CLIO III Estate, Cum vi se pare?
![]() ![]() ![]() |
CLIO III Estate, Cum vi se pare?
vromeo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 22 January 10 From: Bucureeeeesti! ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2010 / Estate
- B-120-MEO Think different!
-=Macuser=- |
|||
CristianFlorea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 15 December 09 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos. Consumul iti va mai scade cu siguranta.
E bine daca injectia e Bosch. Am inteles ca Renault a lucrat/lucreaza pt. motoare dci cu Delphi, Bosch, Siemens. Din discutiile pe care le-am avut cu mai multi posesori Renault cu motor dci, se pare ca Delphi a fost de o calitate slaba. |
--------------------
Renault
Laguna GT line 2.0 dci
dec 2009 Ex: Megane III Sporttourer 1,5 dci 105CP
Actual: Renault Laguna 3 - 2.0 dci Actual: Skoda Octavia 3 - 2.0 tdi 150 CP mai 2014 |
|
octav82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
Eu am un Clio 3 Estate Dynamic 1,5 dci 85 Cp Model 2010. Sunt multumit de masina in linii mari. Adica: Pro: - spatiu Cat Cuprinde in portbagaj! - a venit cu frana pe discuri si pe spate (desi nu am vazut in toate foile de prezentare spunea doar pe fata, exceptie modelul de 2 litri sport) - bare longitudinale pe acoperis - arata mult mai bine cu bare decat fara - mi se pare ca are o linie mult mai bine desenata per ansamblu fata de modelul hatchback, dat fiind faptul ca este mai lunga Contra: - 100 de Kg in plus la greutate (versiunea mea 1200 kg fara sofer) = demaraj putin mai greoi decat hatchback-ul - arcuri de diametru mai mare pe spate ceea ce o face putin mai rigida (dar nu ma deranjeaza) Ca probleme cu ea in 7000 Km : troncanit haion de la incuietoare = reglat in service in 10 minute In rest foarte multumit de ea, in special de consum (Bucuresti 5,6 l/suta cu AC pe auto la o medie de 23 Km/ora) |
--------------------
renault
Clio III Estate
2010 Clio III Estate, dCi 85 caluti, 2010
|
|
pascal_ovidiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 March 12 ![]() |
buna
am dat avansul pentru un renault clio estate team 1.2 75CP, a ajuns la dealer insa trebuie sa mai astept rabla pentru a o putea cumpara . Stie cineva cum e cu rodajul pentru acest model MC 23 Mar 2012, 18:54: buna am dat avansul pentru un renault clio estate team 1.2 75CP, a ajuns la dealer insa trebuie sa mai astept rabla pentru a o putea cumpara . Stie cineva cum e cu rodajul pentru acest model MC This post has been edited by pascal_ovidiu: 23 Mar 2012, 17:54 |
--------------------
Renault
Clio Estate
2011
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Citat din manualul de utilizare:
"RODAJ Versiune pe benzina Pana la 1000 km, nu depasiti 130 km/h in ultimul raport de viteza sau 3000 - 3500 rot/min. Abia dupa 3000 km isi va demonstra vehiculul dumneavoastra intreaga performanta." Asteptare usoara !!! |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
darkofeel |
![]()
|
![]() Cel care le invata pe toate Group: Members Posts: 131 Joined: 17 October 11 From: Bucuresti ![]() |
Peste 5 ani schimb si eu masina din semnatura cu un Clio Estate 1.5 DCi 90 cai a concubinului mamei
![]() ![]() 1. Pret mic fata de valoarea masinii. 2. Cumpar o masina neumblata in Bucuresti si de la un cunoscut ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 DCi
2005
- B 723 CTC Omul are multe fete...dar un singur Suflet!
|
|
pascal_ovidiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 March 12 ![]() |
Eu am prins un pret super ok pe masina, in jur de 8500 cu toate dotarile , vopsea metalizata , clima, airbag frontal si lateral, geamuri electrice, volan si schimbator piele, .., mi se pare o masina super ok cu toate ca motorul e micutz, nu prea conteaza la mine din 2 motive :
1. am trecut de la tiz, deci orice motor mai mare e super ok ![]() 2. am o fetita de 1 an si nu prea ma grabesc nicaieri Deoarece am luat-o de noua ma avantajeaza cei 4 ani garantie , deci trebuie sa ma comport frumos cu ea ca nu vreau sa o schimb foarte curand Oricum sunt multumit de cum arata portbagaj suficient pentru 3 membri de familie. Are cineva cumva o veriune a manualului in format electronic, deoarece pana o iau acasa as dori sa ma mai documentez MC |
--------------------
Renault
Clio Estate
2011
|
|
cam_iulian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 22 October 11 ![]() |
Felicitari Pascal! si eu sunt posesorul unui estate tot 1.2 de aprox 6 luni! foarte multumit de masina isi face treaba cu brio!
|
--------------------
renault
clio estate
2010 1.2 16v 75cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 18:04 |