Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Posturi disparute la sectiunea Stiri

adip
post 13 May 2009, 17:27
Post #1

Banned

Group: Members
From: Melbourne, Victoria

Constat consternat ca de la o vreme, aproape tot ce scriu la sectiunea "Stiri" dispare fara urma. Pot afla de ce se intampla asta? Chiar tot ce scriu e offtopic?
Ultimul post disparut e pe subiectul cu ultimele evenimente paranormale din Bucegi, in care am intrebat, cat se poate de serios, daca subiectul e pe bune, fiindca mie toata discutia mi se pare o caterinca dusa la extrem si vreau sa stiu daca e vorba de o stire sau de un hoax.
Care e motivatia? Intreb, nu dau cu parul

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 13 May 2009, 17:31
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

pai este un subiect paranormal...deci......

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
cmandrei
post 13 May 2009, 17:32
Post #3

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Domnule adip

Regulament Forum
2.a). Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul).

+

Avand in vedere ca este un subiect "finut"/"bizar" si deja multi utilizatori au scris pe acolo doar "sa faca un post un plus" {ca sa nu zic degeaba} NU se mai tolereaza nici un post/interventie @fara un continut real si util forumului@ ...

+

Luand in considerare subiectul nu cred ca exista cineva care poate spune daca ceea ce s-a scris este realitate sau nu ... cu un procent exact ... astfel ca se aplica regulamentul.

Acesta este punctul meu de vedere, mai mult nu prea am ce sa mai explic. Imi pare rau.

Spor,

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
adip
post 13 May 2009, 17:45
Post #4

Banned

QUOTE(cmandrei @ 14 May 2009, 01:32)
2.a). Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul)
cmandrei, folosindu-te de paragraful asta si arogandu-ti dreptul de a fi Dumnezeu in a aprecia care post e util si real, ce vrei sa demonstrezi de fapt? Pentru mine nu demonstrezi altceva decat ca esti incapabil de a modera pe o anumita sectiune, tolerand un subiect *cel putin* bizar, dar stergand in acelasi timp posturile care ridica un semn de intrebare asupra caracterului de stire intr-o discutie cu schelete de uriasi, varcolaci, solomonari si asa mai departe.
Logica ta functioneaza cu totul si cu totul aparte.

This post has been edited by adip: 13 May 2009, 17:46

--------------------
* * *
+
cmandrei
post 13 May 2009, 19:15
Post #5

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

@adip ... Iti multumesc ca m-ai inteles. Esti un adevarat Domn.

Spor in toate.

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
M i h a i
post 13 May 2009, 20:43
Post #6

Andrei ruls valuri.gif hai mai adip..te superi pentru niste posturi sterse...ce naiba...asta chiar nu este motiv de suparare...sunt lucruri cu adevarat nasoale care pot creea suparare...nu un forum..nu cateva posturi sterse...fiecare mai postam ''lucruri neinteresante'' care sunt sterse de catre moderatori...Asa ca ...du-te si cumpara 2 beri..o pizza...si ''chillout'' tongue.gif (nu am putut sa-ti spun sa mananci 3 sarmale cu mamaliguta si smantana,niste mici sau pomana porcului,,,ca eram offtopic tongue.gif )

--------------------
------ ------ ------
+
adip
post 14 May 2009, 00:48
Post #7

Banned

Nu-s suparat, ci mai degraba nedumerit. Cand un membru al forumului iti vaneaza posturile cu obstinatie si ti le sterge pe cele care lui i se par ca nu aduc un continut util, tu cum ai reactiona?
Idiotenia aia de subiect rezista cu brio pe o sectiune despre care se pretinde de catre cmandrei ca ar trebui sa suporte doar continut util. Simplul fapt de a pune la indoiala veridicitatea subiectului i-a atras atentia lui cmandrei care mi-a sters intrebarea. Nu e un capat de lume toata povestea asta dar cand se aduna mai multe devina cam deranjant.
Tot de la cmandrei, patriotul de serviciu, am primit recent 10% doar pentru ca i-am facut handicapati pe creatorii idioteniei de clip numita "Romania - land of choice". cmandrei, ai participat cumva la realizare cu pricina, pe care se vor plati bani de la buget?
Nu mi se pare chiar normal ca din cand in cand sa apara cate unul ca cmandrei si sa "modereze" in felul asta.

--------------------
* * *
+
Victoras2001
post 14 May 2009, 07:05
Post #8

Membru autentic

Daca eram moderator iti tranteam inca 10% pentru ca ai jignit handicapatii. laugh.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
argon
post 14 May 2009, 08:26
Post #9

Mesaj semiautomat

in loc sa va bucurati ca sterge fara warn...

