Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Soferii vor plati de luni o taxa pentru traversarea, podului peste Dunare, Fetesti-Cernavoda

Ryk
post 10 Aug 2009, 12:54
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti / Ploiesti

nu cumpar niciodata rovinieta si nici nu o sa cumpar pentru drumurile care le avem. Daca o sa am vreun drum mai lung de facut, atunci cumpar pt. cateva zile si atat. Eram cu cineva care a fost oprit pe drumul Ploiesti - Targoviste si i s-a cerut rovinieta. L-a bufnit pe sofer rasul ca la ce drum e acolo.
Revenind la taxarea pe pod, eu as fi de acord cu ea, daca pe poduri ar fi un drum bun. Nu ca cel de la giurgeni pe care rupi masina si ti-e frica sa treci peste imbinari ca poate ramane vreo roata pe acolo.

--------------------
Renault Megane III - N-am... 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adip
post 10 Aug 2009, 13:43
Post #92

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Ryk @ 10 Aug 2009, 20:54)
Revenind la taxarea pe pod, eu as fi de acord cu ea, daca pe poduri ar fi un drum bun [...]
... si daca s-ar face asa incat sa nu apara ambuteiajele alea infecte.
Eu am ajuns la concluzia ca Romania nu are nevoie de turisti. Pur si simplu nu-i trebuie, altfel nu imi explic cum e posibil sa f...i traficul auto in halul ala. La infrastructura complet praf pe care o are, tot ce-i mai trebuie sunt drumuri blocate din cauza - ironia sortii - taxelor de platit pe respectivele drumuri.
Inteligenti oameni astia cu colectarea taxei de pod, n-am ce zice.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
argon
post 10 Aug 2009, 13:51
Post #93

Mesaj semiautomat

vorbe vorbe..a platit careva cu monede de 5 bani taxa? alt protest nu-mi vine in minte....ca de chestii gen proteste in strada si ceruta ferm demisia guvernului nu suntem in stare, bine ca vecinii unguri au fost..ca noi romanii sunteam prea ocupati sa ne vaitam si sa ne plangem de mila online.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
nairam
post 10 Aug 2009, 13:58
Post #94

Posesor de bebelus...

From: Bucuresti

Pai ie intelijenti .... ce conteaza ca sta ***** la coada .... chestia e sa faca ei rost de bani ... Ce conteaza ca se ajungea in sfarsit decent la mare (cam in 3 ore din fata casei mele) lasa.... ca si asa eram obisnuiti sa ajungem in 4-5 ore .... Ce doar nu-i nici o diferenta fata de ce era inainte.... tot cam atat faci ... Daca nu-ti convine poti sa iei trenul.... ca faci 8-9 ore ......
Aaaaa. M-am gandit .... mai bine.. Eu cred ca astia, punand taxa aia de pod au gasit solutia la criza financiara .... pe langa faptul ca incaseaza mai multi bani ... vor da de lucru si service-urilor auto pentru ca stand la coada se toceste ambreiajul mai repede si uite asa ... service-urile si producatorii de ambreiaje vor avea de lucru... si .... incetu cu incetu ... mai mult stand pe loc, decat in viteza 1 ne indreptam spre iesirea din criza .....
Eu cred ca aceasta taxa estre benefica si pentru programul prima casa... Pentru ca, stand la coada aia in drum spre mare ai timp sa te gandesti ca ar cam fi timpu sa-ti cumperi o casa ....... Mai ales daca o ai si pe soacra cu tine in masina .....
De asemenea astia care s-au gandit sa puna taxa asta de pod... S-au gandit si la bunastarea avocatilor... Pentru ca dupa atata stat in masina este foarte posibil sa discuti ceva mai mult cu sotia/sotul si ca unul sa spuna ti-am spus eu sa o luam pe partea aialalta ... Si uite asa incet incet sa se ajunga la multe divorturi .....

