folie geamuri
![]() ![]() ![]() |
folie geamuri
renault_laguna |
![]()
|
||
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
stai tu linistit,ca am dat peste militieni care erau de aceeasi parere ca tine,peste altii care se uitau ca curca n lemne ca erau 2 autorizatii,si peste altii care mi au multumit si m au lasat sa plec.atat timp cat in lege scrie ca trebuie sa fie autorizate dar nu sunt norme,sau cel putin eu nu stiu de ele,exista loc de buna ziua peste tot...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
deci,nu trebuie inscris nicaieri,in carte sau talon ,aceasta folie.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Am un coleg care si-a luat un Ford Fiesta nou cu geamurile spate si luneta ionizate din fabrica si nu scrie nici in talon nici in carte ca sunt omologate...
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
da nu trebuie sa fie omologata masina pentru folie... tra sa fie folia omologata pentru masina nu? ce sa caute in talon folia? ... eu zic ca cine zice ca hartiile ce le avem noi is egale cu zero, o zic din rautate, dar pana la urma.... suntem in romania ce tot atata stres cu foliile astea, pune-ti-va folia pe masina si atat... sunt multe altele mai grave nelegale in tara noastra ....
|
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
2001/1.9 DCI, 120 hp Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
renault_laguna |
![]()
|
Mda e o mare diferenta.Eu nu am zis cu rautate.Eu am asemenea hartii si chiar mi-ar fi parut rau sa dau 100 de euro pe folie ca sa raman fara talon sau sa o smulg de pe masina.Ce am citit in acel articol de pe rarom e destul de ok si ma incadrez.E bine de stiut in caz ca ma oprste sa stiu cum sa ma apar.Multumesc in acest fel celuic e a postat linkul.Eu pana acum am lasat de izbeliste acel certificat care l-am primit de la service crezand ca e caterinca si nu am ce face cu el.Cum o sa il tin in masina in caz de ma opreste careva.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
|
|
sergiu9my |
![]()
|
![]() sergiu9my Group: Members Posts: 258 Joined: 28 January 11 From: Ploiesti ![]() |
Da fascistu asa este. FOLIA trebuie sa fie omologata si sa ai abtipildurile alea in geam(uri)
|
--------------------
ex: Renault
Laguna 1 Phase 2
2000 2.2DT Citroen C4, 1.6HDI 2007
Renault Laguna 3 Bose edition 2.0 Dci 130cp 2011 |
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
renault_laguna
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
renault_laguna |
![]()
|
Nu e nici o suparare.Stai linisitit.Si eu ma refeream la cei ce vorbesc aiurea in necunostinta de cauza.Oricum sper sa nu am incidente,de aceea am evitat sa nu imi pun pe geamurile din fata nici un fel de folie sa nu las loc de interpretari.se vede neterminat dar asta e.Macar am vizibilitate ok in oglinda,desii eu merg cu geamurl deschis chair si iarna sau cand ploua.Ma ajuta si paravanturile cat de cat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
|
|
fascistu |
![]()
|
din pacate ..... am luat si eu prima amenda de cand am permis
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Daca ai avut hartie la folii atunci tre sa depui contestatie
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu-ti da nimeni nicio hartie la folia de pe fata.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
L-a oprit si pe tata acum o luna cu laguna, pentru foliile fata, dar a scapat mai ieftin si fara talonul luat.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Se da hartie, dar pentru folia cu transparenta 73% din cate stiu eu si nu prea se vede mare diferenta.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
Orice hartie pentru folia fata nu e valida,in fata R.A.R.. Am si eu un prieten care s+a ales cu amenda si talonul luat tot pentru folia de pe fata.Si dupa ce am studiat impreuna problema , nu se recunoaste folia fata ,indiferent ce hartie aveti.
|
--------------------
Renault
Megane II
- Tm 47 BDY
2007
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut,dragi colegi:
Vazind cele scrise mai sus, vreau sa spun si eu cateva lucruri despre foliile astea: -eu am avut folii spate/fata,omologate,geamurile fiind facute in Bucuresti,undeva pe Valea Cascadelor.In fine am primit o hartie trasa in vid cu nr. masinii,nume propietar, geamuri fata si spate,cu care am trecut RAR-ul cu brio de doua ori in patru ani. Din cate stiu eu foliile care se gasesc in magazine nu sunt acceptate de domnii in albastru! P.S.in august a.c., mi-am pus alarma pe Megane in Bucuresti si acolo exista un catalog pt. folii/pret omologate(pt. a mea era 370). Salutare, |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
fascistu |
![]()
|
tra sa o dau jos ca cica nu se omologheaza de nici un fel folia pe fata, in timp ce asteptam procesu, trece un passat pe langa noi cu folii exact ca mine, fata spate, l-au salutat pe baiat si a plecat... nu i-au facut nimic, am intrebat... pe el de ce nu l-ati oprit? ... pai nu vezi ca scriu proces? el catre mine....... si colegu? ... pai poate baiatu cu passatu avea omologare pe geamurile laterale fata.... si eu zic.... pai mai inainte mi-ati spus ca nu se omologheaza de nici un fel ....el: semnezi procesu sau nu? urland la mine... na cam asta ii tara noastra
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
daca il cauti bine si el are pasat negru cu folie pe toate geamurile...si o fi trecut vreun coleg de forum...vw forum...mai pune la amenda si taxa de la RAR.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
fascistu |
![]()
|
probabil asa ceva.... ceva cunostiinta o fi fost... da.. aseara am aflat si eu de taxa aia, inca 80 de lei pentru o stampila .... acuma 10 minute am dat folia jos de pe fata, daca ati sti voi ce rau imi pare .... maine o sa ma duc la rar, o sa pun iara cred, daca imi rezolv niste timbre si hartie cum ca ar fi omologata, sa fie chiar timbre pentru folia de 73% transparenta, o sa pun cum am avut, cine stie ce transparenta are? nu stiu sa existe aparat de masura pentru asa ceva....
