Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Conducere Sub Influenta Alcoolului

DannyY
post 7 Jul 2009, 17:41
Post #61

Marele plictisit

Group: Members

Amice VIVy,

Dupa cum bine observi, ai declansat un mic tsunami impotriva ta.
Imi mentin urarile din prima mea postare si imi permit sa-ti atrag atentia ca deja esti intr-un grup cu probleme: prieten care conduce cu permisul suspendat, prieten care conduce mort de beat... Mai ai prieteni din astia? Multi? Ca se pare ca iei exemple bune...

Daca (retine acest DACA) scapi de condamnare, va trebui sa-ti reanalizezi prieteniile. Decat din astia, mai bine calugar...

Daca nu... Cred ca va fi cu suspendare, asa ca rozeta-ti va ramane neajustata de data asta. Dar a doua oara...va trebui sa cauti vaselina de calitate.

Toata lumea are tot dreptul sa te judece, si stii de ce? Pentru ca ai facut-o cu premeditare. Nu 's-a intamplat sa bei accidental'. Cand te-ai urcat la volan stiai ca esti beat. Si stiai ca nu ai voie sa conduci. Nici 2 metri.

Nu exista scuza pentru asta, decat daca ai un grad inalt de retard. Dar zici ca ai luat bacul, chiar daca mai sunt(em) voci pe aici care se indoiesc.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E - 0T04``` 2004/2015/2019
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Madriann
post 7 Jul 2009, 17:48
Post #62

Membru autentic

From: Tunisia

QUOTE(VIVy @ 7 Jul 2009, 16:38)
Eu am facut postul asta pentru a afla cateva informatii ca am si eu niste dubii....

Una peste alta, lasand la o parte "mustrarile" colegilor de forum, cred totusi ca ai primit informatii utile si ca ai acum o "vedere" mult mai mai buna asupra situatiei delicate in care te afli. Faptul ca esti la prima abatere si ca nu au fost consecinte grave ale gestului tau va fi luata in considerare de catre procuror si/sau judecator...probabil vei "scapa" de executarea pedepsei in inchisoare, avand insa cazierul patat.
O greseala grava a fost aceea de a-ti pune soarta in mainile unui "doctor" care a vorbit cu alt "doctor"... o nota proasta pentru parintii tai care nu au "scuza" varstei pentru nestiinta.
Date fiind eventualele consecinte...te sfatuiesc sa stai de vorba cu un avocat.

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
rtBK
post 7 Jul 2009, 18:01
Post #63

Unique like everyone else

From: Bucuresti

era un filmulet pe youtube cu "cum sa scapi de problemele cu politia".... Colaborarea ii ducea deobicei pe cei nevinovati in puscarie cativa anisori... tocmai ca isi facea dosaru cum trebuie nenea politist icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
mihai24
post 7 Jul 2009, 18:04
Post #64

Membru autentic

QUOTE(VIVy @ 7 Jul 2009, 17:04)
Nu stiu de unde ati ajuns voi la comncluzia cu mamica si cu taticu.. Motivul pentru care sunt eu asa de sigur ca voi avea doar 90zile + amenda.. este acela ca am un prieten care este medic la spital.. si cel care mi-a prelevat probele de sange a vb cu el a 2-a zis.. si mi-a spus ca in toate cazurile in care se gaseste o alcoolemie de 0.8 in sange sanctiunile sunt cele de mai sus.. Plus ca am vb foarte frumos cu domnii politisti si acestia mi-au raspuns in aceiasi maniera..intelegandu-ma macar intr-un fel.. si am scris exact ce trebuia in declaratie.. La care si ei m-au linistit ca nu se va incepe urmarirea penala.. Al 3-lea motiv este faptul ca am avut un prieten care prin martie a patit aceiasi chestie.. si a avut cam aceleasi procente de alcool in sange cu mici diferente.. si i s-a suspendat permisul pe o per de 90 de zile + amenda. Acestea sunt motivele mele.. nu "mamica si taticu".
Si pentru ce sa-mi faca dosar penal? Pentru 1km care l-am facut eu.. nelovind pe nimeni/nimic?

