2012 - clio IV, viitoarea generatie clio
![]() ![]() ![]() |
2012 - clio IV, viitoarea generatie clio
meganus_bicorpus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|||
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
In final m-am plimbat si eu cu noul clio 0.9 tce
Privita din exterior e destul de grea pe fata din cauza farurilor uriase complexe, si nu e chiar asa dinamica. Odata urcat la volan si privit reflexia masinii din geamurile reprezentantei mi-am schimbat parerea si arata chiar dinamic. Deci cel pe care vrei sa il depasesti va simti o masina dinamica in retrovizoare ![]() + Imi place materialul de pe bord, texturat si frumusel. + E frumos panoul cu instrumente, si nu e atat de revolutionar pe cat pare in poze. E doar la nivelul momentului in materie de design auto. + overall, postul de conducere e placut la atingere si la privit, fiind o masina cu personalitate + comportament motor ok. Chiar nu mi-a lasat impresia de lenes. + zgomot motor fain pt tineret. Chiar m-a surprins placut zgomotul gutural cand am dat o talpa-doua in parcare + consum mai bun decat la masina mea. la 130kmh pe pilot am obtinut 7-7.5%, si am uitat sa ma uit la turatii. F*CK = cutie de viteze mai lunga decat am eu acum pe masina mea. eu pot sa circul fara sa subturez motorul cu treapta 5 la +60kmh. cu acest clio picam sub 2000 si se simtea ca nu e bine. (adica e neutru, nu zic ca e bien sau rau, ci doar e de stiut) = jante pe 4 prezoane in loc de 5 ca la vechiul clio. deci luati-va la revedere de la jante misto de clio3 puse pe clio4 (era chiar cun clio 3 expus in showroom cu jante superbe, care ar fi dat misto pe noul clio. dar ciu-ciu) = accesoriile de pe motor vibreaza ca la salsa la ralanti. motorul in sine nu prea. si tamponul motor e interesant gandit acolo, caci anuleaza complet vibratiile. Sunt curios dupa mai mult ani de exploatare daca va fi la fel. - Sunt dezamagit de customizarea lasata la mal. * Niste idei interesante dar nici o masina prezenta pt a vedea LIVE diverse color scheme de interior. * De asemenea un singur model de janta, si ala penibil pt cum arata masina. In formatul negru cu bordura alba arata exact ca un turcism ordinar de vitan (in poze - dar oricum live desingul de janta nu e stralucit). - Vizibilitatea in retrovizoarea centrala e sub orice critica. Eu la c4 coupe, care cica e considera cu vizibiltate slaba (doar cica ca nu e adevarat) are MULT mai mult spatiu vizibil. Pot sa compar sentimentul din Clio 4 cu acela care l-am avut in noul Infiniti FX. Ca intr-un full size suv. Ceea ce e penibil intr-o masina de clasa mica. - Feriti-va de ornamentele de plastic negru lucios pe volan. Cum draq sa pui un material sensibil la suprafata in locul care va suferi uzura cea mai mare. (pe volan; si acolo unde pui mana cel mai des ![]() - Mi se pare greoi la vedere consola cu unitatea centrala touch screen, idiotic denumita tableta ca doar nu poate fi demontata si plecat cu ea din masina. - butonul de volum e la dracu cu carti in partea opusa soferului fata de touch screen - butonul de start/stop e incomod asezat - butonul de cruise control/limitator viteza e aiurea amplasat. si va vorbeste un om care il foloseste zilnic acel sistem, si le am pe volan foarte intuitiv - sistemul start & stop mi-a oprit masina cand am lasat-o in parcare sa se raceasca turbina. dafuq, dupa ce i-am dat forje si voiams a vb cu reprezentantul dealerului despe una si alta pana se linisteste turbina la ralanti, hatz, mi-a taiat-o scurt. PS: MEGANE 4 se zvoneste la anul This post has been edited by T.rac3Er: 20 Oct 2012, 17:06 |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sunt si jante cu 5 gauri pe Clio4....functie de model.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
lol.
deci asta mi-a zis reprezentantul de acolo. deh, eu m-am luat dupa ce zice el, ca stie mai bine PS: in poza pare a fi clio4rs |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Cu tot respectul, dar nu vă mai luați după reprezentanții din Showroom-uri pentru că mulți dintre ei sunt doar oameni care au și ei un servici, deci nu sunt și pasionați că să fie într-adevăr tobă de informații !
