Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Posturi disparute la sectiunea Stiri

aphophis
post 4 Jun 2009, 20:59
Post #31

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Garett @ 4 Jun 2009, 16:57)
Orice s-ar spune, nu poti sa negi ca exista o anumita inclinatie pro-Renault in actul de moderare, orice discutie anti-Renault, sau mai bine zis perceputa ca atare este taiata "pentru a pastra un calm relativ", orice discutie pro-Renault este lasata sa se desfasoare libera.
Apropo, am si eu o nelamurire: de ce s-a inchis topicul despre Dacia SUV pana la urma?
*

exista dar muuuuuuult mai putina decat e pe reno.ro. Du-te pe forumul vag , honda sau daewoo, si vezi ce se intampla daca zici frumos ca o masina de-a lor e proasta. Ban + warn in prima secunda. Pe cand aici, poti sa zici cat vrei ca reno-ul e prost, ca mare lucru nu patesti atata timp cat esti civilizat. Si au fost sanctionati o gramada de useri care aveau simpatii pro renault. Eu cred ca pe partea asta de moderare (pro/contra marcii forumului) reno.ro sta foarte bine. Nu primesti ban ca zici ca renault e prost ph34r.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 5 Jun 2009, 00:04
Post #32

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Garett @ 4 Jun 2009, 17:57)
Orice s-ar spune, nu poti sa negi ca exista o anumita inclinatie pro-Renault in actul de moderare, orice discutie anti-Renault, sau mai bine zis perceputa ca atare este taiata "pentru a pastra un calm relativ", orice discutie pro-Renault este lasata sa se desfasoare libera.
Apropo, am si eu o nelamurire: de ce s-a inchis topicul despre Dacia SUV pana la urma?
*

Atata timp cat cei "pro-renault" aduc argumente si date tehnice iar tu si multi altii "anti-renault" veniti cu impresiile voastre ... cam ce ai vrea sa se intample?
Discutiile despre Dacia SUV nu-si au rostul, deoarece Dacia o fi amanat momentul lansarii si nu mai "scapa" informatii, si cum unele ziare iau de bun cam tot ce se scrie aici ... , cand o sa mai "scape" informatii o sa se deschida si discutiile.

QUOTE(R19/16v @ 4 Jun 2009, 21:38)
@Garret imi permit sa parafrazez o persoana importanta de p-aici - ultima data cand m-am uitat, sus pe banner scrie reno, nu vag, nu hyundai, nu tdi.
*

La mine nu scrie nici reno, nici vag, nici hyundai, nici tdi frate, ca scrie DaciaClub tongue.gif

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Garett
post 5 Jun 2009, 07:41
Post #33

Membru autentic

From: Galati

1. Si la mine scrie Daciaclub, nu Reno!
2. In primul rand nu sunt anti-Renault mai mult decat sunt anti-x, y, sau z. Nu am o marca preferata pe care sa o apar orbeste, poate cel mult Ferrari!
In al doilea rand cand "argumentele tehnice" sunt de genul "Laguna 3 este peste A4 sau BMW serie 3" da-mi voie sa ma indoiesc de impartialitatea lor.
In ceea ce priveste cazul cu SUV-ul nu mi se pare o justificare neprofesionalismul unor "jurnalisti" ca scuza pentru a bloca o discutie libera. Am mai spus, si o repet, ca atitudinea de secretomanie a celor de la Dacia este o aiureala, in cel mai bun caz, comparativ cu alte firme care isi anunta modelele cu un an inainte de comercializare.

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 10:20
Dacia