Reductil, tre' sa slabesc
![]() ![]() ![]() |
Reductil, tre' sa slabesc
alexumf |
![]()
|
||
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|||
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi bine ca reductilul să-l iei după un consult la un endocrinolog. Are reacții adverse și unele contraindicații.
Cea mai simplă rețetă de slăbit este de a mânca mai puține calorii decât consumi. Toate celelalte sunt paleative de moment, care nu pot da rezultate pe termen lung atâta timp cât consumi mai mult decât arzi. Nu contează că mănânci seara atâta timp cât nu te culci imediat după masă ci lași suficient timp pentru digestie. |
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() la mine singura reactie adversa a fost starea de euforie (nu stiu cum e starea de betie dar cred ca ceva asemanator ) asa ca un sfat treci intai pe la medic vb cu el intreaba ce parere are despre acest "medicament" poate iti recomanda altceva |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cam periculoase pastilele alea. In mod normal un medic o sa iti dea cateva pastile dupa care o sa vada in ce stare esti. Nu toti le tolereaza. Procentajul este totusi micut.
Concluzia: fara sfat medical nu merita sa te arunci dupa alea. Poti incerca Guarana, e natural. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand vreau sa va multumesc pt sfaturi. Deocamdata ma rezum sa incerc -cu greu- sa nu mai mananc inainte de culcare. Voi incerca sa-mi fac timp sa ajung si pe la un nutritionist...
salutari |
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Avand in vedere varsta ta, si faptul ca nu ai decat 20-30 kg in plus, nu cred ca merita sa risti cu tot felul de pastile.
Varianta cu nutritionistul mi se pare cea mai ok. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
incearca si fa-ti timp pentru miscare. lasa-le dracu de pastile. programul incarcat pe care inteleg ca-l ai, in combinatie cu mancare putina si pastile de slabit or sa te puna pe butuci rapid.
orice miscare care te face sa transpiri e buna: abdomene, genoflexiuni, aerobic, dans, simularea unei batai cu un adversar invizibil...etc. si astea poti sa le faci in casa, nu tre sa mergi la sala sau in parc. daca nici acasa nu ai timp de putina miscare,atunci e najpa. vezi c-au mai murit unii de prea multa munca. se gasesc la magazine neste pachete de turte din orez expandat (sau grau). au gust de pufuleti. cand ti-e foame bagi 2-3 turte d-alea apoi bei neste apa si gata. se umfla alea-n burta si-ti taie apetitu'. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
daca vrei sfatul unei farmaciste,intai sa iei medicamentele ar trebui sa consulti un medic.in farmacie ele se afla sub chie,sau ar trebui,ceea ce inseamna ca se elibereaza doar sub prescriptie.intr-adevar exista si altele,pe baza de plante sau care dau putine reactii adverse.cel mai bine e sa incepi sa consumi 2l apa pe zii,iar restul legat de mancare cred ca stii...semnat..privilexa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
de la intrebarea omului s-a ajuns la leacuri babesti pentru slabit
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu vreau sa ma ingras
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() Astept si alte sfaturi sau idei cum as putea sa-mi reduc pofta de mancare...macar seara(ziua se reduce singura ca nu am timp ![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
DrK |
![]()
|
Reductil e prea puternic pentru ce ai tu nevoie... Ia cu iarba domnule, ia cu iarba. Asta evident dupa ce intrebi si un doctor
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
alexumf |
![]()
|
nu-mi plac doctorii...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
@alexmuf: obisnuieste-te cu ideea ca acest mod de viata pe care-l ai acum trebuie schimbat. Modul tau de viata actual = corp supraponderal.
Mod de viata schimbat = alt tip de corp. Ce incerc sa spun in esenta este ca nimic nu se poate face fara o schimbare. A slabi 20 de kilograme cat ai tu nevoie ca sa ajungi la greutatea optima este o modificare radicala. Crede-ma, RADICALA. Acum te intreb, pastilutele alea, mici si insipide, ti se par modificarea de care ai tu nevoie? Asculta-i pe zabigboss si pe cristib, ala e adevarul! |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
da-mi mie 10kg si mai da-i si lu' UXE 10 kg si gata!
![]() eu mananc cam de 5 ori pe zi... ultima data in jur de 23:30 si sunt la 61 kg asa ca nu de cred ca de la mancatul de noapte ti se trage. poti practica mai des "sporturile de camera", ![]() bafta! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sfat: ia mana de pe mancarea nociva! Daca vrei sa stii care este, intreaba-ma!