![]() 21 Oct 2012, 13:06: QUOTE(silviumc @ 20 Oct 2012, 09:27) - cred ca se va vinde bine. Cat am stat la dealer, am vazut oameni carora le placea, multi faceau drive-test si, cel mai important, comenzi ferme. Nu știu unde ai văzut tu comenzi ferme, dar la Serus și Meridian după 4 zile de drive-test nu aveau nicio comandă lansată, ci doar intenții ! ![]() Legat de turometru, la dCi zona roșie începe pe bord de la 4.500 rpm, deci este clar diferențiat față de varianta pe benzină ! This post has been edited by Ampt: 21 Oct 2012, 12:06 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
am trecut si eu pe langa bras in alexandru si am vazut doar din fuga masinii clio-ul ala rosu de afara si putin ala negru din showroom. La o prima vedere (foarte expeditiva), masina arata foarte k la exterior. Cred ca e cea mai faina masina de clasa mica care se vinde momentan pe piata europeana (inafara de citroen ds3 care e premium)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2012, 15:36) Cred ca asta e din punctul tau de vedere, ca banuiesc ca nu te bazezi pre vreun studiu care sa spuna chestia asta ... Nu mai aruncati afirmatii asa aiurea, puteai linistit sa spui : "Dintre toate masinile de clasa mica care se vand in Europa asta mi se pare mie cea mai frumoasa". Si ca sa imi spun si eu pareara : mie mi se pare urata scu spume (partea din fata), 3-ul era mult mai prezentabil. This post has been edited by Shush: 21 Oct 2012, 17:31 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cand zic "cred ca e" inseamna ca e clar ca e parerea mea, nu?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.169 Joined: 13 October 06 ![]() |
Am fost sa vad si eu minunea, la cobalcescu, pe splai, au una rosie benzina tce90, una albastra dci90 energy, ambele pentru test drive, iar in showroom mai sunt inca 2 masini, una galbena, alta neagra.
Mie mi se pare ca arata foarte bine la exterior pe toate nuantele de culoare, cea rosie e chiar spectaculoasa. Dupa parerea mea extrem de subiectiva e cea mai aratoasa masina de clasa mica non-premium de pe piata. Mi-a placut portbagajul, pare destul de mare , mocheta care il captuseste are un singur strat de antifon de vreo 2-3 degete grosime, roata de rezerva nu e in portbagaj, deci banuiesc ca a ramas undeva pe sub masina ca la Clio3. Plasticul care imbraca hayon-ul la interior e finisat sensibil mai bine ca la Clio3, nu-mi plac insa cele 2 scobituri care se presupune ca le folosesti sa inchizi portbagajul, sunt mici, si te obliga sa pui mana si pe exterior ca sa-l inchizi. Postul de conducere e o evolutie fata de modelul pe care il inlocuieste, comenzile sunt la indemana, cu toate astea sa sta prea sus pentru gustul meu. Plasticele sunt intr-adevar mai tari ca la predecesor, insa calitatea nu mi se pare mai slaba, textura e alta, ceea ce te poate pacali, imbinarile si finisajele mi se par mai bune. Au exagerat cu negrul glossy ceea ce pe mine ma deranjeaza. Sunt putine elemente in jurul postului de conducere imprumutate de la surorile mai mari, in afara de butonul start/stop, cam toate comenzile de la lumini la stergatoare, la climatizare, la butoanele care comanda geamurile (btw astea-s oribile, nu stiu de ce nu le-au luat pe cele de la megane/laguna) toate sunt altceva. Tapiteria nu mi-a placut nici la expression, nici la dynamique, iti da senzatia accentuata de ieftin, e departe tare de un night & day de exemplu. Cotiera e absolut meschina, dar pozitonata corect, mie-mi pica cotul la fix in ea fara cine stie ce reglaje. Frana de mana si coloana centrala sunt din plastic ieftin, niciun model nu avea frana automata de parcare. La drum, vorba vine ca am condus-o doar cativa km, masina pare destul de compacta, se manevreaza destul de usor, franele sunt tipice reno, tin sus si tare, asta desi toate masinile aveau tamburi pe spate. Cum se vad tamburii in combinatie cu jantele de 16", nu ma intrebati... Am mers cu dci-ul, caci la tce era deja coada la test drive. Proasta decizie, masina e destul de bine antifonata pentru oras, singurul lucru care m-a deranjat in mod accentuat e rontatitul neplacut al dieselului pentru care nu ai remediu, efectiv iti strica