FIA GT Bucuresti s-a anulat, sau mai bine zis s-a mutat in Budapesta
![]() ![]() ![]() |
FIA GT Bucuresti s-a anulat, sau mai bine zis s-a mutat in Budapesta
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
QUOTE Cum mergi cu metroul daca stai in Rahova? ding-ding? De unde ai tras tu concluzia ca eu stau in Rahova? Faci o confuzie... @VladSoare - nu are rost sa-ti raspund detaliat. Pot sa-ti spun insa ca mereu capitalele care au dorit sa progreseze au facut eforturi pentru a se promova in diverse moduri. Acesta era un mod bun, care a disparut. Si daca nu progresam, cu siguranta nu e bine. Ca oameni, ca oras, ca natie, etc... Cand te duci si vizitezi o tara straina sau un anumit loc te duci pentru ca ai auzit de el in majoritatea cazurilor. Nu exclud ca poti face si turism de aventura sa descoperi locuri noi; oricum, majoritatea turistilor merg "la sigur". Orasul asta arata cum arata si are infrastructura pe care o are. Si asta pentru ca oamenii s-au obisnuit cu ce primesc si incep sa considere tot ce e in jur "normal". Toti injuram zilnic traficul/aglomeratia/lipsa locurilor de parcare etc. Daca pentru noi nu face nimeni nimic, de rusinea unui turist poate s-ar misca ceva. Sau daca nu de rusine, macar,poate, cand ar fi citite comentariile lor dupa ce au vizitat urbea noastra. Dar aceste comentarii nu exista... Turisti care ar aduce si bani, indiferent cat misto se face pe aici de ei. Pe de alta parte, nu ascund pasiunea mea pentru sporturile auto. Pasiune pe care o au destui dar pentru care iar nu se face nimic. Avem cateva etape de coasta si un campionat de raliu in care doar cativa piloti merg, restul... Era o ocazie cum spunea mai sus si @einstein1984 sa vedem un spectacol la noi acasa. Avem doua federatii de automobilism sportiv, una mai varza decat cealalta ocupate sa se contreze si sa se certe. Chiar sunt curios daca ACR-ul va avea o pozitie legata de anularea cursei. Oricum, e ultimul meu post in acest topic, nu vreau sa o dam pe aratura cu discutia. This post has been edited by jack: 17 Jun 2009, 17:23 |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
N-are sens sa discutam daca era bun sau nu...parerile sunt impartite. De asemenea e clar cine are de castigat cea mai mare parte din bani. Iar acum e clar ca nu s-au inteles la malai....
E adevarat de traficul infernal....dar cand nu e? Aaaa...e simplu... suntem romani... si e mult mai simplu sa opresti complet decat sa gasesti solutii... E mult mai usor sa arunci cu rahat decat sa gasesti un echilibru.... Imaginea de tara bananiera se adanceste si mai si..ba ne-o meritam.... Acum nu mai avem decat raliurile normale care si asa nu sunt mediatizate si un Class One...noroc ca mai sunt totusi primari destupati la cap... Daca nu ar fi blocat traficul atata timp, poate ca se putea gasi un pasionat cu bani sa faca un circuit dedicat apoi usor usor se muta pe ala si usor usor veneau si alte formule...asa..a murit din fasa... Acum am reusit sa ne facem de cacao din nou. BRAVO !!!! |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(jack @ 18 Jun 2009, 01:21) De unde ai tras tu concluzia ca eu stau in Rahova? Faci o confuzie... Reformulez, ca vad ca la ora asta e mai greu sa ma fac inteles: Cum circula cineva cu metroul daca sta in Rahova? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Ca sa ma exprim ca un ardelean ce sunt: nu-i bai, ajung mai repede, mai confortabil si mai sigur la Hungaroring decat in Bucuresti. Mi se rupe de deficitul bugetar sau de imagine al Romaniei, ma duc si cheltui forinti, daca ai nostri nu mai vor sa-mi scoata leii din buzunar.
Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca cel mai bine ar fi un circuit in jurul parcului Tineretului.
Sos. Oltenitei - Calea Vacaresti - B-dul Tineretului - Calea Serban Voda. Deranjul nu ar fi prea mare, s-ar inchide doar o saptamana doar zona de acces de la Big Berceni, de la Brancoveanu si de la Parcul tineretului. Plus inca vreo 2 saptamani de circulatie nasoala. dar nasoal e si acum. Si toti locuitorii acelor zone pot lua metroul, nu-i o problema deosebita. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jack @ 17 Jun 2009, 18:21) ........ Pot sa-ti spun insa ca mereu capitalele care au dorit sa progreseze au facut eforturi pentru a se promova in diverse moduri. Acesta era un mod bun, care a disparut. ........ ne-a promovat suficient maidanezul ala la mai bine de 2 ani dupa eveniment, un search pe google dupa "fia gt dog" pune bucurestiul pe primul loc ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:34 |