curatare tapiterie
![]() ![]() ![]() |
curatare tapiterie
concrion |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna II
Privilege, 1998 cmc
2002
|
|||
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut la toata lumea ! Treaba cu spalatul acasa manual si sters cu carpa de bumbac gen prosop este mai mult o amagire si pierdere de timp si oricum nu iese cum ar trebui dupa o spalare a tapiteriei si aspirare cu ceva profesional (aspirator cu minimum 2 motoare pana la 3). Ce se-ntampla atunci cand este curatat "acasa", dupa ce s-a uscat, daca pe tapiterie curge apa doar se va vedea diferenta dupa uscare (eu am curatat de cateva ori si pateam asa), indiferent ca folositi Mafra sau altceva. Cine este din Bucuresti ii recomand TUNEL parca asa se scrie, este undeva pe Pantelimon cu Ritmului, se merita, nu glumesc am vazut multe masini pregatite pentru vanzare acolo si ce fac. Nu fac reclama,nu-s prieten cu patronul dar cand n-am chef sa-mi spal masina singur, acolo merg, interiorul nu-l fac in graba ca in alte parti. Bafta tuturor!
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
DS.Insomnia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 29 March 10 From: Craiova ![]() |
am tapiserie textila gri,probabil cum au majoritatea.Am curatat-o cu Vanish.E un Vanish pt asa ceva,nush cum ii zice exacr.In fine,ideea e ca merge.Am avut pete pe plafon si pe usa din stanga (am fost odata la tara,si se intampla sa mai pui mana fara sa te uiti).Ideea e sa il diluezi si cu o carpa moale sa te apuc sa freci incet la el.Dureaza ceva timp,insa rezultatele sunt satisfacatoare.Mie nu imi place cum iese facuta la spalatorie tapiseria textila,si de-aia am gasit metoda asta,care e chiar decenta.Trebuie totusi sa ai rabdare,ca daca nu o sa ramana pete (mizerie-curat etc).Alte produse nu am incercat.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 dci 120 cp
2004 Expression
- DJ 10 DSI Life is going to suck when you grow up! .. Enjoy your childish dreams ;)
|
|
andrei1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 18 October 05 ![]() |
am curatator cu aburi... oare merita sa il bag pe tapiterie k am cateva pete care nu vor sa iasa? tapiteria e textila gri.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Expresion
- XX-XX-XXX
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
cam asa am facut eu
7 Jun 2010, 18:22: asta e doar bancheta.restul las pt concediu.cred ca am sa incerc si eu cu aburul pana atunci.pot spune ca mai intai am incercat cu vanish dar degeaba.mai tare s-a patat. This post has been edited by ccv81: 7 Jun 2010, 18:22 Attached thumbnail(s) Fotografie133.jpg ( Size: 485.24k ) Number of downloads: 1216 Fotografie134.jpg ( Size: 532.48k ) Number of downloads: 1338 Fotografie135.jpg ( Size: 684.42k ) Number of downloads: 1342 Fotografie137.jpg ( Size: 649.58k ) Number of downloads: 1310 |
--------------------
renault
laguna2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp
- BT 01 XUA Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Inca nu a venit sezonul dar puteti sa-mi spuneti cum demontez capacul cotierei. Am inteles ca are doua suruburi, dar eu nu le-am gasit. Multumesc. Vreau sa o curat ......asa ca nu sunt off topic. Multumesc
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
din cate tin minte este un capac care il vezi atunci cand deschizi cotiera. Acel capac acopera balamalele si acele 2 suruburi
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
gustiAg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 21 October 10 ![]() |
Inafara de ce folosesc spalatorile auto nu mai incercati produse gen biocarpet si vanish ... Eu am incercat pe 3 masini personale varianta asta si de fiecare data am iesit in minus.Munca de nebun ( cateva ore bune ) si de fiecare data rezultatul a fost acelasi ..multe ..multe pete.
Tot la spalatorie au iesit tapiterile cel mai bine ! |
--------------------
Renault
Megane Scenic
1.5 dci 105 cp
- OT 04 BUD Cand pun ochiu pe luneta..rad tot de pe planeta
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Multumesc de informatii. Am demontat cotiera si am spalat-o. Nu era super murdara dar diferenta este vizibila, motiv pentru care as incerca si cu restul componentelor (scaune, perne, tetiere) insa este cam mult de munca la demontatul huselor. Curatatul la spalatorie este 50% minciuna...... murdaria ramane in tapiterie, detergentul o lipeste mai bine.
