Soferii vor plati de luni o taxa pentru traversarea, podului peste Dunare, Fetesti-Cernavoda
![]() ![]() ![]() |
Soferii vor plati de luni o taxa pentru traversarea, podului peste Dunare, Fetesti-Cernavoda
Ryk |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Ryk @ 10 Aug 2009, 20:54) Revenind la taxarea pe pod, eu as fi de acord cu ea, daca pe poduri ar fi un drum bun [...] ... si daca s-ar face asa incat sa nu apara ambuteiajele alea infecte.Eu am ajuns la concluzia ca Romania nu are nevoie de turisti. Pur si simplu nu-i trebuie, altfel nu imi explic cum e posibil sa f...i traficul auto in halul ala. La infrastructura complet praf pe care o are, tot ce-i mai trebuie sunt drumuri blocate din cauza - ironia sortii - taxelor de platit pe respectivele drumuri. Inteligenti oameni astia cu colectarea taxei de pod, n-am ce zice. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vorbe vorbe..a platit careva cu monede de 5 bani taxa? alt protest nu-mi vine in minte....ca de chestii gen proteste in strada si ceruta ferm demisia guvernului nu suntem in stare, bine ca vecinii unguri au fost..ca noi romanii sunteam prea ocupati sa ne vaitam si sa ne plangem de mila online.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai ie intelijenti .... ce conteaza ca sta ***** la coada .... chestia e sa faca ei rost de bani ... Ce conteaza ca se ajungea in sfarsit decent la mare (cam in 3 ore din fata casei mele) lasa.... ca si asa eram obisnuiti sa ajungem in 4-5 ore .... Ce doar nu-i nici o diferenta fata de ce era inainte.... tot cam atat faci ... Daca nu-ti convine poti sa iei trenul.... ca faci 8-9 ore ......
Aaaaa. M-am gandit .... mai bine.. Eu cred ca astia, punand taxa aia de pod au gasit solutia la criza financiara .... pe langa faptul ca incaseaza mai multi bani ... vor da de lucru si service-urilor auto pentru ca stand la coada se toceste ambreiajul mai repede si uite asa ... service-urile si producatorii de ambreiaje vor avea de lucru... si .... incetu cu incetu ... mai mult stand pe loc, decat in viteza 1 ne indreptam spre iesirea din criza ..... Eu cred ca aceasta taxa estre benefica si pentru programul prima casa... Pentru ca, stand la coada aia in drum spre mare ai timp sa te gandesti ca ar cam fi timpu sa-ti cumperi o casa ....... Mai ales daca o ai si pe soacra cu tine in masina ..... De asemenea astia care s-au gandit sa puna taxa asta de pod... S-au gandit si la bunastarea avocatilor... Pentru ca dupa atata stat in masina este foarte posibil sa discuti ceva mai mult cu sotia/sotul si ca unul sa spuna ti-am spus eu sa o luam pe partea aialalta ... Si uite asa incet incet sa se ajunga la multe divorturi ..... +10% warn pentru limbaj This post has been edited by R19/16v: 10 Aug 2009, 14:28 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 30 Jul 2009, 20:03) Conform conditiilor de imprumut, si pe A1 ar fi trebuit sa se taxeze, dar avem guvernanti prea milosi si ne lasa sa ne plimbam moca. N-avem guvernanti milosi care ne lasa sa ne plimbam moca. Pur si simplu nu sint in stare sa ne ia banii. Instalatii de taxare ca acelea de la cernavoda ar trebui construite la fiecare bretea care permite accesul la autostrada. Asta inseamna bani de investitii si salarii pentru n cascatori de gura, in trei schimburi, la fiecare racord rutier. Din ce-o sa-i plateasca? La cernavoda se gituie traficul din toata tara catre mare, dar in celelalte zone cum vor aduna suficienti bani ca sa nu iasa in pierdere? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.578 Joined: 3 January 05 ![]() |
cam asa ar trebui sa fie la Cernavoda, ca sa nu mai fie coada
Attached thumbnail(s) peage.jpg ( Size: 53.5k ) Number of downloads: 378 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Dream on...
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
adicaza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 March 09 ![]() |
eu nu stiu cat mai rabdam sa-si bata astia joc de noi... poate ne meritam soarta
|
--------------------
Ford
puma
- b-85-bma
2000
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica astia ar scoate cam 100.000 Euro pe zi din taxa la barierele alea. Ei estimasera ma 600.000euro/luna.
