FIA GT Bucuresti s-a anulat, sau mai bine zis s-a mutat in Budapesta
![]() ![]() ![]() |
FIA GT Bucuresti s-a anulat, sau mai bine zis s-a mutat in Budapesta
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.726 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|||
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
QUOTE Deci care au fost avantajele bucurestenilor pentru 2 saptamani de circulatie proasta, din care una de circulatie blocata in zona? Se ofera cineva sa mi le expuna? Pai hai sa incerc eu: 1. Promovarea Bucurestiului. Cum-necum, eram pe eurosport un wkd pe an. Veneau ceva (putini-multi...nu stiu) turisti, mai auzea lumea ceva de orasul asta 2. Se mai promova sportul auto si in tara asa. Chiar daca 99% din stirile legate de automobilismul sportiv in tara asta sunt legate de accidente, asta ar fi fost ocazia sa auzim si altceva. 3. Poate ar fi dus la plantarea rapida a celor 50 sau 100 de copaci care au fost taiati. Poate isi aduceau aminte ca trebuiau plantati si o si faceau. Fata de cati copaci s-au taiat in tara asta si cate parcuri au fost distruse pentru constructii,chiar nu faceau diferenta cei 50, acum pe bune... 4. Se (re)asfalta macar zona din jurul Palatului Parlamentului. Stiu, e putin, dar decat deloc... Eu am lucrat in zona la ambele editii si am simtit disconfortul, recunosc. Dar am considerat ca nu patesc nimic daca merg cu metroul 2 saptamani. Si chiar n-a murit. Daca un rezident in Monaco reuseste sa inteleaga ca un wkd, o saptamana pe an sa zicem, are traficul bulversat, de ce un roman nu poate? Sa fie oare mentalitatea? Chiar nu ii pot intelege pe cei care se bucura. Au plecat si astia. Vor mai pleca si altii. Chiar nu intelegem ca daca nu invatam de la ei si daca nu facem un mic efort nu vom progresa in veci? Pasajul de la Basarab sau cel de la Baneasa omoara traficul de atat timp. Gata, e stiuta. Nu mai zice nimeni nimic... |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.262 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca vezi masini cer ete deranjeaza, exista un nr de telefon de la firma de ridicat!
Abea asteapta sa faca ceva "biznis"! PS! As fi deacord sa-l fac in jurul parcului IOR, ca pot pune tribune fara sa taie pomi! Si sa vad ce zic omuletii din zona! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.726 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Miki, buna idee. Am un amic cu balconul exact acolo, vad cursa gratis. Problema e ca strazile sunt prea inguste (cel putin spre Gloria).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(jack @ 17 Jun 2009, 15:31) 3. Poate ar fi dus la plantarea rapida a celor 50 sau 100 de copaci care au fost taiati La ca se scot la casatorie, ii obliga sa planteze un pom. Oare este corect?17 Jun 2009, 15:37: QUOTE(miki @ 17 Jun 2009, 15:31) PS! As fi deacord sa-l fac in jurul parcului IOR, ca pot pune tribune fara sa taie pomi! Nu cred ca ai stat niciodata sa asculti shumaharii care se dau in poligonul de la Ilioara.Si sa vad ce zic omuletii din zona! This post has been edited by IRONICK: 17 Jun 2009, 14:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Ca si locuitor in zona respectiva, sunt extrem de multumit ca nu se mai face...sustin ideea unui circuit, dar in conditii civilizate si fara sa trebuiasca sa fiu deranjat, sa ocolesc prin soare nu stiu cat ca sa pot ajunge acasa, sa stau blocat cate o ora in trafic la 100 de metri de casa dar sa nu am loc unde sa las masina si sa ma duc pe jos etc...Asta vara in perioada aia, toti cocalarii insotiti de siliconate calcinate la solar care au vrut sa vina sa asiste au intrat cu masinile pana in buza circuitului, pe trotuar, pe spatiile verzi, peste tot, i-am invitat sa le bage si in lift sa le puna pe bloc...
