tamponare usoara, sa merg sau nu la politie?
![]() ![]() ![]() |
tamponare usoara, sa merg sau nu la politie?
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
...+ pcte de penalizare cat si pcte de amenda.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa ma bag si eu in seama .....
EU zic sa nu te duci la politie .... Nu de mult mi s-a intamplat si mie ... Eu eram in postura doamnei ..... Adica nu am belit ochii si am ...... CIocnit usor un taximetrist care plecase de pe loc si apoi s-a hotarat sa cedeze trecerea ca nu-l ajuta masina ..... Avariile au fost minore .... cam cat aveai si tu .... iar la mine .... mult mai putin.... Omu a zis ca daca vreau sa mergem la politie .... Eu ma grabeam foarte tare ... El de asemenea pentru ca mergea la o comanda .... asa ca i-am dat omului 100 RON si a plecat mai departe .... E drept ca eu NU aveam (si in continuare nu am) nici un punct luat de politie. Nu spun ca sunt soferul perfect (pentru ca mai fac si eu cate una ici colo) dar hotul neprins este negustor cinstit.... Dar timpul pierdut pe la politie si asa mai departe .... Ca sa nu mai spun de amenda .... Plus ca asigurarile parca nu platesc daune mai mici de o anumita suma ( nu stiu exact care este suma respectiva). Edit: Deci concluzia mea: lasa domne doamna in pace ia banii si vezi-ti de treaba... Dar sa ne spui si noua la ce concluzie ai ajuns .... Se mai intampla mizilicuri de astea... This post has been edited by nairam: 12 Jan 2009, 13:23 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Vad ca toti va ganditi la femeie (unii pentru a o ajuta, altii pentru a o pedepsi)
Probabil ca vi se pare de asemenea ciudat, cei care ma cunosc oarecum, ca sunt de parere sa nu mearga la politie. Eu, care in marea majoritate a cazurilor respect legea. Dar nu sunt si nu voi fi de acord vreodata cu legea care loveste in nevinovat. Voi fi mereu de partea nevinovatilor si cred ca legea si metodologia de aplicare a legii ar trebui sa fie astfel facuta, incat sa nu il "agreseze" intr-un fel pe acesta. In aceasta ordine de idei, cu ce a gresit ZTV ca sa-si piarda o zi pe la politie ? Si cel mai important, tot nu mi-a raspuns nimeni: mai trebuie mers la politie pentru accidente usoare ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
1. Argumentul lu' matale nu prea tine, ca tot acelasi timp o sa-l piarda la politie si daca unul nu-i da prioritate.
2. Din ce scrie pe aici nu mai trebuie sa mergi la politie doar in cazul in care masina proprie e singura care are de suferit de pe urma accidentului (lovesti un caine, iei o groapa, iesi pe camp); cand sunt implicate doua parti atunci trebuie mers la politie. |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
DA!
2009-01-07 13:10 Avocatnet.ro Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare va deveni operationala de la 1 iulie 2009, in baza Formularului de Constatare amiabila de accident, astfel incat nu va mai fi necesara deplasarea la politia rutiera. Ordinul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) nr. 21/2008 pentru punerea in aplicare a Normelor privind utilizarea formularului Constatare amiabila de accident a fost publicat in Monitorul Oficial Partea I, nr. 876 din 24.12.2008, astfel, solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare va deveni operationala de la 1 iulie 2009. Ordinul CSA nr. 21/2008 prevede ca, in cazul in care doua vehicule au fost implicate intr-un accident in urma caruia au rezultat numai prejudicii materiale, avizarea societatilor din domeniul asigurarilor sa fie posibila in baza formularului Constatare amiabila de accident, fara a mai fi necesara intocmirea de documente de constatare de catre politie. Conform Ordinului CSA, conditiile de utilizare a formularului de Constatare amiabila de accident sunt reglementate de Legea nr. 136/1995 privind asigurarile si reasigurarile, cu modificarile si completarile ulterioare, si de normele CSA. De asemenea, actul normativ prevede ca acest formular poate fi utilizat indiferent de locul producerii accidentului: -pe drumuri publice -pe drumuri care nu sunt deschise circulatiei publice -in incinte si in orice alte locuri