martor aprins, laguna 1 ph 2
![]() ![]() ![]() |
martor aprins, laguna 1 ph 2
horia1983 |
![]()
|
||
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|||
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
merci!
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Probabil ca si mie imi lipseste capacul ala ca de cand am cumparat masina iarna tot simt un aer rece in interiorul masini mai ales cand am un pic de viteza ,nu pot sa zic ca ma deranjeaza ca nu se simte tare dar nu stiam pe unde intra aerul rece cand toate usile sunt in regula
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
guzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 July 09 ![]() |
Salut. Am si eu o problema. Am un renault laguna I si am schimbat computerul de airbag (au fost sarite airbagul lateral si pretensionarea de pe partea dreapta). Marotrul de airbag s-a stins dar tot la cateva secunde se aprinde f scurt (tot clipeste scurt)
![]() Am verificat computerul si nu sunt erori. ![]() Ce poate fi? |
--------------------
MG
ZR
- MM 99 TVG
2003 1.4i
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
bigguy001 daca se aprinde STOP+SERV+FRANA DE MANA in mers verifica lichidul de frana
Am un topic cu problema semnalata de tine. Eu am completat un pic de lichid si nu s-au mai aprins. La mine facea probleme doar la franari bruste sau la accelerari . |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Salutare !
Verifica nivelul la lichidul de frana. Mie imi facea la fel,in momentul ocolirii unor gropi, in momentul demarajului(in special la schimbul treptelor 1/2). Sa-mi spui daca a fost asta. Bafta ! All good ! ![]() |
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
- KO 920 DU'
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression. "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:55 |