![]() De fapt poate aia erau turistii de care se vorbeste mai sus...ca erau multe masini cu numere de Spania, Italia, Anglia... Nici cand sunt concerte nu e mai bine, alti cocalari insotiti de siliconate oxigenate care vin sa se simta bine in centru...trebuie sa platim noi in plus femeia de serviciu sa curete trotuarul de gunoaie si sticle goale... Iar pomii de care se face vorbire aici, erau plantati de peste 20 de ani... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(b06fcn @ 17 Jun 2009, 15:37) Iar pomii de care se face vorbire aici, erau plantati de peste 20 de ani... Pacat ca nu ai dat o tura pe aleea centrala inainte si dupa concertul aluia stricat la burta ...Fiecare pretuieste lucruri diferite in viata. Sa ma comport egoist si sa tip ca nu imi convine si sa nu se mai sustina nici un concert in parc? De meciurile de fotbal nu zice nimeni nimic? Nu ai loc de parcare in zona si mai ai si sansa sa ai masina zgariata sau sa ti-o furi. This post has been edited by IRONICK: 17 Jun 2009, 14:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Uite doua citate care rezuma starea de fapt cu circuitul lui peste:
QUOTE(autom @ 17 Jun 2009, 15:29) Ca fapt divers, organizatorii s-au erijat de faptul ca este eveniment public si au cerut asistenta GRATUITA pe toata perioada , din partea Pompierilor militari QUOTE(klaus @ 17 Jun 2009, 22:06) Nu am vazut un document oficial care sa comunice platile realizate de organizatori pentru utilizarea retelelor de utilitati publice (am eu niste poze de la precedentele cu furtune de pompieri conectate pe reteaua de hidranti, care doresc sa va spun ca o platim noi cu totii, nu e contorizata) In Romania trebuie sa se inteleaga o data pentru totdeauna ca *totul costa bani*. Daca pentru locuitori beneficiile sunt insignifiante raportat la nota de plata pe care o plateste contribuabilul, care mai e smecheria? De ce as vrea eu, ca locuitor al orasului, sa mi se distruga programul zilnic o saptamana intreaga pentru un eveniment care poate ca nici macar nu ma intereseaza? Vin turisti special pentru chestia aia? Cati au venit anul trecut? Dar acum doi ani? Cati bani au cheltuit turistii aia in Bucuresti? Stie cineva? Avem ceva cifre? Cand capacitatea de organizare se va imbunatati, pe o infrastructura mai buna, atunci va merita, pana atunci un eveniment din asta e doar o tichie de margaritar. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mare porcarie a fost. Nu-i de mirare ca l-a "inventat" un roman. Mi-au tocat creierii doi ani la rind. Lasind la o parte distrugerea parcului, a nervilor riveranilor si a cistigului derizoriu material si de notorietate (oricum tot "Budapest" intelegeau la TV...) eu nu-i inteleg pe piloti /echipe cum de au acceptat asa ceva, traseu ingust, distrugeri de masini la greu, imposibilitatea depasirilor si nici macar posibilitatea ridicarii rapide a masinilor avariate. O "fuseraie" cum numai la noi se putea intimpla ! Bravo dom' doctor ! Facusi si mata ceva folositor dupa cirnatii ala !
This post has been edited by costi: 17 Jun 2009, 14:48 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(jack @ 17 Jun 2009, 22:31) Eu am lucrat in zona la ambele editii si am simtit disconfortul, recunosc. Dar am considerat ca nu patesc nimic daca merg cu metroul 2 saptamani. Cum mergi cu metroul daca stai in Rahova? ding-ding? |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Din cate stiu eu, in primele doua editii (2007 si 2008) nu prea au "picat" tribunele de spectatori, pe semne, ca romanul nu era interesat excesiv de acest campionat.
Asadar eu trag o concluzie simpla rau de tot: ca au existat mult mai multe persoane deranjate de eveniment in detrimentul alora ce urmaresc acest tip de curse. Diplomatie din partea Primariei Capitalei, clar nu exista, macar spuneau ca doresc rezilierea intr-un mod public, nu de alta, dar sa nu ne facem cunoscuti ca "Primaria Capitalei nu a respectat clauzele contractuale"... adica oficial suntem varza. Daca tot vad ca se incearca creearea unui poll, zic si eu.. ca e mai bine fara "galagia" aia din centrul capitalei. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ne furam caciula singuri... Ce va tot agitati asa? S-a vazut clar ca in 2 ani de zile tribunele alea s-au umplut doar cand s-a dat accesul liber... Pentru 100 de oameni care vor sa vada cursa trebuie sa sufere pe putin de 10 ori mai multi din cauza blocajelor si a zgomotului...
