Cat de mult pot scadea preturile la apartamente?, Cat de mult pot scadea preturile la apartamente?
![]() ![]() ![]() |
Cat de mult pot scadea preturile la apartamente?, Cat de mult pot scadea preturile la apartamente?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
acum vreo 6 luni cerea pe garsoniera asta 78 000.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Asta astept si eu, sa mai scada, ca vreau casa in zona Bucurestii Noi sau 1 Mai, sa plec de la bloc. Am fost si am vazut o casa in Bucurestii Noi, cerea 160.000 pe ea, in contextul in care acum un an o casa similara, in vecitatea asteia, se negociase cam la 230.000. Valoarea reala ar fi undeva la 120.000 Euro.
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Indoi-m-as ca merita sa dai atatia bani pe o casa in Bucuresti, balonul imobiliar a cam pocnit, dovedindu-se ca valorile alea erau pur si simplu umflate pe hartie complet arbitrar. Bucurestiul ca oras nu poate sustine preturile alea din cauza infrastructurii si lumea a inceput sa inteleaga asta. In mai toate rating-urile de orase Bucurestiul iese scump la pretul pe metru patrat (locuinte & birouri) si rau de tot la "liveability" care ar fi, intr-o traducere aproximativa, calitatea vietii.
Preturile la case si apartamente in Bucuresti ar trebui sa mai scada inca cel putin 40-50%, e complet ilogic sa ai aceleasi preturi pe metrul patrat, sau chiar mai mari, ca orase mult mai bine dezvoltate, in care se mai poate si trai. Spun astea in conditiile in care am un apartament in Bucuresti la vanzare pe care vreau sa obtin cel mai bun pret fiindca sta degeaba acolo, tine blocati niste bani pe care i-as putea folosi aici |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Adip dar la voi n-au luat-o la vale preturile la imo-biliare? Ca inteleg ca e trend global..
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nu prea, foarte putin. Aici oricum sistemul bancar e mult mai bine reglementat comparativ cu haiducia din US sau Europa de Est. Si de-abia au inceput concedierile, incetisor-incetisor. Ieri au recunoscut oficial ca Au intra in criza.
Ma astept sa scada si aici, dar in nici un caz nu se va intampla (din pacate pentru mine, ca potential cumparator) ce e in Ro acum. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
adip, unde e apartamentul... In Rahova? Detalii, ceva?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
O sa pun diseara anuntul si pe forum
![]() |
--------------------
*
*
|
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 December 07 ![]() |
Interesanta discutie !
Vin si eu cu o idee "preluata" de la un analist imobiliar ce prezicea ceva legat de scaderile de azi... dar prezicea acu' vreo doi ani... Acest analist observase un fenomen atipic si stupid: apartamentele erau aproape la fel de scumpe la periferie ca si in centru... Dat fiind ca in occident pretul unui apartament situat in centrul orasului este de pana la cinci ori mai mare decat la periferie, acesta a previzionat o scadere a preturilor in Romanica... dar si o diferentiere pe zone: astfel prezicea ca in centru preturile vor tinde sa se mentina si chiar sa mai creasca, in timp ce la periferie vor tinde sa scada destul de mult, pana cand se va ajunge la situatii similare cu ceea ce este in occident. Asta...daca Romanica se va alinia la ce este pe la altii...adica daca piata se va maturiza... Ideea de baza este ca normal ar fi sa apara o diferentiere mai mare intre preturi care sa reflecte mai corect diferentele calitative dintre apartamente si calitatea zonei in care acestea se gasesc. In acest scenariu, maturizarea presupune si ca clientii sa nu mai arunce banii pe investitii proaste doar pentru ca asa este cool (spiritul de turma). De ex. am un var care si-a facut o vila prin Otopeni (langa Bucuresti), langa DN1, adica unde-si faceau toti "oamenii de succes". M-am dus acum doi ani la inaugurare... am facut spume pana am ajuns acolo din cauza traficului si a soselelor din pamant (noroi)..., fara magazine...fara scoala,...practic niste case in mijlocul unei campii, fara nici o sistematizare, fara transport in comun (cu exceptia centurii bucurestiului pe care trec toate marfarele, si cu exceptia avioanelor care umplu zona cu un zgomot simpatic) ca sa nu mai spun ca acea portiune nu a fost dezvoltata in perioada comunista deoarece reprezinta zona inundabila de sacrificiu a Bucurestiului...ceea ce in sine e o veste buna...adica la primele inundatii mai serioase probabil toata zona va fi "sistematizata" in mod natural... Culmea... tot acolo, si-a mai construit o vila cu vreo 11 camere, cica pentru turism... ![]() Ar avea ceva sanse cu grupuri organizate, gen traininguri, team building ...asta daca n-au timp oamenii sa ajunga pana la munte, sau trebuie tinuti inchisi intre patru pereti...sau poate cu ceva directori+una bucata secretara...asa pentru un weekend scurt, retras, departe de ochii curiosi de la birou... This post has been edited by Vesnic_nemultumitu': 5 Mar 2009, 01:56 |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
intrebare.....
