Propunere, o intalnire
![]() ![]() ![]() |
Propunere, o intalnire
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
linux_addicted |
![]()
|
![]() Membru Incomod Group: Members Posts: 81 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti, jud Satu Mare ![]() |
Imi convine si la ski
![]() Dar acum chiar trebuie sa ne grabim putin; nu de alta dar incep sa se ocupe toate locurile deoarece lumea merge in concediu 11 Jun 2009, 20:04: @ricochet2 da-mi te rog id-ul tau de mess. eu nu am cum sa iti dau PM scuze pentru off topic This post has been edited by linux_addicted: 11 Jun 2009, 20:04 |
--------------------
Renault
Laguna
1994; RXE 2.0
- SM 09 AEB Nu sunt complet inutil....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
L-am trimis pe PM.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
Sa mai vina si alti cu propuneri
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Muntele Retezat.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
linux_addicted |
![]()
|
![]() Membru Incomod Group: Members Posts: 81 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti, jud Satu Mare ![]() |
Cabana Paraul Rece din Piatra Craiului sau Cabana Plaiul foii. Spre plaiul foii sunt 10 km dificili petru lagunele noastra dar in schimb este foarte frumos. In partea cealalta este drum asfaltat bun pana exact in cabana.
Punct de reper pentru amandoua brasov 12 Jun 2009, 18:36: In principiu asta este o lista cu cabanele accesibile cu masina. daca mai aveti idei si sugestii va rog sa spuneti In Parang Cabana Parang - Tel: +4 (0722) 712 111; +4(0722) 207 845 - 95 de locuri de cazare in camere cu electricitate si apa curenta. - Restaurant si cantina cu autoservire. - Partii de schi (pentru incepatori si avansati) si teleschi - Este situata in partea de vest a Muntilor Parangul Mic la altitudinea de 1579 m Directii: De la Drumul National 66 din Petrosani o luati pe strada Closca si continuati cu strazile Zorilor si Gen. V. Milea pana ajngeti la Telescaunul Parang. Luand telescaunul ajungeti la cabana. Cabana Ranca - Tel: +4(0254) 542 246 - 100 de locuri in camere cu 2 si 15 paturi - Exista electricitate si apa curenta - Restaurant si cantina cu autoservire - Partii de schi (pentru incepatori si avansati) si teleschi - Aceasta cabana este un important punct de intrare prin partea de sud in masivul Parang, fiind situata in partea de sud a Muntilor Papusa, la altitudinea de 1600 m, aproape de sosea. Cea mai apropiata statie C.F.R. este Tg. Jiu (pe ruta Craiova-Petrosani-Simeria) si Ramnicu Valcea (Piatra Olt-Sibiu) In Retezat http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/...ea_codrin_-124/ http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/...na_rotunda_-16/ http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/...eile_butii_-15/ In fagaras http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/..._cu_pesti_-111/ http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/...ea_cascada_-52/ http://www.carpati.org/ghid_montan/muntii/...a_balea_lac-53/ This post has been edited by linux_addicted: 12 Jun 2009, 18:36 |
--------------------
Renault
Laguna
1994; RXE 2.0
- SM 09 AEB Nu sunt complet inutil....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
si lacul vidra tot in Parang este
<span class='edit'>13 Jun 2009, 01:04:</span> In Retezat nu prea poti merge cu masina, credema pe cuvant, am fost de 4 ori in Retezat. Dar este un munte superb This post has been edited by hittch: 13 Jun 2009, 00:05 |
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
linux_addicted |
![]()
|
stiu asta. nu imi zici ceva nou. dar lcaul vidra nu este o cabana unde ai si niste preturi, stii ce capacitate are.
Nu te supara pe mine dar cand faci o propunere, o faci pana la capat ![]() cred ca am dat niste descrieri destul de complete pentru lista mea de propuneri |
--------------------
Renault
Laguna
1994; RXE 2.0
|
|
hittch |
![]()
|
Intr-un post anterior am spus ca merg maine pana acolo sa vad care mai sunt conditiile si sa fac ceva fotografii pe care le voi posta
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
usor domnilor, nu scoateti "schimbatoarele de opinii"
ar trebui totusi sa ne grabim daca vrem sa ne vedem vara asta |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Pia |
![]() ![]()
|
![]() Invatacel.. Group: Members Posts: 155 Joined: 30 December 08 From: CALAFAT - DOLJ ![]() |
sal baieti si fete:), am si eu o rugaminte la voi daca tot colindati asa prin tara va invidiez putin, dar as dori sa-mi ziceti si mie cum este drumul - Pitesi-Curtea de Arges-pe Transfagarasan-as vrea sa urc pe aici, si apoi sa ma intorc pe valea Oltului pana aproape de Calimanesti sa fac spre Petrosani spre L.vidra...aveti idee daca pot gasi cazare, luna iulie intre 22-27 voi fi pe acolo si nu stiu cu ce sa incep?, dati-mi idei orice ...astep sa citesc parerile voastre, sunt familist si nu pot zbura zi de zi la munte asa ca trebuie sa ma intelegeti,....oricum topicul e bine venit:)), ..va pupitez.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
1999/ combi/kW/HP: 79/107/1598/K4M 720/
- DJ-08-FWT
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
partea ageseana a Transfagarasan-ului e praf.
drumul e bun pana in Curtea de arges, dupa care zici ca au dat cu bombe |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Pia |
![]()
|
![]() Invatacel.. Group: Members Posts: 155 Joined: 30 December 08 From: CALAFAT - DOLJ ![]() |
of si aceea parte de urcare ca sa zic asa parea cea mai interesanta...sper sa nu fie chiar asa de praf facuta..