Completarea si semnarea documentului nu reprezinta o recunoastere a raspunderii conducatorilor auto, ci un cumul de elemente si fapte care vor contribui la solutionarea dosarelor de dauna, societatile de asigurare urmand a stabili dreptul la despagubiri, in baza unui protocol incheiat de toate societatile autorizate sa practice asigurari de vehicule, cu respectarea prevederilor Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule Ordinul CSA precizeaza ca documentul sa fie completat si semnat de catre ambii conducatori de vehicule implicati in accident sau, in situatia in care unul dintre vehicule este stationat/parcat, doar de catre proprietarul/utilizatorul acestuia. o.k., dar poze cu vinovata, nu sunt? |
--------------------
dacia
1310
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(namidee @ 12 Jan 2009, 13:39) 1. Argumentul lu' matale nu prea tine, ca tot acelasi timp o sa-l piarda la politie si daca unul nu-i da prioritate. Nevinovatul trebuie sa poata decide, daca merge sau nu merge la politie. Dupa cum reiese din legea actuala, trebuie sa mergi obligatoriu la politie si inca imediat ![]() Voi va dati seama ce inseamna asta pentru unul care are intalnire de afaceri de pilda ?! Sau trebuie sa prinda avionul ?! QUOTE Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare va deveni operationala de la 1 iulie 2009, Multumesc ! This post has been edited by bendix: 12 Jan 2009, 13:50 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 12 Jan 2009, 13:06) daca tot vrei sa te duci, dar tii sa o ajuti si pe femeie, io zic sa declari ca dadeai cu spatele si ai lovit-o. ea scapa, tu iti faci datoria cetateneasca de a te duce la politie, plus ca ramai cu multumirea sufleteasca (sa stii ca nu e putin lucru multumirea asta sufleteasca ) ca ai ajutat-o. ![]() ZTV, asa sa faci. E greu de descris in cuvinte multumirea sufleteasca pe care ai sa o simti ajutand un om aflat la ananghie, plus puncte de ambele feluri fix in carca ta. Mai fratilor, voi ati mancat pe stomacul gol? Era cumva ZTV cu barcuta-n largul marii, si-a aparut cucoana urland "ajutoooooooor, ma inec", iar ZTV s-a uitat la ea razand si i-a spus "ce ma, nu stii sa inoti?". Atunci ma gandesc ca ar fi avut o mare multumire sufleteasca ajutand-o. N-am cum sa demonstrez, da-s convins ca aia castiga mai bine ca ZTV al nostru. Iar el ii plange de mila. Si la pariu ca daca inversam rolurile, il executa instant pe ZTV? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iete la asta nu m-am gandit .... Dar asta poate spune numai ZTV dacca era sau nu "executat" instant de catre doamna .... Intrebarea este: Acest fapt are sau nu vreo relevanta? Conteaza? Personal cand fac un "bine" nu ma astept sa mi se "intoarca" nimic de pe urma acelei faceri..... Il fac pur si simplu si gata.... Nu mai conteaza ce ar fi fost daca ar fi fost ...... Vezi si semnatura mea ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cum se face ca toti vinovatii te implora sa nu mergi la Politie pt. ca au 13 puncte sau la limita saltarii permisului? ... nici mai mult, nici mai putin
12 Jan 2009, 16:01: practic, tu nu ai nimic de pierdut in oricare din situatii: declari sau nu ... consecintele pot fi diferite This post has been edited by crisolro: 12 Jan 2009, 15:01 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(Tudor @ 10 Jan 2009, 11:34) De la 1 ian 2009 nu se mai megre la politie pentru: - avarii suferite de autoturisme in parcare, cu autor necunoscut - avarii suferite de autoturisme in trafic, cand singurul autovehicol implicat este cel avariat si cand nu au fost produse si alte avarii unor terte bunuri sau vatamari corporale persoanelor (ex: avarii datorate unei gropi din carisabil). Pentru accidentele in trafic cu 2 masini implicate, chiar si in cazul in care partile se inteleg si se pun de acord asupra vinovatiei, mai avem de asteptat pentru mersul direct la asigurator, se trece in continuare pe la politie. |
--------------------
dacia
1310
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
am fost la un service cu cucoana, 115 lei ma costa plasticul + montarea. Am ales varianta mai buna pt femeiea si pt mine.
