prezoane roti nichelate de laguna 1, dimensiuni, indentificare
![]() ![]() ![]() |
prezoane roti nichelate de laguna 1, dimensiuni, indentificare
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Posesorilor de Laguna 1 cu 4 prezoane / roata (nichelate sau nu, indiferent):
Rog un VIN (seria caroseriei) pentru a putea identifica pretul unui prezon nou la un dealer Renault. Ms anticipat tuturor! ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
mah io nush ce numiti voi prezoane ... ca io nu mai vad diferenta dintre acestea si suruburi, din ce se discuta aici !
... azi am vulcanizat o rotila si din cate imi amintesc ( ca mi-a sarit in ochi ) cand le-am vazut jos langa masina in timp ce mesterul scotea sarma din guma ,....erau cu aspect de nichelat sau cromat sau cromat ( si cum le-o mai spune ) .. e , aveau filet si cap hexagonal ( prezoane sau suruburi ??? ) si saiba aia conica . ... jantele sunt de alu ... nu stiu ce model dar am auzit pe cineva mai de mult ca sunt de Concorde ... eu le-am luat de la altu ca initial erau de tabla pe ea ! @turbodxman : ce faci cu VIN-ul altei masini? ... ti-l dau p-al meu da pe maine ca acum e tarziu si nu mai cobor ( talonul e in masina ) |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ just_illusions: Le spunem prezoane pentru ca asa se numesc ele. Le poti spune si suruburi, la fel de bine
![]() Eu am nevoie de prezoane nichelate (sau cromate). Vazand asa ceva pe Laguna 1, stiu ca mi-se potrivesc, deci am nevoie de VIN - ul unei Laguna 1 cu prezoane nichelate pentru a afla pretul lor si a le cumpara. ![]() Fara VIN nu le pot identifica la orice dealer Renault. ![]() Imi poti confirma daca ai 4 sau 5 prezoane / roata la Laguna ta? ![]() Ms ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
@R19/16v : exact alea stiam si io ca sunt diferentele intre ele ! multumesc!
@turbodxman : deci 4 SURUBURI !!! ... si arata exact ca in link-ul de mai sus, dar retine ca nu sunt originale sau ceva ... sunt luate de pe alta laguna impreuna cu jantele! ... cand cobor din barlog azi iau si vinu' ! |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ R19 / 16V: ms de lamurire
![]() @ just_illusions: O.K. Am inteles. Spuneai intr-un post anterior ca au saiba conica, acum ai spus ca sunt identice cu cel din fotografia din topicul indicat de R19 / 16V. Vreau sa stiu daca au sau nu saiba conica, pentru ca eu am nevoie de unele cu saiba conica, avand jante de aliaj, pentru care e nevoie de saiba conica. Astept, in continuare, VIN - ul, de la cineva care are pe Laguna 1, din fabrica, jante de aliaj si suruburi cromate (4 / roata). ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
just_illusions |
![]()
|
pei au si saiba conica !
iti fac neste poze ? sa vezi ? |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
turbodxman |
![]()
|
@just_illusions: daca au e bine. Capul surubului e de 19mm?
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
just_illusions |
![]()
|
am desfacut un surub de la roata ... sper sa nu afecteze geometria rotii !
![]() .. VIN : VF1B5630520639801 vazute cu atentie si de aproape .. suruburile prezinta urme de degradare ( adica mai au escoriatii ![]() .. a si dimens. e de aprox 19 mm ( masurate cu rigla ) 7 Mar 2009, 16:31: nah ... ca acuma vad ce culoare prezinta el in poza ![]() ![]() ![]() ... asta e! 7 Mar 2009, 16:50: asta e tipul de janta ! This post has been edited by just_illusions: 7 Mar 2009, 16:50 Attached thumbnail(s) photo072.jpg ( Size: 97.56k ) Number of downloads: 165 photo073.jpg ( Size: 100.78k ) Number of downloads: 176 photo074.jpg ( Size: 99.81k ) Number of downloads: 171 Renault_Laguna_18_16_4_198693.jpg ( Size: 42.85k ) Number of downloads: 162 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
turbodxman |
![]()
|
@just_illusions: Raman dator pt deranj!
![]() Ms de VIN, poze, dimensiuni, si explicatii. ![]() Cu prima ocazie ma revansez cu o blonda (la halba). ![]() Frumoase le mai ai (in stare f buna ![]() Numai bine! ![]() This post has been edited by turbodxman: 7 Mar 2009, 18:03 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
just_illusions |
![]()
|
pentru putin !
... alta data ! 7 Mar 2009, 18:17: .... si alta data ![]() This post has been edited by just_illusions: 7 Mar 2009, 18:17 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Salut!
Se pot pune jante cu 5 prezoane in loc de 4? Daca da ce adaptari se pot face? Multumesc! |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
just_illusions |
![]()
|
da de ce vrei cu cinci ... iti pui turbo ?
... se pot face cu flanse ... dar e bai la RAR...sau ITP ! |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
se schimba discurile de frana.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Oare nu trebuie inlocuiti si butucii?Pe spate sigur.
Dar avantaje extraordinare in afara de look nu vad.Si asta doar ptr cunoscatori.Discurile de frana sunt mai scumpe,jantele la fel.Pentru cei ce au jante pe 14" trecand la 15" mai fac si drumuri pe la RAR.Lasati-le asa cum sunt! |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(GabySV @ 11 Mar 2009, 12:04) Acum asta lucrez eu la mașina mea.E vorba si de look dar mai ales de cauciucuri mai late care iti asigura o mai buna stabilitate,frânare pe discuri care e mai ventilată și mai eficientă și cam asta e.Trei avantaje clare. Ca adaptari e indicat sa iei totul(punte,fuzete și bineînțeles discurile) de pe una din 2000.E cel mai ușor așa. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
Johnny78 |
![]()
|
atentie la ABS
sistemele sunt diferite intre 95 si 2000 spor |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:52 |