experienta, nu as pune motorul asta decat pe mcv, dokker, utilitare in general. Consumul pe bord era 6.2%, turometrul era gradat corect, dupa 4500 urma rosu, deci i-am banuit pe nedrept de meschinarie. Una peste alta astept motorizari mai bune si niveluri de echipare superioare. This post has been edited by mircea_aq: 21 Oct 2012, 20:10 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 20 Oct 2012, 19:15) QUOTE(Ampt @ 20 Oct 2012, 19:23) Cu tot respectul, dar nu vă mai luați după reprezentanții din Showroom-uri pentru că mulți dintre ei sunt doar oameni care au și ei un servici, deci nu sunt și pasionați că să fie într-adevăr tobă de informații ! ![]() Ca fapt divers, azi am fost la SAB. La Peugeot, ma uitam, printre altele la 508 RXH. O masina foarte frumoasa la care acoperisul de sticla este o idee super. Si vine un reprezentant de la Peugeot sa-mi dea detalii despre masina. Printre altele, ajugem la h = hibrid, x = tractiune integrala pentru ca motorul electric este pe puntea spate. Si intreb eu: ce autonomie are in mod electric? El spune ca 50 km. Deci, intreb eu, merge in mod electric 50 km (oare?) si apoi trece in mod termic. Da, zice el. Pai si cum mai este 4x4 daca merge cand intr-un mod, cand in celalalt mod? El zice: la nevoie merge in ambele moduri. Am lasat-o asa....... |
--------------------
-
-
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
am fost in uichend la reno, sa ma dau cu noul clio,
-intreb ce motorizari sunt pe el? -pai..0,9 tce, si dci 75 si dci 90 -si care le aveti la drive test? -pai avem 0,9 tce -hm....pai si 1,6 dci nu s-a pus? -pai....nu, v-ar trebui megane, e prea puternic motorul pt clio. -m....ain`t that some shit! -dar tce de 1,4? -pai ulterior se va pune 1,2 tce, dar 1,4 - tot de la megane in sus. -bine, hai sa ma dau si eu 0,9 asta, desi n-are nici un haz, ca-i mic. -pai nu e mic, are cuplu de dizel (de ai vrea benzinar cu cuplu de dizel cand poti sa iei dizel direct nu stiu), dar este la reprezentanta din bratianu (si aveam de mers pana acolo ceva). - zic ok, ms. M-am mai invartit, am vazut noua laguna......dinamique, mi-a placut, an facut stangamprejur, m-am suit in vechea laguna si i-am dat carbuni. Am fost foaaaarte placut impresionat ca in Constanta exista 1 (UN, da unu singur) clio la test Good Job TSI, vom cotiza vesnic. This post has been edited by pishky: 22 Oct 2012, 06:42 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
incerc sa ma duc azi la show-room sa vad clio 3 cu jantele alea faine de care imi explicase respectivul individ sa ii numar suruburile de la roti.
@centurion nu inteleg, cat timp poti sa comuti 4x4 (adica sa folosesti ambele punti propulsoare in acelasi timp) unde e problema? cate 4x4 nu ruleaza in modul 2x4 si se comuta de catre utilizator cand e nevoie de acel sistem? ah, ca motorul electric are o durata de utilizare redusa si se va folosi 4x4 fulltime doar pt a scapa de anumite situatii dificile, tenporare, nicidecum sa faci trekking prin paduri e partea a doua, si tine de smecheria tuturor prosucatorilor care creeaza astfel de masini hibride |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 22 Oct 2012, 09:16) incerc sa ma duc azi la show-room sa vad clio 3 cu jantele alea faine de care imi explicase respectivul individ sa ii numar suruburile de la roti. Doar daca e RS are 5 ... in rest toate Clio 3 au avut 4 suruburi. Chiar si varianta GT de 130 cai tot 4 are. Majoritatea producatorilor auto folosesc la clasa asta prindere in 4 suruburi, mai putini folosesc 5... |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(titicostel @ 18 Oct 2012, 14:52) Nu ai mai mers cu Focus de doua generatii.QUOTE(mircea_aq @ 21 Oct 2012, 21:06) La drum, vorba vine ca am condus-o doar cativa km, masina pare destul de compacta, se manevreaza destul de usor, franele sunt tipice reno, tin sus si tare, asta desi toate masinile aveau tamburi pe spate. Cum se vad tamburii in combinatie cu jantele de 16", nu ma intrebati... Pedala elastica, dar nu are legatura cu tamburii de pe spate. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Axle_ClioIV.jpg ( Size: 54.32k )
Number of downloads: 1000