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Lostboy
post 14 May 2009, 08:30
Post #10

Finding my way!

Eu am primit warn și mi-a fost ștersă postarea pt. că am fost offtopic pe un topic inițiat .....de mine. La mai mare. Respecte.

--------------------
. . .
+
DrK
post 14 May 2009, 09:27
Post #11

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Scopul unui forum este sa se discute pe el. Daca noi nu avem unde sa dezbatem o problema fie ea "finut/bizar" catalogata sau reala, ce ne mai ramane de facut? Sa citim cu zice si colegu adip prostiile cu land of choice si ciorba de posturi de la cafenea? Nici acolo nu poti dezbate un subiect pentru ca, citez: "apar flameuri".
Post util? Ce-i aia? Care este definitia unui post util si de ce un post cu intrebare nu poate face parte dintr-o subcategorie a postului util?

This post has been edited by RaduNG: 14 May 2009, 09:27

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
hellcat
post 14 May 2009, 09:30
Post #12

FrontYard Motorsport

From: Dieppe

adip: O greseala pe care o faceti, e ca nu stiti sa va opriti cand trebuie, pentru voi cuvantul limita nu e aplicabil aici...ai primit o explicatie, ok, gata...ce atatea comentarii, care normal deviaza in altele...
Problema e ca uneori se greseste intentionat, nu crezi?

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
adip
post 14 May 2009, 09:58
Post #13

Banned

QUOTE(hellcat @ 14 May 2009, 17:30)
ai primit o explicatie, ok, gata...ce atatea comentarii, care normal deviaza in altele...
hellcat, am primit o explicatie proasta, dupa cum e evident. Dar asta e, unii chiar nu au suficient curaj sa recunoasca atunci cand gresesc. Cu atat mai rau daca o fac cu intentie.
Ce se poate spune mai mult cand atata rea-vointa e asa vizibila? Din punctul meu de vedere se poate inchide, m-am lamurit cu cmandrei

--------------------
* * *
+
eduardsebe
post 14 May 2009, 14:52
Post #14

Membru Expressionist

Pe buna dreptate a spus-o cmandrei...
Chiar eu am dat report sa se faca curat pe acolo wink.gif
Intru-cat chiar si unii moderatorii luau in ras acel subiect, pentru asa cum a spus si cmandrei, sa faca un numar de posturi cat mai mare si nu numai...

Te-a lamurit chiar foarte bine,mai bine de atat nu cred ca putea, si zi mersi ca nu s-a lasat cu warn sau vacante dry.gif

This post has been edited by eduardsebe: 14 May 2009, 14:53

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
R19/16v
post 14 May 2009, 15:34
Post #15

Oldschool Member

From: Ploiesti

Daca ai ajuns sa primesti warn de la cmandrei e semn clar ca ai depasit cu mult regulamentul sau limita bunului simt! Nu e moderator mai permisiv ca el pe reno!

Daca era Liviu moderator la stiri, acum plangeati ca aveati conturile blocate!

Adip, te rog, sa iei legatura cu unul dintre Administratori daca consideri ca ai fost nedreptatit.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
IRONICK
post 14 May 2009, 15:56
Post #16

-

From: Romania

QUOTE(adip @ 14 May 2009, 01:48)
Nu-s suparat
nici eu, abia il astept diseara. tocmai am iesit dintr-un suspend de cateva saptamani dat de el. imi iau bata cu mine, macar cat o sa stea in spital nu imi mai da suspend ... 10412898.gif
da poate scapa daca face cinste cu o shaorma biggrin.gif

EL. Hai bah adipule, chiar era necesar topic? Parca suntem la gradinita, pe bune

This post has been edited by IRONICK: 14 May 2009, 16:01

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
vis-a-vis
post 14 May 2009, 16:10
Post #17

DaciaClubber

QUOTE(argon @ 14 May 2009, 09:26)
in loc sa va bucurati ca sterge fara warn...
*

Jura-te!

QUOTE(R19/16v @ 14 May 2009, 16:34)
Daca ai ajuns sa primesti warn de la cmandrei e semn clar ca ai depasit cu mult regulamentul sau limita bunului simt! Nu e moderator mai permisiv ca el pe reno!
*

Hai las-o-n vraja marii! radmasa.gif

Cel mai mult ma oftic ca de la warn 40% am ajuns la 0% si mi-a stricat mandrete de warn imaculat.
Bai frate, avem mii de posturi. Chiar ne vezi puberi la noada sa alergam dupa posturi. Ce mama dracu' sa facem cu ele?
Unele stiri sunt chiar de rahat, ma da-o dracu de politie. Pai chiar sa ma uit de fiecare data unde postez sa nu-mi dea cmandrei warn?
Am uitat de bursa, am uitat de sectiunea video (atat cat ma putut), acum sa ma feresc si de stiri?
Pai sa las sa debiteze fel si fel de aberanti? Ma simt dator sa le dau la cap unora, pentru a nu duce in jos forumul.

