ANTIGEL, ANTIGEL
![]() ![]() ![]() |
ANTIGEL, ANTIGEL
amilo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 13 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna 2
2003/1.9 dci
- B 06 MAW
|
|||
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Vezi ca de la MINI pleaca o sageata in jos si de la MAXI lafel numai ca se opreste mai sus
![]() Bafta |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
lucinebunu |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 147 Joined: 5 November 08 From: Timisoara ![]() |
pune fara grija pana aproape e plin (vizibil cu okii) . eu de 1 an jumate am pus aproape plin si nam avut treaba.
|
--------------------
Renault
Laguna II
dci 2001 Expresion
- TM XX HCM XXL
|
|
amilo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 13 August 08 ![]() |
MULTUMESC MULT .
O SA CUMPAR ANTIGELUL SI O SA IL PUN. AM INTELES DE LA UN MECANIC CA TOATA GAMA RENAULT FOLOSESTE UN ANUMIT FEL DE ANTIGEL. VOI CE RECOMANDATI? |
--------------------
renault
Laguna 2
2003/1.9 dci
- B 06 MAW
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
eu foloseac bardi e vreo 12-15 lei de culoare rosie si ingheata la 72C
oricum un sfat cam ciudat e urmatorul dupa ce prepari antigelui bagal in congelator si daca nu ingheata e ok aaaa si ferilica si amtigelul din masina ia cu o sironga un pic din vasul de espansiune si bagal la congelator daca nu ingheata e ok daca ingheata scoate din el si inlocuiestel cu antigel |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
cel mai simplu ca sa nu gresesti du-te si cere antigel de logan si sigur nu o sa ai probleme. Ia original de dacia sau elf.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
lucinebunu |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 147 Joined: 5 November 08 From: Timisoara ![]() |
prostii . orice antigel e bun mai ales daca e concentrat. eu lucrez la Petrom pe RABA si am bagat antigel din bidon de 200l concentrat. de 2 ani nam avut probleme.
asa ca nu va aruncati la antigel scump ca tot aia e |
--------------------
Renault
Laguna II
dci 2001 Expresion
- TM XX HCM XXL
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Important e sa fie bine proportionat si anume:jumate apa si jumate antigel
La orice service auto tre sa aibe un aparat mic de masurat concentratia de antigel sau apa din vas, si dupa caz se mai adauga apa sau antigel. Daca e prea multa apa ai sanse sa-ti inghete,daca e prea mult antigel.....nu stiu ce se poate intampla ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca e prea concentrat ingheata.
Se gasesc densimetre pt antigel |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
lucinebunu |
![]()
|
Daca e prea concentrat ingheata ??? prostiii
Aqm 2 ani am bagat antigel gol si am mers toata iarna asa |
--------------------
Renault
Laguna II
dci 2001 Expresion
- TM XX HCM XXL
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Antigelul bazat pe etilen-glicol, in stare pura, ingheata la aproxmativ -14 grade celsius.
Asta se poate citi si pe eticheta produsului. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
lucinebunu |
![]()
|
totce i posibil nu te contrazic,insa eu nu am fost patzitul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
dci 2001 Expresion
- TM XX HCM XXL
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Asta poate pentru ca nu ai prins temperaturi scazute.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
e normal sa imi scada asa mult nivelul de antigel din acel vas? ........................ in iarna era aproape plin, iar acuma mai este in vas vre-o 2 degete.................. ce mai vreau sa intreb: e vre-o problema daca pun antigel concentrat? cum ma sfatuiti sa-l complectez?
Multumesc aticipat |
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2002 Privilege 120CP
- BH 86 VSY
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pierzi pe undeva...posibil la radiator.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
cum pot sa gasesc pe unde pierd? ar trebui sa fie un in zona aia nu?
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2002 Privilege 120CP
- BH 86 VSY
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
eu zic ca se mai si evapora...a mea a stat in caldura mare si a trebuit sa mai pun ..bineinteles ca m-am uitat sa nu fie vreun furtun sau radiatorul dar oricum masina nu se miscade de o saptamana....
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
conzerva |
![]()
|
ok, mersi frumos............tu cand ai complectat ai tinut cont ce tip de antigel (marca, culoarea, concentratia)?
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2002 Privilege 120CP
- BH 86 VSY
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
fratilor puneti antigel ca la logan si gata
nu puneti tepe ca la vechea daciuca daca vreti ca lichidul de racire sa se pastreze curat , sa nu corodeze ca apoi sa aveti probleme cu radiatorul sa vi se infunde Doamne Ajuta |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
nu pierde de la caldura, fiindca e sistem inchis...
in general pierde pe la presetupa, pe la pompa de apa... Eu am 1 an si jumatate de cand am schimbat distributia cu pompa de apa si nu mi-a pierdut nici 100 grame. Inainte imi pierdea cateva sute de grame la cateva luni... |
--------------------
-
-
-
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Recomandat este a nu se combina diferite tipuri de antigel. Eu sunt patitul, am avut in masina antigel renault, culoarea este rosie-roz si cand am schimbat distributia si pompa de apa am completat cu antigel de VW, culoare verde iar rezultatul a fost un fel de lichid cu niste ghemotoace prin el. Era ceva de genul unui lapte pus la fiert si care incepe sa se faca branza. Prin urmare am golit toata instalatia, am spalat-o bine si am pus antigel Renault.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
conzerva |
![]()
|
multumesc tuturor pt sfaturi, am complectat cu antigel...........e de culoare rozi si zicea ca e pt renault............. am sa urmaresc sa nu scada nivelul din acel vas.
multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
2002 Privilege 120CP
- BH 86 VSY
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
citi litri intra in 2.0t (sau 2.0/16v) benzina?
nu am cartea la mine si trebuie sa cumpar. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Gasisem pe undeva intr-un alt topic parca vreo 10 litri... (?)
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu e asa de mult dar la mine lichidul este verde electric...nu roz.Vedeti ca e lichid special pentru reno,Glaceol RX TypeD daca nu gresesc.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
6,5 pana la 7 litrii pentru modelul 2.0t.
7 litrii pentru modele diesel de 1.9. |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
7 litrii de antigel? si apa distilata cat mai punem? sau care e concentratia?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
audiofilu' |
![]()
|
In total,cam 4 si 4 sa fie...cred ca asta a vrut sa zica.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
deci la 1,9 sa punem 3,5 cu 3,5 litri, da? sau sa ne spuna cineva concentratia corecta pt ca azi dimineata erau 0 grade...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Pai ai doar apa in instalatie?De regula un amestec 1:1 parca era pentru -35 grade...oricum,si vara se recomanda sa ai antigel in amestec cu apa distilata.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:08 |