Nu merg la Politie, nu are rost si nici nu vreau sa fac un lucru rau la femeie. Si acum argumentez de ce: 1- Femeia sta intr-o garsoniera cu fiica sa in Timisoara, in chirie, e divortata singura intretina pe copila, si daca suspenda permisul 99% ca pierde locul de munca, si in criza asta nu cred ca e asa de usor sa cauti de lucru. Si in plus mai are 2 lui si expira punctele . 2- Daca merg la politie, stau cel putin 2 ore sa dau declaratie, apoi sa merg la asigurator pt constatare , dupa aia sa merg sa caut service-ul care lucreaza cu ASITRANSUL. De asta nu am chef sa pierd ore in sir degeaba. Astept pana miercuri sa ia salariul si merg sa-l rezolv spoilerul. Acuma puteti sa dati cu piatra in mine, dar nu am vrut sa suspenda permisul ei. Nu era asa de grav lovitura, ea zicea ca se grabea si nu ma observa. Si nu stiu cat castiga ea, dar daca sta intr-o garsoniera cu un copil nu cred ca are lunar peste 1500-2000 de euro:d. Asa ca e mai bine asa, eu rezolv treaba, ea ramane langa volan, si cel mai important ca pastreaza locul ei de munca. Multumesc pt sfaturi |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Macar sa-i zici miercuri sa caste ochii mai bine pe viitor. Dupa cum ai vazut pe forum, altii s-ar putea sa nu fie la fel de amabili.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 12 Jan 2009, 17:22) am fost la un service cu cucoana, 115 lei ma costa plasticul + montarea. Am ales varianta mai buna pt femeiea si pt mine. Nu merg la Politie, nu are rost si nici nu vreau sa fac un lucru rau la femeie. Si acum argumentez de ce: 1- Femeia sta intr-o garsoniera cu fiica sa in Timisoara, in chirie, e divortata singura intretina pe copila, si daca suspenda permisul 99% ca pierde locul de munca, si in criza asta nu cred ca e asa de usor sa cauti de lucru. Si in plus mai are 2 lui si expira punctele .... N-ai inteles nimic. De fapt nu e vorba de o pedepsi sau nu, ci modul infect in care tu reactionezi la asemenea situatie. Prea te lasi condus de bullshituri dinastea emotionale. Asa pot intra si io ca prostu in ceva masina, iau ruju de la pretena repede, ma manjesc pe buze dupa care merg la unu ca tine si ii zic ca is divortata, singura si cu un copil pe cap. Sincer, daca as fi implicat intr-o situatie asemanatoaer cu a ta, daca lucrurile raman cat de cat in raza normalului sa stii ca nici eu n-as merge la Politie. Dar e clar ca la tine e deplasat tot ce s-a intamplat. Am glumit cand am zis ca trebuie sa o f**i, dar atatea detalii bagi despre ea sa te justifici de parca stii deja ce numar are la pantof, de ce a visat urat azi noapte si cand ii vine iar ciclu. Nu zic sa fi egoist si sa te gandesti doar la tine, DAR tu in loc sa ne intrebi cum sa evaluezi corect situatia si pagubele (DA, asta trebuia sa faci) parca ne cereai sa iti confirmam ca e corect sa fi asa umil si sa te gandesti doar la femeia aia. Ai avut noroc ca nu ti s-a dus si bara din spate si suportul si sa iti fi crapat in partea de jos stopul si nici macar sa nu fi observat la prima vedere. Dar una doua ati discutat de 100 ron. Pentru tine si doar pentru tine. Incearca si analizeaza ce s-a intamplat, ce ai gandit in acele momente. Asa, sa evaluezi tu pentru tine. Nu zic sa nu te gandesti si la altii, dar din toate posturile tale se vede clar ca ai luat-o razna pe undeva. Parerea mea.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Ce oameni, foarte bine ca ai rezolvat asa! Felicitari, nui baga in seama pe toti nebuni dupa forum, ce rost are sa mergi la politie pentru un kkt? Te duci cu omu iti repara masina si atat fara politie, sa stai 1 zi intreaga sa te bage cineva in seama...
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu faceti un POLL ?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 12 Jan 2009, 17:22) am fost la un service cu cucoana, 115 lei ma costa plasticul + montarea. Am ales varianta mai buna pt femeiea si pt mine. Nu merg la Politie, nu are rost si nici nu vreau sa fac un lucru rau la femeie. Si acum argumentez de ce: 1- Femeia sta intr-o garsoniera cu fiica sa in Timisoara, in chirie, e divortata singura intretina pe copila, si daca suspenda permisul 99% ca pierde locul de munca, si in criza asta nu cred ca e asa de usor sa cauti de lucru. Si in plus mai are 2 lui si expira punctele . începusem să cred că ai un suflet mare....dar m-am convins: cum ai putut să îi mai ceri și bani în situația în care se află... de 115 lei mai punea bani la întreținere în lunile astea de iarnă... ![]() |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
bendix |
![]()
|
Sunt de acord ca postul sa se mute la statistici si sa se faca un Poll.