+10% warn pentru limbaj

This post has been edited by R19/16v: 10 Aug 2009, 14:28

--------------------
Toyota Avensis - 1.8 129 horses 2009 Executive
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
corbex
post 10 Aug 2009, 14:07
Post #95

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(vijelie @ 30 Jul 2009, 20:03)
Conform conditiilor de imprumut, si pe A1 ar fi trebuit sa se taxeze, dar avem guvernanti prea milosi si ne lasa sa ne plimbam moca.
*

N-avem guvernanti milosi care ne lasa sa ne plimbam moca. Pur si simplu nu sint in stare sa ne ia banii. Instalatii de taxare ca acelea de la cernavoda ar trebui construite la fiecare bretea care permite accesul la autostrada. Asta inseamna bani de investitii si salarii pentru n cascatori de gura, in trei schimburi, la fiecare racord rutier. Din ce-o sa-i plateasca? La cernavoda se gituie traficul din toata tara catre mare, dar in celelalte zone cum vor aduna suficienti bani ca sa nu iasa in pierdere?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
nasty
post 10 Aug 2009, 15:16
Post #96

Membru autentic

cam asa ar trebui sa fie la Cernavoda, ca sa nu mai fie coada

Attached thumbnail(s)
peage.jpg ( Size: 53.5k ) Number of downloads: 378

--------------------
. bicl/trt 2006/2020
+
Dodone
post 10 Aug 2009, 20:51
Post #97

membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)

From: Timisoara

Dream on... nani.gif

--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
+
adicaza
post 10 Aug 2009, 22:17
Post #98

Membru incepator

eu nu stiu cat mai rabdam sa-si bata astia joc de noi... poate ne meritam soarta

--------------------
Ford puma - b-85-bma 2000
+
Cocojambo
post 10 Aug 2009, 22:27
Post #99

Membru autentic

Cica astia ar scoate cam 100.000 Euro pe zi din taxa la barierele alea. Ei estimasera ma 600.000euro/luna.

Va dati seama unde se duce surplusul?

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci - B-86-... 2006
-
+
twingo_buc
post 11 Aug 2009, 09:03
Post #100

fost twingar

o luam logic. benzina dus intors la mare variaza intre 120-150 lei(masini mici medii cu un consum normal) taxa pod dus intors 20 de lei, mai platesti taxa de intrare in mamaia, mai platesti si rovigneta sa zicem pt o saptamana si aia 15 lei ..... deci cred ca usor usor o sa mergem cu avionul la mare smile.gif)

--------------------
mitsubishi colt CZ3 - B8x8BBB 1.1 75CP 2008 MOTION
fost twingar si fost TDI-st
+
einstein1984
post 11 Aug 2009, 09:37
Post #101

fan Dacia

Poate macar asa o sa mearga si romanul la mare pentru un sejur si nu ca la piscina, ca de aia se duce pe apa sambetei turismul.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit - negru pe alb masina
+
argon
post 11 Aug 2009, 09:40
Post #102

Mesaj semiautomat

care roman bre? romanul e mult, bucuresteanul vrei sa zici, si de ce s-ar duce turismul pe apa sambetei? trebuie sa doarma o noapte si sa se furajeze..

--------------------
+
lag_ph
post 11 Aug 2009, 10:11
Post #103

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

@argon : Autofurajeze tongue.gif Cine merge in Mamaia, mai bine face un ocol pe Harsova..

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - de PH - 05.10.1998
+
einstein1984
post 11 Aug 2009, 10:44
Post #104

fan Dacia

Pai de aia se duce argoane pe rapa, ca nu poti trai ca hotelier cu 1 noapte 2 pe saptamana ocupare 100% si in rest ciuc ciu.
Cat despre partea cu bucuresteanul imi permit sa te contrazic, erau in Costinesti destule masini cu numere de AG, DJ, BZ, PH, IL.

--------------------
+
argon
post 11 Aug 2009, 10:45
Post #105

Mesaj semiautomat

le-ai urmarit tu si toate alea au venit vineri si au plecat duminica?