Oricum o dai, macar cateva abdomene in fiecare seara, oricat de obosit esti, conteaza! Nu zic sa alergi 10 km pe zi, sa joci fotbal sau tenis,dar ceva abdomene trebuie! Sa nu uit: de la 109kg acum am 69 kg! Fara nici o pastila! Doar regim! Si ca sa nu las loc de interpretari: fara pastile, fara nutritionist! Am aceeasi greutate de 3 ani! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
antifizic2 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
110 kg la 196
![]() big & proud ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu te loveste o depresie, nu ai cum sa slabesti 24 de kg in 2 luni cum am patit eu
![]() Mananca putin si des, dar sanatos, evita zaharul/dulciurile... incearca fitness acasa pe o saltea 20 - 30 de minute pe zi....cumpara o coarda de sarit.. This post has been edited by Mutzunache: 5 Mar 2009, 15:59 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Tocmai m-am apucat de slabit.De la 10 febr pina azi am scazut de la 125kg la 116kg.Maninc carne numai duminica, fructe pina in ora 14, consum lactate si brinzeturi, salate si ulei de masline, nu consum dulciuri sau zahar si nici paine sau paste fainoase.Beau 1,5l de apa dimneata la trezire si merg la sala de 4 ori/sapt.
Greutatea mea optima este de 104-106kg. Nu lua reductil, e periculos, nu merita, eu iau doar vit E si C. This post has been edited by cristianxxl: 10 Mar 2009, 20:08 Attached thumbnail(s) 106kg.jpg ( Size: 105.31k ) Number of downloads: 2468 |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Salutare, sa nu te superi daca intreb: De ce ai nevoie de vitamina C? Pentru pofta de mancare? Si eu vreau sa slabesc dar nu reusesc. Si nu stiu daca pot face restrictii asa de drastice ca tine.
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Iau vit C pt ca pe slabire iti scade imunitatea si vit C o stimuleaza, ca sa nu racesc sa nu se prinda de mine alte boli de sezon.Nu o iau pt pofta de mincare, ca aaaaaaaaaaaaam destula!
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
Mai baieti, mai... barbatul fara burta este ca mercedesul fara emblema
![]() |
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
ramonel |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 21 May 09 ![]() |
QUOTE(alexumf @ 2 Mar 2009, 14:21) Salutari. A incercat cineva REDUCTIL? Nu prea stiu cui sa cer sfatul asa ca... Ideea e ca tre sa slabesc.. am 1.80 si 100kg in crestere ![]() Mentionez ca am facut inot, sala, ciclism, dar acum, efectiv timpul nu imi permite sa fac si miscare.... macar sa nu am nici pofta de mancare! multumiri Ups... trebuia sa postez la Cafenea... scuze rog unul din moderatori sa trimita topicul unde ii e locul... helau prima zi aici... am tot auzit discutii despre reductil, pareri pro si contra, adevarul e ca pastilele nu fac bine, dar sunt persoane care chiar slabesc de la ele si nu patesc absolut nimic, depinde de organism. Si am mai citit niste chestii, cum ca sunt persoane care au luat pastile "reductil" si ca nu au slabit deloc...pai daca bagi in tine ca sparta logic ca nu au nici efect. SCopul lor nu e ca tu sa stai pe burta si ele sa te scape de te tot ce bagi tu in gura:)..poate am fost rea la faza asta dar cam asa e. Tre si putina miscare, o dieta corespunzatoare. Eu am inceput ieri tratamentul cu reductil 15, si astazi cand m-am cantarit aveam cu 1,5kg mai putin. Poate nu e bun cantarul:)). Nu am facut miscare intens, cateva abdomene si bicicleta, pe care obisnuiam sa le fac si inainte de tratament. Cam atat, in rest toate bune. Si legat de reactiile adverse, la unele persoane apar la altele nu, de exempu cineva care a terminat tratamentul de aproape 4 luni, si care a slabit 30 de kg, nu a luat nici un gram in plus, ba chiar a mai slabit 3 kg datorita modului de a manca de pe perioada tratamentului. Si pastilele astea nu sunt pt pers care vor sa slabeasca 2 kg, pt alea te duci la alergat, faci ceva, nu te apuci sa iei pastile, ca atunci da...au reactii adverse. Au si ele un scop totusi, nu se iau asa, azi una..peste 4 zile alta. Deci, toate merg bine, o sa mai ma cantaresc la sf saptamanii, si apoi la sf de cutie:)) O zi buna. Ramona |
--------------------
skoda
octavia
2005