cine stie exact ce e cu subventia pt tineri pana la 35 de ani???? este daca isi construiesti casa sau ce????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pana in 35 de ani si casatoriti
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
250 euro prima de la stat
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
250 de euro pe an???????
sau pe toata perioada.... ca se zicea ca e 15-20% daca o faci prin credit ipotecar..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
250 eur/an daca folosesti sistemul economisire-creditare pus la dispozitia ta prin bancile de locuinte. in ce consta sistemul: iti deschizi un cont in care depui (lunar probabil) o anumita suma. pe langa ce economistesti in contul ala si pe langa dobanda infima pe care o primesti de la banca, statul iti da 250 eur..... o avere
![]() daca iti construiesti casa prin credit ipotecar, statul iti da cam 15% sunt 2 sisteme diferite |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai eu vreau sa o contruiesc prin credit ipotecar....
a luat cineva cei 15%?????sau mai bine sa intreb la aria financiara???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
rectific putin informatia scrisa mai sus: statul da o prima de 20%, dar nu mai mult de 10.000 eur. conditiile de acordare a acestei prime sunt reglementate prin Ordonanta de urgentã a Guvernului nr. 51/2006 pentru aprobarea Programului national privind sprijinirea construirii de locuinte proprietate personalã aprobatã prin Legea nr. 12/2007, cu modificarile si completarile ulterioare (Legea nr. 351/2007) si Normele metodologice de aplicare a prevederilor OUG. nr. 51/2006 aprobate prin Ordinul comun MDLPL-MIRA nr. 166/216/2007, cu modificarile si completarile ulterioare (Ordinul comun MDLPL-MIRA nr. 697/510/2008)
mai multe detalii aici |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(adip @ 4 Mar 2009, 17:39) Nu prea, foarte putin. Aici oricum sistemul bancar e mult mai bine reglementat comparativ cu haiducia din US sau Europa de Est. Si de-abia au inceput concedierile, incetisor-incetisor. Ieri au recunoscut oficial ca Au intra in criza. Ma astept sa scada si aici, dar in nici un caz nu se va intampla (din pacate pentru mine, ca potential cumparator) ce e in Ro acum. Ce e in ro acum? Preturile in lei sunt aproximativ constante. Vrei sa spui ca nu au mai crescut in ultima vreme sa acopere diferenta de curs? Tine cont ca majoritatea covarsitoare au venituri in lei. Din toate astea, e bine ca se mai raresc agentii imobiliari, care nu faceau mai nimic si luau o gramada de bani. Ce e rau, ca s-au oprit constructiile. Si oferta nu va mai fi, in curand. Acum poate mai sunt cativa cu case in constructie sau avans la ap nou dat, si sunt nevoiti sa vanda pentru a-si finaliza proiectele personale. Cum cine are acum apartament vechi, nu mai are posibilitatea sa se bage la nou sau la vila (piata stagneaza), de acum incolo volumul de tranzactionare va fi extrem de redus comparativ cu perioada de boom, ceea ce inseamna ca probabil 10% dintre cei fara casa isi vor permite una, comparativ cu 2005-2008. Pentru ca nici apartamentele vechi nu mai raman libere, nici ap. noi nu se mai construiesc. La fel si cu daciile, majoritatea dintre noi am avut prima masina la mana a 2-a sau una noua, dar la 1/3 din pretul uneia noi occidentale (dacii noi la 4000 cand un clio era 12.000). Edit: QUOTE Pai se ieftinesc, eu iau zilnic tot ce misca in materie de anunturi.Daca in decembrie nu gaseai aproape nimic sub 60.000 acum sunt anunturi cu 55 si chiar