As propune raspunsurile: -As merge la politie imediat, pentru a respecta legea -As merge la politie a doua zi, ca sa ma consult si cu altii intre timp -As merge la politie a doua zi, astazi sunt ocupat -As merge la politie ca sa-i dau o lectie cucoanei pentru a nu mai accidenta pe altii -Nu as merge la politie din motive sentimentale (mila) -Nu as merge la politie caci as considera timpul pierdut o pedeapsa pentru nevinovat -Nu as merge la politie fiindca ar dura prea mult procedura -Nu as merge la politie, prefer banii pe loc |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
"Asa pot intra si io ca prostu in ceva masina, iau ruju de la pretena repede, ma manjesc pe buze dupa care merg la unu ca tine si ii zic ca is divortata, singura si cu un copil pe cap."
Yuk, chiar nu vreau sa vad asa ceva! Lasa mai zgarie branza, ca-mi repar singur masina! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(ZTV @ 12 Jan 2009, 17:22) Si nu stiu cat castiga ea, dar daca sta intr-o garsoniera cu un copil nu cred ca are lunar peste 1500-2000 de euro. Pana aici,ca ma omori cu scorurile astea.Nu ma intereseaza nimic,nici cine e femeia,nici unde lucreaza,nici ce lucreaza,dar tie,voua v-i se pare putin 1500-2000 Euro pe luna? Hai sa fim seriosi! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
valentin22 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 November 08 ![]() |
frate ztv eu daca tot vroiam sa ii fac un bine il faceam pana la capat adica ii lasam bani sa cumpere lapte la copil si o puneam si eu de una mica sincer ii faceai de doua ori bine pe bune ,hai ca te las ca eu ma rog sa imi dea si mie o bunaciune una un spate :ha,ha
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN BERLINA
2007 PREFERENCE-DIESEL
- B-40-xxx STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE !
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
radeti de mine cat vreti sau faceti gluma pe seama mea, dar !!!!! fiecae dintr-e voi poate sa ajunga in situatie( nu-l doresc ) sa aiba 13 puncte, face o greseala minora, da peste un " badaran cu gura mare " care o sa fuga la politie ca sa arata barbatia, sa se simte bine in fata politistului ca de data asta nu el este vinovatul......si atunci o sa rugati e el sa nu se ajunga la politie...tare ar fi misto sa fiu pe faza. In fine, pe mine nu ma interesat de ce are 13 puncte sau altceva. Stiti care e treaba , este un citat filosofic, cred ca de la Platon.
" Ca sa fi mai bun cu foarte putin decat altii in jurul tau, trebuie sa muncesti enorm " 12 Jan 2009, 22:05: QUOTE(valentin22 @ 12 Jan 2009, 20:23) frate ztv eu daca tot vroiam sa ii fac un bine il faceam pana la capat adica ii lasam bani sa cumpere lapte la copil si o puneam si eu de una mica sincer ii faceai de doua ori bine pe bune ,hai ca te las ca eu ma rog sa imi dea si mie o bunaciune una un spate :ha,ha ![]() scuza-ma si risc sa mai iau 10 % avertisment, nu am absout nimic cu tine personal, dar iti dai seama ca iti reflecta educatia randurile tale. This post has been edited by ZTV: 12 Jan 2009, 22:05 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
slaiciprian |
![]()
|
auzi, da poze... ii faci miercuri? sa vedem si noi daca ai avut dreptate sau nu...
|
--------------------
dacia
1310
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
ZTV: Sa fii om e lucru mare, atat am avut de zis.
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(afh @ 12 Jan 2009, 19:02) începusem să cred că ai un suflet mare....dar m-am convins: cum ai putut să îi mai ceri și bani în situația în care se află... de 115 lei mai punea bani la întreținere în lunile astea de iarnă... ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(ZTV @ 12 Jan 2009, 22:02) Hei, usurel. Pe ce te bazezi? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ZTV |
![]()
|
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Nu as fi avut nici cea mai mica tresarire sa nu ma duc la politie, pentru ca e femeie.
Daca era barbat, si eu procedam ca tine. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:35 |