O cafea buna, Soiuri, servire, mod de preparare
![]() ![]() ![]() |
O cafea buna, Soiuri, servire, mod de preparare
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
||
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Comparam chestii care pot fi comparate.
Nu poti compara cafeaua fara zahar - pe gustul meu, cu cafeaua cu vanilie - pe gustul tau. E ca si cum ai compara lamai cu portocale. Tie nu ti-ar placea lamaia ca e acra, mie nu mi-ar placea portocala pt. ca e dulce, dupa care am decide ca citricele sunt naspa. Ce incerc sa zic este ca nu poti zice despre o cafea ca este sau nu este ok, daca eu am baut cafea cu altceva. Altceva-ul ala schimba gustul cafelei, deci nu mai poti aprecia cafeaua. In cazul tau poti compara cafeaua cu vanilie de la Starbucks, cu cafeaua cu vanilie de la......completati pe linia punctata. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
QUOTE(A l e x @ 21 Apr 2012, 02:37) ipiq, tu la care Starbucks ai fost, fratele meu? Sunt curios si ce bautura ti-ai comandat... Ce "sirop, caramel, ciocolata, vanilie" ai primit tu in cafea? Cafeaua normala n-are porcariile alea, daca tu ti-ai luat moccacino sau alte bauturi efeminate asta nu inseamna ca n-au si cafea normala, pentru oameni care vor 'cafea'. "Baga extrem de mult zahar in ele" -- Nu baga, zahar iti pui tu. Repet, daca iti iei CAFEA, nu moccacino/frappucino/cacaccino si alte shake-uri ![]() Ca de obicei, carcotasii defapt nici n-au fost pe acolo sau n-au comandat ce trebuie, dar incearca sa ne convinga ca 'ie rau dom'le' -"fratele meu" iti zic sincer ca am fost de 4 ori la Starbucks in viata mea de 2 ori in Viena, o data in Praga si o data in Seoul (cum ziceam mai sus, la mine in sat nu este) -de fiecare data am fost cu gagica-mea, io am luat o CAFEA medie la pahar de plastic, gagica-mea s-a dus la un fel de pult de langa iesire si a pus in ea zahar, scortisoara, vanilie, ciocolata etc si am iesit afara, ca inauntru nu se fumeaza -n-am incercat nicio secunda sa conving pe nimeni ca "ie rau dom'le" |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Acum nu ca vreau eu sa par snob, dar sa vrei o cafea buna si sa te duci la Starbucks e ca si cum zici "vreau sa mananc mancare buna, ma duc la McDonald's". E ok pentru cine o apreciaza, inteleg si treaba cu gusturile, dar eu nu cred ca merita ridicata in slavi, e mai mult marketing decat calitate. Mie nu mi-a placut, as da orice cafea Starbucks pe un espresso facut cum trebuie sau pe o cafea turceasca, daca e vorba de baut cafea pentru aroma, gust etc. Daca e doar un pretext de intalnire la o vorba cu cineva, merge o cafea oriunde, daca e vorba de necesitatea fizica de a bea o cafea, atunci merge si una de la automatul de cafea
![]() In alta ordine de idei, am incercat si Movenpick, am facut-o la ibric, mi s-a parut chiar buna. This post has been edited by Synyster: 21 Apr 2012, 20:33 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cine vine maine dimineata la o cafea la Starbucks la Plaza?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
vallix: Eu nu vin, n-am chef de cafea dulce cu scortisoara si vanilie
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
Bah ce oameni sunteti, m-ati lasat singur .....eram eu si o blonda buna....singuri in tot Starbucks-ul.
Treaba nasola e ca eu am saiba pe deget, ea era absorbita de o carte....deci nu mi-a ramas decat sa-mi savurez cafeaua mea fara zahar sau alte siropuri. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:06 |