Propunere, o intalnire
![]() ![]() ![]() |
Propunere, o intalnire
mat12 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1
2000
|
|||
wolf_ciprian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 April 08 ![]() |
cand sa ne strangem la polivalenta eu vin decat sa sabilim o zi de vineri sa ne strangem mai multi si sa vb
|
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
La Polivalenta intalnirea e in fiecare vineri seara la ora 21.30
Sunt prezent acolo de cate ori e posibil ceea ce inseamna ca sunt de gasit in parcare. ar fi frumos sa nu mai fiu singurul cu Laguna 1 pe acolo. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
sa vad ce zic baieti si poate trecem vineri acolo, te gasesc ????
|
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Da, negresit. Fie cu o Laguna de Satu Mare fie cu una de Bacau.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
k as vrea sa vin neaparat poate iau si eu un sticker si sa ne vedem normal
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
scuze dar nu am putut veni o sa te anunt cand
|
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
linux_addicted |
![]()
|
![]() Membru Incomod Group: Members Posts: 81 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti, jud Satu Mare ![]() |
o alta propunere frumoasa ar fi sa mergem in Ciucas la Muntele Rosu. se poate sta si la cort dar si la cabana pentru fete. au apa calda si restaurant pentru fetele carora nu le place dusul la apa de izvor. Diferenta ca la cort nu au dusuri
![]() Pana la cabana se ajunge cu masina. Drumul lasa de dorit dar se merge Oricum ideea de a ne vedea undeva la munte sa ne relaxam cateva zile este super! 7 Jun 2009, 07:56: @ Johnny78 Nu ai sa fi singurul ca vin si eu cu ea. NU putem desparti surorile AEB This post has been edited by linux_addicted: 7 Jun 2009, 07:56 |
--------------------
Renault
Laguna
1994; RXE 2.0
- SM 09 AEB Nu sunt complet inutil....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Linux, era vorba de vineri....
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
Ma inscriu si eu pt o locatie la munte
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
Johnny78 |
![]()
|
numai sa se gaseasca cineva sa faca o lista si sa organizam
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
Niste PM-uri de la cei interesati cu nr de tel si ID-uri de mess sa ne putem organiza mai usor. M-as ocupa eu de restul problemelor
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai cine e interesat il poate da direct
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
wolf_ciprian@yahoo.com este id-ul daca ne strangem mai multi eu vin
|
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
mat12 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
2000
|
|
linux_addicted |
![]()
|
![]() Membru Incomod Group: Members Posts: 81 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti, jud Satu Mare ![]() |
din ce am vazut eu s-au facut numai trei propuneri --- sper ca nu gresesc --- in cazul contrat imi cer scuze --- deci asadar si prin urmare hai sa facem o lista cu posibilele locatii iar apoi sa vedem care dintre ele sunt disponibile si apoi sa ne hotaram la una!
Prin disponibile inteleg: accesul cu masina bun ( drumul sa fie ok ) si sa fie ok si pentru fetele care vor sa fac dus in alta parte decat la izvor ![]() plus sa se poata sta la cort --- mie unul imi place sa merg cu cortul |
--------------------
Renault
Laguna
1994; RXE 2.0
- SM 09 AEB Nu sunt complet inutil....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
|
|
hittch |
![]()
|
Ati fost vr-o data la lacul Vidra? Sunt si cabane de inchiriat si cortul este o optiune viabila. Accesul este facil, atat de pe Valea Oltului cat si din Petrosani. Pescarii nu o sa se plictiseasca, intr-un cuvant.... super
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
ca sa vedem disponibilitatea..uite, trasam o linie nord-sud de la zalau la bucuresti, si vest-est de la timisoara la botosani ( asa oblice cum or fi) si undeva la intersectie trebuie sa cautam un loc. pentru ca vezi..disponibilitate ar fi, dar pentru o distanta rezonabila ca si timp /km.
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Cred ca diagonalele astea se intersecteaza undeva pe la unguri. Trebuie sa ne luam un translator cu noi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
hmm...as fi zis ca s-ar intersecta pe la sighisoara..sau undeva mai in jos.
am facut calcule pe gps. in zona sighisoara, ar fi in jur de 350 km pentru botosani si timisoara, 280-300 pentru zalau si bucuresti. ![]() This post has been edited by pixule: 9 Jun 2009, 22:30 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
hittch |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic de Sighisoara, acolo nu prea poti sa mergi cu cortul. Eu unul prefer muntele, dar ma supun majoritatii
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cum nu putem impaca toate caprele si toate verzele, eu zic sa cautam ceva prin centrul tarii, zona Sighisoara, Tg Mures, Cluj, Sibiu...
100 de km in plus sau in minus nu cred ca a omorat pe nimeni... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
hittch |
![]()
|
Distantele sunt relative, doar cei din Baia Mare, Botosani, Constanta ... au ceva mai mult, in rest sunt cca 300 de Km. Eu zic ca nu este mult, Zona face toti banii. Zilele astea am sa dau o tura pana acolo sa vad ce mai este si am sa pun si cateva fotografii. Apropo Johnny78, Fotografi aceea cu lagunita mea iarna pe care ti-am trimiso este facuta pe drumul spre Lacul Vidra
|
--------------------
Renault
Laguna1
1999/brek/1600.16v
- HD07GJO
|
|
Johnny78 |
![]()
|
am inteles...
asteptam poze |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Johnny78 @ 10 Jun 2009, 00:47) cum nu putem impaca toate caprele si toate verzele, eu zic sa cautam ceva prin centrul tarii, zona Sighisoara, Tg Mures, Cluj, Sibiu... Eu sint capra sau varza, Johnny ? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai de unde sa stiu eu Rico?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
gr8boyy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 May 09 ![]() |
salut sunt nou pe forum la voi cu o laguna 1.8....indiferent unde mergeti...la munte la mare la polivalenta vin si eu gr8boyy@yahoo.com id-ul de mess si nr de tel 0765.349.101 andrei.....
|
--------------------
renault
Laguna1
1.8 l 1995
|
|
mat12 |
![]()
|
eu zic sa lasati naiba si capra si varza,statistici,cautari si sa fie sa nu fie aproape de unu si de altu,suntem din toata romania. sa cautam mai repede ca daca stam cu capra si varza se duce naibi vara si ramanem cu buza unflata.nu de alta dar o sa vina iarna si o sa vrem sa ne vedem si atunci daca o sa iasa frumos.asa ca hai sa ne organizam.eu zic sa incepem prin a ne imparti id-uri de mess.(matthewon12)
|
--------------------
renault
laguna 1
2000
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Ce spuneti de Sovata?Pt cei care nu au mai fost dati un search pe Google sa vedeti despre ce e vb.E o zona frumoasa, se poate sta si cu cortu si sunt si cabane de inchiriat.Singura problema ar fi ca nu poate sta toata lumea in acelasi loc....zona de campat cu cortul nu e chiar langa cabane...
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
wolf_ciprian |
![]()
|
sal scuze de intarziere..... hai sa ne concentram si noi la ceva intr-un final sa putem sa iasa ceva frumos sunt foarte multe locuri frumoase in Romania trebuie sa alegem unul sa fie bine pentru toti
|
--------------------
Renault
b568
Laguna 16.16v
- PH-84-WAY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 15:09 |