Prietene, probabil acum detii o dovada fara drept de circulatie, care ti-a fost inmanata in seara cu pricina cand ti-a fost ridicat permisul, da?
Ei ia spune-ne noua daca undeva intr-un colt jos nu crie nimic cu pixul in genul dosar penal nr. ..../2009 sau ceva asemanator.

Tu daca ai ajuns sa afli rezultatul la sange si mergi pe vorbele nu stiu cui doctor care spune ca nu stiu ce prieten a patit la fel si ia dat NUP, visezi.
In momentul asta tu ai dosar penal intocmit din seara aia chiar.
Mergi la sectia de politie unde stii ca e politistul care te-a depistat in trafic si vobeste cu el.Sau mergi cu buletinul acolo si intereseaza-te despre soarta dosarelului tau.Vei fi surprins ce vei afla. biggrin.gif

--------------------
volvo s60 2.0T - sv-09-gkf 2002
+
garlic_dog
post 7 Jul 2009, 18:27
Post #65

Membru eutectic

From: Clipperton Island

Pai astea-s incurajari sau sfaturi pentru bietul baiat? Sfintilor si neprihanitilor ce sunteti. Incercati sa-l ajutati constructiv. Ajunge o maciuca la un car de oale.

Ce va mai bucurati la raul altuia!!!!!

--------------------
Tesla electrică - B05NWV 2015
Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
+
rtBK
post 7 Jul 2009, 18:31
Post #66

ce zici? bietul baiat? ne bucuram de raul altuia???

Totul pleca de la el, ce e asa greu sa aleaga intre bautura si condus?

--------------------

Trek Valencia
+
garlic_dog
post 7 Jul 2009, 18:36
Post #67

Membru eutectic

Asta stie si el, tot il pisati. Cum spuneam, ajunge o maciuca...

Nu o mai ardeti, parca voi n-ati mers machiti!!

This post has been edited by garlic_dog: 7 Jul 2009, 18:36

--------------------
+
C a t a l i n
post 7 Jul 2009, 18:38
Post #68

QUOTE(garlic_dog @ 7 Jul 2009, 19:27)
Ce va mai bucurati la raul altuia!!!!!
*

Care e acel RĂU al altuia?

Eu zic că ce s-a întâmplat și se va întâmpla e spre BINELE lui și mai ales al celorlalți...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
rtBK
post 7 Jul 2009, 18:40
Post #69

QUOTE(garlic_dog @ 7 Jul 2009, 18:36)
Asta stie si el, tot il pisati. Cum spuneam, ajunge o maciuca...
*

nu vreau sa o dau in penibil, dar de cand am luat carnetul de condus numar pe degete de cate ori am mai baut alcool.

--------------------

Trek Valencia
+
garlic_dog
post 7 Jul 2009, 18:43
Post #70

Membru eutectic

QUOTE(MAERSK @ 7 Jul 2009, 18:38)
Care e acel RĂU al altuia?

Eu zic că ce s-a întâmplat și se va întâmpla e spre BINELE lui și mai ales al celorlalți...
*

Pai asta-i!! Raul a fost facut. Alea Jacta Est.

Qui prodest ca il borâți in continuare pe baiat. Auzi la ei: pârjoale și banane...

Măi ce vă place să vă uitați la OZ.

--------------------
+
logan1.5dci
Post #71

Nu Există Informații

From: Dobrogea

QUOTE(garlic_dog @ 7 Jul 2009, 19:36)
*

Deduc un singur lucru, ca ti se pare normal si banuiesc (datorita acestei deductii) ca chiar practici sportul asta. Nasol. Sper sa nu omori pe nimeni. Pardon, am gresit, alcoolul din tine, care conduce cand esti tu "machit" sper sa nu omoare pe nimeni, ....pana te prinde.

