martor aprins, laguna 1 ph 2
![]() ![]() ![]() |
martor aprins, laguna 1 ph 2
claudiu dimian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 21 January 09 From: Blaj, AB ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|||
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
nu ai raspuns,vezi ca daca placutele sant uzate ,atunci in circuit este mai mult lichid de frana ,in momentul cand ai schimbat placutele ,trebuie sa impingi pistonasul din etrier,si in acel moment lichidul se duce in rezervor,si daca acum complectezi si apoi schimbi placutele ai putea avea lichid peste nivel, pe langa ca mai cumperi ceva fara sa ai nevoie urgent de el.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Sau ulei de cutie de viteze automata.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
mai conteaza de care pui.. eventual un 0w50
![]() care e treaba cu cutiuta aia de sub scaunul pasagerului? Am aruncat un ochi pe acolo acu ceva vreme, ca in mers imi intra aer rece pe undeva.. si aparent ala e locul ![]() Deci, ce e acolo efectiv? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
|
--------------------
renault
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 4 Feb 2010, 21:28) mai conteaza de care pui.. eventual un 0w50 ![]() care e treaba cu cutiuta aia de sub scaunul pasagerului? Am aruncat un ochi pe acolo acu ceva vreme, ca in mers imi intra aer rece pe undeva.. si aparent ala e locul ![]() Deci, ce e acolo efectiv? Vezi ca aer rece iti baga pe la un capac de la aerotema de interior pe care lagune 1 nu il au... |
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Da. Am gresit. Ulei de cutie de viteze automata se pune la servodirectie. Sorry.
This post has been edited by ricochet2: 5 Feb 2010, 02:24 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 21 January 09 From: Blaj, AB ![]() |
Placutele par ca mai merg. Am completat cu lichid de frana si s-a stins becul. Urmeaza sa ii fac o verificare mai ampla a sistemului de franare, dar sa treaca codul galben !
![]() N-am rezolvat-o cu airbagul. Nu stie nimeni ce suruburi sunt la volan? In carte n-am gasit. |
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
ricochet2 |
![]()
|
La reprezentanta Renault se fac teste de franare competente, pe stand. Nu costa mult, parca 23 lei.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Vrei sa scoti doar capacul de la volan? Sunt doua suruburi cu cap de torx de 30.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu stiu ca sint 3 si sint de 20.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
La mine la Phase 1, la volan ca poza din imaginea atasata sunt doua suruburi cu cap de torx de 30.
Attached thumbnail(s) 05022010_001_.jpg ( Size: 472.6k ) Number of downloads: 262 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
ricochet2 |
![]()
|
S-ar putea sa vorbim de lucruri diferite. Eu ma refeream la acele semicarcase, care inchid si manetele si firele care vin la volan.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Pai eu prin ce a intrebat claudiu: "Nu stie nimeni ce suruburi sunt la volan?" am crezut ca la capacul de la volan..
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
Intr-adevar despre capacul de la volan era vorba. Le-am desfacut si la volan si la pasager. Contactele erau la locul lor, si sigiliile erau intacte. In schimb nu reusesc nici cum sa intru la cutia aia de sub scaunul pasager. Mocheta este prinsa pe sub sina de la scaun iar la mijloc cu niste ciuperci din plastic. Nu stiu, teoretic ar trebui sa demontez scaunul pasagerului... Ati mai desfacut careva, cum se face?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cei de pe forum au spus ca scaunele sint prinse in 4 suruburi, care se insurubeaza de sub masina. Doua ar fi la vedere, doua ascunse sub niste traverse parca.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
zare |
![]()
|
da,da am mai explicat pe undeva ...doua se vad la simpla privire sub masina ,cele de la prima sina dinspre usa,iar celelalte doua sant "ascunse" in lonjeronul masinii ,trebuie sa fie niste dopuri de plastic care impiedica apa sa intre in lonjeron,acolo ai nevoie de o cheie tubulara sau un crichet cu prelungitor.Rico nu ai schimbat scaunul ? Parca tu ai cerut detalii pt demontare.
|
--------------------
renault
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Da, eu am cerut. Nu am schimbat inca. Trebuie sa vina caldura si sa gasesc si un loc unde sa ma bag sub masina. Nu as vrea sa schimb scaunul cu tot, ca mi-e ca nu gasesc aceeasi culoare si nuanta cu celelalte si apoi trebuie sa gasesc si cu airbag, reglaj lombar, etc. Dar as vrea sa cumpar un scaun si sa vad daca pot adapta doar acea sina, unde sint probleme.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
Ce stiti, daca e aprins becul in bord, mai functioneaza airbagurile? Banuiesc ca si daca desfac scaunul si ma uit la cutia aia, n-o sa vad nimic defect... Pina la urma tot la reprezentanta tre sa ajung...
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(claudiu dimian @ 7 Feb 2010, 08:51) QUOTE(cridaia @ 1 Feb 2010, 10:01) mi-e teama ca unul din airbag-urinu mai functioneaza ![]() incearca sa faci un test clip si vezi cate din ele mai sunt functionale..... este bine de stiut, sa nu te bazezi pe ele si sa nu le poti folosi ( doamne fereste pe toata lumea ). raman la aceiasi parere.........."MASINA A FOST LOVITA"...............pentru siguranta ta, fa un test clip ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Si spune ce sa verifice. Cine stie ce peste ce plictisit dai.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(ricochet2 @ 6 Feb 2010, 20:03) Nu as vrea sa schimb scaunul cu tot, ca mi-e ca nu gasesc aceeasi culoare si nuanta cu celelalte si apoi trebuie sa gasesc si cu airbag, reglaj lombar, etc. Dar as vrea sa cumpar un scaun si sa vad daca pot adapta doar acea sina, unde sint probleme. dar ce nuanta ai tu la tapiterie ? |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Un fel de gri.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
claudiu dimian |
![]()
|
Chiar daca sunt sigilate? Oare nu se mai declansaza niciunul in caz de impact? Airbagul n-are nici o legatura cu faptul ca nu ai pus centura?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1996 RN
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(claudiu dimian @ 8 Feb 2010, 08:07) Chiar daca sunt sigilate? Oare nu se mai declansaza niciunul in caz de impact? Airbagul n-are nici o legatura cu faptul ca nu ai pus centura? probabil ele au fost inlocuite, dar nu si reactivate, din cauza asta tind sa cred ca lipsea becul din bord. Daca au fost inlocuite fara reactivare, cu siguranta nu se mai declanseaza nici unul. In teorie, au legatura cu centura, dar am auzit si de ele sarite fara sa puna centura ( dar nu la Laguna ). |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
dj_party |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 25 November 08 From: Timisoara ![]() |
Un prieten de al meu a avut un accident destul de urat cu o laguna ,nu avea centura si posibil ca din cauza aia sa nu fi sarit airbagurile.
Asa ca e posibil ca ele sa se declanseze numai daca ai centura pusa ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v b 107cp
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
QUOTE(horia1983 @ 5 Feb 2010, 02:22) Ce capacel, domne? ai cumva cum sa-mi dai un punct de reper dupa ce si unde sa ma uit, eventual o poza or something? ![]() Vad ca nu se mai plange nimeni de aer rece venind de sub scaun... explicatii posibile ar fi : * nu mergeti mai agale, peste 70 kmh * aveti capacul ala * nu simtiti aer rece venind de sub scaunul dreapta fata ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 05:06 |