![]() |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
Mr.Sheriff |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 23 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am de gand sa ma ocup de a mea. I-am facut cateva poze pe interior ca sa va dati seama cat de jegoasa este (ma rog, am vazut si mai rau) si am de gand sa o duc la un detailing interior profesional.
Ma costa 270 de lei si va arata incredibil. Stiu asta pt ca am facut la fostul seat care era impecabil fata de laguna, si a iesit ca si cum ar fi fost scos din fabrica. Daca am timp, atasez mai spre seara niste poze cu "murdarica" si pe urma din nou cand va fi curata ca lacrima. |
--------------------
Renault
Laguna II, 1.8 16v
2004
- N/A
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Asteptam poze
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
dorulik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 22 September 07 ![]() |
Incercati cu Formula 1; este o solutie de curatat pe care o gasiti sub forma de pulverizator ca cel pentru geamuri sau spray. Am auzit si eu de la cei care se ocupa cu vanzarea de masini sh. rezultatele sunt surprinzatoare; tapiteria arata ca noua si nici nu e mare chin. o gasiti pe la benzinarii sau prin supermarcheturi la raionul auto. Incercati-l... eu sunt de parere ca e super...........
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2002 1,9 dci privilege 140 hp
- vn 05 adz DORULIK
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
vreau sa curat si eu tapiteria ce produse imi indicati
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
go-clean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 10 April 11 ![]() |
Salutare, Stiu ca s-a tot discutat despre ce este bine si ce nu este bine sa folositi, dar va spun din proprie experienta... le_am incercat aproape pe toate ;
Am dezvoltat o mica afacere in domeniu si am inceput de la 0 pe maisna mea.Am facut diverse teste: am incercat cu biokk - s-a omogenizat totul,insa la prima picatura de apa BUM,pata. Am incercat cu vaporixxx - hai ca astia imping mai mult mizera in tapiterie si ma tine mai mult ; de unde, s-a scurs niste apa plata dintr-un bidon si iar mare pata . Pana la urma am strans niste banuti si am luat un aspirator cu injectie extractie... Cea mai buna afacere ! Nu mai ai probleme!Si de atunci fac si la prieteni; asa ca daca doriti numarul meu de telefon 0724885194 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-55-KMP
|
|
rezolvit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 January 12 ![]() |
Vreau si eu sa imi reconditionez tapiteria din piele de la masina, insa ma gandesc sa apelez la o firma de detailing de interior vs. sa ma ocup personal. Am stat si am calculat, cat dau pe o solutie de calitate, cat timp pierd curatand tapiteria, cat ma costa o crema ceva pentru piele, e mai ok sa apelez la serviciile unei firma. Am gasit o oferta destul de buna pentru reconditionare pe acest site http://www.cosmetica-auto-bucuresti.ro/cur...tapiterie-auto/, dar as vrea sa stiu daca e cineva care a mai colaborat cu aceasta pentru ca mi-e teama ca nu cumva sa foloseasca solutii nepotrivite, cum a patit un prieten de-al meu caruia i s-au decolorat scaunele. Daca aveti recomandari, raman dator
![]() This post has been edited by rezolvit: 24 Jun 2014, 22:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
O varianta mai serioasa decat propunerea ta : http://www.daciaclub.ro/forum/showthread.php?t=7096
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
ma ajuta cineva cu o parere despre cum as putea sa remediez umflaturile de pe portiera?
Attached thumbnail(s) 10717684_719662324792673_1682891148_n.jpg ( Size: 83.4k ) Number of downloads: 254 |
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Incearca sa injectezi cu o seringa cu un ac mai gros prenadez in interior si astepti putin sa inceapa sa se usuce si dupa apesi si va disparea umflatura.
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
la modul cel mai constructiv, mai bine remediezi intai lipsa volanului pe partea aia si dupa te ocupi de umflaturi.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
adrian_gabriel_2014 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 September 15 ![]() |
Curatare Tapiterie Auto Cu Aburi
Curatare tapiterie auto cu aburi injectie extractie + aburi + solutii profesionale dedicate interioarelor auto. www.curataretapiterieauto0733607225.ro Curatare Tapiterie Auto curatare tapiterie auto,curatare tapiterie cu aburi,spalare tapiterie auto,spalare cu aburi tapiterie auto,curatare tapiterie auto cu aburi Attached thumbnail(s) 01.jpg ( Size: 853.75k ) Number of downloads: 25 0.jpg ( Size: 67.55k ) Number of downloads: 20 221.jpg ( Size: 110.57k ) Number of downloads: 13 |
--------------------
bmw 525
bmw 525
2005
- b21col
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:28 |