Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

CLIO III Estate, Cum vi se pare?

vromeo
post 13 Jul 2010, 10:51
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Bucureeeeesti!

Salutari! In sfarsit mi-a vanit masina (acum vre-o 2 saptamani). Pot sa zic ca sunt super impresionat! Arata foarte bine pentru un break, iar interiorul este bine pus la punct. Am facut 700 km cu ea si motorul se comporta excelent. Da randament pe depasiri si la condus linistit are super consum: am ajuns la 5.8 dupa primii 500 km, facuti jumate afara si dupa alti 200 facuti in bucuresti s-a stabilizat undeva la 6.1.
E foarte stabila, pe ploile de acum o saptamana m-am chinuit sa derapez cu ea la aprox. 45-50 la ora.
Deocamdata am facut o alegere foarte buna si sunt 99% multuimit de masina! Singura chestie care ma deranjeaza e politica de tot rahatul a renaul romania care nu mi-a pus nici macar boxe fata pe masina, nu mai vorbesc de casetofon...

@CristianFLorea: Nu am studiat atent toate hatiile masini, dar tipul care mi-a predat masina zicea ca injectia e Bosch (motorul de 70 cai).

--------------------
Renault Clio 3 2010 / Estate - B-120-MEO
Think different! 
-=Macuser=-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CristianFlorea
post 13 Jul 2010, 12:26
Post #32

Membru autentic

Sa o stapanesti sanatos. Consumul iti va mai scade cu siguranta.
E bine daca injectia e Bosch. Am inteles ca Renault a lucrat/lucreaza pt. motoare dci cu Delphi, Bosch, Siemens. Din discutiile pe care le-am avut cu mai multi posesori Renault cu motor dci, se pare ca Delphi a fost de o calitate slaba.

--------------------
Renault Laguna GT line 2.0 dci dec 2009
Ex: Megane III Sporttourer 1,5 dci 105CP
Actual: Renault Laguna 3 - 2.0 dci
Actual: Skoda Octavia 3 - 2.0 tdi 150 CP mai 2014
+
octav82
post 4 Nov 2010, 23:29
Post #33

Membru incepator

From: Bucuresti

Salutare!
Eu am un Clio 3 Estate Dynamic 1,5 dci 85 Cp Model 2010.
Sunt multumit de masina in linii mari.
Adica: Pro:
- spatiu Cat Cuprinde in portbagaj!
- a venit cu frana pe discuri si pe spate (desi nu am vazut in toate foile de prezentare spunea doar pe fata, exceptie modelul de 2 litri sport)
- bare longitudinale pe acoperis - arata mult mai bine cu bare decat fara
- mi se pare ca are o linie mult mai bine desenata per ansamblu fata de modelul hatchback, dat fiind faptul ca este mai lunga

Contra:
- 100 de Kg in plus la greutate (versiunea mea 1200 kg fara sofer) = demaraj putin mai greoi decat hatchback-ul
- arcuri de diametru mai mare pe spate ceea ce o face putin mai rigida (dar nu ma deranjeaza)

Ca probleme cu ea in 7000 Km : troncanit haion de la incuietoare = reglat in service in 10 minute

In rest foarte multumit de ea, in special de consum (Bucuresti 5,6 l/suta cu AC pe auto la o medie de 23 Km/ora)

--------------------
renault Clio III Estate 2010
Clio III Estate, dCi 85 caluti, 2010
+
pascal_ovidiu
post 23 Mar 2012, 17:53
Post #34

Membru incepator

buna
am dat avansul pentru un renault clio estate team 1.2 75CP, a ajuns la dealer insa trebuie sa mai astept rabla pentru a o putea cumpara . Stie cineva cum e cu rodajul pentru acest model

MC

23 Mar 2012, 18:54:
buna
am dat avansul pentru un renault clio estate team 1.2 75CP, a ajuns la dealer insa trebuie sa mai astept rabla pentru a o putea cumpara . Stie cineva cum e cu rodajul pentru acest model

MC

This post has been edited by pascal_ovidiu: 23 Mar 2012, 17:54

--------------------
Renault Clio Estate 2011
+
adiblu
post 23 Mar 2012, 21:50
Post #35

Membru autentic

From: Slatina

Citat din manualul de utilizare:

"RODAJ
Versiune pe benzina

Pana la 1000 km, nu depasiti 130 km/h in ultimul raport de viteza sau 3000 - 3500 rot/min.
Abia dupa 3000 km isi va demonstra vehiculul dumneavoastra intreaga performanta."

Asteptare usoara !!!

--------------------
Renault Clio 3 Estate 1,4 Dynamique 2009
+
darkofeel
post 24 Mar 2012, 21:33
Post #36

Cel care le invata pe toate

From: Bucuresti

Peste 5 ani schimb si eu masina din semnatura cu un Clio Estate 1.5 DCi 90 cai a concubinului mamei biggrin.gif obisnuiesc sa cumpar masinile lui dupa 5 ani biggrin.gif mie imi convine:

1. Pret mic fata de valoarea masinii.

2. Cumpar o masina neumblata in Bucuresti si de la un cunoscut biggrin.gif

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5 DCi 2005 - B 723 CTC
Omul are multe fete...dar un singur Suflet!
+
pascal_ovidiu
post 26 Mar 2012, 13:32
Post #37

Membru incepator

Eu am prins un pret super ok pe masina, in jur de 8500 cu toate dotarile , vopsea metalizata , clima, airbag frontal si lateral, geamuri electrice, volan si schimbator piele, .., mi se pare o masina super ok cu toate ca motorul e micutz, nu prea conteaza la mine din 2 motive :
1. am trecut de la tiz, deci orice motor mai mare e super ok smile.gif
2. am o fetita de 1 an si nu prea ma grabesc nicaieri

Deoarece am luat-o de noua ma avantajeaza cei 4 ani garantie , deci trebuie sa ma comport frumos cu ea ca nu vreau sa o schimb foarte curand
Oricum sunt multumit de cum arata portbagaj suficient pentru 3 membri de familie.

Are cineva cumva o veriune a manualului in format electronic, deoarece pana o iau acasa as dori sa ma mai documentez

MC

--------------------
Renault Clio Estate 2011
+
cam_iulian
post 4 May 2012, 10:22
Post #38

Membru

Felicitari Pascal! si eu sunt posesorul unui estate tot 1.2 de aprox 6 luni! foarte multumit de masina isi face treaba cu brio!

--------------------
renault clio estate 2010 1.2 16v 75cp
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 18:04
Dacia