Cum sa scapi de matuirea farurilor, Eu m-am saturat, voi nu?
![]() ![]() ![]() |
Cum sa scapi de matuirea farurilor, Eu m-am saturat, voi nu?
Mrija |
![]()
|
||
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
O poza before si after nu puteai sa faci, nu?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Fac acuma after, ca before nu am, mi se pareau foarte urate farurile asa matuite.
This post has been edited by Mrija: 19 Aug 2008, 20:34 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Freci doar pe exterior, nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
![]() 19 Aug 2008, 21:52: normal,pe interior nu cred ca ai sa poti....... This post has been edited by Sempre: 19 Aug 2008, 20:52 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
ph 25 BET |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 899 Joined: 13 October 07 From: Ploiesti ![]() |
oare se potrivesc farurile de laguna 1 faza 2 pe laguna 1 faza 1?
as vrea sa mi le schimb dar nu as vrea sa le iau fara sa fiu sigur ca se potrivesc la sistemul de prindere si la dimensiuni. a mai schimbat cineva? |
--------------------
renault
Laguna 3
1,5 Dci
- ph 78 DDI
|
|
Mrija |
![]()
|
Doar pe exterior freci cu smirghel. Sa-l dai din belsug cu apa, ca in momentul frecarii, apare ceva chestie alba care daca se usca acolo ramane pe far, pana data viitoare. Sa-l limpezesti bine.
Eu am inceput sa "vad" ![]() Am sa fac maine niste poze cu farurile "doftorite" momentan, acuma la 23 am tras ceva poze. DSC00151.JPG ( Size: 301.07k ) Number of downloads: 1456 DSC00152.JPG ( Size: 353.21k ) Number of downloads: 1516 DSC00153.JPG ( Size: 271.47k ) Number of downloads: 1492 This post has been edited by Mrija: 19 Aug 2008, 22:24 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
yo_alex1986 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 April 08 ![]() |
QUOTE(ph 25 BET @ 19 Aug 2008, 22:05) oare se potrivesc farurile de laguna 1 faza 2 pe laguna 1 faza 1? as vrea sa mi le schimb dar nu as vrea sa le iau fara sa fiu sigur ca se potrivesc la sistemul de prindere si la dimensiuni. a mai schimbat cineva? eu nu am schimbat farurile dar am o Laguna din 96' phase 1, care are faruri de laguna 1 faza 2 (clare), poti vedea si in avatar, deci se potrivesc |
--------------------
Renault
Laguna
2000 1.9 dTi, 98CP
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
eu nu inteleg de ce sa freci pe afara farul?la mine sunt niste pete micute negre....dar pe din-nauntru si e si oglinda farului cam la fel....so..?
|
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
- HY02FPP Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
Mrija |
![]()
|
Shaggy, te costa 2 milioane jumate, iti pun alta sticla la faruri. Da tre sa le trimiti prin posta si dureaza cam 2-3 zile.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Costy_77 |
![]()
|
![]() Avionu' cu Turbina Group: Members Posts: 304 Joined: 19 May 08 From: Slatina-Romania ![]() |
Unde sa le trimiti? De unde se comanda? Da si tu mai multe detalii....
|
--------------------
Opel
Omega B 2.0 16V 136 Cp.Benzina
12/1998
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
din plastic sau din sticla? ca daca sunt din plastic, imi scapa ceva... polishul de plastic...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Mrija |
![]()
|
Am un prieten care reconditioneaza farurile la masini. Are atelier si schimba sticla sau plasticul la faruri. Ideea e ca eu am apelat la el cu problema asta cu matuirea dar mi-am rezolvat-o singir. In cazul meu, matuirea a fost pe exterior si am reusit cu ajutorul acestui mic truc. Daca era pe interior sau pe oglinda farului, el le reconditioneaza. Problema cu matuirea farurilor e la fel de comuna pe cat e cea de la Mercedes-urile alea ochioase de dupa 2001 pana in 2003
![]() @Costy_77, farurile ti le demontezi si mi le trimiti prin posta. De acolo incolo ma ocup eu. In general, dureaza 2-3 zile perechea de faruri + inca 2 zile transportul (posta) 1 zi dus o zi intors.. Problema consta in faptul ca omul are mult de lucru si daca va ganditi sa va schimbati sticla la faruri, trebuie sa stiu, ca doar pe baza de programare le poate face. Mi-a zis ca are de lucru in asa hal, ca daca cineva ii cere programare, il poate servi doar peste 2 saptamani. Sper ca v-am ajutat cu chestia asta si dc nu, poate rezolvam impreuna cu el un pret redus pt cei cu rombu pe grila ... This post has been edited by Mrija: 24 Aug 2008, 19:01 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
super misto.
e bine de stiut. Multumim Mrija!!! |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ph 25 BET |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 899 Joined: 13 October 07 From: Ploiesti ![]() |
Dar oglinda farurilor se poate repara(vopsi)?
ma gindesc la vreun spray cu crom sau ceva de genul asta... la mine sticla e buna dar oglinda e varza. e plina de puncte negre si matuita noroc ca am proiectoarele noi si ma ajuta f mult din ce am observat eu mi se pare ca geamul farurilor e demontabil,e prins in niste cleme. |
--------------------
renault
Laguna 3
1,5 Dci
- ph 78 DDI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La 350RON farul nou... chiar credeti ca merita? Nu cred ca poti scoate vreodata un finisaj atat de bun ca sa il poti compara cu unul nou.
