nu se accelereaza, pentru cateva secunde nu se accelereaza
![]() ![]() ![]() |
nu se accelereaza, pentru cateva secunde nu se accelereaza
strumfuadi |
![]()
|
||
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ma gandesc sa nu fie vreo problema de pompa de alimentare, de filtre, de bobina, bujii...calibrarea cablului e si ea o varianta...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(Johnny78 @ 27 Mar 2009, 15:11) ma gandesc sa nu fie vreo problema de pompa de alimentare, de filtre, de bobina, bujii...calibrarea cablului e si ea o varianta... pompa nu se manifesta asa, filtrele iara, nu are o bobina ci 4 pe fiecare cilindru, iar calibrarea cablului ar genera un raspuns alterat mereu.. of, lagunaaaa... |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
cum adica, 4 bobine pe cilindru?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
strumfuadi |
![]()
|
'tui virgula!
nu are o bobina ci 4, pe fiecare cilindru (cate una) |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asa, frate strumpf...mama ei de virgula.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
fisshu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 May 08 From: Hunedoara ![]() |
am observat ca de cand a dat caldura prblema a disparut sa fi fost di cauza temperaturilor scazute cu toate ca o lasam la relanti 1-2 min inainte de a pleca acuma nu-mi ramane decat sa astept iarna urmatoare sa vad ce se intampla
|
--------------------
renault
laguna III grandtour
Ph.1 , 2.0 16v, 2008 140 CP "...don't judge me, you don't even know me"
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
La mine, odata cu caldura, nu se mai aude fasaitul pe franele spate.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
defecte de sezon...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Mda. Traiasca caldura. (si cacofonia)
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Totusi trebuie verificat si vazut ce si cum. Ca sa nu incepi iar la iarna...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
fisshu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 May 08 From: Hunedoara ![]() |
bine zici
|
--------------------
renault
laguna III grandtour
|
|
Johnny78 |
![]()
|
zic si io ce stiu...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Sa traim pana atunci...
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sa incercam macar...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
strumfuadi |
![]()
|
...sa mai facem un post..
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
...okepqifuq3yg3qehq4...
22 Apr 2009, 13:51: ![]() This post has been edited by just_illusions: 22 Apr 2009, 13:51 |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.8 16v /
- TM 11 YNF
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Atentie, ca iar ne-o luam peste ochi de la moderatori
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
Ia fii atent aici: Problema cu nu raspunde la acceleratie e de la pompa de benzina in primul rand si apoi de la filtrul de benzina care in general la Lagune este sub bancheta din spate sub un capac sau sub masina deasupra la puntea spate.
Laguna nu este facuta sa raspunda la acceleratie brusca decat daca are peste 1500 de turatii; deoarece clapeta de acceleratie acopera 99,9% din spatiul pe unde intra aerul in motor. Am intrebat prin serviceuri si toti mi-au spus aceeasi chestie.Calculatorul nu are timp si nici senzorii nu raspund atat de rapid la comenzi la acceleratii bruste( adica deschiderea rapida 0,2sec a clapetei de acc.) Verifica filtrul de benzina si apoi pompa daca baga destula presiune. Bafta |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
1999 hatchback
- IF-81-TEO [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
fisshu |
![]()
|
@cosmin-daniel
sal am schimbat si distributia si filtrul de benzina si nimic nu s-a schimbat ,inca imi mai face figura si mai nou cate o data cand accelerez in loc sa se inece si apoi sa isi dea drumul cum imi face uneori imi scade turatia si viteza chiar daca eu am apasata acceleratia pana la podea . cred ca am sa merg sa fac un test cat de curand poate apare acolo ceva . numa bine cum verific pompa daca baga destula presiune This post has been edited by fisshu: 29 Apr 2010, 19:25 |
--------------------
renault
laguna III grandtour
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
Ia mai fii atent la o faza: Pe galeria de admisie ai un senzor de temperatura;chiar spre fata motorului pe tubulatura nr 2 parca,de obicei este gri si mititel. Acela simte temperatura aerului care intra in motor si conlucreaza cu ceilanti 2 senzori, adica senzorul de relanti( motoras) si senzorul de vaccum amplasati si ei tot pe galeria de admisie.Daca temperatura aerului este prea mica, ca sa nu se innece motorul ii comanda motorasului de relanti sa se deschida permitand unui debit de aer mai mare sa intre in motor.Cum au spus si colegii de pe forum incearca sa cureti acel motoras dar nu modifica pozitia tijei.dupa care aplica WD40 pe el si s-ar putea sa mearga.
