Faruri Laguna1
![]() ![]() ![]() |
Faruri Laguna1
midaniel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1998, varianta K56/K568, tip motor K4M-F7-20
- AB-05-WIB
|
|||
ph 25 BET |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 899 Joined: 13 October 07 From: Ploiesti ![]() |
se schimba cu totul
daca vrei faruri de sticla,am eu ca le-am schimbat cu altele din plastic dar se pot polisha si geamurile la ale tale vezi ca e un ditamai topicul pe tema asta |
--------------------
renault
Laguna 3
1,5 Dci
- ph 78 DDI
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ooo daaaaaa
vreo 4 pagini. Lectura placuta. in rezumat se cere apa, smirghel (zice acolo de care) si o anumita substanta minune (mentionata tot acolo) Daca vrei sa treci de la plastic la sticla, mai ai ceva modificari de facut pentru ca semnalizatorul e separat la farul din sticla iar sistemul de prindere e diferit... This post has been edited by Johnny78: 3 Jan 2009, 03:45 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
eu mi-am facut farurile cu polis
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
uita-te la adresa de mai sus, cea postata de Adi R5 si ai sa vezi de ce nu se fac farurile cu polish, mai ales cele din policarbonat....
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
le-am facut si se vede super
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
emy39 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
--------------------
renault
laguna
1995 laguna2.0I
- hd
|
|
neiu |
![]()
|
asta e in cluj nu?
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
emy39 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 14 October 06 ![]() |
DA
|
--------------------
renault
laguna
1995 laguna2.0I
- hd
|
|
eeedi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 December 08 From: Brasov ![]() |
vroiam doar sa scriu de o experienta neplacuta ce am avut-o cu un far nou cumparat.
am avut un mic accident din care a rezultat spargerea unui far... m-am dus si mi-am cumparat far nou produs de "TYC" (care asa nou arata super si nu vedeam nicio diferenta fata de farul original de pe masina) si m-am apucat sa-l schimb pe cel spart. problema e ca nu se culca perfect. urechile alea de plastic nu se potrivesc perfect cu punctele de prindere (asta mi-am dat seama dupa ce am montat si demontat faru de vreo 3 ori). rezultatul... farul nou sta usor stramb si nu prea am ce sa-i fac. zilele astea am observat ca s-a fisurat si oglinda in interior ![]() concluzia - desi e la jumate de pret fata de un far "Hella" farurile "TYC" nu merita. mai bine cautati din dezmembrari sau dati un ban in plus pe "Hella" |
--------------------
renault
laguna II grandtour
2005 1.9 dCi
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Se poate ca din cauza asta sa se fi si crapat oglinda. Poate ai strans prea tare si, stand stramb, greutatea nu a fost corect distribuita.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sunt o multime de produse care se dau a fi "de origine", dar de fapt sunt niste panarame.
Eu m-am chinuit o zi intreaga cu niste proiectoare "de origine" facute de fapt in mahalalele Bombay-ului |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Poate erau facute la Bolywood
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu e exclus...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:55 |