Stiti vorba aia, "fara foc nu iese fum".
IRONICK, vin ma si io?

This post has been edited by vis-a-vis: 14 May 2009, 16:12

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
adip
post 15 May 2009, 08:28
Post #18

Banned

QUOTE(R19/16v @ 14 May 2009, 23:34)
Imi place ca, atat tu, cat si hellcat, imi spuneti ca am depasit limita, dar nici unul dintre voi nu se refera la postul pentru care am luat 10%. Nu mai vorbesc de celelalte posturi care mi-au fost sterse de acelasi cmandrei si care erau foarte ontopic.
In plus, nu am de ce lua legatura cu administratorii pentru un nimic din asta, ar fi suficient ca moderatorii sa actioneze cu mai multa raspundere atunci cand o fac.
QUOTE(IRONICK @ 14 May 2009, 23:56)
Hai bah adipule, chiar era necesar topic? Parca suntem la gradinita, pe bune
Mai, nu stiu cum sa iti zic, dar cand ti se tot sterg posturi aiurea, fara nici o explicatie, parca ti se urca un pic sangele in cap, mai ales stiind ca sunt sterse gratuit, ce ai face? Problema e ca nu e prima data cand cmandrei ma vaneaza aiurea. Nu am obiceiul sa ma plang de chestii de genul asta, dar exista si o limita, ca tot vorbesc altii pe aici de limite.
Parerea mea™

--------------------
* * *
+
C a t a l i n
post 15 May 2009, 08:38
Post #19

Mie-mi place când se șterge din 2 în 3, și rămân mesaje în pom...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Garett
post 3 Jun 2009, 19:44
Post #20

Membru autentic

From: Galati

Adevarul e ca am observat si eu o frenezie in a sterge posturi pana nu se mai intelege nimic din discutie, doar de dragul de a "modera". Din cate stiu eu "moderator" vine de la "moderatie", capacitatea de a aduce discutia pe un fagas nu de a sterge in nestire posturi. Inteleg sa intervii atunci cand apar jigniri sau cand discutia degenereaza dar sa stergi tot ce-ti iese in cale doar pentru ca tu, ca moderator consideri ca este off-topic...ma rog. Intram aici ca sa discutam, sa ne destindem, cata vreme nu sarim, virtual, unii la gatul altora nu inteleg unde este problema si unde este off-topicul!

This post has been edited by Garett: 3 Jun 2009, 19:47

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
adip
post 4 Jun 2009, 14:57
Post #21

Banned

Cea mai jenanta mi se pare urmatoarea abordare: se deschide un nou subiect la stiri. O stire adica. Mai precis, continea fragmente luate cu copy-paste de pe site-ul care a publicat articolul. Apar trollii de serviciu (nu ca eu n-as fi unul dintre ei biggrin.gif) si fac subiectul praf. Apare apoi un "moderator" care, in loc sa curete subiectul si sa imparta sanctiuni (daca e cazul) pentru offtopic sau atacuri, inchide sau sterge subiectul cu totul.
E o dovada evidenta de incapacitate de a modera, mai rau de atat nu se poate modera. Daca nu-ti poti face treaba altfel decat stergand sau inchizand subiectul - care e o *stire* pe sectiunea Stiri - te lasi de meserie, lasi pe altul sa se ocupe.
Ai mei 0.02aud

--------------------
* * *
+
IRONICK
post 4 Jun 2009, 14:59
Post #22

-

Hyundai ruleeeezz!!!!

