stickere reno.ro
![]() ![]() ![]() |
stickere reno.ro
orenstains |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 11 February 09 From: bacau ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
- bc-28-uby
2003
|
|||
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Pt. Bucuresteni: mi-a ramas un sticker alb de exterior pe care il dau la schimb cu unul alb de interior! contact PM
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu mai am unul gri de exterior, pe care il donez eventualului doritor, care insa trebuie sa vina sa si-l ia. Detalii pe PM.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Am aparut si eu prin tara, dupa trei saptamani e preumblari. Mai sunt ceva stickere ramase din comanda mea?
![]() Toate cele bune, Tavi |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
condor_oby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 March 08 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu gri pentru exterior.
rtBK mai ai ceva? ![]() Sunt din Drumul Taberei si ma pot deplasa la domiciliu. Merci! |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004/1.5dci/82cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu trebuie sa te deplasezi prea departe ca si eu sunt din drumul taberei. O sa ne intalnim zilele astea... ca vreau si eu sa imi trag sufletul putin dupa examene.
( mai am 2 gri pentru exterior ) |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
condor_oby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Rezerva-mi-le, ti le iau sigur. Astept un mail pe condor_oby@yahoo.com sau cum crezi tu ca-i mai bine. merci!
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004/1.5dci/82cp
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
salutare, daca mai aveti stickere, azi sunt prin bucuresti si dispus sa le platesc si ridic
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
de luni sunt disponibil pentru distribuirea stickerelor ramase
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
condor_oby |
![]()
|
gata, azi e luni
![]() Sunt disponibil oricand sa ne vedem, dupa ora 18:00. Ce zici de parcarea McDonald's Drumul Taberei(Billa). Ora o stabilesti tu ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004/1.5dci/82cp
|
|
edirome |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 13 July 09 ![]() |
Cautand cateva informatii pe forum am dat de acest topic si va pot fi de ajutor in partea de vest a tarii dar nu numai. Mai exact sunt din Timisoara unde asigur gratuit montajul daca este nevoie. Pot trimite si prin curierat sau posta dar o sa va coste mai mult transportul decat valoarea plicului cu stiker. Poate gasim o solutie si are cineva drum din TM prin alte zone ale tarii. Pretul pentru un autocolant de 5.2x25cm lungime, fara taxe postale este de 4 lei. Folosesc folie ORACAL 651 si le pot realiza atat pentru aplicare pe interior cat si pentru exterior, in orice cantitati, dimensiuni si culori daca se aduna mai multe stikere de un fel, daca nu, clasicul alb si negru. Durata de viata outdoor a foliei este de 5 ani pentru cele alb/negru, respectiv 4 ani pentru cele colorate si metalice. Autocolantele se realizeaza pe cutter plotter si vin cu folie de transfer.
Specificati culoarea si neaparat dimensiunea. Daca sunt doritori va rog sa faceti o lista cum am mai vazut pe aici, iar cand se aduna aproximativ 20 de persoane sau un numar semnificativ de stickere dau drumul la comanda. |
--------------------
Volkswagen
Scirocco GT II
91
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(edirome @ 13 Jul 2009, 19:36) Cautand cateva informatii pe forum am dat de acest topic si va pot fi de ajutor in partea de vest a tarii dar nu numai. Mai exact sunt din Timisoara unde asigur gratuit montajul daca este nevoie. Pot trimite si prin curierat sau posta dar o sa va coste mai mult transportul decat valoarea plicului cu stiker. Poate gasim o solutie si are cineva drum din TM prin alte zone ale tarii. Pretul pentru un autocolant de 5.2x25cm lungime, fara taxe postale este de 4 lei. Folosesc folie ORACAL 651 si le pot realiza atat pentru aplicare pe interior cat si pentru exterior, in orice cantitati, dimensiuni si culori daca se aduna mai multe stikere de un fel, daca nu, clasicul alb si negru. Durata de viata outdoor a foliei este de 5 ani pentru cele alb/negru, respectiv 4 ani pentru cele colorate si metalice. Autocolantele se realizeaza pe cutter plotter si vin cu folie de transfer. Specificati culoarea si neaparat dimensiunea. Daca sunt doritori va rog sa faceti o lista cum am mai vazut pe aici, iar cand se aduna aproximativ 20 de persoane sau un numar semnificativ de stickere dau drumul la comanda. Cautand acest topic, etc, etc, etc... Bah, ma lesi ? Stiu ca e criza, dar hai sa nu ne prostituam in halul asta. Daca vrei sa faci o treaba buna, lanseaza si tu un topic nou, numai cu produsele tale la preturile tale. Un pic de bun simt nu strica nimanui. Multumesc pentru intelegere. QUOTE Grup: Members Postări: 0 Înscris: Astăzi, 19:29 Ai dat search pe google dupa stickere ? Nu de alta dar vad ca te-ai inscris azi si nici macar nu ai Dacie sau Renault. Ce probabil nu sti tu, si asta poatre confirma cineva de pe aici, este ca eu la final chiar am DONAT cuiva niste stickere, deci FARA bani. Amanunte ? Pe PM... pacat ca la ora asta si din cauza posturilor, nu poti da PM-uri. In fine, ma opresc aici. P.S. Oracal erau si ale mele, asta asa ca fapt divers. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
edirome |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 13 July 09 ![]() |
Flamingo: am vrut doar sa ajut ca tot sunt in celalalt colt al tarii, nu vedeam rostul unui topic nou pe aceeasi tema. Rog un administrator sa stearga postul meu de mai sus.