This post has been edited by logan1.5dci: 7 Jul 2009, 18:45

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații Nu Există Informații
+
Fratzica
Post #72

Zen

Group: Moderatori

*

Nu am mers niciodata cu masina baut, prefer sa las masina si sa ma intorc cu taxiul daca e cazul, dar de obicei daca stiu ca e rost de baut, nu plec cu masina.
Cat despre inconstientii care fac asta, as propune inchisoarea obligatorie, nu cu suspendare.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
garlic_dog
post 7 Jul 2009, 18:47
Post #73

Membru eutectic

Vă abateți (grav) de la subiect. Omul vroia sfaturi, nu declarații de domnișoare neprihănite ori de burtoși cu cașchetă. O experiență similară i-ar fi de ajutor..

This post has been edited by garlic_dog: 7 Jul 2009, 18:51

--------------------
+
Fratzica
post 7 Jul 2009, 18:52
Post #74

Zen

sfatul meu e "ciocu` mic si joc de glezne". S-a jucat cu focul, s-a ars, asta e, sa suporte consecintele. Iar tu las-o mai moale cu arfele ca ne suparam.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
rtBK
post 7 Jul 2009, 18:53
Post #75

dam legatura corespondentului nostru de la puscarie... da... alo .. ne auzi? o experienta asemanatoare ne poti relata?

da... am omorat o familie intreaga si 2-3 prieteni care erau cu mine in masina pentru ca eu am vrut sa beau si sa ma distrez, dupa care m-am urcat la volan.

E ok asa?

This post has been edited by rtBK: 7 Jul 2009, 19:01

--------------------

Trek Valencia
+
logan1.5dci
post 7 Jul 2009, 19:03
Post #76

Nu Există Informații

From: Dobrogea

&feature=related

Si pentru ca tot e vorba de alcool, mai am un dor, scuteristii bauti de pe sosea, carora politia nu are ce sa le faca. De carutasi matoi nu mai zic ca degeaba vorbesc, cer prea mult.
Propun mutarea la Cafenea, ca prea multe sfaturi legale nu prea vad ce am putea da.

This post has been edited by logan1.5dci: 7 Jul 2009, 19:11

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații Nu Există Informații
+
brigada_diverse
post 7 Jul 2009, 19:12
Post #77

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

QUOTE(DannyY @ 7 Jul 2009, 10:17)
VIVy...

Prietenul tau (infractor) se incadreaza la:

"Art.86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani.
(2) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv sau permisul i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Tu te-ai incadra la:

"Art.87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani. "

Dupa cum vezi, la el exista varianta de amenda (administrativa sau penala), la tine nu. Ori inchisoare, ori contraventie. Caz in care nu exista amenda administrativa, ci doar contraventionala.

In locul tau m-as mai interesa o data care dintre probe a fost luata in considerare, s-ar putea sa fii intr-o balega foarte adanca. Sa ne spui penitenciarul, ca sa-ti aruncam portocale, chiftele...
*

nu, nu s-a incardrat, daca proba valabila e aia de 0,8...daca e aia mai mare....ala e
daca alcolemia e de 0,8 fix(nu e mai mare ca 0,8) nu se incadreaza aici, se incadreaza la aia cu sub 0,8 adica suspendare+bla bla...
daca e 0,81 atunci se incadreaza acolo...am avut sub dastea la chestionarele auto de mi s-a acrit...le scoteam cu 26 toate..deci am si eu habar
felicitari pt bac...dar...
nu pot sa ma abtin.....pur si simplu nu pot
bravo politistului...il felicit ..tot respectu..jos palaria ca te-a prins si te-a ars...o meritai...macar vad ca nu te opui....oricum pui in pericol si pe altii, orice ai spune.......si eu am dat bacu, si eu am mers cu colegii dupa la o berica...dar am baut fara alcool(gust nashpa, dar macar nu am avut probleme)...si la a 2-a intalnire nu am fost cu masina.........so....atat ete...sper ca te-ai lamurit si ma scuzi ca aduc si eu morala in plus..dar si eu am permis de 1 an juma....

spor la admitere(daca ai)...sau bafta in continuare la facultate sau ce vrei sa faci

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
C a t a l i n
post 7 Jul 2009, 19:20
Post #78

Ba nu le ai... Nu există "sub 0,8", ci "pănă la 0,8"... Că dacă ar fi cum zici tu, e o aberație să încadrezi 0,8 la sub 0,8... Deci mai scade din alea 26...

