Posturi disparute la sectiunea Stiri
![]() ![]() ![]() |
Posturi disparute la sectiunea Stiri
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Garett @ 4 Jun 2009, 17:57) Orice s-ar spune, nu poti sa negi ca exista o anumita inclinatie pro-Renault in actul de moderare, orice discutie anti-Renault, sau mai bine zis perceputa ca atare este taiata "pentru a pastra un calm relativ", orice discutie pro-Renault este lasata sa se desfasoare libera. Apropo, am si eu o nelamurire: de ce s-a inchis topicul despre Dacia SUV pana la urma? Atata timp cat cei "pro-renault" aduc argumente si date tehnice iar tu si multi altii "anti-renault" veniti cu impresiile voastre ... cam ce ai vrea sa se intample? Discutiile despre Dacia SUV nu-si au rostul, deoarece Dacia o fi amanat momentul lansarii si nu mai "scapa" informatii, si cum unele ziare iau de bun cam tot ce se scrie aici ... , cand o sa mai "scape" informatii o sa se deschida si discutiile. QUOTE(R19/16v @ 4 Jun 2009, 21:38) @Garret imi permit sa parafrazez o persoana importanta de p-aici - ultima data cand m-am uitat, sus pe banner scrie reno, nu vag, nu hyundai, nu tdi. La mine nu scrie nici reno, nici vag, nici hyundai, nici tdi frate, ca scrie DaciaClub ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
1. Si la mine scrie Daciaclub, nu Reno!
2. In primul rand nu sunt anti-Renault mai mult decat sunt anti-x, y, sau z. Nu am o marca preferata pe care sa o apar orbeste, poate cel mult Ferrari! In al doilea rand cand "argumentele tehnice" sunt de genul "Laguna 3 este peste A4 sau BMW serie 3" da-mi voie sa ma indoiesc de impartialitatea lor. In ceea ce priveste cazul cu SUV-ul nu mi se pare o justificare neprofesionalismul unor "jurnalisti" ca scuza pentru a bloca o discutie libera. Am mai spus, si o repet, ca atitudinea de secretomanie a celor de la Dacia este o aiureala, in cel mai bun caz, comparativ cu alte firme care isi anunta modelele cu un an inainte de comercializare. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 10:20 |