This post has been edited by edirome: 13 Jul 2009, 22:04 |
--------------------
Volkswagen
Scirocco GT II
91
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 9 Jun 2009, 09:58) Eu mai am unul gri de exterior, pe care il donez eventualului doritor, care insa trebuie sa vina sa si-l ia. Detalii pe PM. ![]() Cu multumiri lui shteffanivlad! forumreno.jpg ( Size: 303.4k ) Number of downloads: 334 App. am un sticker de donat! ![]() This post has been edited by Lucian BLK: 19 Jul 2009, 19:30 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
rtBK |
![]()
|
ma bucur ca n-ai avut probleme
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gaby20045 |
![]()
|
![]() Gaby20045 Group: Members Posts: 37 Joined: 10 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu un sticker
![]() |
--------------------
Renault
21
- B 11 CKJ
1989
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Vorbeste cu Lucian, ca se pare ca mai are unul.
![]() This post has been edited by Duyu: 19 Jul 2009, 20:29 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Inca mai tine folia de transfer ?
![]() Aproopos, Lucian cum ai lipit stickerul ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
si eu mai am cateva... daca mai vrea cineva poate ne intalnim la una din intalnirile de vineri si incercam sa vedem care mai e aplicabila.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gaby20045 |
![]()
|
![]() Gaby20045 Group: Members Posts: 37 Joined: 10 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai am fost la ultimele 2 intalniri, vinerea asta voi veni daca voi reusi sa rezolv o problema delicata, daca nu trebuie sa o rezolv pana peste 2 saptamani. Om trai si om vedea, vorba aia
|
--------------------
Renault
21
- B 11 CKJ
1989
|
|
rtBK |
![]()
|
eu nu am fost. si vinerea asta nu stiui exact pentru ca in acest moment sunt plecat din bucuresti si nu stiu cand ma intorc.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 19 Jul 2009, 21:49) Inca mai tine folia de transfer ? ![]() Ca in prima zi! Am lipit eu unul de exterior acum o saptamana si nu am avut probleme! Si de cand l-am luat de la rtbk l-am tinut doar in torpedou.... |
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
in nici un caz nu mai sunt cum erau cand mi-am pus eu pe logan
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
Eh, vezi ? Exact ce-ti ziceam eu cand ne-am intalnit...
O solutie ar fi (stiu asta de la producator) sa le tii in frigider cateva minute, inainte de a desface folia de transfer... Am testat pe altfel de folii care se printeaza... care dupa printare, se taie... operatiune facuta de acelasi "utilaj". |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
papa_mulo |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Adrian_BM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 August 09 From: Baia Mare ![]() |
Oare e prea mult sa cer stikere pentru Baia Mare (unde se agata harta in cui
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- MM-06-HLD
Bicorp 1.6 16V 2003
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Vreau si eu un sticker... pe rosu, sau macar portocaliu, daca se poate...
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
ren_ault09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 August 09 ![]() |
salut,
vreau si eu un stiker cu o fraza care sa se incadreze pe portbagajul de la logan, iar literele sa fie cam de 7 cm. care ar fi pretul? nu am pm |
--------------------
dacia
logan
2008 L2P 16 090 E4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:29 |