prezoane roti nichelate de laguna 1, dimensiuni, indentificare
![]() ![]() ![]() |
prezoane roti nichelate de laguna 1, dimensiuni, indentificare
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Si pe mine ma intereseaza asa ceva pentru un megane 1.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Renault nu vinde asa ceva.
eu nu cred ca e o afacere. Cand pui cheia de roti pe ele se duce naibii nichelul.... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Imi cer scuze. Am confundat termenii. Eu caut prezoane pentru janta de aliaj originala renault. Am 2 prezoane rupte si as vrea la le inlocuiesc.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ Johnny78: sti sigur ca nu se vand la Renault? in privinta calitatii nichelarii ai avut sau sti pe cineva care s-a confruntat cu aceasta problema?
Intreb pt ca am vazut montate pe o Laguna 1 (se vedea clar ca stau de mult timp pe masina si nichelul arata bine pt varsta lor) si sunt de vanzare pe Internet (in Franta) tot sh ... ideea este daca vre-o versiune a Lagunei 1 a fost echipata din fabrica cu prezoane nichelate sau se gaseau la acea vreme, in Franta aftermarket pt Laguna 1? Ms ![]() 23 Feb 2009, 13:01: Se aduc la comanda prezoanele de roti nichelate de Laguna 1, pt jante de aluminiu 15". Pretul un pic cam mare! Are cineva posibilitatea de a verifica un pret pentru ele in Franta? Codul este: 8200426593. Ms anticipat tuturor! ![]() This post has been edited by turbodxman: 23 Feb 2009, 13:01 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
A mea are prezoane nichelate.Si dupa atatia ani nichelul se prezinta bine.E foarte posibil sa fie din inox,si poate ca nici noi cand au fost nu erau "oglinda".
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
nu am intalnit pana acum prezoane nichelate vandute de Renault.
in cel mai bun caz, protectii... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ Lupan Adrian: multumesc pentru confirmare!
![]() @ Johnny78: ieri am fost la un dealer Renault si aduc, la comanda, prezoane nichelate! dupa cum a confirmat si colegul Lupan Adrian exista prezoane nichelate vandute de Renault (care au echipat Laguna 1) dupa cum bine am observat eu! Asa ca ... trebuie sa soliciti ceva pentru a beneficia ... nu numai ce este expus la vanzare ... sau pe stoc se gaseste de cumparat. Trebuie sa "sapi" k sa gasesti. Multa bafta tuturor! ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Jentile originale Renault aluminiu au cumva prezoanele mai lungi? ca eu nu pot monta rezerva de tabla ca-mi joaca roata.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
QUOTE(turbodxman @ 24 Feb 2009, 09:39) @ Lupan Adrian: multumesc pentru confirmare! ![]() @ Johnny78: ieri am fost la un dealer Renault si aduc, la comanda, prezoane nichelate! dupa cum a confirmat si colegul Lupan Adrian exista prezoane nichelate vandute de Renault (care au echipat Laguna 1) dupa cum bine am observat eu! Asa ca ... trebuie sa soliciti ceva pentru a beneficia ... nu numai ce este expus la vanzare ... sau pe stoc se gaseste de cumparat. Trebuie sa "sapi" k sa gasesti. Multa bafta tuturor! ![]() vreau si eu referinta piesei. Se gaseste pe factura... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
turbodxman |
![]()
|
@Johnny78: 8200426593 - singurul cod pentru prezoane cromate (nu stiu daca in realitate sunt nichelate) pentru Laguna (nu intotdeauna se tipareste referinta piesei pe factura).
Zi-mi un pret pentru ele dupa ce te interesezi. ![]() 24 Feb 2009, 13:18: @Mrija: nu stiu acest lucru. Este posibil. Ceea ce iti pot spune cu certitudine este faptul ca prezoanele pentru jante de aliaj au o "saiba" conica din otel, de cele mai multe ori, iar cele aftermarket au conul turnat (corp comun cu prezonul). This post has been edited by turbodxman: 24 Feb 2009, 13:18 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Johnny78 |
![]()
|
"surub roata M14", costa in jur de 7 EUR bucata in Italia iar in Danemarca sunr 63 de coroane daneze. Nu stiu cat e in Romania ca nu am acces azi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
turbodxman |
![]()
|
@Johnny78: am inteles ... in Romania am aflat ca ar fi 25 lei (Ron) bucata.
Bine ca mi-ai spus cum figureaza in program k mie imi trebuie M12. Tu ai prezoane M14? sunt 4 sau 5 / roata? |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Johnny78 |
![]()
|
eu am 4 pe fiecare roata...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca aveai V6, aveai 5
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
turbodxman |
![]()
|
@Johnny78: deci pentru Laguna M14, in 2 variante 4 sau 5/roata in fct de motorizare.
Sa inteleg ca nu au fost Lagune si cu M12? |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Johnny78 |
![]()
|
mi se pare ca nu...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
turbodxman |
![]()
|
@Johnny78: o.k. acum m-am lamurit d'abia. Ai cumva idee daca prezoanele de pe Laguna 1 (adica M14) se regasesc si pe Clio si Megane?
Ms |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Johnny78 |
![]()
|
doar pe Safrane
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
turbodxman |
![]()
|
@Johnny78: am inteles. Ms de info
![]() Pe Clio si Megane ar trebui sa fie M12 atunci ... nu? |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu neaparat...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
eu am jante chambord (15" reno al) si au prezoanele originale nichelate, cromate sau cum or fi, cert e ca stralucesc si acum, si au saiba conica separata( am putut sa montez rezerva de tabla fara probleme).
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asta pentru ca din fabrica vin cu saibe conice speciale
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
turbodxman |
![]()
|
@pixule: si la mine tot saibe conice sunt ... din fabrica.
This post has been edited by turbodxman: 27 Feb 2009, 15:53 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Johnny78 |
![]()
|
25-ul a fost un caz foarte special
mai am un amic cu un V6 turbo care are si el prezoane cu saibe conice... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
turbodxman |
![]()
|
@Johnny78: n-am stiut acest lucru. E bine atunci
![]() ![]() Si Laguna 1 are prezoanele saibe conice? |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Johnny78 |
![]()
|
depinde de ce jante ai pe ea...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
turbodxman |
![]()
|
@Johny78: in cazul jantelor de aliaj
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Johnny78 |
![]()
|
In cazul Lagunei, e adevarat.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
turbodxman |
![]()
|
@Johnny 78: Ms de confirmare
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:12 |