Vrei cursa? Fa-o IN AFARA ORASULUI. Fa-o in jurul lacului Morii (locatie interesanta)... Fa-o undeva unde nu deranjeaza multa lume... Cum zice si colegul Avani, sunt mai multi carora nu le pasa de cursa asta... La turism mai bine o lasam balta... Eu prefer sa nu calce picior de turist in bucuresti pana nu scapam de toti cersetorii de pe strada si pana nu punem in pana mea niste indicatoare catre centrele de interes turistic din oras. Nici macar o harta turistica in engleza nu avem la indemana... NIMIC... Pai daca vin turistii sa ne vada muzeul de istorie se pierd saracii in rondul de la universitate... Cum zice si papa_mulo, daca nu ai pe ce sa le iei banii degeaba ii chemi... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
david06083 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 14 June 09 ![]() |
Ba ce naspa...tocma cand imi propusesem si eu sa ma duc vara asta
|
--------------------
Ford
Fusion
2007 , 1.4l(80 cp)
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 17 Jun 2009, 15:06) De acord 100 %...mai ales ca in cartier nu este metrou..se blocheaza traficul aiurea....plus zgomotul care pe mine ma deranjeaza...nu sunt eu obligat sa ascult motoare turate toata ziua...nu sunt impotriva evenimenteleor de genul...dar se se aleaga cu cap zona... |
--------------------
------
------
------
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Te poti duce... la vecini
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(MHY @ 17 Jun 2009, 16:31) nu sunt eu obligat sa ascult motoare turate toata ziua...nu sunt impotriva evenimenteleor de genul...dar se se aleaga cu cap zona... Asa faci si daca o gasca de tigani asculta manele in zona? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Avani |
![]()
|
Eu fac 112.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Da Ironick...sun la 112 si se rezolva totul....am sunat odata cand niste rromi spalau masinile in spatele blocului si ascultau manele de se auzeau pana la tine acasa..in 15 min totul sa rezolvat....de aia este politie comunitara si 112...daca iti este frica sa suni este treaba ta...
|
--------------------
------
------
------
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am fost nici afectat nici dezafectat, dar nu uit zvonurile (adevarate sau nu) din care se putea intelege ca respectivul contract a fost semnat in conditii cam ilegale, asa cum le sta bine unor edili europeni. Din acest punct de vedere, ma bucur ca se face o ilegalitate mai putin.
Din punct de vedere al veniturilor (va mai amintiti ce sume ne baga din top Murgeanu?), chiar ca nu mai are rost sa discutam. Exista pe undeva vreo estimare? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ar fi... 40 de milioane de euro...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(MHY @ 17 Jun 2009, 16:44) daca iti este frica sa suni este treaba ta... Remarca asta este din putul gandirii ![]() Manelele nu au cum sa ajunga la mine, ferestrele mele nu sunt la sosea si nici in spatele blocului. Nici eu nu as ezita sa procedez la fel. vijelie, preferi campanie pentru eba ...? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.904 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 17 Jun 2009, 14:40) Pacat ca nu ai dat o tura pe aleea centrala inainte si dupa concertul aluia stricat la burta ... Fiecare pretuieste lucruri diferite in viata. Sa ma comport egoist si sa tip ca nu imi convine si sa nu se mai sustina nici un concert in parc? De meciurile de fotbal nu zice nimeni nimic? Nu ai loc de parcare in zona si mai ai si sansa sa ai masina zgariata sau sa ti-o furi. ??? ce are de a face baba cu mitraliera?...parcul ala nu e pentru concerte, in weekend poate vreau sa ma odihnesc la mine acasa, de ce trebuie sa suport asa ceva? ca sa nu fiu acuzat de egoism? Ti-ar conveni sa ai parte de asa ceva la tine in fata casei? Sau sa vii acasa si sa nu ai loc de parcare, sau locul de parcare platit sa fie ocupat de vreun "jmeker" cu ceafa lata venit la concert? De ce nu se fac aceste concerte in Herastrau, in Parcul IOR sau in alte parcuri, sau in oricare din parcurile din Bucuresti, in mod alternativ? |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
IRONICK |
![]()
|