|
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Degeaba iti faci tu o hartie din care sa rezulte ca-i ok transparenta pt geamurile fata.Pe acea hartie trebuie sa-ti apara numele si stampila firemei ce ti-a aplicat folia.Iar daca nu le ai iar pui de-o amenda.
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
fascistu |
![]()
|
pai normal ca o sa apara si datele alea.... daca o sa imi fac rost
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Tata cu timbre si cu hartie in regula, i-a aratat hartia si i-a zis ca nu se de omologare pentru geamurile fata.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
fascistu |
![]()
|
ce-i drept... nu mai sti dupa cine sa te iei... vad eu ce fac cu ele.... acuma oricum is date jos
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Pe parbriz si geamuri laterale fata nu e voie cu folie. Pe laterale spate si luneta pui ce vrei daca au omologare.Hartia cu omologarea pana la urma e de forma. Ganditi-va la autoutilitare! La alea tabla e omologata! Trebuie doar oglinzi laterale.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
fascistu |
![]()
|
bun .. de acord... atunci de ce exista hartie de omologare pentru geamurile laterale fata? asta pentru folie de 75% ....asta nu inteleg si nu stiu dupa cine sa ma iau... este sau nu voie pe geamurile laterale fata? da nu sa zica unu si altu... vreau sa vad o lege care interzice asta... din moment ce exista omologare de ce sa nu fie voie? inseamna ca cine printeaza hartiile alea face niste falsuri.... sau nu stiu
|
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
E un pic mai delicata treaba.
Aici : http://www.rarom.ro/RO/article--Atelierele...folie--298.html gasesti, de exemplu, pentru Arad : http://www.rarom.ro/cs-uploads/modificari_...ctive_arad.html la firma lu' Doru (nr.3 in lista) : "Folii pentru geamurile de securitate (altele decat parbrizele) aflate in campul de vizibilitate spre inainte al conducatorului auto. (...) Folii pentru geamurile de securitate aflate in campul de vizibilitate spre inapoi al conducatorului auto (...) " _________________ Eu inteleg ca se poate pune si pentru "inainte", si pentru "inapoi". Si sa stii ca exista aparate de masura. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Lupan Daniel @ 8 Nov 2011, 20:22) Pe parbriz si geamuri laterale fata nu e voie cu folie. Pe laterale spate si luneta pui ce vrei daca au omologare. Este gresit inteles termenul de FOLIE. Folia poate sa fie de la Negru la Transparent. Pe fata se poate monta folie care respecta normele RAR( trebuie sa fie aproape transparenta)si nu se permite folia de culoare inchisa. Am montat pe masina mea din Franta cu inmatriculare Franta(nu personala)folie neagra pe toate geamurile. Cu acte de la firma unde au fost montate in Franta(omologare Europeana). In Romania trebuie respectata legea romana pentru masinile inmatriculate in RO. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
fascistu |
![]()
|
era vorba de folie mai inchisa la culoare, ca daca pui transparenta de tot doar pentru protectie, pun pariu ca nu vede nici un politai daca nu se uita atent... cat despre aparat care sa stie sa masoare transperanta .... asta chiar n-am stiut ... dar atata timp cat ai nostrii nu au asa ceva in dotare.... in fine, putem sa o tinem la nesfarsit cu discutiile pentru folie, ca sa vedeti cat de aiurea este ....va mai spun o chestie.... merg azi la RAR ca sa imi vada domnii masina ca nu mai are folie pe geamurile din fata, imi zice ca trebuie timpre pe absolut toate geamurile laterale care au folie, eu sunt foarte de acord cu treaba asta, pe geamurile laterale din spate, cele de la portbagaj, eu nu am timbre nici in stanga nici in dreapta, am in total 3 timbre, pe luneta si geamurile de la usile din spate, imi zice domnu de la rar sa imi rezolv cumva si treaba aia si il sun pe baiatu care mi-a montat foliile si imi zice ca el nu are de unde sa imi puna ca el asa primeste... un act cu 3 timbre, mi-a dat exemplu microbusele care au mai multe geamuri ... cu alea ce face? sau face treaba la negru? nu stiu ce sa cred, desi inclin sa cred ca, chiar trebuie pe toate geamurile, el imi zice ca nu trebuie ca ii prostie ce imi zice la rar.....
|
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 10:43 |