--------------------
+
eduardsebe
post 4 Jun 2009, 16:12
Post #23

Membru Expressionist

QUOTE(adip @ 4 Jun 2009, 14:57)
Cea mai jenanta mi se pare urmatoarea abordare: se deschide un nou subiect la stiri. O stire adica. Mai precis, continea fragmente luate cu copy-paste de pe site-ul care a publicat articolul. Apar trollii de serviciu (nu ca eu n-as fi unul dintre ei biggrin.gif) si fac subiectul praf. Apare apoi un "moderator" care, in loc sa curete subiectul si sa imparta sanctiuni (daca e cazul) pentru offtopic sau atacuri, inchide sau sterge subiectul cu totul.
E o dovada evidenta de incapacitate de a modera, mai rau de atat nu se poate modera. Daca nu-ti poti face treaba altfel decat stergand sau inchizand subiectul - care e o *stire* pe sectiunea Stiri - te lasi de meserie, lasi pe altul sa se ocupe.
Ai mei 0.02aud
*

Ai spus-o foarte bine....si legat de topicul de la stiri era cel facut de mine... blush.gif

QUOTE(IRONICK @ 4 Jun 2009, 14:59)
Hyundai ruleeeezz!!!!
*

Stii....exista si forum cu Hyundai,Reno nu este singurul forum auto wink.gif no offense

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
IRONICK
post 4 Jun 2009, 16:16
Post #24

-

QUOTE(eduardsebe @ 4 Jun 2009, 17:12)
Stii....exista si forum cu Hyundai,Reno nu este singurul forum auto wink.gif no offense
unii au chiar si conturi acolo ... sau am fost eu prea subtil?

This post has been edited by IRONICK: 4 Jun 2009, 16:21

--------------------
+
adip
post 4 Jun 2009, 16:41
Post #25

Banned

IRONICK, se vede inca o data cat de coerent si la subiect esti. Ce-are a face Hyundai cu discutia asta, sau cu stirea care a fost stearsa. Esti pe langa problema. Iarasi. Nu faci altceva decat sa provoci discutii stupide, relativ insipide, pentru a arunca in derizoriu orice nu-ti convine. E o tactica abila la care din pacate pun botul si unii care au dreptul sa curete mizeria.
Dar fiindca vad ca insisti: nu ma intereseaza forumul Hyundai, nu am ce citi acolo, masina mea functioneaza perfect.

--------------------
* * *
+
R19/16v
post 4 Jun 2009, 16:49
Post #26

Oldschool Member

Adip, tu nu ai facut decat sa pui o amarata de "stire" in care ni se aducea la cunostinta ca reno numai masini frantuzesti nu face. Asa cum ti-am mai spus - se numeste globalizare! Deal with it!

Stii si tu la fel de bine ca si mine ca topicul respectiv ar fi iscat numai probleme, motiv pentru care tu l-ai postat, iar eu l-am sters si o voi face in continuare pentru a pastra un calm relativ pe forum.

Vrei exigenta, atunci exigenta vom avea.

Alte nelamuriri?

--------------------
+
Garett
post 4 Jun 2009, 16:57
Post #27

Membru autentic

From: Galati

Orice s-ar spune, nu poti sa negi ca exista o anumita inclinatie pro-Renault in actul de moderare, orice discutie anti-Renault, sau mai bine zis perceputa ca atare este taiata "pentru a pastra un calm relativ", orice discutie pro-Renault este lasata sa se desfasoare libera.
Apropo, am si eu o nelamurire: de ce s-a inchis topicul despre Dacia SUV pana la urma?

This post has been edited by Garett: 4 Jun 2009, 16:58

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
adip
post 4 Jun 2009, 17:12
Post #28

Banned

QUOTE(R19/16v @ 5 Jun 2009, 00:49)
eu l-am sters si o voi face in continuare pentru a pastra un calm relativ pe forum.
Pentru inceput e ok, dar in timp ai putea incerca sa inveti de la ceilalti moderatori in ce consta de fapt actul de moderare. Pana atunci, vorbim discutii.
QUOTE(R19/16v @ 5 Jun 2009, 00:49)
Alte nelamuriri?
Deocamdata nu.

--------------------
* * *
+
IRONICK
post 4 Jun 2009, 19:11
Post #29

-

QUOTE(adip @ 4 Jun 2009, 17:41)
Dar fiindca vad ca insisti: nu ma intereseaza forumul Hyundai, nu am ce citi acolo, masina mea functioneaza perfect
deci cum am zis mai sus, hyundai ruleeezzz. Vezi ca mai sunt pe aici cativa cu vag&tedei ruleezz.

--------------------
+
R19/16v
post 4 Jun 2009, 20:38
Post #30

Oldschool Member

@Garret imi permit sa parafrazez o persoana importanta de p-aici - ultima data cand m-am uitat, sus pe banner scrie reno, nu vag, nu hyundai, nu tdi.

@adip Am redeschis topicul cu turkish delight. Daca discutia va degenera, pe tine te voi sanctiona pentru instigare la flame.

Prin urmare, va doresc distractie placuta!

--------------------
+
2 Pages  1 2 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 01:37
Dacia