--------------------
+
einstein1984
post 11 Aug 2009, 11:11
Post #106

fan Dacia

Am plecat sambata spre mare si circulau si astea pe autostrada, nu doar alea de Bucuresti. Si nici marti sau miercuri nu mi -sa parut ca ra fi mai putine masini de bucuresti prin statiune sau prin constanta.
ma rog, daca erai tu ministru, puneai taxa doar masinilor de bucuresti, pe alea din HD sau MM le lasai sa treaca gratis probabil.

--------------------
+
CGB
post 11 Aug 2009, 11:18
Post #107

CGB

From: behind

QUOTE(einstein1984 @ 11 Aug 2009, 10:44)
Pai de aia se duce argoane pe rapa, ca nu poti trai ca hotelier cu 1 noapte 2 pe saptamana ocupare 100% si in rest ciuc ciu.
*

ce compasiune simt fata de saracii hotelieri. mi se scurg parauri de lacrimi de mila lor.
io le propun saracutilor sa faca un calcul simplu. cat il costa pa turistu' roman+nevasta din doatre, sa petreaca un sejur de 8 zile pa litoralu' romanesc in urmatoarele conditii: hotel de 3 stele (camera curata cu tv, AC si acces gratuit la seif), demipensiune (mic dejun+cina in regim "bagi in tine cat poti si ce poti"), transport, taxe..etc...etc. cam cat ar fi costul total si final al unei asemena vacante?

hai sa luam hotelul perla (3 stele) din mamaia (am stat in el, e ok). preturi: camera dubla cu deimpensiune=336 lei/zi. 7 nopti inseamna 2352 lei. transportu' pana-n mamaia mai inseamna fro 2 mil cu totate taxele si alte rahaturi. per total=2600 lei. cam 600 euro. 300 euro de caciula. asta daca se ia camera direct de la receptie.

in cazul sejururilor pretul este cam de 2 mil/noapte camera dubla la hotel de 3 stele. fara masa. daca se adauga 2 mese si transport se ajunge tot pe la 20 si ceva de milioane.

punand la socoteala si atmosfera si peisajul de pe litoralul romanesc, cam cat de grea sa fie decizia alegerii unui concediu? pai e extrem de simpla: in nici un caz litoralul romanesc.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
einstein1984
post 11 Aug 2009, 11:25
Post #108

fan Dacia

Si cu toate astea tot e coada la cernavoda.....

--------------------
+
VladSoare
post 11 Aug 2009, 11:29
Post #109

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

Cristi, nu știu dacă putem aprecia corect costurile reale pe care le au hotelurile, pentru că nu avem acces la informații din interior. Ca să poată funcționa, hotelierii pompează bani grei în buzunarele personale ale lui Mazăre. Iar cuantumul acestor "donații" nu-l cunoaștem. wink.gif
Nu-i deloc ușor să ai o afacere în Constanța sau Mamaia. Acolo nici nu respiri dacă nu ai permisiunea lui Mazăre, iar acea permisiune e scumpă rău. wink.gif

Cît despre prețuri, am avut de ales vara asta între Mamaia și bulgari. În condiții similare, la bulgari ne costa cu 50% mai mult. Prețurile erau oarecum comparabile, însă bulgarii ne taxau 50% în plus pentru copii (doi ani și jumătate), în timp ce în Mamaia n-am plătit pentru ei. Aveam un set clar de cerințe și am căutat toate hotelurile, și de la noi și de la ei, care să le îndeplinească. La bulgari era mult mai scump, cel puțin în cazul nostru.
Ca o paranteză, n-am avut absolut nici un motiv să mă plîng de condițiile de la hotel. Totul a fost super, cu S mare. N-am avut nici o clipă vreun motiv să-mi pară rău că nu m-am dus la bulgari.

This post has been edited by VladSoare: 11 Aug 2009, 11:32

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
4 Pages « < 2 3 4
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 04:34
Dacia