tamponare usoara, sa merg sau nu la politie?
![]() ![]() ![]() |
tamponare usoara, sa merg sau nu la politie?
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.299 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am avut vreo doua tamponari usoare in care n-a mai fost la politie. Prima e o poveste lunga si complexa, atunci am tamponat masina foarte usor din spate dupa ce soferul se oprise in fata mea imi deschisese usa si vroia sa ma ia la bataie(pacat ca 1300 nu se inchide din interior
![]() Si a doua oara am patit-o mai penal. In primele zile de ger se sparsese o conducta la 50 de metri de blocul meu. Si era baltita o intersectie intreaga. Eu vroiam sa trec intersectia si sa fac stanga, in fata deja astepta o Solenza cu acelasi scop. Cand am franat am realizat ca ma duc sanie spre ala, am apucat sa iau picioru' de pe frana si sa trag dreapta, l-am jdrelit un pic pe bara aia de plastic si m-am oprit cu aripa stanga in el. Nici n-apucasem s-o scot pe liber ca simt inca un impact. Ma uit in spate, intrase si unu' in mine. Suficient cat sa ma mai impinga cu aripa in asta, sa mi se infunde si sa sara vopseaua. Coboram noi toti, ne uitam la masini, mie de ala cu Solenza mi-era tarsa ca intrasem in el, dar omul a scuturat un pic bara si a zis ca nu sta de prostii, n-are nimic, s-a urcat in masina si a plecat. Ala din spatele meu radea si-mi zicea "E ghetus pe jos... Da' eu m-am oprit in tamponu' asta al tau de cauciuc, n-am nimic". Ma uit la masina, nu vad nimic suspect in spate, intr-adevar se oprise in bara(dupaia am vazut ca mi-a rupt si toba dintr-un tampon, dar ma rog asta a fost). Urmarea mai nasoala a fost aripa infundata, dar tot in ziua aia am si rezolvat-o la o cunostinta in curte, seara era ca noua(si asa ruginise acolo). In rest alte incidente n-am avut niciodata, n-am avut un "accident" in adevaratul sens al cuvantului, dar cand o sa am direct la politie ma duc. Probabil in cazul tau nici bani nu-i luam de politie nici nu mai zic, pentru un rahat de spolier spart care se gaseste la dezmembrari cu 20 de lei si care se schimba in spatele blocului. Si sincer sa fiu cred ca si acolo v-ar fi zis sa faceti fix ce ati facut, sa iti dea tipa 100 de lei sa-ti faci masina si gata. Am auzit de vreo doua cazuri d-astea de la niste prieteni. Dar in final daca stai sa te gandesti, inca 3-4 puncte poa' sa ia tipa lejer si daca i-ai facut acum un favor, mai parcheaza aiurea cand se duce sa ia o comanda si la revedere permis, loc de munca si asa mai departe. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
eu in a 3-a a zi dupa ce am luat carnetu i-am nenorocit lu unu masina in parcare (vb aici de o infundatura Aripa fata ->portiera fata-> portiera spate- Aripa spate nu stiu dak se mai deschideau usile)
accidentul sa produs deoarece inca nu ma obijnuisem cu masina (trecut de pe logan pe 1310) in special fara servo directie, masina mea nu a avut nimic asa ca... am plecat (masina parea abandonata, cauciucurile facusera radacini si chestii din astea) il locu tau ma duceam cu doamna acasa si in juma de ora rezolvam problema gandestete k putea fi mai rau, puteai sa dai peste mine ![]() |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
- B986ZBY
1986/1989 Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Hyena, ti-ai ales bine nick-ul.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
hyena, daca tu la 20 de ani asa te gandesti, nu te vad bine peste 10-20 de ani. Ai pretenti de la alti, vrei sa traiesti intr-o tara civilizata, dar TU ce faci pt asta? Lovesti masina omului, dupa aia pleci fara sa lasi macar un nr de telefon. Cateodata imi este rusine ca traiesc in Romania !!!!
This post has been edited by ZTV: 22 Jan 2009, 07:40 |
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Eu unul cred ca-i doar un pusti care incearca sa atraga atentia asupra lui, prin orice metode. Atat si nimic mai mult.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
daca e asa cum zici tu, atunci cum inainteaza in varsta se schimba, dar daca nu....e nasola treaba cu tinerii din ziua de azi
|
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
... noroc cu cei in varsta sau de varsta inainte care sunt in fruntea lupei pentru "civilizare". MDa...
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:56 |