Cât despre urarea cu admiterea și facultatea, avea Mărgineanu niște versuri pe care le-aș aplica în cazul lui, dacă aș putea... smile.gif

QUOTE(Mărgineanu - Gore din Chitila)
Gore n-avea nici o buba,
Dar a mai venit o duba
Pai mi l-a dus la facultate
I-au dat 5 ani jumatate...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
mihai24
post 7 Jul 2009, 19:35
Post #79

Membru autentic

Asa este, trebuie sa iasa (scoata sub 0,80) deobicei iese 0,75 macar prima proba biggrin.gif

--------------------
volvo s60 2.0T - sv-09-gkf 2002
+
garlic_dog
post 7 Jul 2009, 19:40
Post #80

Membru eutectic

--------------------
+
klaus
post 7 Jul 2009, 22:02
Post #81

步步

*

Uite eu nu ca nu am mers machit, eu nu am mers niciodata dupa ce am baut, fie el si un deget de vin.
Dar sa te urci la volan cand esti beat cui e nu numai inconstienta, e crima cu premeditare.

As fi vrut eu sa te vad daca unul d-asta iti lovea pe cineva din familie, poate chiar pe trecerea de pietoni, daca tot asa ziceai: lasa-l, ca si eu am condus machit la viata mea. El sa fie sanatos, ca asta al meu din familie las ca-l plimb eu prin spitale, poate mai ramane si infirm, ceva, nu-i problema...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
cj98czh
post 7 Jul 2009, 22:07
Post #82

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

aplauze.gif

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
crisolro
post 8 Jul 2009, 06:26
Post #83

QUOTE(VIVy @ 7 Jul 2009, 17:04)
Si pentru ce sa-mi faca dosar penal? Pentru 1km care l-am facut eu.. nelovind pe nimeni/nimic?

*

pai tu chiar crezi ca are importanta cat ai condus? da' ia spune tu, ai mers un km pana te-au prins, dar cam cati km aveai de gand sa mergi? sau esti genu' care se duce la colt dupa o guma cu masina ca sa nu faca bataturi? ca teribilistul care a baut si se urca in masina sa se duca sa-si mai ia ceva de baut esti!

esti "ranga", nu te urci la volan.
ce atatea discutii?! pai tu nu aveai o bere la bord mai baiatule, tu erai "muci"

pe bune acum, de ce nu se face legea si la noi ca-n alte tari? te-a prins cu sticle de bautura in cabina - te arde!; esti baut bine? - faci puscarie! si sa vedeti cum se linistesc toti dupa ce sunt unii pedepsiti cum trebuie!

bine, la noi puscariile sunt pline, da' le confisti masina etc. se gasesc solutii sa nu mai iasa astfel de specimene pe sosea de sa-ti fie frica sa mai iesi pe sesea cu familia in masina

tu crezi ca si o tamponare usoara este "floare la ureche"? pai mai baiatule, mie mi-a intrat unu un spate la semafor (a plecat mai repede decat mine; nu ca a venit tare si nu a putut opri! - Doamne fereste!) si eram cu copilul (4 ani) in masina ... s-a speriat si din cand in cand imi mai aminteste de "boul" (e expresia lui) care ne-a lovit si de care eu de multe ori uit ... asta ca sa vezi ca si cea mai mica tamponare poate avea urmari neplacute

ce ai facut tu nu e o greseala (nu dai o prioritate, o calci mai mult decat trebuie, nu apreciezi o distanta etc) asa ca, din punctul meu de vedere, sper sa primesti exact ce meriti
si crede-ma: tu nu te vei cuminti dupa toate astea! si pun pariu ca dupa ce se linistesc treburile chestia asta va fi de mare fala pt. tine printre "baieti" - oricum, se pare ca erai singurul din "gasca" cu restanta la acest obiect

acum, ca o sa te vedem pe tine la stirile de la ora 5 incolatacit in jurul unui copac si cu o bujie infipta in nas nu e o problema, mi-e doar teama pt. ceilalti participanti la trafic, printre care as putea fi si eu

auzi la el! ... alcoolemie 0.92 (0.8) si omu e si cu lamaia in geam! ... pai sa-i cauti pe aia de ti-au lasat 0.8 in acte si sa le pupi mana ca eu le-as rupe-o