sub 50.De ce sa dau acum 55 de mii si peste citeva luni sa gasesc cu 45?Numai eu stiu de citi ani string bani si cit am muncit distrugindu-mi sanatatea pt o casa, asa ca merita sa mai astept sa mai scada. Inca sunt agenti care cer 70.000 din inertie, poate ard vreun fraier, dar nu vind nimic, asa ca astept sa ia si ei contact cu realitatea. Deci tu nu cumperi, ca, desi sunt apartamentele la 55.000 care ar fi ok, tu esti extrem de intrigat ca unii vand aceleasi apartamente la 70.000, si mai mult, ii astepti si pe acestia sa se trezeasca?! Iti ajunge unul, sau de fapt vrei sa le cumperi pe toate de pe piata? This post has been edited by cristianco2002: 6 Mar 2009, 15:08 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
n-ai inteles nimic. a spus ca nu cumpara , pentru ca spera ca peste 2-3 saptamani, 1-2 luna sa mai scada. si daca tot a stat pana acum cu parintii si s-a chinuit strangand bani pentru o locuinta, nu are rost sa dea niste bani si pe urma sa-i para rau ca a pierdut 5,10, 15 mii de euro.
si era uimit pentru ca el stie ca intr-o anumita zona preturile se invart pe la 55-60 de mii maxim si sunt unii care incearca sa vanda la 70 de mii, sperand sa iasa in castigat cat mai mult. |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Din pacate, asa cum zicea cristianxxl, este adevarat, inca mai sunt visatori care pun preturi de 2008 la momentul actual, ceea ce in lei se traduce printr-o scumpire. Pana acum ieftiniri concrete nu prea s-au produs, decat niste corecturi au aparut datorate cursului leu-euro. Sper sa se produca anul acesta niste ieftiniri substantiale, ce ar aduce apartamentele vechi la un pret ce reflectara realitatea.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Oameni buni, acum este momentul sa va cumparati TEREN !!!!
In anumite zone de pe langa Bucuresti a ajuns pretul sa scada de la 40 euro / mp cat era anul trecut in vara, la numai 7-8 euro, acum in martie... si cum mai mult de 500 - 1000 mp nu ai nevoie pentru a construi o casa, intelegeti voi... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
cristianco2002 ti-a explicat f bine diesel_power si in completare vin si spun: apartamentele de 2 camere in blocurile comuniste , nu merita la periferie mai mult de 30k.Ca s-au umflat ireal preturile, e alta treaba.
Eu am muncit pe acesti bani si nus dispus sa-i arunc ca esti tu ironic! Eu sunt printre putinii care nu au facut credit pe 30 de ani, sa plateasca 100.000euro pe un apartament de 30 de mii.Daca tu consideri ca as putea sa arunc aiurea cu banii pt care am muncit la greu aproape 20 de ani, probabil ca tie iti da taticu sponsorizare si ti se rupe , mie nu! Asa cum spune Flamingo e momentul cel mai bun sa cumparati teren pe linga Bucuresti.Au scazut preturile incredibil si daca la case , va ramine coborit si chiar va mai scadea, la terenuri-mai ales locuri de casa mici de pina in 1000mp, nu va mai scadea , ci va creste spre sfirsitul anului. Explicatia este simpla, daca apartamente vechi sau noi sunt multe, terenuri la perfieria Bucurestiului sunt din ce in ce mai putine, iar acum pt ca multi au nevoie de cash vind la niste preturi de chilipir. |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
cristianxxl, eram curios ce decizii ai mai luat, vroiai sa cumperi un apartament in berceni.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Pai mai astept.In decembrie preturile in berceni la 2 camare, variau la 5-60k acum sunt 45-55, confort 2 gasesc cu 35-40k in zonele acceptabile (nu piata resita,zone cu tigani etc).