Are pentru ca este tot un eveniment. Pe mine nu ma deranjeaza, poate sa faca in orice parc vor ei si in ce mod vrei tu. Dar se se faca de toate, nu doar anumite preferinte. Mie chiar si francofonia mi-a placut.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Evenimentul ala dureaza o zi... Nu 2 saptamani...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 17 Jun 2009, 14:21) Eu sint dar in afara de citeva poze entuziaste facute inainte sa traga plasticele alea peste tot imprejur nu-mi aduc aminte sa mai fi avut alte motive de bucurie. Cel mai mult m-a deranjat c-au distrus parcul ala degeaba. Masina (cind veneam cu ea) o lasam la Opera si in rest mult zgomot si mizerie. Ironia sortii face ca tocmai acum sa ma fi mutat de acolo ![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(RaduNG @ 17 Jun 2009, 17:14) Evenimentul ala dureaza o zi... Nu 2 saptamani... Serios? Cate zile a fost inchis parcul pentru un concert? Cate concerte sunt intr-un an? QUOTE(vijelie @ 17 Jun 2009, 17:17) Fiindca foarte multa lume a avut liber oficial Eu nu am avut, dar nu de asta discutam. Ci de circulatia din zona.QUOTE(costi @ 17 Jun 2009, 17:17) Ironia sortii face ca tocmai acum sa ma fi mutat de acolo Evident, cat timp nu este langa gradina ta, nu te deranjeaza.This post has been edited by IRONICK: 17 Jun 2009, 16:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 17 Jun 2009, 23:51) Ar fi... 40 de milioane de euro... Says who?In etapa de Formula 1 organizata in Melbourne in martie, in Albert Park, nu se incaseaza atat! Cine a sugerat suma asta? |
--------------------
*
*
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE 1. Promovarea Bucurestiului. Cum-necum, eram pe eurosport un wkd pe an. Veneau ceva (putini-multi...nu stiu) turisti, mai auzea lumea ceva de orasul asta Și dacă auzea, ce? Cum dracu' atîtea sate și orășele din toată lumea pot trăi bine-mersi fără să audă nimeni de ele, în schimb noi murim de grija de a auzi străinii de noi? Cu ce ne încălzește pe noi, practic, faptul că aud cîțiva potențiali turiști de București? Chiar nu înțeleg obsesia asta a românilor de a se face cunoscuți și plăcuți străinilor. Nu știu de alții, dar eu pot trăi foaaaarte bine chiar dacă nu aude nimeni de circuitul auto din buricul Bucureștilor. QUOTE Fata de cati copaci s-au taiat in tara asta si cate parcuri au fost distruse pentru constructii,chiar nu faceau diferenta cei 50, acum pe bune... Fiecare copac în parte face diferența! Chiar și unul singur tăiat degeaba este prea mult! Cum poți să spui așa ceva? În loc să luăm măsuri să nu se mai întîmple așa ceva, vrei să continuăm pe motiv că "deja s-a făcut destul, deci încă un pic nu mai contează"? QUOTE Eu am lucrat in zona la ambele editii si am simtit disconfortul, recunosc. Dar am considerat ca nu patesc nimic daca merg cu metroul 2 saptamani. Si chiar n-a murit. Tu ai fost printre cei norocoși. Alții n-au avut norocul să aibă metrou la dispoziție. Să te văd cum mergi tu cu metroul în Drumul Taberei sau în Ghencea sau în Colentina, etc.. QUOTE Daca un rezident in Monaco reuseste sa inteleaga ca un wkd, o saptamana pe an sa zicem, are traficul bulversat, de ce un roman nu poate? Pentru că tu compari un grup de cîțiva bogătani pentru care condusul înseamnă să scoată duminica Aston Martinul la o plimbărică, cu patru milioane de oameni care zi de zi muncesc de le sar capacele în condiții subumane ca să aibă ce pune seara pe masă. Nu-i același lucru. QUOTE Chiar nu ii pot intelege pe cei care se bucura. Au plecat si astia. Vor mai pleca si altii. Și dacă pleacă, ce? Ducă-se. Cu ce te afectează? QUOTE Chiar nu intelegem ca daca nu invatam de la ei si daca nu facem un mic efort nu vom progresa in veci? Ce legătură are progresul cu asta? Ți se pare că sufocarea întregii capitale doar de dragul unei distracții ar fi vreun progres? QUOTE Pasajul de la Basarab sau cel de la Baneasa omoara traficul de atat timp. Gata, e stiuta. Nu mai zice nimeni nimic... Ăla va avea o utilitate practică. Va folosi la ceva concret. Cînd va fi gata, va fi un progres colosal. Pe cînd circuitul este numai distracție și nimic mai mult. Nu se compară. This post has been edited by VladSoare: 17 Jun 2009, 16:50 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:31 |