Va dati seama unde se duce surplusul? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
o luam logic. benzina dus intors la mare variaza intre 120-150 lei(masini mici medii cu un consum normal) taxa pod dus intors 20 de lei, mai platesti taxa de intrare in mamaia, mai platesti si rovigneta sa zicem pt o saptamana si aia 15 lei ..... deci cred ca usor usor o sa mergem cu avionul la mare
![]() |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
1.1 75CP 2008 MOTION fost twingar si fost TDI-st
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.752 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate macar asa o sa mearga si romanul la mare pentru un sejur si nu ca la piscina, ca de aia se duce pe apa sambetei turismul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
care roman bre? romanul e mult, bucuresteanul vrei sa zici, si de ce s-ar duce turismul pe apa sambetei? trebuie sa doarma o noapte si sa se furajeze..
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
@argon : Autofurajeze
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.752 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai de aia se duce argoane pe rapa, ca nu poti trai ca hotelier cu 1 noapte 2 pe saptamana ocupare 100% si in rest ciuc ciu.
Cat despre partea cu bucuresteanul imi permit sa te contrazic, erau in Costinesti destule masini cu numere de AG, DJ, BZ, PH, IL. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
argon |
![]()
|
le-ai urmarit tu si toate alea au venit vineri si au plecat duminica?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Am plecat sambata spre mare si circulau si astea pe autostrada, nu doar alea de Bucuresti. Si nici marti sau miercuri nu mi -sa parut ca ra fi mai putine masini de bucuresti prin statiune sau prin constanta.
ma rog, daca erai tu ministru, puneai taxa doar masinilor de bucuresti, pe alea din HD sau MM le lasai sa treaca gratis probabil. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 11 Aug 2009, 10:44) Pai de aia se duce argoane pe rapa, ca nu poti trai ca hotelier cu 1 noapte 2 pe saptamana ocupare 100% si in rest ciuc ciu. ce compasiune simt fata de saracii hotelieri. mi se scurg parauri de lacrimi de mila lor. io le propun saracutilor sa faca un calcul simplu. cat il costa pa turistu' roman+nevasta din doatre, sa petreaca un sejur de 8 zile pa litoralu' romanesc in urmatoarele conditii: hotel de 3 stele (camera curata cu tv, AC si acces gratuit la seif), demipensiune (mic dejun+cina in regim "bagi in tine cat poti si ce poti"), transport, taxe..etc...etc. cam cat ar fi costul total si final al unei asemena vacante? hai sa luam hotelul perla (3 stele) din mamaia (am stat in el, e ok). preturi: camera dubla cu deimpensiune=336 lei/zi. 7 nopti inseamna 2352 lei. transportu' pana-n mamaia mai inseamna fro 2 mil cu totate taxele si alte rahaturi. per total=2600 lei. cam 600 euro. 300 euro de caciula. asta daca se ia camera direct de la receptie. in cazul sejururilor pretul este cam de 2 mil/noapte camera dubla la hotel de 3 stele. fara masa. daca se adauga 2 mese si transport se ajunge tot pe la 20 si ceva de milioane. punand la socoteala si atmosfera si peisajul de pe litoralul romanesc, cam cat de grea sa fie decizia alegerii unui concediu? pai e extrem de simpla: in nici un caz litoralul romanesc. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Si cu toate astea tot e coada la cernavoda.....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Cristi, nu știu dacă putem aprecia corect costurile reale pe care le au hotelurile, pentru că nu avem acces la informații din interior. Ca să poată funcționa, hotelierii pompează bani grei în buzunarele personale ale lui Mazăre. Iar cuantumul acestor "donații" nu-l cunoaștem.
![]() Nu-i deloc ușor să ai o afacere în Constanța sau Mamaia. Acolo nici nu respiri dacă nu ai permisiunea lui Mazăre, iar acea permisiune e scumpă rău. ![]() Cît despre prețuri, am avut de ales vara asta între Mamaia și bulgari. În condiții similare, la bulgari ne costa cu 50% mai mult. Prețurile erau oarecum comparabile, însă bulgarii ne taxau 50% în plus pentru copii (doi ani și jumătate), în timp ce în Mamaia n-am plătit pentru ei. Aveam un set clar de cerințe și am căutat toate hotelurile, și de la noi și de la ei, care să le îndeplinească. La bulgari era mult mai scump, cel puțin în cazul nostru. Ca o paranteză, n-am avut absolut nici un motiv să mă plîng de condițiile de la hotel. Totul a fost super, cu S mare. N-am avut nici o clipă vreun motiv să-mi pară rău că nu m-am dus la bulgari. This post has been edited by VladSoare: 11 Aug 2009, 11:32 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 04:34 |