Scapat de scartait usa, Sint exasperat
![]() ![]() ![]() |
Scapat de scartait usa, Sint exasperat
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
asta ma intreb si eu...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
djp3k05 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 10 May 08 From: Bucuresti ![]() |
apropo de mascat... ricochet2 vezi ca mai e un surub de desfacut inainte sa dai fata jos. in gaura de la manerul usii (vorbesc de consola unde ai butoanele de deschis geamurile), este un capacel de plastic. se scoate si sub el e un surub care va trebui desfacut si el.
|
--------------------
Renault
Laguna
Oct 1994, RXE, 2000
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Bine, cu aia incep... Stiam de la inceput de ala.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Deci... da. Trebuie sa scoti manerul ala de la portiera (pe care sunt comenzile la geamuri), trebuie sa scoti masca de la tragaci (ala de care tragi cand vrei sa deshizi portiera). In rest, surubelele care sunt pe acolo. Tragi de fata de usa in sus ca sa o scoti.
O sa vezi pe urma, intre fata de usa si portiera, un material prins cu un adeziv/mastic. Dai jos protectia asta. Iti trebuie ceva surubelnite ca sa desfaci surubelele alea de la "opritor" - nu ai tu treaba cu arcurile, nu or sa te deranjeze deloc. Scoti opritorul, il vaselinesti bine, il pui la loc. Eu nu am facut nicio branza ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu de pe a mea. Deci, stai asa, maister. O informatie importanta mi-ai dat (am vorbit ca Yoda aici). Va sa zica, tu ai luat opritorul, l-ai uns si tot scartaie si trozneste cand l-ai pus sus ? Atunci nici nu ma mai obosesc sa il gresez pe al meu. E posibil sa-si fi dat obstescul sfarsit. Ia sa intreb la Renault cat costa unul nou. Daca e pana la 100 lei il iau fara sa ma gandesc. Dar tare ma tem ca e undeva peste 400. Si atunci vorba ta, cu usa automata raman. Asa fain si liniste e acum. Nu auzi absolut nimic cand deschizi usa. Ma tem insa sa nu se lase. Mai ales ca noile difuzoare au greutate dubla fata de cele existente.
Apropo, acel burete sau ce e de izolare (il stiu, am ajuns la el) e lipit ? Inseamna ca ar trebui sa-l lipesc inapoi cand il pun ? La lucruri din astea nu ma pricep. Ma pricep sa dau cu lipici pe degete, pe haine si pe toate partile din jur ale masinii. |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
E un fel de mastic.. nu ai probleme, trebuie doar sa-l presezi mai cu tupeu, asta ca sa stea.. La mine sta portiera asa probabil de ANI.. si nu are nicio belea, nu s-a lasat.. ia vezi tu cat e o tampenie d'aia..sau du-te la un centru de dezmembrari, alege o laguna din parcare, deschide portiera, iar daca nu face zgomot, ia jucaria..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Asta ar fi o mare greseala. Aia s-a lasat pe usa si caroseria ei. Daca o pun pe masina mea, o sa scartaie poate numarul unu.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
bolturile alea nu sunt din plastic
daca se inchide corect si nuscartaie, e ok... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
da stie cineva cat costa o balamaua la usa din fata? ca aici in oradea mia cerut 300 de ron pe una ..daca as vrea sa le pun pe amandoua noi ar trebuii sa dau 600 ron numai pt o usa
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
lag_ph |
![]()
|
cu un cod pentru opritor ma rezolva cineva?
se potriveste oare si de pe alte renouri (Megane2 / Laguna2)? * poate gasesc la dezmembrari si ies mai ieftin de 100 lei/buc, cat e nou.. ala stanga fata e rupt.. dreapta fata harsaie.. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Pai nu ai cumparat una de la second, cu 10 euro ?
Am eu unul nou, sigilat, pentru stanga fata. Nu l-am montat niciodata. This post has been edited by ricochet2: 12 Jul 2010, 11:07 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
linux_addicted |
![]()
|
![]() Membru Incomod Group: Members Posts: 81 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti, jud Satu Mare ![]() |
Rico, cea mai usoara varianta: Da-i FOC!
![]() ![]() cu respect! |
--------------------
Renault
Laguna
- SM 09 AEB
1994; RXE 2.0 Nu sunt complet inutil....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
|
|
lag_ph |
![]()
|
@rico : ba da, dar nu era bun.. citeste mai sus.
@linux : ce ai domne cu rico? eu sunt cu probleme acum ![]() sau e ceva editat si nu am prins eu faza siropoasa? This post has been edited by maister_dm: 12 Jul 2010, 16:11 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Nici eu nu stiu ce are.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
Rico ai rezolvat cu opritorul ?! Problema este ca si al meu trosnea ca toti dracii. Asa ca am scos surubul dupa stalp ....si nu cum dracu am facut, dar am inchis usa si a intrat tot in usa
![]() Este greu de dat jos? se potriveste cumva de Logan? ca sincer, nu vreau sa l mai montez pe ala.... |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 18:51 |