Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

tamponare usoara, sa merg sau nu la politie?

vv
post 18 Jan 2009, 23:51
Post #61

dilbert.com

Group: Members
From: Bucuresti

[editat - initial era cum a citat driverx mai jos... ]
QUOTE(balanel)
Nu as fi avut nici cea mai mica tresarire sa nu ma duc la politie, pentru ca e femeie.
Daca era barbat, si eu procedam ca tine.

Tu ce faci, intri pe forum doar ca sa te lauzi ca esti homo? blink.gif

Lasati mai oamenilor ungurul in pace, ca e baiat de treaba, singurul lui defect e ca va ia pe voi in serios biggrin.gif

This post has been edited by vv: 18 Jan 2009, 23:57

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 18 Jan 2009, 23:57
Post #62

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(balanel @ 18 Jan 2009, 17:41)
Nu as fi avut nici cea mai mica tresarire sa nu ma duc la politie, pentru ca e femeie.
Daca era barbat, si eu procedam ca tine.
*

QUOTE(vv @ 18 Jan 2009, 23:51)
homalaule!
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Merced
post 19 Jan 2009, 13:34
Post #63

No fear. No limit. No equal.

Am avut vreo doua tamponari usoare in care n-a mai fost la politie. Prima e o poveste lunga si complexa, atunci am tamponat masina foarte usor din spate dupa ce soferul se oprise in fata mea imi deschisese usa si vroia sa ma ia la bataie(pacat ca 1300 nu se inchide din interior radmasa.gif ). Pentru ca abia oprisem de la frana violenta pe care mi-a pus-o dintr-un motiv la fel de complicat, in care aveam si eu o vina, si el o vina, doar ca el era mai malau, si mai tare in gura, ramasesem cu picioru' pe ambreiaj si masina in viteza. Cand a smucit de usa mi-a alunecat picioru' de pe ambreiaj si m-am proptit in el. Atunci s-a calmat omu' brusc, ca nu era masina lui. Apoi am stat si stat de vorba, el vroia sa cheme politia, eu i-am zis sa cheme, dar cred ca-i era frica ca ma apuc sa le zic alora ca a fost violent, si a renuntat. I se crapase un bec care lumina numaru' si avea o zgarietura superficiala. Mie mi se sifonase numaru' si se impinsese in spate bara nichelata tip 1300. Pana la urma n-a mai vrut la politie, mie sincer oricum nu-mi convenea, dar neavand decat 10 lei in buzunar i-am zis ca daca vrea bani de la mine, merg fericit la politie si-i dau asigurarea. Pana la urma am facut schimb de numere de telefon, just in case si ne-am dus fiecare pe drumurile noastre. Masina i-am mai vazut-o prin oras, tot asa ramasese ca abia se vedea, iar eu pe a mea am facut-o in spatele blocului in 10 minute. Am indreptat numaru' bagat intr-o carpa la ciocan, iar bara am legat-o de un stalp cu niste sarma si am dar un pic inapoi pana s-a asezat mai bine ca inainte.
Si a doua oara am patit-o mai penal. In primele zile de ger se sparsese o conducta la 50 de metri de blocul meu. Si era baltita o intersectie intreaga. Eu vroiam sa trec intersectia si sa fac stanga, in fata deja astepta o Solenza cu acelasi scop. Cand am franat am realizat ca ma duc sanie spre ala, am apucat sa iau picioru' de pe frana si sa trag dreapta, l-am jdrelit un pic pe bara aia de plastic si m-am oprit cu aripa stanga in el. Nici n-apucasem s-o scot pe liber ca simt inca un impact. Ma uit in spate, intrase si unu' in mine. Suficient cat sa ma mai impinga cu aripa in asta, sa mi se infunde si sa sara vopseaua. Coboram noi toti, ne uitam la masini, mie de ala cu Solenza mi-era tarsa ca intrasem in el, dar omul a scuturat un pic bara si a zis ca nu sta de prostii, n-are nimic, s-a urcat in masina si a plecat. Ala din spatele meu radea si-mi zicea "E ghetus pe jos... Da' eu m-am oprit in tamponu' asta al tau de cauciuc, n-am nimic". Ma uit la masina, nu vad nimic suspect in spate, intr-adevar se oprise in bara(dupaia am vazut ca mi-a rupt si toba dintr-un tampon, dar ma rog asta a fost).
Urmarea mai nasoala a fost aripa infundata, dar tot in ziua aia am si rezolvat-o la o cunostinta in curte, seara era ca noua(si asa ruginise acolo).
In rest alte incidente n-am avut niciodata, n-am avut un "accident" in adevaratul sens al cuvantului, dar cand o sa am direct la politie ma duc.
Probabil in cazul tau nici bani nu-i luam de politie nici nu mai zic, pentru un rahat de spolier spart care se gaseste la dezmembrari cu 20 de lei si care se schimba in spatele blocului. Si sincer sa fiu cred ca si acolo v-ar fi zis sa faceti fix ce ati facut, sa iti dea tipa 100 de lei sa-ti faci masina si gata. Am auzit de vreo doua cazuri d-astea de la niste prieteni.
Dar in final daca stai sa te gandesti, inca 3-4 puncte poa' sa ia tipa lejer si daca i-ai facut acum un favor, mai parcheaza aiurea cand se duce sa ia o comanda si la revedere permis, loc de munca si asa mai departe.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is online!Galerie FotoPM
+
hyena
post 20 Jan 2009, 21:06
Post #64