This post has been edited by crisolro: 8 Jul 2009, 06:35

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Batrânul
post 8 Jul 2009, 07:40
Post #84

Membru autentic

QUOTE(VIVy @ 7 Jul 2009, 16:38)
Eu nu am ce sa discut cu voi.. va place sa comentati mult despre absolut orice.. si numai de aiurea.. Si numai negativ..
Eu am facut postul asta pentru a afla cateva informatii ca am si eu niste dubii.. oricum nu ma deranja daca ma-ti fi injurat .. dar voi ati dus-o la un alt nivel.. e greseala mea.. eu voi trebui sa traiesc cu ea.. deci nu inteleg de ce va intereseaza atat de mult ca eu as putea sa intru la puscarie de ex.. crede-ti ce vreti.. dar..  eu cred ceea ce stiu ca s-a intamplat nu ceea ce imi imaginez ca s-a intamplat(ceea ce faceti voi..)..pa
*

Cred ca ne racim gura de pomana. Omul s-a suparat pe noi - dovada cele 30 de postari care s-au facut aici, dupa ultima lui postare si pe care nu cred ca le va mai citi.
Cei care aveti copii ce se apropie de 18 ani, aveti grija cu educatia lor in ce priveste consumul de alcool vs. conducerea auto.

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
george_scala_2004
post 8 Jul 2009, 07:42
Post #85

Membru autentic

...sa-i cauti pe aia de ti-au lasat 0.8 in acte si sa le pupi mana ca eu le-as rupe-o...
worship.gif worship.gif aplauze.gif coolspeak.gif

This post has been edited by george_scala_2004: 8 Jul 2009, 07:42

--------------------
... ... ...
“The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci.
+
driverx
post 8 Jul 2009, 07:52
Post #86

--- Membru cu ralanti ---

Io cred ca asta era beat rau si cand a facut topicul.....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
cj98czh
post 8 Jul 2009, 08:10
Post #87

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

Dupa mine ar trebui procedat ca in SUA... la o asa alcolemine suspendat permisul pe viata... sa vezi cum s-ar gandii de 2 ori.. inainte sa fie eroi... si cu gura mare pe forum...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
driverx
post 8 Jul 2009, 08:23
Post #88

--- Membru cu ralanti ---

Total de acord. Si daca ii prinzi conducand avand un carnet suspendat, sa infunde puscaria vreo 15-30 ani.

E culmea, daca ai flutura o arma in centru in 10 minute ai fi la sectie si ti-ai lua-o in freza rau. Dar ca fluturi o arma de peste o tona, se pare ca nu e asa mare problema. Ca sa nimeresti si sa faci faci varza 2 oameni cu o arma de foc cu o singura tragere trebuie sa fii BUN, pe cand cu o arma de o tona poti face USOR varza si 5 oameni.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
DannyY
post 8 Jul 2009, 08:53
Post #89

Marele plictisit

"Plus ca am vb foarte frumos cu domnii politisti"

Cam asa?

"si acestia mi-au raspuns in aceiasi maniera"
Incerc sa-mi imaginez radmasa.gif

"..intelegandu-ma macar intr-un fel."
In care fel? (stiind ca politaiul e platit ca sa fie intelegator cu infractorul)

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E - 0T04``` 2004/2015/2019
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
bucatzel
post 8 Jul 2009, 10:36
Post #90

Membru plictisit

From: Timisoara

Mai degraba asa:

vama veche - nu ne mai trageti pe dreapta

--------------------
Dacia 1300 - 3-SB-2608 1981
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 07:50
Dacia