Proiectoare
![]() ![]() ![]() |
Proiectoare
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
![]() ![]() ![]() ... dar bine zice tatucu' ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
off topic..............scuze !!!!!
![]() @just_illusions....unde lucrezi ? |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
asa este referitor la focalizare, insa nu e de vina becul dilibaur cu xenon ci oglinda farului care nu e conceputa pentru un flux luminos mai mult decat dublu si mai scapa si "pe langa".
oricum, eu am gasit solutia: vand lupe! Lupa.jpg ( Size: 8.69k ) Number of downloads: 261 This post has been edited by strumfuadi: 4 Feb 2009, 09:38 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
tu nu-ti dai nici nr de inmatriculare dar ma intrebi pe mine unde lucrez ?
![]() verifica PM ! 4 Feb 2009, 09:42: "user posted image" ???????? ... ce lupe vinzi strumfule ? 4 Feb 2009, 09:44: ![]() This post has been edited by just_illusions: 4 Feb 2009, 09:44 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
te-am jignit cumva cu aceasta intrebare ????...........imi cer scuze.......ai PM !
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Deci trebuie cautat becuri xenon cu lupa ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
nu exista bec xenon cu lupa. doar far cu lupa.
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
just_illusions |
![]()
|
... da .. subscriu
4 Feb 2009, 15:26: cridaia ... relaxeaza-te ! nu e nevoie sa-ti ceri scuze ! ai si tu PM ! ![]() This post has been edited by just_illusions: 4 Feb 2009, 15:26 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
OK atunci. No Xenons for me. Si asa nu-mi suradea ideea. Ce imi surade in schimb sint becuri mai puternice de 55W. Dar nu e voie
![]() Si asa Philips se bat cu caramida in piept ca becurile care le am eu dau cu 80% mai multa lumina decat becurile obisnuite (care or fi alea?). Daca as putea sa curat sticla farului pe dinauntru (nu oglinda), ar fi super si sint sigur ca as imbunatati substantial calitatea luminii. This post has been edited by ricochet2: 4 Feb 2009, 15:53 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
just_illusions |
![]()
|
crezi ca se topeste "sticla" ? ... dar cred ca si bateria e afectata!
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Din nou esti confuz, Illusions. Ce ai vrut sa spui ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
just_illusions |
![]()
|
ai PM de la mine !!!
4 Feb 2009, 16:00: aaaaa . am vrut sa zic ... de nu e voie bec mai puternic ? 4 Feb 2009, 16:02: ca sa cureti sticla pe dinauntru cred ca nu poti decat sa dai jos farurili si sa scoti instalatia ... si apa cu sapun sau ceva aer de la un compresor...sau combinatie intre ele, cxa sticla nu cred ca se detaseaza de oglinda ! This post has been edited by just_illusions: 4 Feb 2009, 16:02 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
In cazul vostru nu e sticla, e policarbonat (adica plastic)
si nimeni nu garanteaza ca oglinda ramane intreaga dupa ce detasezi "sticla" de oglinda... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nasol moment. Am spus eu ca au pus capcane cei de la Renault cand au proiectat masina asta. Daca s-ar fi putut detasa oglinda ca la o lanterna ar fi fost perfect. Sa nu mai vorbim ca nici farul nu e usor de demontat.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
just_illusions |
![]()
|
stim tati ... tocmai de asta am pus problema cu topitul mai sus si ideea mea era sa facem curatenie fara sa detasam sticla, ma gandesc ca merge nu, daca dai jos farul ?!
... dar de ce nu e voie bec mai puternic de 55W ? |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
coco bm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 7 October 08 ![]() |
"Aceste becuri nu indeplinesc normele ECE R37 astfel incit nu pot fi utilizate pe soselele europene. Filamentele cu wattaj mare produc o cantitate mare de lumina care este necesara in conditiile unei competitii cu circuit inchis."aceasta reclama am gasit-o pe un site al unui distribuitor de becuri auto,cu referire la becurile de peste 55w.aceste norme,cica,se refera la toate imbunatatirile aduse aftermarket:folii,becuri,jante(citez de pe un alt forum pt.ca nu am gasit pe net o traducere in limba romana a acestor norme).
p.s.inainte aceste probleme se rezolvau in prima faza cu schimbarea becurilor si dupa aceea cu reglarea farurilor la un service dotat cu aparatura necesara.cel putin la noi in oras au cam diparut aceste instrumente de prin service si chiar unele din cele mai moderne nu le au.acum doi ani am umblat o juma'de oras pt.a gasi un loc in care sa-mi reglez un far ce batea prin copaci. |
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Deci inseamna ca am retinut bine ? Masinile de raliuri au becuri cu halogen, nu cu xenon ? E adevarat ca au multe becuri din astea, dar in esenta, becuri cu filament.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
exact
deci daca montezi si proiectoare cu becuri de 55 W, ai in total 300 de W pe boticul dumneaei. destul pentru o masina mica, nu crezi? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
La raliuri au o gramada de faruri. Mai au inca 5-6 montate pe capota, pe langa cele default.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Pai de aia baga ca maniacii...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Johnny, ai primit PM-ul meu ? L-am trimis acum vreo 2-3 zile.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
just_illusions |
![]()
|
da tu ai primit PM-ul meu ?
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu da.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Ricochet, din pacate nu.
Te superi daca te rog sa il mai trimiti o data? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu ma supar, dar nu stiu cat de actual mai e. L-am mai trimis inca o data. De data asta l-am salvat si in saved folders. Merci.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
tot nu am primit saracia de PM.
mai bine baga pe mail... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu zic ca l-ai primit, pentru ca ai raspuns
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
@ricochet2: Am un prieten tot cu laguna 1, o stricat un far si o cumparat altu nou. parca 250 ron o dat pe el (sper ca tin minte bine pretu). M-am cam mirat cand am vazut ce diferenta mare ii intre faru nou si faru vechi. si asta fara philips xtreme vision. Din masina aveai impresia ca bate numa faru ala nou
![]() dar ai 12 V la bornele becului ? ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
ricochet2 |
![]()
|
14.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:40 |