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(cristib @ 3 Mar 2009, 16:52) incearca si fa-ti timp pentru miscare. lasa-le dracu de pastile. programul incarcat pe care inteleg ca-l ai, in combinatie cu mancare putina si pastile de slabit or sa te puna pe butuci rapid. orice miscare care te face sa transpiri e buna: abdomene,SEX(mult) genoflexiuni, aerobic, dans, simularea unei batai cu un adversar invizibil...etc. si astea poti sa le faci in casa, nu tre sa mergi la sala sau in parc. daca nici acasa nu ai timp de putina miscare,atunci e najpa. vezi c-au mai murit unii de prea multa munca. se gasesc la magazine neste pachete de turte din orez expandat (sau grau). au gust de pufuleti. cand ti-e foame bagi 2-3 turte d-alea apoi bei neste apa si gata. se umfla alea-n burta si-ti taie apetitu'. Cred ca depinde de la organism la organism,eu am 1,96,85kg,mananc dimineata,la pranz si seara,(si intre mese),beau multa apa,iar sala nu mai fac de anul trecut din noiembrie,cand stau acasa beau ceai-uri(cam 2 l/zi)cu multa lamaie si miere.Un alt factor este si stresul,stresul poate declansa multe reactii in organism,unii slabesc,altii se ingrasa(cazul meu)de cand sunt in sesiune am facut burta ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
subscriu la ce spunea zabos si alti colegi de forum: mergi la endocrinolog, mergi la nutritionist si daca poti si gasesti medici buni in acelasi loc si ii poti aduce in acelasi cabinet sa poti vorbi cu ambii in acelasi timp pentru a se pune de acord unul cu altul , si incearca sa iti faci timp si de putina miscare pentru a inchide cercul.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
cristianxxl |
![]()
|
QUOTE(ramonel @ 21 May 2009, 15:59) helau prima zi aici... am tot auzit discutii despre reductil, pareri pro si contra, adevarul e ca pastilele nu fac bine, dar sunt persoane care chiar slabesc de la ele si nu patesc absolut nimic, depinde de organism. Si am mai citit niste chestii, cum ca sunt persoane care au luat pastile "reductil" si ca nu au slabit deloc...pai daca bagi in tine ca sparta logic ca nu au nici efect. SCopul lor nu e ca tu sa stai pe burta si ele sa te scape de te tot ce bagi tu in gura:)..poate am fost rea la faza asta dar cam asa e. Tre si putina miscare, o dieta corespunzatoare. Eu am inceput ieri tratamentul cu reductil 15, si astazi cand m-am cantarit aveam cu 1,5kg mai putin. Poate nu e bun cantarul:)). Nu am facut miscare intens, cateva abdomene si bicicleta, pe care obisnuiam sa le fac si inainte de tratament. Cam atat, in rest toate bune. Si legat de reactiile adverse, la unele persoane apar la altele nu, de exempu cineva care a terminat tratamentul de aproape 4 luni, si care a slabit 30 de kg, nu a luat nici un gram in plus, ba chiar a mai slabit 3 kg datorita modului de a manca de pe perioada tratamentului. Si pastilele astea nu sunt pt pers care vor sa slabeasca 2 kg, pt alea te duci la alergat, faci ceva, nu te apuci sa iei pastile, ca atunci da...au reactii adverse. Au si ele un scop totusi, nu se iau asa, azi una..peste 4 zile alta. Deci, toate merg bine, o sa mai ma cantaresc la sf saptamanii, si apoi la sf de cutie:)) O zi buna. Ramona Mai vorbim dupa un timp, mai ales dupa ce intrerupi administrarea, sau mai devreme , cand o sa apara insomniile, dereglarile menstruale si problemele de tensiune arteriala, posibilele aritmii... |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
eu unu raman la parerea ca aceste pastile, prafuri sau alte hapuri minune de slabit sint cam periculoase. personal cred ca o sloutie buna e una combinata regim- mergi la endocrinolog sa nu fie vreo dereglere si la nutritionst_ si miscare.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
ramonel |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 21 May 09 ![]() |
|
--------------------
skoda
octavia
2005
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
1,75 m - 84 kg.
Cum e ? Mult, putin ? ![]() Am bicicleta medicinala in casa si ceva gantere / haltere sau cum s-or numi, dar lenea e cucoana mare si burta creste continuu... ![]() Pana la urma cre'c-o sa ma bag la sala. Daca fac singur "sport", dupa cum ma duce capul av cors... posibil sa fac prost. Sigur am nevoie de un indrumator / instructor. Ce zici Cristiane ? Am dreptate sau nu ? This post has been edited by Flamingo: 24 May 2009, 08:02 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Eu am 1.78 si 85kg. De sarbatori am avut si 87kg...sper sa dau jos !Pe la 75 cred ca m-as simti excelent, dar acum am o burtoaca. Care iesi la alergat in Tineretului?
|
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:37 |