stickere reno.ro
![]() ![]() ![]() |
stickere reno.ro
Avani |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|||
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@rtbk : a fost 17 ron 10 ron stickerele si 7 ron taxe. pe anvelopa- plic- erau niste talpi de la angajatii postei , nu e ceva nou.nu am spus ca ar fi de la flamingo sau rtbk- nu stiu cine a pus plicul.acum sa spal masina si sa le lipesc.am avut ocazia sa lucrez cu multa corespondenta in plic si vreau sa spun ca foarte multe erau "stampilate" cu talpi iar unele erau deteriorate sau udate, etc. asa lucreaza posta romana. important e ca stickerele erau in stare buna. o idee buna sa invelesti stickerele suplimentar .
This post has been edited by buzasparta: 1 Jun 2009, 09:38 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da-mi un telefon inainte sa le lipesti sa-ti explic cum se procedeaza. Este foarte posibil sa nu reuseti din prima... In caz ca nu le mai gasesti prin paginile topiculului, uite... 0755.12.77.11 sau 0726.55.69.68 !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
![]() Flamingo vrei sa-ti faci minute? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
N-am bre telefoane pe cartela...
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Avani ... fara nici o suparare, asta ar fi a 3-a saptamana de cand ma plimb cu ele.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 29 May 2009, 23:35) alin ti-am pus deoparte 3 stickere, luni incerc sa iti trimit. Am mai dat si in seara asta din stickere celor care nu sunt pe lista.... Eu sunt pe lista cu 2 de interior(gri+alb) si 1 de exterior alb! Pe unde iti faci veacul azi sa pot sa vin sa le iau? Indicatii aici sau pe pm! Daca nu poti azi, zi-mi alta zi si interval orar si un nr de tel ! Merci |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Drumul Taberei - Militari. azi sunt oarecum liber
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ok, da-mi in privat o ora si o adresa unde sa vin si eventual un nr de tel sa te sun cand ajung!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
rtBK |
![]()
|
a primit si papa mulo stickerele. Am intarziat putin, dar m-a iertat
![]() alindrgn ... plicul a plecat spre tine |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Flamingo |
![]()
|
Din cate stiu eu, pe plus ar fi 1-2 maxim 3 bucati la cele albe. Dar nu mai sunt sigur. RtBk stie mai bine.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Vrea si Adila doua bucati!!!...
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
rtBK |
![]()
|
cine mai vrea stickere sa vina vinerea asta la intalnire. Le dau si celor care nu sunt pe lista.
ieri, a primit si vladd1923 stickerele. This post has been edited by rtBK: 2 Jun 2009, 07:53 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
confirm dar nu le-am lipit inca...
![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu le-am primit, dar tot ca vladd1923, astept sa spal masina
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Avani |
![]()
|
De ce asteptati sa spalati toata masina ca sa lipiti doar pe max 10 cm ? Nu puteti insista doar pe acea parte unde vreti sa lipiti ?
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
de fapt astept sambata.. cand ies de la servici nu am dispozitia necesara sa stau sa ma chinui sa le pun drept... si decat sa le fac in bataie de joc... mai bine o las pe sambata ca nu ma grabesc
|
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Flamingo |
![]()
|
Am mai spus-o si o repet...
Cu cat amanati mai mult lipirea autocolantului, proprietatile foliei de transfer se vor duce usor-usor... si riscati sa va ramana autocolantul lipit de suport, in loc sa se dezlipeasca cu tot cu folia de transfer... Rezultat => injuram pe Flamingo. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
vladd1923 |
![]()
|
at il fac in seara asta daca nu ploua
![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ok, dar da-=mi un telefon inainte sa iti explic pas cu pas.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
ploua:(.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
best81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 January 08 ![]() |
Vreau si eu doua stickere pentru exterior gri. Sunt din Craiova si vineri si sambata sunt in Bucuresti. Indicatii despre cum as putea sa le procur aici! Interval orar, zi... Multumesc!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
rtBK |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 2 Jun 2009, 13:35) Am mai spus-o si o repet... Cu cat amanati mai mult lipirea autocolantului, proprietatile foliei de transfer se vor duce usor-usor... si riscati sa va ramana autocolantul lipit de suport, in loc sa se dezlipeasca cu tot cu folia de transfer... Rezultat => injuram pe Flamingo. ![]() Subscriu, asta ar fi unul din motivele pentru care vreau sa scap cat mai repede de ele. Cand m-am intalnit cu papa mulo am descoperit un sticker care era inutilizabil deja. Deci.. repet. Va astept la intalnire sa va luati stickerele. Daca nu ... cine apuca. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
dar de ce se duce asa repede folia de transfer? am si eu stikere la vanzare si folia de transfer nu are nimic. am si ceva folie de transfer in plus care nu e pusa, si in caz de am nevoie o folosesc pe aia. eu cred ca nu sunt probleme. astept coletul, maine ar trebui sa ajunga:D
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Flamingo |
![]()
|
@Alin Dragan...
Iti dai seama ca folie de transfer am si eu 2 role in plus de 50 de metri fiecare. Nu asta este problema. Vezi ca tu sa nu ai cumva hartie de transfer si nu folie. Diferenta dintre cele doua, in afara de pret (hartia din cate stiu e mult mai ieftina) este ca folia poate fi ulterior reutilizabila (in aceeasi zi la un momntaj mai amplu pe un tir de exemplu), pe cand hartia, nu prea. Daca ma insel, imi cer scuze. Si apoi mai tine si de cum si unde se depoziteaza autocolantul dupa aplicarea foliei. Daca lucrezi in acelasi domeniu, putem vorbi mai multe pe privat, nu aici. Multumesc. P.S. Sincer, mi-a fost teama de aceasta comanda, si cand spun asta, ma refer strict la la persoanele din afara Bucurestiului... la care stickerele ajung mult mai tarziu. Sper sa nu fi jignit pe nimeni cu postul de mai sus. Edit: Cand avem lucrari in afara orasului, ori aplicam folia la fata locului, ori inainte sa plecam, insa nu cu o zi-doua inainte, deoarece nu stim cum va "lucra" in timp asupra autoclantului. This post has been edited by Flamingo: 2 Jun 2009, 20:06 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
nu lucrez la firma de publicitate dar am avut de-a face cu ei. am folie de transfer, nu hartie. stiu care e diferenta, si modul de utilizare. de asta am zis, ca nu cred ca e problema cu folia de transfer. eu am folia de firma respectiva, nu am cumparat-o. astept sa primesc si eu coletul, sper maine, si o sa vad daca e vreo diferenta intre folia mea de transfer si cea de la tine. ca tot mi se pare ca e doar o teama de a ta.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Gata, l-am lipit si eu, dupa atata frecat la ele eu zic ca a iesit bine:
reno2a.th.jpg reno3.th.jpg Mersi mult inca odata rtBK si Flamingo pentru stikere si suport. This post has been edited by mihai_dorin: 2 Jun 2009, 20:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Flamingo |
![]()
|
Poftim ?
![]() ![]() ![]() Inca ceva, incercati sa le tineti un pic la "rece" inainte de dezlipire... @Mihai_Dorin... Cu placere, dar cred ca meritul este al lui rtBk, nu al meu. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Si pe mine nu ma lauda nimeni, nu va place locul in care le-am lipit?
![]() This post has been edited by mihai_dorin: 2 Jun 2009, 20:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:31 |