Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

FIA GT Bucuresti s-a anulat, sau mai bine zis s-a mutat in Budapesta

klaus
post 17 Jun 2009, 17:01
Post #61

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(xcss @ 17 Jun 2009, 16:51)
Aici am un singur comentariu: radmasa.gif
Singurele sume reale spuse au fost asa: Nea Murgeanu a comunicat anul trecut ca deja 235.000 euro (sau cam asa ceva) erau in conturile primariei, si urma sa incaseze parca 3% din bilete. Anul trecut facusem calculele, insemna 35.000 euro daca se umpleau tribunele pana la refuz. Deci vreo 270.000 euro, hai 300k euro cu totul. Atat a fost recunoscut, drept contributie la parteneriat. Evident, niciodata nu s-a prezentat o singura dovada referitoare la sumele respective si modul de cheltuire a lor.
Iar drepturile de televiziune, incasari si sponsorizari nu se duc la primarie, se duc la ... organizator. Adica primaria (respectiv eu, cetatean) ciuciu. Dar organizatorul totul.
QUOTE(vijelie @ 17 Jun 2009, 17:17)
Fiindca foarte multa lume a avut liber oficial, ceea ce nu s-a intamplat cu ocazia evenimentului dezbatut aci.
*
La toate evenimentele OFICIALE s-a dat ceva liber. La asta nu se poate ca e evenimnet "privat", nu e de interes national, e un eveniment cu scop lucrativ.
QUOTE(costi @ 17 Jun 2009, 17:17)
Si n-a spus nimeni ca per total dura doua saptamini deranjul, cu pusul si scosul traseului. De pus il punea nemtii si mergea ceas dar scos erau romanii asa ca..... biggrin.gif
*
Ba pardon, am spus eu. Treaba incepea cu 2 saptamani inainte de eveniment, cu circulatie oarecum gatuita, iar cu 3-5 zile se inchidea cu totul. Apoi dupa eveniment inca o saptamana dezmembrarea, dar se dadea drumul la circulatie in lunea-martea urmatoare cursei, chiar daca se lucra la demontare.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jack
post 17 Jun 2009, 17:21
Post #62

Membru autentic

Group: Members
From: London

Cum mergi cu metroul daca stai in Rahova? ding-ding?

De unde ai tras tu concluzia ca eu stau in Rahova? Faci o confuzie...

@VladSoare - nu are rost sa-ti raspund detaliat.
Pot sa-ti spun insa ca mereu capitalele care au dorit sa progreseze au facut eforturi pentru a se promova in diverse moduri.
Acesta era un mod bun, care a disparut.
Si daca nu progresam, cu siguranta nu e bine. Ca oameni, ca oras, ca natie, etc...

Cand te duci si vizitezi o tara straina sau un anumit loc te duci pentru ca ai auzit de el in majoritatea cazurilor. Nu exclud ca poti face si turism de aventura sa descoperi locuri noi; oricum, majoritatea turistilor merg "la sigur".
Orasul asta arata cum arata si are infrastructura pe care o are. Si asta pentru ca oamenii s-au obisnuit cu ce primesc si incep sa considere tot ce e in jur "normal".
Toti injuram zilnic traficul/aglomeratia/lipsa locurilor de parcare etc. Daca pentru noi nu face nimeni nimic, de rusinea unui turist poate s-ar misca ceva. Sau daca nu de rusine, macar,poate, cand ar fi citite comentariile lor dupa ce au vizitat urbea noastra. Dar aceste comentarii nu exista...
Turisti care ar aduce si bani, indiferent cat misto se face pe aici de ei.

Pe de alta parte, nu ascund pasiunea mea pentru sporturile auto. Pasiune pe care o au destui dar pentru care iar nu se face nimic.
Avem cateva etape de coasta si un campionat de raliu in care doar cativa piloti merg, restul...
Era o ocazie cum spunea mai sus si @einstein1984 sa vedem un spectacol la noi acasa.
Avem doua federatii de automobilism sportiv, una mai varza decat cealalta ocupate sa se contreze si sa se certe.
Chiar sunt curios daca ACR-ul va avea o pozitie legata de anularea cursei.
Oricum, e ultimul meu post in acest topic, nu vreau sa o dam pe aratura cu discutia.

This post has been edited by jack: 17 Jun 2009, 17:23

--------------------
Vauxhall Astra 2004 SRI
+
dantes
post 17 Jun 2009, 17:25
Post #63

Membru

From: Tzaranoaia

N-are sens sa discutam daca era bun sau nu...parerile sunt impartite. De asemenea e clar cine are de castigat cea mai mare parte din bani. Iar acum e clar ca nu s-au inteles la malai....

E adevarat de traficul infernal....dar cand nu e? Aaaa...e simplu... suntem romani... si e mult mai simplu sa opresti complet decat sa gasesti solutii... E mult mai usor sa arunci cu rahat decat sa gasesti un echilibru....

Imaginea de tara bananiera se adanceste si mai si..ba ne-o meritam.... Acum nu mai avem decat raliurile normale care si asa nu sunt mediatizate si un Class One...noroc ca mai sunt totusi primari destupati la cap...
Daca nu ar fi blocat traficul atata timp, poate ca se putea gasi un pasionat cu bani sa faca un circuit dedicat apoi usor usor se muta pe ala si usor usor veneau si alte formule...asa..a murit din fasa...

Acum am reusit sa ne facem de cacao din nou.

BRAVO !!!!

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
adip
post 17 Jun 2009, 17:33
Post #64

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(jack @ 18 Jun 2009, 01:21)
De unde ai tras tu concluzia ca eu stau in Rahova? Faci o confuzie...
Reformulez, ca vad ca la ora asta e mai greu sa ma fac inteles: Cum circula cineva cu metroul daca sta in Rahova?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
chris_t
post 17 Jun 2009, 18:19
Post #65

trepadus clasic

From: Baia Mare

Ca sa ma exprim ca un ardelean ce sunt: nu-i bai, ajung mai repede, mai confortabil si mai sigur la Hungaroring decat in Bucuresti. Mi se rupe de deficitul bugetar sau de imagine al Romaniei, ma duc si cheltui forinti, daca ai nostri nu mai vor sa-mi scoata leii din buzunar.

Parerea mea.

--------------------
Renault Megane Estate 2017 ZEN
+
klaus
post 17 Jun 2009, 18:32
Post #66

步步

Group: Moderatori

Eu cred ca cel mai bine ar fi un circuit in jurul parcului Tineretului.
Sos. Oltenitei - Calea Vacaresti - B-dul Tineretului - Calea Serban Voda.
Deranjul nu ar fi prea mare, s-ar inchide doar o saptamana doar zona de acces de la Big Berceni, de la Brancoveanu si de la Parcul tineretului. Plus inca vreo 2 saptamani de circulatie nasoala. dar nasoal e si acum.
Si toti locuitorii acelor zone pot lua metroul, nu-i o problema deosebita.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Smiley
post 17 Jun 2009, 18:39
Post #67

Membru autentic

QUOTE(jack @ 17 Jun 2009, 18:21)
........
Pot sa-ti spun insa ca mereu capitalele care au dorit sa progreseze au facut eforturi pentru a se promova in diverse moduri.
Acesta era un mod bun, care a disparut.
........
*

ne-a promovat suficient maidanezul ala
la mai bine de 2 ani dupa eveniment, un search pe google dupa "fia gt dog" pune bucurestiul pe primul loc smile.gif

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 09:34
Dacia