Engine_ClioIV.jpg ( Size: 90.74k ) Number of downloads: 1007 EngineII_ClioIV.jpg ( Size: 97.79k ) Number of downloads: 983 Seats_ClioIV.jpg ( Size: 64.11k ) Number of downloads: 979 SS_ClioIV.jpg ( Size: 79.99k ) Number of downloads: 268 Mai multe detalii aici: ![]() De la Renault, bineinteles. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
centurion |
![]()
|
Off-topic (despre lipsa de informatii de la reprezentante):
QUOTE(T.rac3Er @ 22 Oct 2012, 09:16) @centurion nu inteleg, cat timp poti sa comuti 4x4 (adica sa folosesti ambele punti propulsoare in acelasi timp) unde e problema? cate 4x4 nu ruleaza in modul 2x4 si se comuta de catre utilizator cand e nevoie de acel sistem? ah, ca motorul electric are o durata de utilizare redusa si se va folosi 4x4 fulltime doar pt a scapa de anumite situatii dificile, tenporare, nicidecum sa faci trekking prin paduri e partea a doua, si tine de smecheria tuturor prosucatorilor care creeaza astfel de masini hibride Cred ca nu am fost foarte explicit: 1. Cel de acolo zicea de 50 km autonomie. Unii prin Franta spun doar de .... 4 km autonomie (http://www.allboatsavenue.com/peugeot-508-rxh-hybride-diesel-bienvenue-dans-lunivers-du-break-allroad). 2. Faza ca 4x4 intra cand trebuie. Exista de fapr un comutator in habitclu din care alegi, daca vrei, si optiunea de a rula in 4x4. Macar asta trebuia sa stie ca se afla in habitaclu. |
--------------------
-
-
-
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
Scuze ca nu am inteles din exprimarea ta. El nu stia ca e un comutator ci ca face masina de capul ei trecerea intre diversele punti din 4x4.
as fi totusi interesat sa testez live masina asta sa vad robotizata cum se prezinta. la diverse teste anunta ca electricul "intra" si amortizeaza mult si socurile resimtite anterior (cum e si la noul c4 cu robotizata) daca mergi in blana (vreo depasire ceva) si e nevoie de schimbat viteze senzatia de dat in nas e precum aunci cand scoti la punctul mort si deci te da in nas si apoi mai faci o miscare sa avansezi in treapta de viteza. foarte neplacuta senzatie si ineficienta. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alfred @ 22 Oct 2012, 18:17) Din asta deduc: - In loc de modus va aparea un clio crossover - Majoritatea componentelor comune cu sandel/logan in compartimentul motor - Pe logan/sandel nu va aparea motorul 1.2 turbo (zice ca e comun cu megane) - Au luat de la coreeni faza cu multe echipamente in standard, pentru a avea un numar mai mic de versiuni de piese (keyless, oglinzi/geamuri fata electrice, bancheta rabatabila 1/3 – 2/3…) – desteapta faza Am I wrong ? |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(centurion @ 22 Oct 2012, 20:46) Off-topic (despre lipsa de informatii de la reprezentante) Macar asta trebuia sa stie ca se afla in habitaclu. La drive test-ul făcut cu Clio 4 varianta de motorizare 0,9 TCe, după ce am mers vreo 500 de metri observ că mașina era în modul ECO ! Opresc întrucât nu știam unde este poziționat butonul de acționare al modului ECO, îl decuplez, la care reprezentantul îmi spune că o să-i atenționeze și pe colegii lui să lase motorul setat pe normal. Cel puțin a fost sincer și mi-a mărturisit că nu știa că mașina este dotată cu așa ceva ! P.S Așa că sunt mulți care nu știu ce butoane are mașina în habitaclu ! ![]() Despre rolul lor este o altă discuție ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(boga81 @ 23 Oct 2012, 10:14) Din asta deduc: este mai multe. ...- In loc de modus va aparea un clio crossover - Majoritatea componentelor comune cu sandel/logan in compartimentul motor - Pe logan/sandel nu va aparea motorul 1.2 turbo (zice ca e comun cu megane) - Au luat de la coreeni faza cu multe echipamente in standard, pentru a avea un numar mai mic de versiuni de piese (keyless, oglinzi/geamuri fata electrice, bancheta rabatabila 1/3 – 2/3…) – desteapta faza Am I wrong ? silueta de coupe aplicata unei caroserii cu cinci usi - furata de la Hyundai garda la sol mai mica, ecartament mai mare si roti plasate mai la exteriorul aripilor, spatiu mai mic intre roti si pasaje - furata si asta sigla proeminenta pe spoiler - ghici..? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