Treaba cu pompa de benzina se verifica daca scoti furtunul de tur de benzina si in momentul cand pui contactul trebuie sa tasneasca cu putere.Atentie la ochi si la ce e prin prejur; are presiune destul de mare. Daca nu dute la un service care are habar si punei sa-ti regleze pompa pe banc sau ia una noua daca nu merge deloc. Cauzele tale sunt mai multe si cred ca am putea discuta o zi intreaga pe tema asta. S-ar putea sa ai si vreo bobina de inductie "lenesa" sau in scurt si sa nu dea scanteia la timp. Bafta This post has been edited by cosmin-daniel: 30 Apr 2010, 07:31 |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
1999 hatchback
- IF-81-TEO [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
fisshu |
![]()
|
mersi mult de sfaturi numa bine
|
--------------------
renault
laguna III grandtour
|
|
strumfuadi |
![]()
|
QUOTE(cosmin-daniel @ 30 Apr 2010, 08:30) Treaba cu pompa de benzina se verifica daca scoti furtunul de tur de benzina si in momentul cand pui contactul trebuie sa tasneasca cu putere. Asta ii arata daca merge pompa, nicidecum nu ii da o informatie clara despre presiunea generata. Presiunea se determina montand un manometru pe furtunul de "tur" si trebuie sa fie ca mai jos. presiune_pompa.PNG ( Size: 92.5k ) Number of downloads: 752 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
fisshu |
![]()
|
salutare dupa mult timp revin cu un diagnostic pentru problema mea. Am reusit sa merg la Reno Coramex la Deva sa fac o diagnoza si problema se pare ca este regulatorul de presiune .acum am sa plec de aici si am sa incerc sa il schimb nou e cam scump asa ca am sa incerc sa gasesc unul la mana 2 daca stie careva vre-o laguna la dezmembrare de 1.8 16v motor F4P Ph2 i-as fi recunoscator . acum nu-mi ramena decat sa caut anunturi cu dezmembrari pe net . numai bine
|
--------------------
renault
laguna III grandtour
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Sfat: Nu cumpara regulator SH, poti sa ai noroc sau poti sa iei teapa, nu poti sa stii cat de uzata este membrana.
Uite aici gasesti regulator, pretul e cam de 59 EUR. Poti sa iei si referinta Bosch si sa o cauti prin Ro pe la diverse magazine cu piese auto. Bafta! PS: In US vad ca e cam 60 USD.. This post has been edited by strumfuadi: 10 Jun 2010, 13:25 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
fisshu |
![]()
|
@ strumfuadi ai dreptate am sa vad cum reusesc sa iau un regulator nou daca nu am sa incerc la mana 2 numai bine
|
--------------------
renault
laguna III grandtour
|
|
AlinZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 25 March 09 From: Bihor ![]() |
si eu am aceeasi problema si as vrea sa stiu daca ai rezolvat-o schimband regulaorul de presiune.
|
--------------------
renault
Megane 2.1
2005 break 1.5 dci 106cp
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cosmin-daniel @ 29 Apr 2010, 12:47) Ia fii atent aici: Problema cu nu raspunde la acceleratie e de la pompa de benzina in primul rand si apoi de la filtrul de benzina care in general la Lagune este sub bancheta din spate sub un capac sau sub masina deasupra la puntea spate. Laguna nu este facuta sa raspunda la acceleratie brusca decat daca are peste 1500 de turatii; deoarece clapeta de acceleratie acopera 99,9% din spatiul pe unde intra aerul in motor. Am intrebat prin serviceuri si toti mi-au spus aceeasi chestie.Calculatorul nu are timp si nici senzorii nu raspund atat de rapid la comenzi la acceleratii bruste( adica deschiderea rapida 0,2sec a clapetei de acc.) Verifica filtrul de benzina si apoi pompa daca baga destula presiune. Bafta QUOTE(fisshu @ 29 Apr 2010, 19:24) @cosmin-daniel sal am schimbat si distributia si filtrul de benzina si nimic nu s-a schimbat ,inca imi mai face figura si mai nou cate o data cand accelerez in loc sa se inece si apoi sa isi dea drumul cum imi face uneori imi scade turatia si viteza chiar daca eu am apasata acceleratia pana la podea . cred ca am sa merg sa fac un test cat de curand poate apare acolo ceva . numa bine cum verific pompa daca baga destula presiune salut eu sunt de parere ca nu aveti distributia pusa bine la punct ca sa fiu mai explicit: motorul este mai zgomotos decat altele(la relanti), la turatie brusca da in nas, iar peste 3000 turatii trage mai prost decat pana in 3000 ceea ce ar trebuie sa dublu la putere(in sarcina bineinteles) iar in a 5 la 80-90 trage aproape ca o dacie 1400 bafta! pentru mai multe detalii sunt disponibil la telefon This post has been edited by katalyn03: 23 Mar 2011, 09:53 |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
crystelu11 |
![]()
|
![]() Cristi Group: Members Posts: 128 Joined: 24 February 09 From: Craiova ![]() |
Salutare. In primul rand renault nu a pus debitmetru de aer pe nici un motor pe benzina (din anul 93-2000) asa ca nu-l mai cautati ca nu o sa-l gasiti in veci...fisshu eu merg tot pe distributie nepusa bine la punct.
|
--------------------
Safrane Biturbo/
0766.66.45.35
Renault Safrane 2.0i
- Craiova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:35 |