CLIO III Estate, Cum vi se pare?
![]() ![]() ![]() |
CLIO III Estate, Cum vi se pare?
andivl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Magane
Sedan 2, 1.6 16v
2009
|
|||
joey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie unul imi place mult. O vazusem de anul trecut pe site-ul renault.fr si chiar m-am interesat cand va fi adusa in Romania. Din pacate pentru mine, nu are cutie automata, asa ca nu am mai asteptat si am luat un Clio III 1,6 automat.
Daca estate-ul avea cutie automata era alegerea mea fara nicio indoiala. |
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
arata binishor
![]() Sa speram ca nu o sa aiba soarta lui Modus ![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
mirvalmar |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 January 09 From: Alexandria, Teleorman ![]() |
LA INCEPUTUL LUNII IULIE AR TREBUI SA IMI SOSEASCA SI MIE COMANDA UNUI ESTATE. DIN PACATE NU AM AVUT FOARTE MULTE FONDURI SI AM FOST NEVOIT SA OPTEZ PENTRU VARIANTA 1.2 16 V. IN REST CA MASINA DE FAMILIE MERGE FOARTE BINE, PORTBAGAJUL FOARTE INCAPATOR.
PS IN LUNA MAI AU FOST SI REDUCERI DE 1700 DE EURO PENTRU FIECARE VARIANTA DE ECHIPARE. This post has been edited by mirvalmar: 3 Jun 2009, 21:03 |
--------------------
logan
Preferance
2005
- TR 03 TEB
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos, dar fii foarte atent cu motorasul ala. Mai mult ca sigur ca e cam mort pentru ditai caroseria si va trebui sa-l fortezi mult, de unde si consum o sa aibe ca un 1.4.-1.6 dar cu performante cu mult mai slabe. Sa nu te angajezi prea des in depasiri cu el ca risti mult.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
sandul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 November 08 ![]() |
Hai sa nu exageram cu motorul de 1.2. Eu am si sunt foarte multumit de el
|
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
- B 72 XFV
|
|
mirvalmar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 January 09 From: Alexandria, Teleorman ![]() |
Sunt constient si eu ca puterea e cam mica. Ar mai fi in viitor un posibil chip tuning (cu riscurile de rigoare), care sa ii mai adauge ceva cai, dar pentru moment sper sa ma descurc si cu 75. Masa masinii este de 1090 kg, deci este mai usoara decat modelele superioare renault. Si inca o noutate, pe piata franceza e comercializat cu motorul 1.2 100 CP!!!, care in Romania nu cred ca o sa apara prea curand.
PS : Pentru cei interesati de achizitia modelului dealerul mi-a spus ca modelele comandate cu tempomat si limitator de viteza sunt fabricate in Franta, celelalte fiind in Turcia. This post has been edited by mirvalmar: 4 Jun 2009, 22:17 |
--------------------
logan
Preferance
2005
- TR 03 TEB
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
1090? adica e mai usoara decat clio 3 hatchback?
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
mirvalmar |
![]()
|
SCUZE, V-AM INDUS IN EROARE. PENTRU ESTATE 1.2, 16 V, 75 CP DATELE SUNT:
Viteza maxima (km/h) 167 0 - 100 km/h (s) 13"60 CONSUM Urban 7.6 Extraurban 4.9 Mixt 5.9 Emisii CO2 (g/km) 139 Motor Renault eco² eco² DIMENSIUNI Lungime X Latime X Inaltime 4228 x 1707 x 1513 MASA PROPRIE RULANTA (fara sofer) (kg) 1110 |
--------------------
logan
Preferance
2005
- TR 03 TEB
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(mirvalmar @ 4 Jun 2009, 22:09) PS : Pentru cei interesati de achizitia modelului dealerul mi-a spus ca modelele comandate cu tempomat si limitator de viteza sunt fabricate in Franta, celelalte fiind in Turcia. Dealerul ala vorbeste prostii: Clio estate se fabrica NUMAI la uzinele Oyak-Renault din Bursa (Turcia). |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
E frumos Clio Estate.Sa vedem cum o sa se vanda
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
La mine pe talonul clio 3 hatchback si cartea masinii imi arata 1267 kg. Iar faza cu tempomatul chiar e o prostie, nu stiu cum e pt clio 3 estate, dar dealerii sunt inclinati sa spuna ca e facuta in Franta ca asa da bine. Oricum, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
andivl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 12 September 06 ![]() |
Dealerul mi-a spus ca modelul cu senzori de parcare se asambleaza in Franta. Cel fara senzori de parcare se asambleaza n turcia. Confirma cineva?