mda, si eu la fel eram pe eco si am decuplat din parcare
![]() silueta coupe la hatch 5 usi cred ca a fost pe leon 2 inainte de orice hyundai..ca sa nu vorbesc ca a fost pe alfa 147 inainte de leon2 si pe alfa 156 pt 3 volume si ma refer prin silueta la manerele spate ascunse. PS: mi se par dificile cele de la clio 4, necesitand un efort suplimentar pt inchiderea usii. lasand ingineria teoretica cu "parghia", la alte modele cu sistemul asta totusi nu am resimtit aceeasi dificultate in inchidere, deci poate e vorba de mecanism in sine care e la un nivel inferior. si vorbesc de experienta "de nou" dotarea echiparii de baza cu cat mai mult optiuni este de bun augur. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(boga81 @ 23 Oct 2012, 10:14) - Majoritatea componentelor comune cu sandel/logan in compartimentul motor se stia de mult treaba asta.... QUOTE(boga81 @ 23 Oct 2012, 10:14) - In loc de modus va aparea un clio crossover a aparut deja, urmeaza lansare la Geneva 2013 ![]() o poza comparativa: Renault-Captur-Clio-crossover-2.jpg renault-captur-7.jpg This post has been edited by P-A-C-O: 23 Oct 2012, 16:55 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Ceva de genul:
renault_crossover_11.jpg ( Size: 57.91k ) Number of downloads: 223 renault_crossover_111.jpg ( Size: 53.36k ) Number of downloads: 215 ? Sa vedeti ce le mai coace unora mintea: Renault_Clio_4_des_variantes_au_programme_en_2013_Break_Sedan_et_Crossover.jpg ( Size: 34.38k ) Number of downloads: 281 Renault_Clio_4_des_variantes_au_programme_en_2013_Break_Sedan_et_Crossover__1_.jpg ( Size: 34.54k ) Number of downloads: 311 Breakul nu se aduce in Romania? |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Ampt |
![]()
|
Mașina din ultimele două poze seamănă un pic cu asta ?
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
centurion |
![]()
|
Nu ar arata rau nici Clio 4 sedan. Doar insa sa nu devina un Symbol sedan.
Cine de la cine a copiat? Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 126.02k ) Number of downloads: 343 |
--------------------
-
-
-
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
intre hyundai si ford, hyundai are o expresie stilistica bine definita si care are aer coreean, pe cand fordurile noi sunt praf... nu au o identitate proprie frumoasa ci niste scalambaituri coreeniste. edge design din ultimii ani 90 a fost excelent, dar de atunci habar n-au avut ce sa mai faca. au inceput sa incocliteze formele, fara creier, si au rezutat ciudateniile de pana acum...
si acum au cazut din lac in put, cu balaria de focus3 , faceliftul de fiesta, tranzitul (de departe cel mai hidos van de pe piata. macar precedentul era crisp, metalic) clio 4 n-ar trebui sa mai spawneze un symbol, al carui loc il vad ocupat de logan 2, si deci ar fi mega-fail sa isi canibalizeze produsele am fost in showroom-ul cu testdrive. m-am dus racheta la masina expusa (initial o vazusem doar din lateral de la biroul reprezentantului de vanzari, si doar jantele frumoase) si am constatat ca e clio RS pai du-te reaq de vanzator, cand am vorbit de prinderile rotilor trebuia sa ai si tu habar ca jantele alea misto sunt pe clio rs si de aia nu le poti pune pe clio obisnuit, fie el 3 sau 4... This post has been edited by T.rac3Er: 24 Oct 2012, 14:06 |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Ampt |
![]()
|
QUOTE(T.rac3Er @ 24 Oct 2012, 10:55) m-am dus racheta la masina expusa (initial o vazusem doar din lateral de la biroul reprezentantului de vanzari, si doar jantele frumoase) si am constatat ca e clio RS pai du-te reaq de vanzator, cand am vorbit de prinderile rotilor trebuia sa ai si tu habar ca jantele alea misto sunt pe clio rs si de aia nu le poti pune pe clio obisnuit, fie el 3 sau 4... Mănâncă și el o pâine ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE Renault conserve sur Clio Collection les versions 3 portes et 5 portes. Elle est fabriquée dans l’usine de Flins dans les Yvelines et dans l’usine de Valladolid jusqu’en Mars 2013. Renault-Clio-Collection-1.jpgRenault-Clio-Collection-2.jpg |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 13:05 |