Old School Fan

From: B. Ghencea

eu in a 3-a a zi dupa ce am luat carnetu i-am nenorocit lu unu masina in parcare (vb aici de o infundatura Aripa fata ->portiera fata-> portiera spate- Aripa spate nu stiu dak se mai deschideau usile)
accidentul sa produs deoarece inca nu ma obijnuisem cu masina (trecut de pe logan pe 1310) in special fara servo directie, masina mea nu a avut nimic asa ca... am plecat (masina parea abandonata, cauciucurile facusera radacini si chestii din astea)

il locu tau ma duceam cu doamna acasa si in juma de ora rezolvam problema

gandestete k putea fi mai rau, puteai sa dai peste mine radmasa.gif

--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki 1310MLS/750s BIG - B986ZBY 1986/1989
Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331

EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330
+
tatabobu
post 21 Jan 2009, 09:24
Post #65

membru

Hyena, ti-ai ales bine nick-ul.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
ZTV
post 22 Jan 2009, 00:04
Post #66

fost membru activ pe Daciaclub

hyena, daca tu la 20 de ani asa te gandesti, nu te vad bine peste 10-20 de ani. Ai pretenti de la alti, vrei sa traiesti intr-o tara civilizata, dar TU ce faci pt asta? Lovesti masina omului, dupa aia pleci fara sa lasi macar un nr de telefon. Cateodata imi este rusine ca traiesc in Romania !!!!

This post has been edited by ZTV: 22 Jan 2009, 07:40

--------------------
------- xxx - xxx xxx xxx
+
namidee
post 22 Jan 2009, 06:11
Post #67

Membru autentic

From: Frankfurt

Eu unul cred ca-i doar un pusti care incearca sa atraga atentia asupra lui, prin orice metode. Atat si nimic mai mult.

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
ZTV
post 22 Jan 2009, 07:39
Post #68

fost membru activ pe Daciaclub

daca e asa cum zici tu, atunci cum inainteaza in varsta se schimba, dar daca nu....e nasola treaba cu tinerii din ziua de azi

--------------------
------- xxx - xxx xxx xxx
+
Executron
post 22 Jan 2009, 10:55
Post #69

Membru fan UAP

... noroc cu cei in varsta sau de varsta inainte care sunt in fruntea lupei pentru "civilizare". MDa... dry.gif

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 13:56
Dacia