8 Sep 2008, 00:33: Am incercat si eu tot felul de ciudatenii pe faruri, n-a iesit nimic, am luat unele noi. Money well spent! This post has been edited by R19/16v: 7 Sep 2008, 23:33 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Mrija |
![]()
|
200ron perechea de faruri refacute sau 700 perechea de faruri noi
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
R19/16v |
![]()
|
Sunt convins ca esti constient de existenta si altor diferente in afara de pret.
|
--------------------
DS
5H
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Salutare,
Si eu am farurile cam zgariate si nu stiu daca pot sa scot zgarieturile?Se poate face ceva sau singura varianta e schimbarea cu altele noi? |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
depinde de zgarieturi, dar in principiu se cam schimba...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
QUOTE(ph 25 BET @ 19 Aug 2008, 22:05) oare se potrivesc farurile de laguna 1 faza 2 pe laguna 1 faza 1? as vrea sa mi le schimb dar nu as vrea sa le iau fara sa fiu sigur ca se potrivesc la sistemul de prindere si la dimensiuni. a mai schimbat cineva? Parerea mea, poate gresesc. Nu stiu de ce, dar farurile de la phase 1 mi se par mai bune calitativ decat cele la phase 2, gresesc? Primele mi se par din sticla, cele de-al doilea din plastic. Eu am phase 1 si nu mi se par matuite deloc, poate un pic prafuite pe dinauntru, dar nicidecum matuite sau zgariate |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
- MS-36-GIN Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Omul vrea mai multa putere.
Farurile de la Phase2 au fost facute dupa politica "cutting cost" si ca sa scoata ochii clientului cu noua tehnologie. In rest mise par niste plastice nasoale. Farurile din sticla de pe Phase 1 se curata cu jet de aer comprimat si cu foarte multa grija. In principiu, se lasa asa cum sunt, pentru ca praful din interior nu e cine stie ce... Nu sunt sigur daca exista sau nu vreo modalitate de separare a sticlei de oglinda. Mie mi se pare ca sunt lipite... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Intrebare> oare nu s-ar putea demonta și spăla cu apă și detergent de vase iar apoi clătite cu apă distilată pt a nu lăsa urme și puse la uscat? Pe mine tare mă tentează o operațiune de genul ăsta, de stricat nu prea vad ce s-ar putea strica...
Eventual și suflate cu aer pt a îndepărta excesul de apă. This post has been edited by cosminphotog: 10 Sep 2008, 07:57 |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
- MS-36-GIN Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Teoretic e posibil...
Tootusi, parerea mea e ca ai nevoie de un mediu "dust free" din cauza oglinzilor, care sunt al naibii de sensibile la praf. In principiu, daca reusesti sa separi sticla de restul, si apoi o reatasezi fara pagube, ar fi chiar ok. Oglinda ai putea sa o sufli dar cu presiune foarte joasa. Daca iti iese smecheria, sunt primul abonat... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
Salut,meseriasii ia fiti un pic atenti aici:Am citit de reconditionare faruri???!!!cum sa freci la plasticul ala cu smirghel ca eu am incercat si poate voi aveti sticla daia merge.Iar de preturi la faruri ultima gaselnita e pe www.autokarma.ro faruri la 256ron/noi cu semnal incorporat exact ce le trebuie multora dintre voi.Sper sa va fi ajutat.Bafta multa.
|
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
1999 hatchback
- IF-81-TEO [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Multumim!!!
Stiam de existenta farurilor magice de la Autokarma. Personal prefer Valeo sau Hella de la Elit. In orice caz, iti multumim in numele celor care nu stiau inca. Treaba cu smirghelul pe far nu mi se pare coser, oricat de fina ar fi hartia aia abraziva, si mai ales pe plastic... La momentu oportun, voi cumpara o pereche noua... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Mrija |
![]()
|
Deocamdata ma tine inca destul de bine toata faza cu smirghelul
![]() ![]() o vand ca mai am ceva banuti si m-am orientat la ceva vechitura pe care sa o "modez", e vorba de Mazda MX-3, 1.8 V6, 135 de caluti. Stiu ca un rulment e 8 milioane, dar totusi e mazda si am gasit destule care aratau chiar bine, fara rugina si alte semne distinctive de oboseala la anii pe care ii are. |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Sunt de aord ca MX-3 inseamna distractie, dar ai sa cam plangi dupa spatiul din Laguna...
o solutie misto ar fi amandoua....una de distractie si una de concediu... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cristi76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 April 08 ![]() |
La mine matuiorea farurilor pe exterior sa rezolvat cu polish am gasit un tip care se pricepe si are scule profi si acum sant ca noi
|
--------------------
Renault
Laguna
1998/1.6/16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:49 |