AM fost pe la agentii se uitau de sus la mine cind le spun ca am buget de 50k dar imi zic cu juma de gura; haideti totusi sa semnam un precontract, la care vine rindul meu sa ma uit de sus si sa le spun, vorbim cind aveti ceva concret in banii astia! M-au sunat particulari, pt ca am anunt pe net, care aveau preturi bune dar numai pe la parter sau ultimul etaj, sau confort 2 care cereau 35-40k.Mai astept, vad ca si locuintele noi au ajuns in Berceni la 63k cu 2 balcoane si loc de parcare inclus, asa ca nus cit o sa mai dureze pina mai coboara preturile la ap vechi , insa realitatea ii loveste pe visatori si unii care chiar vor sa vinda se trezesc si ajusteaza pretul, inca sunt multi care cer 70-80k pe ap de 2 camere, refuzind sa citeasca un ziar din ziua respectiva. Deci mai astept. Cineva apropiat si-a luat un loc de casa de 500mp in Domnesti, cu toate utilitatile la pretul de 19k.Acelasi teren era 35k la inceputul lui 2008, insa propietarul nu l-a dat sperind sa scoata 200% profit, iar acum avea nevoie de cash.Daca as vrea sa fac o investitie inteligenta (si evient nu mi-ar trebui apartament) as lua ACUM terenuri mici, locuri de casa cit mai aproape de buc.Oricum astea se vind mereu pt ca au valori mici si nu mai sunt multe, chiar si pe criza asta sunt singurele care se tranzactioneaza , datorita pretului relativ mic. Cred ca ma reprofilez si din profesor ,ma fac consultant imobiliar ![]() |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
diesel_power |
![]()
|
Recent am inceput si eu sa ma informez mai intens despre apartamente, acum o luna eram pe dinafara complet. Eu as avea buget de 40k (parintii mei adica). Initial nici nu ma gandeam la apartamente cu 2 camere, vroiam garsoniera, dar acum cred ca ma pot apropia cu pasi mici si repezi catre un apartament cu 2 camere. Intr-adevar, 2 camere confort 2 in berceni sunt cam 35k-40k. Mai pot astepta pana in iarna in speranta ca mai scad preturile si poate gasesc 2 camere confort 1 in banii astia.
Am vizionat niste apartamente si garsoniere noi ale agentiei imobiliare premier (ei le construiesc, ei le vand). Sunt in Popesti-Leordeni in niste blocuri-vile micute. Totul e bine si frumos, doar ca trebuie sa treci prin namoale extraordinare ca sa ajungi la ele, iar iluminat public lipseste cu desavarsire, iar ceea ce mai au de vanzare se gaseste la parter. Ceea ce n-am inteles eu este de ce fac ei la parter balcon deschis (terasa o numesc) cu fereastra si usa din termopan. Suntem totusi in Bucuresti, nu in Sacremento, o usa de termopan prezinta securitate 0, se poate deschide pe dinafara in cateva secunde cu sculele potrivite. Din cauza asta parca tot apartamentele vechi ma atrag fiindca sunt mai aproape de civilizatie iar pretul se mai poate negocia. Nu ne ramane decat sa asteptam ![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Flamingo, unde ai vazut tu teren intravilan langa Bucuresti cu acces usor la facilitati cu 7-8 eur/m2 ?