13 Jun 2009, 08:39: apropo hitch, poza aceea cu masina ta iarna e superba, parc ar fi a mea:)), este spre Lacul vidra asa cum ai zis, este cumva drum forestier sau e sosea? This post has been edited by Pia: 13 Jun 2009, 08:39 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
hittch |
![]()
|
Este doar o portiune de 3 Km de drum neasfaltat intre valea oltului si Petrosani care nu este chiar asa de rea
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
linux_addicted |
![]()
|
@ hittch
Scuza-ma pentru ca am fost asa de acid! intrebare: ai reusit sa ajungi acolo? Johnny are dreptate; trebuie sa ne grabim un pic deoarece se termina vara si nu mai apucam sa ne vedem. trebuie sa tinem cont si de faptul ca oamenii mai vor si concedii. |
--------------------
Renault
Laguna
1994; RXE 2.0
|
|
hittch |
![]()
|
Nici o problema. Sper sa ajung maine dimineata, azi nu am avut timp
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asteptam poze cu nerabdare...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Pia |
![]()
|
daca are cineva o poza mai frumoasa decat a lui hitch dau o bere rece lasata la izvor sa se inveseleasca, ce peisaj misto pe acolo frate...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Acolo sa mergem !
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
OK cand?
propun mijlocul lui iulie... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
mat12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 April 09 ![]() |
oricum sa fie in week-end.eu stau in buc si vreu sa merg.jhonny eu zic sa te ocupi tu ca esti un"barosan"pe acest forum si ne bazam pe tine...astept sa stabiliti ziua
|
--------------------
renault
laguna 1
2000
|
|
ricochet2 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
QUOTE(Pia @ 13 Jun 2009, 09:14) sal baieti si fete:), am si eu o rugaminte la voi daca tot colindati asa prin tara va invidiez putin, dar as dori sa-mi ziceti si mie cum este drumul - Pitesi-Curtea de Arges-pe Transfagarasan-as vrea sa urc pe aici, si apoi sa ma intorc pe valea Oltului pana aproape de Calimanesti sa fac spre Petrosani spre L.vidra...aveti idee daca pot gasi cazare, luna iulie intre 22-27 voi fi pe acolo si nu stiu cu ce sa incep?, dati-mi idei orice ...astep sa citesc parerile voastre, sunt familist si nu pot zbura zi de zi la munte asa ca trebuie sa ma intelegeti,....oricum topicul e bine venit:)), ..va pupitez. tu vreai sa faci si transfagarasanul si transalpina dintr-o lovitura? daca imi permiteti cred ca veti gasii unele informatii utile aici despre transalpina. http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=197...=asc&highlight= |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
linux_addicted |
![]()
|
@Pia
Drumul de la Curtea de Arges spre transfagarasan este super naspa. Arata ca transeele dupa al doilea razboi mondial. nu recomand sa mergi pe acolo decat daca tii neaparat sa schimbi toata bucsaraia la masina dar si telescoapele fata/spate. |
--------------------
Renault
Laguna
1994; RXE 2.0
|
|
hittch |
![]()
|
Daca nu as sti ca transfagarasanul a fost facut dupa razboi as fi crezut ca nu a mai fost reabilitat de atunci
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
eu am fost in 2007 pe transfagarasan.atunci puneau ceva bitum si criblura pe partea argesului.se putea merge destul de bine, cate o groapa pe ici colo. in 2008 au trecut pe acolo niste colegi. au zis ca se poate merge cu 60-70 pe partea aia.acum...in iarna asta a dat coltu' tot drumul? sau ce inseamna drum bombardat la unii, denivelari si cateva gropite?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
In 2008, septembrie, pe partea spre Arges erau cateva gropi, dar tot drumul era plin de denivelari.. nu chiar placuta senzatia, dar se putea merge cu 70-80
![]() Partea spre Sibiu stiu ca era in stare foarte buna. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Pia |
![]()
|
multumesc pentru ca imi mai spuneti si mie cum e pe acolo, in legatura cu intalnirea nu cred ca o sa pot ajunge in wek de la mijl lunii iulie, eu pe 17-22 sunt la Costinesti apoi plec la munte sa vedem pe unde o sa aterizez si de aceea doream asa cateva informatii despre Transfagarasan, in plan aveam sa urc pe acolo si sa cobor pe valea oltului, ms la toti pentru sfaturi...of drumurile noastre , ...
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1,6 16v
- DJ-08-FWT
|
|
hittch |
![]()
|
Daca va hotarati pentru perioada 17-19 Iulie,cu parere de rau si eu voi lipsi. Se marita cumnata mea si nu pot sa trag chiulul
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
am pirdut firul,dar am prins perioada. deci 17-19.07...unde? io din 12 sunt in concediu.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 15:56 |