:48
Post #63

The transporter

From: RO

QUOTE(A l e x @ 21 Apr 2012, 02:37)
ipiq, tu la care Starbucks ai fost, fratele meu? Sunt curios si ce bautura ti-ai comandat...

Ce "sirop, caramel, ciocolata, vanilie" ai primit tu in cafea? Cafeaua normala n-are porcariile alea, daca tu ti-ai luat moccacino sau alte bauturi efeminate asta nu inseamna ca n-au si cafea normala, pentru oameni care vor 'cafea'.

"Baga extrem de mult zahar in ele" -- Nu baga, zahar iti pui tu. Repet, daca iti iei CAFEA, nu moccacino/frappucino/cacaccino si alte shake-uri tongue.gif

Ca de obicei, carcotasii defapt nici n-au fost pe acolo sau n-au comandat ce trebuie, dar incearca sa ne convinga ca 'ie rau dom'le'

*

-"fratele meu" iti zic sincer ca am fost de 4 ori la Starbucks in viata mea de 2 ori in Viena, o data in Praga si o data in Seoul (cum ziceam mai sus, la mine in sat nu este)
-de fiecare data am fost cu gagica-mea, io am luat o CAFEA medie la pahar de plastic, gagica-mea s-a dus la un fel de pult de langa iesire si a pus in ea zahar, scortisoara, vanilie, ciocolata etc si am iesit afara, ca inauntru nu se fumeaza
-n-am incercat nicio secunda sa conving pe nimeni ca "ie rau dom'le"

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
AndreiMR
post 21 Apr 2012, 20:13
Post #64

Membru alfist

From: Pitesti

Acum nu ca vreau eu sa par snob, dar sa vrei o cafea buna si sa te duci la Starbucks e ca si cum zici "vreau sa mananc mancare buna, ma duc la McDonald's". E ok pentru cine o apreciaza, inteleg si treaba cu gusturile, dar eu nu cred ca merita ridicata in slavi, e mai mult marketing decat calitate. Mie nu mi-a placut, as da orice cafea Starbucks pe un espresso facut cum trebuie sau pe o cafea turceasca, daca e vorba de baut cafea pentru aroma, gust etc. Daca e doar un pretext de intalnire la o vorba cu cineva, merge o cafea oriunde, daca e vorba de necesitatea fizica de a bea o cafea, atunci merge si una de la automatul de cafea smile.gif
In alta ordine de idei, am incercat si Movenpick, am facut-o la ibric, mi s-a parut chiar buna.

This post has been edited by Synyster: 21 Apr 2012, 20:33

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
vallixx
post 21 Apr 2012, 20:20
Post #65

Membru nesuferit

Cine vine maine dimineata la o cafea la Starbucks la Plaza? smile.gif

--------------------
+
A l e x
post 22 Apr 2012, 12:03
Post #66

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

vallix: Eu nu vin, n-am chef de cafea dulce cu scortisoara si vanilie tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vallixx
post 22 Apr 2012, 12:37
Post #67

Membru nesuferit

Bah ce oameni sunteti, m-ati lasat singur .....eram eu si o blonda buna....singuri in tot Starbucks-ul.
Treaba nasola e ca eu am saiba pe deget, ea era absorbita de o carte....deci nu mi-a ramas decat sa-mi savurez cafeaua mea fara zahar sau alte siropuri.

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 16:06
Dacia