|
--------------------
Magane
Sedan 2, 1.6 16v
2009
|
|
joey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da. Si mie cand am comandat Clio 3 1.6 CVA + senzori parcare fabrica, mi-au spus ca se asambleaza in Franta, la uzina Flins. Acum daca o influenta si prezenta CVA, nu mai stiu.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(mirvalmar @ 4 Jun 2009, 23:09) PS : Pentru cei interesati de achizitia modelului dealerul mi-a spus ca modelele comandate cu tempomat si limitator de viteza sunt fabricate in Franta, celelalte fiind in Turcia. QUOTE(andivl @ 5 Jun 2009, 14:51) Dealerul mi-a spus ca modelul cu senzori de parcare se asambleaza in Franta. Cel fara senzori de parcare se asambleaza n turcia. ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
mstcrstn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 May 07 ![]() |
n-am vrut sa deshid topic nou pt asta, dar am obseervat ca la clio facelift inca nu este adus varianta 3 usi, ultima data cand am dat pe la serus, inainte sa se lanseze faceliftul, am intrebat daca aduc varianta gt (1.6 128 cai) si mi s-a zis ca da, si va fi fara pdg. alta chestie de care eram aproape sigur, n-au adus si la noi navigatia tom-tom, care ar fi trebuit sa fie foarte ieftina max 500 de euro
This post has been edited by mstcrstn: 5 Jun 2009, 16:53 |
--------------------
RENUALT
clio III dci 85cp
2007
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Cred ca nu ai avea ce face cu ea. Nu sunt 100 % sigur,dar Tom Tom nu cred ca are si pentru romanica harti. Cu toate astea pretul suna interesant. Ceea ce nu stiu este daca are vreo legatura cu playerul, caci mi s-a parut ca foloseste un card de memorie. Ar fi interesant ...
![]() This post has been edited by dj22sib: 6 Jun 2009, 23:25 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
Clio III 1.4 16V Exception
- DJ
|
|
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
Are cineva modelul estate? Parcă n-am văzut pe nimeni la Jurnal de bord și sunt curios de impresii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Am eu un Estate, gasesti jurnalul de bord in link-ul pus mai sus de aphophis
Este fabricata in Turcia, chiar daca are senzori de parcare si alte maruntisuri, asa ca uitati de mitul cum ca anumite variante de estate sunt facute in Franta... This post has been edited by adiblu: 27 Aug 2009, 07:57 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Clio luat, fabricat in Franta ... calitate inferioara fata de cel al nasului meu facut in turkey. Asa ca nu va mai contraziceti, bucurati-va de ele.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
Clio III 1.4 16V Exception
- DJ
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
am vazut ca se vinde un model cu 1.2 si un altul cu 1.4. Eu vin de pe un Logan 1.4, pe care, in ciuda carcotelilor, l-am strunit bine, nu am avut nici un fel de probleme cu el, ma refer la depasiri si altele de acest gen. Cu a 4a si talpa adecvata, chiar imi placea sa il mai turez putin. Acum sunt in cautari (masina de familie, ce vad aici nu arata rau) si ma intreb e chiar asa de lenes acest 1.2 pe Estate? Daca s-ar comporta ca acest 1.4 de pe Logan nu m-ar deranja.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
ca si performante e tot pe-acolo, doar ca 1.2-ul trebuie turat mai mult, fiind 16v. daca reusesti sa iei un 1.4 16v ar fi cel mai bine - e un motor decent
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Mihail75, si eu am avut aceeasi dilema acum ceva timp cand am schimbat logan-ul, si dupa ce am citit mai multe pe aici in legatura cu motorul de 1,2 16V versus 1,4 16V, l-am ales pe cel din urma si nu imi pare rau. Estate-ul este totusi ceva mai greu decat Logan-ul cu aproximativ 150 - 200kg.
This post has been edited by adiblu: 30 Mar 2010, 19:51 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
si eu vroiam sa-mi iau clio estate. nu mi-a placut spatiul interior. oricum, acum daca m-as uita dupa un break ar fi ibiza st, ca e generatie noua, si motoare noi
|
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
rdcristi2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 30 September 07 From: bacau ![]() |
|
--------------------
NISSAN
Tiida
Acenta dCI 2007
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
hmm, nu stiu ce sa spun. Ma incinta acel 1.2, 16V pentru ca e 9550 la promotie. La 1.4 nu au prea multe variante si urca la 11.300. E totusi o diferenta semnificativa. Ma mai gindesc, inca nu ma arunc.
This post has been edited by mihail75: 19 Apr 2010, 21:57 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
vromeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 22 January 10 From: Bucureeeeesti! ![]() |
Va salut! Tocmai am dat si eu comanda la renault. In 2-3 saptamani sper sa am masina (depinde de rabla). Am optat pentru varianta 1.5 si am mai prins (probabil utltima bucata cu 70 cai).
Am fost placut impresionat la test drive si imi place cum arata acest model de clio, deci nu sunt nici pe departe fan Ranault. Ce nu am apucat sa testez insa e sabilitatea pe curbe la viteza si eventual in conditii de iarna (serpentine). Poate ma ajuta careva sa ma linistesc pana apuc eu sa o testez in contitii de "drum greu". In rest, pana acum mi-a lasat o impresie foarte buna (spre deosebire, de exemplu, de Linea care mi s-a parut masina facuta la misto). |
--------------------
Renault
Clio 3
2010 / Estate
- B-120-MEO Think different!
-=Macuser=- |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Pe hatchback, stabilitatea e destul de buna, dar sa nu incerci sa o duci la extreme ca te pacaleste. Este destul de inalta si usoara pe spate. Felicitari de alegerea facuta! Sa o stapanesti sanatos!
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
CristianFlorea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 15 December 09 ![]() |
@vromeo
Salut! Stii cumva ce injectie ai pe masina? Delphi, Siemens, Bosch? Ma intereseaza pentru motorul 1,5 dci de 70 si 85 CP. |
--------------------
Renault
Laguna GT line 2.0 dci
dec 2009 Ex: Megane III Sporttourer 1,5 dci 105CP
Actual: Renault Laguna 3 - 2.0 dci Actual: Skoda Octavia 3 - 2.0 tdi 150 CP mai 2014 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 23:34 |