Cred ca te referi la teren agricol in mijlocul campului. This post has been edited by murfi: 11 Mar 2009, 11:47 |
-------------------- |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
tin sa ii anunt pe cei ce iau teren pentru a construi o casa ca o s amai bage cateva mii de euro ulterior, in pud(plan urbanistic de detaliu ) care se tot cere prin certificatul de urbanism si apoi proiectul in sine al casei, apoi timp pierdut cu supravegherea constructorului si apoi cand e totul frumos incep spagile pentru racordarea la utilitati, asta in cazul fericit cand le ai la poarta - iar mai nou un cost suplimentar il reprezinta mini statia de epurare intrucat fosa septica nu se mai accepta - asa ca sfatul meu este sa urmariti constructii mai vechi care sunt racordate la tot ce este necesar si care sa suporte o renovare si eventuale extinderi de tip mansarda
@cristian - nu te mai astepta la scaderi masive de preturi - multe din scaderile actuale numai scaderi nu se pot numi - tine cont cat era euro acum 7-8 luni si cat este acuma- daca calculezi imobilul in lei la valoarea euro de atunci si cea de acuma ai sa observi mici diferente - iar pentru constructiile noi, mare grija - multi dezvoltatori sunt pe butuci si risti sa cumperi o casa care daca nu e terminata sa ramana in stadiul respectiv...oricum, eu iti zic bafta si sper sa gasesti ceea ce iti doresti |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
diesel_power |
![]()
|
Pai tocmai, fiindca pana acum nu prea a scazut pretul in lei, ci doar in euro, cred ca o sa urmeze scaderea pretului si in lei, sau poate ca n-o sa fie o scadere generala, ci doar cine va vrea sa vanda va scadea, cine nu, va mentine stacheta la 70.000 euro 2 camere confort 2.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(murfi @ 11 Mar 2009, 11:46) Flamingo, unde ai vazut tu teren intravilan langa Bucuresti cu acces usor la facilitati cu 7-8 eur/m2 ? Cred ca te referi la teren agricol in mijlocul campului. Nu, nu... Este teren de construit... Nu e in mijlocul campului. Stiu ce vorbesc avand pe cineva chiar in zona respectiva... Tine si un pic de noroc. Imi pare rau ca nu am cumparat in urma cu vreo 6-7 ani o casa cazuta rau undeva in Stefanesti... cu numai 25 mil. Se gasesc si acum dar la alte preturi, insa trebuie sa cauti sau intrebi din poarta-n poarta... eventual la vreun birt local... si apoi sa te grabesti cand auzi ca cineva vinde. This post has been edited by Flamingo: 11 Mar 2009, 13:14 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
@ diesel - se vor gasi mai multe preluari de apartamente noi - stiu multe cazuri in care au platit avansul pt un apartament nou si acuma banca nu le mai ofera imprumutul - cred ca segmentul asta trebuie urmarit in momentul de fata
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(cristianxxl @ 10 Mar 2009, 20:58) cristianco2002 Eu am muncit pe acesti bani si nus dispus sa-i arunc ca esti tu ironic! Eu sunt printre putinii care nu au facut credit pe 30 de ani, sa plateasca 100.000euro pe un apartament de 30 de mii.Daca tu consideri ca as putea sa arunc aiurea cu banii pt care am muncit la greu aproape 20 de ani, probabil ca tie iti da taticu sponsorizare si ti se rupe , mie nu! Pe bune ca si mie mi se rupe daca tu cumperi sau nu, daca vrei sa mai stai inca 20 de ani cu parintii sau cumperi azi. Pentru unii, varianta de a cumpara la 100.000 pe 30 de ani e mai acceptabila decat a astepta 20 de ani si a lua la 30.000. Mie nu mi-a dat nimeni sponsorizare, asta apropo de clisee la moda. Eu in momentul in care mi-am permis, la limita, un apartament, l-am cumparat. Unii dupa 20 de ani ar avea banii, dar ezita, ca poate mai castiga 3-4000 euro in plus. Si sunt indignati ca proprietarii nu citesc ziarele, sa vanda ieftin ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:25 |